Találatok a következő kifejezésre: Lindynette 20-at Rossz (2 db)

Lindynette 20-at szedek. Rossz napon vettem be a gyógyszert. Mi bajom lehet tőle?

utána rendesen megjön... gyógyzer használni fog?nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Egy tabletta rossz napon való bevételétõl nem lesz semmi bajod, és teherbe sem fogsz emiatt esni, emiatt nem kell aggódnod. De legközelebb azért vigyázz, hogy helyesen, a használati utasítás szerint szedd!

Egy tabletta rossz napon való bevételétõl nem lesz semmi bajod, és teherbe sem fogsz emiatt esni, emiatt nem kell aggódnod. De legközelebb azért vigyázz, hogy helyesen, a használati utasítás szerint szedd!

Lehet bajom, ha rosszul kezdem el szedni a Lindynette 20-at?

pecsételö vérzésm volt akkor nem kezdteem el szedni, de mikor megjött megint akkor igen... lehetek töle beteg?

Legjobb válasz: szia!beteg nem lehetsz tole.de egyébként is azt irtad,hogy amikor megjott megint akkor kezdted szedni.az jo,hiszen ugy kell.de a rossz szedéstol nem lehetsz beteg,csak nem biztos,hogy megfelelo védelmet nyujt igy.

szia!beteg nem lehetsz tole.de egyébként is azt irtad, hogy amikor megjott megint akkor kezdted szedni.az jo, hiszen ugy kell.de a rossz szedéstol nem lehetsz beteg, csak nem biztos, hogy megfelelo védelmet nyujt igy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!