Találatok a következő kifejezésre: Levelező tagozaton félév során (1 db)

Levelező tagozaton a félév során 6 konzultácio, tanitás van. Ezeken kötelezö a megjelenés?

másoddiplomaként jogi egyetemet szeretnék végezni(PTE).de külföldre mennék dolgozni,s nem biztos hogy a 6 hétvégére haza tudnék jönni...kb a felére...lehetséges ez,vagy akkor igy nem érdemes belevágnom?

Legjobb válasz: A levelezõ konzultációkon kötelezõ megjelenni, legalábbis itt Pécsen így van. Egyszer lehet hiányozni, ezt még elnézik, de a saját dolgodat nehezíted meg, ha külföldrõl próbálsz kommunikálni az egyetemmel... Szerintem egy halasztással többet érnél el.

A levelezõ konzultációkon kötelezõ megjelenni, legalábbis itt Pécsen így van. Egyszer lehet hiányozni, ezt még elnézik, de a saját dolgodat nehezíted meg, ha külföldrõl próbálsz kommunikálni az egyetemmel... Szerintem egy halasztással többet érnél el.
Szegedi levelezõn nem kötelezõ, és szegedinek a kihelyezett tagozatán, Kecskeméten sem. Annyit követel meg, hogy legalább kétszer legyél ott, de azt se minden tantárgyból, és a dékántól lehet azt kérni, hogy mivel külföldön dolgozol, egyéni tanrendes legyél.
Na igen... a szegedi diploma annyit is ér. Pécsett bent a TO-n van egy méltányossági nyomtatvány, ha azt kitöltöd és indoklod és igazolod, hogy külföldön dolgozol, egyéni elbírálásban lesz részed. Hogy most a levelezõs TB bizottság élén ki van azt nem tudom, ha nem valami segglyuk, akkor csak vizsgáznod kell. (bár látom régi már a kérdés, de egyre többeket érint)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mentesítési kérelem iktatószám?

Mentesítési kérelmet adok be az oktatási hivatalhoz, és az lenne a kérdésem, hogy ahova az iktató számot kell írni oda az egészet be kell írni ilyen formába pl:
ABC/1234-1/2013

4

Milyen suli a XVII. kerületi Kőrösi Csoma Sándor Gimnázium? Milyen a közösség, tanárok, hangulat?

1

A biológia vagy a földrajz érettségi a könnyebb?

Az érdekelne hogy melyik könnyebb,illetve melyiknek lenne nagyobb haszna?
Mert azt hallottam a biosz könnyebb,de a földrajz jobban érdekel.
Köszönöm.

3

Mennyire nehéz egy minimum 40%os érettségit írni matekból?

4-es 5-ös vagyok matekból,de a tudásomat csak gyenge hármasnak tartom:D A dolgozatok még most is úgy írjuk,hogy a tanár mellettünk áll,és diktálja hogy hogy oldjuk meg a feladatot.Lehetséges így akár egy gyenge hármast is összehozni majd az érettségin?

6

Mik a vélemények/tapasztalatok a pécsi Szinergia Szakképző Iskoláról?

ott kezdenék jövőre. Kollégiumi elhelyezést tud az iskola biztosítani?

0

Hol lehetne megtalálni a PSG órarendjét?

Sziasztok!
A budapesti (azt hiszem I. ker.) Petőfi Sándor Gimnázium órarendjére lenne szükségem, leginkább a 9.ny vagy 10.ny (nem tudom hogy idén hányadikosok) osztályéra.
Az iskola weboldalán nem találtam, remélem tudtok segíteni.
Köszönöm!

0

Minden magyar középiskola ad éretségit? Vagy nem? Ha nem mindegyik akkor melyik az amelyik nem ad, és melyik az amelyik ad?

magyar, iskola, éretségi,

6

Mit találjak ki, miért nem tudtam aláírni a katalógust?

Egyetemen van egy óra a nagy előadóban, amire nem nagyon jártam be. Tehát nem is írtam alá a katalógust soha. Arra gondoltam, hogy kitalálom mondjuk azt, hogy én mindig továbbadtam, vagy el sem jutott hozzám viszont a vizsgán jól teljesítek így megúszom a bukást. Tehát kéne valami alibi, ami kb arról szólna, hogy én ott voltam, de nem jutott el hozzám a katalógus.

A troll válaszok azonnal negatívot kapnak, a kérdésre kérem a választ, nem pedig fejmosást arról miért nem járok be, nem erről szól a kérdés.

6

Alkalmazott matematikus mesterszak vagy biztosítási és pénzügyi matematika mesterszak?

Mi a különbség a kettő között? Melyiket a nehezebb elvégezni? A kettő közül melyikkel könnyebb utána elhelyezkedni?

1

Indul a 2014-es keresztfelvételin államilag támogatott alapszak?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!