Találatok a következő kifejezésre: Lifestyles Ultra ovszerhez milyen (4 db)

Milyen tapasztalatod van a Lifestyles Ultra Safe óvszerrel kapcsolatban?

Könnyen felhelyezhet?? Szakadt már el neked?

Legjobb válasz: Az összes Lifestyles márkára megkérdezitek? XD Ez már röhej. Van aki azt mondja, hogy szakad és szar, van aki azt mondja, nem szakad és jó. Nekem az a véleményem az ÖSSZES Lifestyles óvszerrõl, hogy kényelmesek és nálam még nem szakadtak sohasem, pedig azt használom mindig.

Az összes Lifestyles márkára megkérdezitek? XD Ez már röhej. Van aki azt mondja, hogy szakad és szar, van aki azt mondja, nem szakad és jó. Nekem az a véleményem az ÖSSZES Lifestyles óvszerrõl, hogy kényelmesek és nálam még nem szakadtak sohasem, pedig azt használom mindig.

Kinek milyen tapasztalata van a Lifestyles Ultra Safe óvszerrel kapcsolatban?

Jó? vagy kinek mennyire jött be? vagy semmi extra élvezetet nem nyújt?

Legjobb válasz: Mitõl nyújtana extra élvezetet??! Ultra safe.... Magyarul ultra biztonságos... Különben mivel spermicides, ezért a pasikat enyhén kellemetlenül bizsergeti, de nem vészes. Azért az én párom nem volt oda érte.

Mitõl nyújtana extra élvezetet??! Ultra safe.... Magyarul ultra biztonságos... Különben mivel spermicides, ezért a pasikat enyhén kellemetlenül bizsergeti, de nem vészes. Azért az én párom nem volt oda érte.
mi azt használunk többnyire, eddig sosem volt vele gond, sokkal jobb minõségû mint a durex, szerintem, nagyon masszív de mondjuk kicsit száraz de nálunk ez nem gáz mert nagyon nedves a barátnõm, szerintem ez az egyik legmegbízhatóbb óvszer, nálam nem volt semijen allergiás reakció, de az ize egyszerûen sz*r...ajánlom
A kérdező hozzászólása: kösziii ^^ am hasonlo válaszokat várok mint a 2.válaszolo :)

Lifestyles Ultra Safe ovszerhez milyen sikositót ajánlotok?

Legjobb válasz: Vizes bázisú legyen,mert az nem sérti az óvszert. A síkosítóra rá van írva.

Vizes bázisú legyen, mert az nem sérti az óvszert. A síkosítóra rá van írva.
Nekünk a Durex sima síkosítója jött be. Vizes bázisú, nem hagy nyomot, nem sérti az óvszert. Vannak mindenféle melegítõ hatásúak, meg bizsergetõ érzést kiváltóak, de ezek engem nagyon irritáltak...
A kérdező hozzászólása: *Alkalom.
Szerintem teljesen mindegy... Vagyis nekem lányként annyi a fontos benne hogy védjen, tehát ne legyek terhes :D nem tudom van-e különbség a fajták közt, mármint a fiúknak hogy mit éreznek.
Szerintem ne használj bordázottat (pl. pleasuremax), gondolom nem a gumi redõire vagy kíváncsi, hanem a nõre:)
mindegy lényegtelen , elsõ alkalommal nem kell még hogy bordázott agyon síkosított vagy akármilyen legyen ! hagyományos és kész ! a lényeg , hogy védjen !!:)
Ha neked az elsõ, akkor a D. Performance az jó, mert benzokainos hatóanyagú, azaz elérzéstelenít egy kcsit, és így nem fogsz olyan hamar elmenni. Bár az egész agyban dõl el, ha nagyon izgulsz akkor lehet hogy ez a fizikai gát sem akadály... A Pleasure max is jó, mert az meg nem a te élvezésed tolja késõbbre, hanem a nõét "gyorsítja" mivel bordázott. Ha a lány is szûz, akkor a fenti kettõt semmiképp. (bordás fájna, érzéstelenítõssel meg ha indokolatlanul hosszan is tarthat, nem biztos, hogy bírja majd végig a szûz leányzó) Akkor Inkább a vékony gumik: Skyn és Elite.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!