Találatok a következő kifejezésre: Lily tesztet 2 napja késik a (2 db)

szerintem nincs vele semmi probléma ha terhes vagy bármelyik ki mutatja? már megcsináltad? eredmény ? szurkolok!
bocsi, félre olvastam. :) igen még egy kicsit korai volt.egy pár nap múlva próbáld meg újra. a hõdet mérted már?
próbálj meg türelemmel várni és kb. egy hét múlva ismételd meg.nekem így lett a neg. tesztbõl poz.teszt. sok sikert
Én is Lily-vel néztem, és a menstruáció kimaradásának napján már 2 csíkos volt. Lehet, hogy a HCG-szinted még nem elég magas ahhoz, hogy mutassa a terhességet, így hát még van remény a babára. Javaslom, hogy várj egy pár napot, és ha babás vagy, akkor a HCG-szinted napról napra folyamatosan emelkedni fog. Amúgy szerintem ez egy megbízható márka, de ha gondolod, legközelebb másfajtát vásárolj, és azzal próbáld. De nekem bevált.
nekem már ilyenkor kimutatta. meg olvastam hogy ha menzi után csinálod 2 -4 nappal az mutat a lagbisztosabb eredményt. Szerintem ki kelett volna hogy mutassa
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat, még mindig nem jött meg, de nem is várom.A hõm napok óta 36, 9 és 37, 1 között van. Majd egy hét múlva ismét tesztelek, remélem addig sem jön meg.Ha mégis majd a következõ hónapban "ügyesebbek" leszünk.Egy-két hónap már nem számít az elmúlt 13 után.
Szia! Nem tudom mennyire érzékeny ez a teszt, de nekem már azon a napon positív lett, mikor meg kellett volna jönnie. Lehet, hogy tényleg csak a hcg-d alacsony még. Vegyél drágább tesztet, ha megteheted, és ha nagyon kíváncsi vagy.Én mániákusan teszteltem mindhárom gyerekemnél:-))) Én ilyen kis kíváncsi vagyok, nem bírtam várni. Viszont a kislányomnál a nõvédelmiben a menoteszt eredménye kétes volt, mikor már a gyógyszertári 2hete positív.Majdnem lebeszéltek a babáról, és bemagyarázták, hogy más gond van. A hõd egyébként arra utal, h babás lehetsz:-))) 13éve próbálkoztok már?Mit mond a doki, gondolom akkor már voltatok. Sok sikert nektek, üdv
A kérdező hozzászólása: Bocsika, nem írtam oda, hogy 13 hónapja próbálkozunk.De ez is már örökkévalóságnak tûnik.Nem voltunk dokinál, tavaly dec.-ben a nõdokim javasolta a meddõségi kivizsgálást.Kértem idõpontot/3 hetet vártam rá/.Elmentem rendelésre.befizettem a vizitdíjat, ott ültem 2, 5 órát, fogtam magam felöltöztem és hazamentem.Pedig mostanra már több vizsgálaton túl lennék.Hát én ilyen kis hülye vagyok. Egyébként gratula a gyerekeidhez!Nekem sajnos még nincs.Biztos az is baj, hogy túlzottan akarom. Nem akartam sokat írni, de jó volt 1 kicsit kibeszélni.Kösz!!!!!!

Két napja késik, 2x csináltam lily tesztet, de nem reggeli vizeletből, a hőm 37, 4 körül van. Miért nem mutat ki semmit a teszt 2 nap után, most vajon terhes vagyok vagy sem, mikor próbálkozzak újból tesztelni?

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen reggeli vizeletbõl próbálkozz. Ha nem esett le a hõd és nem jön meg, akkor reménykedhetsz:) Valakinek csak egy hétre rá mutatja ki a teszt.

Szerintem mindenképpen reggeli vizeletbõl próbálkozz. Ha nem esett le a hõd és nem jön meg, akkor reménykedhetsz:) Valakinek csak egy hétre rá mutatja ki a teszt.
A kérdező hozzászólása: akkor egy hét múlva próbálkozzak újra vagy mikor?
nem kell egy hét. két nap múlva, de szigorúan reggeli vizeletbõl , mert nem ok nélkül van ez ráírva!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!