Találatok a következő kifejezésre: Lindynette 20-at milyen (2 db)

Aki lindynette 20-at szedett és nem vált be, utána milyen gyógyszert javasolt az orvos?

Legjobb válasz: én 2 évvel az abbahagyása után mentem újra iratni, mondtam, hogy ez a típus kizárva, híztam tõle, és megölte a libidóm. akkor symiciát írt fel, az utolsó szériából, yasminelle-re kellett váltanom. egyelõre panaszmentes vagyok :) (4 hónap szedés - 3 hó symicia, 1 yasminelle)

én 2 évvel az abbahagyása után mentem újra iratni, mondtam, hogy ez a típus kizárva, híztam tõle, és megölte a libidóm. akkor symiciát írt fel, az utolsó szériából, yasminelle-re kellett váltanom. egyelõre panaszmentes vagyok :) (4 hónap szedés - 3 hó symicia, 1 yasminelle)
Hát akkor próbálj ki más gyógyszert. Nekem mindegy, elhiheted. Csak a dokim azt mondta, hogy fejfájós nõ ne szedjen tablettát. Egyébként a tabletta legalább annyira hazavágja a hüvely pH-ját, mint a hüvelyi dolgok. Az egyik leggyakoribb mellékhatása a fertõzésekre való fokozott hajlam é a hüvelyszárazság. De mondom, ha neked a tabi a megfelelõ, akkor próbálj ki másikat, hátha.
A kérdező hozzászólása: nekem kényelmes viszont a gyógyszer. semmilyen hüvelyi dolgot nem tudok és nem is használhatok mert hüvelyszárazságom van és kisebb méhszájsebem is... szóval ilyen hüvelyi dolgok kizárva. és egyébként is tönkreteszik a hüvely ph-ját, flóráját. nem mintha a gyógyszer "egészségesebb" lenne, de jobban kivagyok vele békülve.
Hát nem biztos, csak erõsen valószínû.
A kérdező hozzászólása: hallottam már errõl, de azt mondta az orvos, hogy szedhetek.. de ezek szerint mindegyiktõl fog fájni?... :O
Meg lehetne végre érteni, hogy minden szervezet különbözõ. Az orvos nem lát a jövõbe, fogalma sincsen, hogy neked éppen az adott gyógyszertõl milyen problémáid lesznek. Azt tudja megnézni, hogy rendesen mûködik-e a májad (azaz szedhetsz-e egyáltalán bármiféle tablettát) és azt, hogy van-e trombózisra hajlamod. Általában olyat adnak, ami épp a legújabb, vagy ami a legtöbb nõnek beválik. De ez nem garancia arra, hogy neked is bejön. Egyébként akinek migrénje van a tablettától, annak alapból nem is szabadna semmilyet szedni, mert esetleg stroke-ot is kaphat tõle.
A kérdező hozzászólása: 3 havi szedés után (vagyis 1 doboz) meghíztam 2-vel nõt a ruha méretem. Migrénes fejfájás iszonyat sokszor és erõsen... de akkor itt is látszik, hogy hasra ütésszerûen ad az orvos gyógyszert...
Szia! Nekem sem vált be, és ezután Yadine-t írt fel.
nincs mit :) neked milyen gondot okozott?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :)
A kérdező hozzászólása: igen, tudom, a hüvelyi-szárazság. most síkosítót vásároltunk, ami vízbázisú és nem valami babaolaj féle ami nem is oda való... meglehet oldani végül is. az óvszert pedig én nem szeretem, nagyon furcsa, mert a nõk nagyrésze nem problémázik ezen. én viszont érzem hogy rajta van és rossz érzés... szeretem érezni a bõrét. és az se utolsó, hogy együtt élünk majdnem egy éve, és nem tudnánk minden este óvszert húzni...

Lindynette 20-at mindegy, milyen sorrendben szedem?

Mármint úgy értem, hogy mindegyik tablettában ugyanannyi hormon van? Mert a levélen csak napok vannak, nincsen sorszámozva. Tehát ez azért van, hogy nyomonkövethet? legyen, és mindegy, hol kezdem?

Legjobb válasz: Mindegy h pl melyik szerdainál kezded, vagy keddinél. Az enyém is ilyen.

Mindegy h pl melyik szerdainál kezded, vagy keddinél. Az enyém is ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) És ha még ránézel erre a kérdésre, megírnád, milyenek a tapasztalataid? :) Én még sosem szedtem gyógyszert...
Helló! Nem én válaszoltam neked ez imént, de mivel én is ezt szedem, leírom a tapasztalataimat. Nos nekem nagyon bevált. Csak a pozitív hatásokat érzem: beállt a mensim (szinte órára pontosan), szebb lett a bõröm és nem kell azon paráznom, h terhes vagyok-e vagy sem :-) Csak egy negatívumot érzek (bár ez lehet, h nem is baj): szóval azóta többször megyek pisilni :-S Egyébként mindegy hol kezded, mindegyik szem ugyanazt tartalmazza. Én fentrõl szoktam kezdeni és jobbra haladok. Ífy mindig látod, h bevetted-e az aznapit, vagy még nem (ha esetleg nem emlékeznél rá). Ja és olvasd el a tájékoztatót, hasznos lehet késõbb is :-)
Én is ezt a tablettát szedem. Teljesen mindegy hol kezded, mindegyik tabletta ugyanazt tartalmazza. Azért vannak rajta a napok, hogy tudd követni, és ne fordulhasson elõ, hogy elfelejted, bevetted e már. A menzesz tényleg jól beáll tõle (nekem mindig is rendszertelen volt, pedig mensturálok már 15 éve :P). Rövidebb ideig is tart a vérzés, meg kevesebb is. Én annyi "negatívumot" észleltem (persze nem feltétlenül van másokra is ilyen hatással), hogy felszedtem néhány plusz kilót, mióta ezzel védekezem. De ez talán nem is annyira nagy baj, a párom úgyis panaszolta korábban, hogy nagyon sovány vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztató válaszokat. :) Már elkezdtem tegnap, remélem, nem lesz semmi baj vele. :) Még egyszer köszi. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!