Találatok a következő kifejezésre: Libero baby pelus (3 db)

Libero baby soft pelus jó az első időkben? 3-6kiloig? Nem lesz nagy? Kórházba vihetek be kispárnát?

Szoptatáshoz gondoltam a párnát?Megengedik?

Legjobb válasz: A pelenka tökéletes és vihetsz. Én nem kérdeztem meg:) Nagyon nem érdekelt, kényelmesen akartam aludni.

A pelenka tökéletes és vihetsz. Én nem kérdeztem meg:) Nagyon nem érdekelt, kényelmesen akartam aludni.
Azt viszel, amit csak szeretnel :) A kenyelmed es a baba jolete a legfontosabb.
Szerintem vigyél párnát, mért ne engednék meg? Én is használtam a Libero Baby soft-ot 3-6 kg-ig, mondjuk nekem eleve 4 kg-val született meg a fiam. Mindjárt lesz 6 hetes és majdnem 6 kg, és még jók rá ezek a pelusok. Ráadásul strapabíróak, mert nem engedik ki a pisit, ha nagyon trottyizik a baba, akkor viszont a háta közepéig...:-) de ez így van minden pelenkával. Nem tudom, most hány hetes vagy és mekkora a babád, mekkorára becsülik a súlyát? ha nem lesz nagy, akkor vehetnél egy csomag újszülött pelust, mi ezt használtuk az elsõ 2-3 hétben. További boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: betöltött 30hetes vagyok , 28hetesen becsülték olyan 1000-1200gramm körülire.nem tudom most hol járhat, de sztem 3kilós biztos lesz.
A 3.válaszoló vagyok. Az én fiam 1350 g volt 28 héten, és 3900 grammal született :-) De a baby softot csak 3 hetesen raktam rá, mert egy kicsit nagy volt rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, végül is a férjem azt mondta, ha nagyon nagy lesz rá akkor a szüés után hoz majd be new born pelust-az eggyel kisebbet.egy napig meg biztos kibírjuk benne.
A mi babánk már 3, 5 hetes, de még mindig az 1-es méretû (újszülött, tán 2-5 kg-ig) Liberot használjuk. Most 3, 6 kg. De lehet, hogy amit Te írsz, az is jó.

Mennyibe kerül a Dm-be a Pampers active baby 4+ vagy 5-ös pelus, vagy a Libero comfort fit 5-ös pelus?

Most vennék el?ször a dm-be kuponokkal.

Legjobb válasz: Igen, van mindket csomag, Libero mega pack 80 db es Pampers 68-as is. A joker kupon melle ugy tudom bevalthatod a vegosszeg kupont is, amit nem tudok, hogy a 400 ill 500 Ft-os kuponokat is bevalthatod-e veluk. Az alaparukat nem tudom, mert mar egy ideje 6-ost veszek, de viszonyitaskent a Libero 6 (72 db) es a Pampers 6 (64 db) ara 5299 es 5499 kozott mozog, ha jol emlekszem. Az 5-os meretuek is hasonlo arfekvesben vannak, max par szaz forinttal olcsobbak.

Igen, van mindket csomag, Libero mega pack 80 db es Pampers 68-as is. A joker kupon melle ugy tudom bevalthatod a vegosszeg kupont is, amit nem tudok, hogy a 400 ill 500 Ft-os kuponokat is bevalthatod-e veluk. Az alaparukat nem tudom, mert mar egy ideje 6-ost veszek, de viszonyitaskent a Libero 6 (72 db) es a Pampers 6 (64 db) ara 5299 es 5499 kozott mozog, ha jol emlekszem. Az 5-os meretuek is hasonlo arfekvesben vannak, max par szaz forinttal olcsobbak.
Pampers active baby megapack 4+ -os 120db-os holnaptól 7699Ft! Amég volt végösszegi kuponom, szoktam kiváltani 50 pontos füzetet, amiben van -25% -os kupon 1 termékre. Ezzel a két kuponnal, nagyon jó áron vettem a pelust.
Két, termékre szóló kupont nem használhatsz fel egyszerre, viszont termék + végösszeg mehet egyszerre.
A kérdező hozzászólása: Tehát mától megvehetem a pamperst 7699, - Ft helyett olcsóbban? Van egy p. 15% márka jokerem és egy 15% végösszegim (persze veszek még mást is, hogy meglegyen a 8000, - Ft-os végösszegem)így a pelusból lejön: - 1155, a végösszegbõl- 1200= kb. 5345, - Ft-ért jutok hozzá. Sajna 50 pontos füzetem még nincs de úgy látom 300, - Ft-onként 1 pont jár, az már ilyen tételnél 26 pont. Jól értelmezem?
Ha m ég nem voltál ma Dm-ben akkor írom hogy igen jól írod!!!:)

Pampers Sleep and Play pelus kibírja addig, mint egy Active Baby vagy a libero (akár 3-4-5 órán át)?

Most Huggies-t vettünk, mert féltem a sleep a. p.-t?l, hogy hátha hamarabb megtelik és akkor árban ott vagy, mint a drágával, mert, akkor több kell bel?le. Gumis a dereka vagy a csatoló része?

Legjobb válasz: 3 órát kibír, többet nem igazán. Nem gumis sem a dereka, sem a csatoló része.

3 órát kibír, többet nem igazán. Nem gumis sem a dereka, sem a csatoló része.
nem egyáltalán nem, sõt.! Mi ezt használjuk nappalra, és éjszakára az aktív babyt
Nem.Ez a Pampers legrosszabb pelenkája.
nekünk nem vált be. Én maradtam is csak a liberonál, meg a huggiesnál. Azok váltak be. Viszont ma kipróbáltunk a huggies bugyipelusát, és mit ne mondjak, 2* ázott át a fiam.Ilyet nem veszek többet, de a normál huggies, libero szerintem verhetetlen. de ez is gyerek függõ. mert barátnõm esküszik a dm saját márkás pelusára, nekem a fiam 1 pisi után üvöltött tõle, nem bírta, lehet hogy nedves maradt, vagy ki tudja. Én már nem váltogatok. dm be veszem kedvezménnyel.
Nekünk bevált. Igaz, az Active Baby többet bír, és jobb a minõsége, de én ezt veszem, ha pl nincs pénzem az Active-ra. Az én kislányom 5 hónapos, éjszaka 8-9órát alszik, kibírja a Sleep and Play is, és nem használok el többet belõle egy nap. De mindenkinek más válik be. Én a Huggiest nem szeretem, mert nekem abból kipisil. :)
mi pamperst használunk, de a sleep and play tényleg a leggagyibb pelusa a pampersnek.
Nekem meg pont a sleep and play vált be! Sokat kibír, pedig sokat pisil a babám! Végig alussza az éjszakát, de akkor sincs gond, és ha pl. nem tudom valamiért nappal 3 óra elteltével tisztába tenni, akkor sincs gond, kibír nappal is akár 4-5 órát! Nekem semmi gondom vele, és az ára is nagyon jó!
Szerintem a Sleep&Play nagyon rossz. nekünk legalábbis nem vált be. nem gumis a dereka, nem rugalmas a "csatolója", és a kakit nem nagyon bírja. Mondjuk a pisi nem folyt ki belõle. Szóval szerintem elég gagyi.
Most én is ezt a pelust vettem legutóbb, nem mondom hogy szuper, tényleg nem olyan mint a huggies, én azt szeretem, merev, nem rugalmas, viszont kibir egy éjszakát is.A lányom 17 hónapos, most is ez van rajta, már felébredt, nem pisis a ruhája.Ki lehet próbálni, de tényleg vannak jobb pelusok tõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!