Találatok a következő kifejezésre: Levelező tagozaton félév során 6 (1 db)

Levelező tagozaton a félév során 6 konzultácio, tanitás van. Ezeken kötelezö a megjelenés?

másoddiplomaként jogi egyetemet szeretnék végezni(PTE).de külföldre mennék dolgozni,s nem biztos hogy a 6 hétvégére haza tudnék jönni...kb a felére...lehetséges ez,vagy akkor igy nem érdemes belevágnom?

Legjobb válasz: A levelezõ konzultációkon kötelezõ megjelenni, legalábbis itt Pécsen így van. Egyszer lehet hiányozni, ezt még elnézik, de a saját dolgodat nehezíted meg, ha külföldrõl próbálsz kommunikálni az egyetemmel... Szerintem egy halasztással többet érnél el.

A levelezõ konzultációkon kötelezõ megjelenni, legalábbis itt Pécsen így van. Egyszer lehet hiányozni, ezt még elnézik, de a saját dolgodat nehezíted meg, ha külföldrõl próbálsz kommunikálni az egyetemmel... Szerintem egy halasztással többet érnél el.
Szegedi levelezõn nem kötelezõ, és szegedinek a kihelyezett tagozatán, Kecskeméten sem. Annyit követel meg, hogy legalább kétszer legyél ott, de azt se minden tantárgyból, és a dékántól lehet azt kérni, hogy mivel külföldön dolgozol, egyéni tanrendes legyél.
Na igen... a szegedi diploma annyit is ér. Pécsett bent a TO-n van egy méltányossági nyomtatvány, ha azt kitöltöd és indoklod és igazolod, hogy külföldön dolgozol, egyéni elbírálásban lesz részed. Hogy most a levelezõs TB bizottság élén ki van azt nem tudom, ha nem valami segglyuk, akkor csak vizsgáznod kell. (bár látom régi már a kérdés, de egyre többeket érint)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi pénzt kap egy diákra (fejpénz) az iskola?

1

A Péchy Mihály építőipari szakközépiskolába egy 4, 3 átlagú lányt felvesznek? Miből kell felvételizni?

2

Szamos Mátyás Vendéglátóipari Szakközép iskola Csepel az jó suli?

Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.

5

Mennyire nehéz az ELTE-n a kémia szak? Van köztetek valaki, aki oda jár és tudna mesélni kicsit róla?

1

Van itt valaki, aki a nyíregyházi főiskolán szülésznőnek tanul?

Esetleg levelezőn? Tapasztalatok?
Előre is köszönöm a válaszokat.

0

Tizedik év végén előrehozottan szeretnék érettségizni matekból, magyarból, földrajzból közép szinten, angolból, töriből emelt szinten, hogy megy ez?

Meg tudom csinálni, a fő kérdés, hogy akkor ez után tovább is tanulhatnék? Esetleg osztályozót kell tenni minden másból?

6

Valaki aki a Budapest 8. kerületi Vörösmarty Mihály Gimnáziumba jár tudna segíteni?

Drámatagozatra szeretnék járni. Milyen a drámatagozat? Miket tanulnak/tanultok? Hetente hány drámaórátok van? Milyen nehéz a dráma felvételi?

5

Milyen a Budai Ciszterci Szent Imre gimnáziumban a közösség, tanárok, oktatás színvonala?

Főleg volt vagy jelenlegi diákok véleménye érdekel, mert lehet h oda mennék, és szeretnék pontos képet kapni a suliról...

0

Testnevelésből lehet osztályozó/különbözeti vizsgát tenni?

És ha igen, és megcsinálom mondjuk egy adott évfolyam anyagából, akkor ez azt is jelenti h többet nem kell bejárnom tesire?

6

Szerintetek az milyen jegy hogy 1/2?

Bioszból kaptam tegnap. Az egy 1-es és egy 2-es? Mert ha igen akkor hiába az 1-es és 2-es közötti átmenetet jelölné, nehezebb kijavítani mint a sima 1-est. Köszi!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!