Találatok a következő kifejezésre: Levágatnád egyik ha (5 db)

simán
soha
És 100százalékig az 5.válasszal értek egyet
Sajnos van olyan betegség ami miatt lekéne vágatni az ujjad.CUKORBETEGSÉG. Érszükületnek hívják.Ezzel meglehetne állítani a z érszükületet.
Igen, akár többet is
Nem, mert nincs olyan súlyos betegség ami igy védettséget nyújt, ha levágatom az egyik ujjam. Teljesen logikus nem?
jajj... de ott van az hogy HA.. szoval én igen.. de nem vágatom le, mert iylen nem létezik :D
nem:) szeretem mindegyik ujjam:)
Én is gondolkodtam már hasonlón. Amikor allergiás vagyok, szívesen elveszteném a szaglásomat cserébe, hogy ne tüsszögjek, meg könnyezzek. Cukorbeteg is vagyok. Ezért nem tudom mit adhatnék cserébe így, 32 évesen, de egy ujjamat a hüvelykujjaim kivételével bármikor...
Én tuti, hogy nem vágatnám le, mivel gitáros vagyok és minden ujjamra szükségem van, gitározás nélkül meg az élet úgy is csak kellemetlen lehet....a lábujjaimat meg szeretem...úgyhogy maradnának az ujjaim, inkáb halok meg ujjakkal mint egy ujj híján!
Én minden további nélkül levágatnám, hiszen ujj nélkül még tovább élhetek, de ha "olyan" virust kapok el, akár megis halhatok.
5. válaszadó a mérvadó szerintem is!
Jó lenne, ha ezen múlna a dolog.De sajnos ez így mûködik.
Mert vagatnam le?Tiz ujjal is ugyanolyam eselyem van?Mi van akkor ha nem is kapnek el súlyosabb betegseget.
egy súlyosabb betegség bármikor bekövetkezhet, ha van ujjam , ha nincs!! Nem vágatnám le!!
nem vágatnám le mert, valamikor és valamiben úgyis meg kell halni, ha nem 1 vírus okozza akkor 1 autóbaleset
Szükségem van mindegyikre, vágassa le az, aki száz évig akar élni
az attol fugg hogy mennyire sulyos betegsegrol lenne szo, ha valami eletveszelyestol akkor igen
Egy ujj kevés ár ilyen védelemhez, tehát igen.

Most hosszú barna hajam van, nem olyan dús. Ha levágatnám, és egy darabig mindig visszavágatnám a hajam, akkor egy idő után jobban dúsulna, dúsabb lenne? 23/L

Legjobb válasz: Attol tobb hajad nem lesz, tehat nem dusul, maximum azert latszik majd dusabbnak, mert a toredezett hajvegeket mindig levagod, es igy fog tobbnek latszodni lent. Regen tobb hajad volt mint most van?

Attol tobb hajad nem lesz, tehat nem dusul, maximum azert latszik majd dusabbnak, mert a toredezett hajvegeket mindig levagod, es igy fog tobbnek latszodni lent. Regen tobb hajad volt mint most van?
A kérdező hozzászólása: Nem volt több hajam
Esetleg serkentheted a hajszalak novekedeset koffein tartalmu hajszeszekkel, a fejbor masszirozasaval. En az Alpecin hajszeszt hasznalom, es masszirozom a fejborbe, szerintem gyorsabban no a hajam tole.
Elõzõvel nem értek egyet. Fodrász vagyok, láttam már olyat, hogy nagyon hosszúra növesztett haj sokkal laposabbnak, kevesebbnek látszott, mint rövidebb korában. Fõleg akkor szembetûnõ a változás, ha alapból hullámos-göndör a haj, ami a nagy súlytól kiegyenesedik, és emiatt is más lesz az összkép. Dúsabbnak hat majd, ha levágatod, ráadásul lépcsõzetesre (lefelé hosszabbodó fazon).
Dusabbnak hat, de nem lesz dusabb.
Ha nem lett kevesebb a haja, csak nem látszik olyan dúsnak, mint azelõtt, akkor teljesen elegendõ, ha csak dúsnak látszik... :)

Mit csináljak a hajjamal ha nagyon kocos és egybe áll az egész és alig lehet kibontani, sõt szerintem lehetetlen de levágatni meg nem szeretném!?

Legjobb válasz: Balzsamozd be és vizesen próbáld kifésülni. Vagy ha nagyon gáz, akkor oljjal is próbálhatod.

