Találatok a következő kifejezésre: Levelezőn érettségit lehet tenni (3 db)

Levelezőn érettségit le lehet tenni?

Olyan sulit keresek ahová nem kell bejárni.Igazából csak fel kéne készíteni, mert a sulit elvégeztem 4 éve csak az érettségi vizsga nincs meg.

Legjobb válasz: levelezõn nem, csak estin

levelezõn nem, csak estin
Nincs levelezõs gimnázium. Este tagozatra jelentkezhetsz, de oda is be kell járni. Bár ha megvan a 4 éved és van róla papírod, akkor nem biztos, hogy újból el lehet kezdeni. Lehet, hogy csak simán leteheted az érettségit, azzal meg nem foglalkoznak, hogy most mennyit tudsz :-S
van levelezõs gimi. egyik haverom is oda jár. bp-n a széchényi gimi. ott van kelenföldi pu. másik oldalán a sasadi úton.
Van levelezõs persze, ott is leérettségizhetsz. Pl a Németh Lászlónak is van, és kihelyezett tagozatai is vannak. A párom anno ott érettségizett, az érettségi biz-ban is az a pecsét van, hogy Németh László Gimn. lev. tag. szóval biztos levelezõ, nem esti. Az esti, az egy megin más dolog.
Már hogy ne lenne levelezõs gimnázium??? Csak most távoktatásnak hívják. Én is ilyenre járok, Pécsen, gyerek mellett. Most végeztem a 11 osztályt (21 évesen már ideje volt), és már elõrehozott érettségit tettem két tárgyból. Ide is be szokás ám járni, de csak kéthetente egyszer, és az sem kötelezõ, csak azért mindenki bejár, mert így többet tanulunk. De amúgy negyedévente lehet vizsgázni, aztán persze érettségizni. De azért is jó bejárni, mert sokszor van, hogy nem vizsgázunk, hanem dolgozat van, és az azért könnyebb, és azok alapján kapunk jegyet, és nem kell annyit magolni. Meg az érettségi miatt is jó volt bejárni, mert így meg tudtunk mindent beszélni. Jövõre még szalagavatónk is lesz meg ballagásunk.
Leírná nekem valaki, hogy hol vannak levelezõs sulik? Én Békés megyei vagyok és egyedül vagyok 3 gyerekkel, így nem tudok estire bejárni. 9-10-11. évem van meg eddig, de már eltelt egy jó pár év mióta abba hagytam. A bizonyítványom meg van. Várom a válaszokat. Nagyon köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!