Balzsamozd be és vizesen próbáld kifésülni. Vagy ha nagyon gáz, akkor oljjal is próbálhatod.
nekem is ugyanilyen. hajmosás után mindig ilyet fújok rá: [link] ettõl nagyon könnyen kilehet fésülni :)
Fodrászkellékesbe 850 ft a literes latte-s pakolás. A hátam közepéig érõ göndör-kócos hajam már a vizsugár ki fésüli
Az én hajam olyan göndör, hogy mindig iszonyú kócos volt, de csak z alsó "réteg". Elmentem fodrászhoz és a hosszából nem vágott, csak kivágta azokat a részeket. Persze nem biztos, hogy a tied is ilyen, de ha mégis akkor egy próbát megér! (kérd azt hogy a hosszából ne vágjanak, csak ritkítsák meg az alját)


hajpakolások, sok-sok hajpakolás!hajlakkok, zselék, hajszárító, hasonlók mellõzése. és le kéne vágni.
nekem is ilyesmi és levágatom, utána pedig ahogy az elõzõ írta nem szárítom stb te is vágasd le aztán vigyázz rá nagyon
sajnos muszály levágatnod! :S ugyanis a töredezett része nem lesz megint olyan mint elötte!
Igen, a töredezettségtõl van. Kicsit lehet rajta javítani pakolásokkal, de igazán jó csak akkor lenne, ha levágatnád és utána próbálnád megelõzni a töredezést. Az egészséges hajat könnyû fésülni. Tõlem mindig kérdezik, hogy milyen sokáig tart megfésülni a hajam (nagyon hosszú, combom felsõ részéig ér), pedig csak 1 perc. Mikor töredezett volt, nagyon sokat veszõdtem vele, gubancolódott és csak hajkefével tudtam kifésülni. Most már csak fésût használok, ezt akkor el sem tudtam volna képzelni. Ja, és erõsen hullámos is, és nagyon vastag, nem egyszerû eset. Neked sem muszáj egyszerre az egészet levágatni, hanem 2-3 alkalomra elosztva, fél év alatt megszabadulni a töredezett résztõl és utána is folyamatosan vágni. Én havonta 1 cm-t vágok a végébõl.
Sajnos vágatni kell mindenképp belõlle. A pakolások közül nekem a legjobban az Avonos vállt be, az olívaolajos nagy tégelyben van, 200 ml, csak hát 1600 Ft. Ugyhogy csak akciókor tudok venni :S
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Hát akkor kénytelen leszek vágatni belõle:S
Nem, soha!
Nem vágnám le. Eleve magas a fájdalomküszöböm, és ha nem éreznék semmit, simán léphetnék taposóaknára, és nem venném észre?
Az elsõ olvasásnál rögtön rávágtam volna, hogy simán, de mikor elolvastam a válaszokat, elbizonytalanodtam. Azt hiszem, 10X is átgondolnám!
nem
igen:)
Nem. A fájdalom hiába kellemetlen, de sokszor megmutatja, hogy valami nem oké azon a részen ahol fáj.
Nem, mert a fájdalom nagyon fontos az egészség szempontjából, jelzi, ha valami baj van. Van olyan nagyon ritka betegség, hogy valaki egyáltalán nem érez fájdalmat. Borzasztó nagy baj ez, mert nem veszi észre, ha beteg, ha megsérült. A fájdalom szükséges rossz, hogy idõben észrevegyük, hogy gond van és tudjunk segíteni. Képzeld el, hogy kapsz egy vakbélgyulladást, nem veszed észre, perforál és neked meszeltek.
Igen.
persze
le hát
a kislábujaimat, akár mindketõt! azokra nincs szükség az egyensújozáshoz és ha cipõben vagyok ugyse látja senki hogy nincs!
Semmiképpen sem.
Nem. Nem sok hasznát veszem, de mégiscsak a részem.
Elõzõnek: a lábadon a kisujjadra igen is szükség van az egyensúlyzásnál. Nem vágatnám le Én sem, az okokat már elmondták elöttem, nem akarom ismételni.
Nem mert a fájdalomnak is fontos szerepe van. Nélküle nem tanultad volna meg soha, hogy a forró sûtõre nem célszerû ráülni. STB.
ha sérthetetlenség, vagy legalábbis valami hasonló is társulna hozzá (pl ezután nem lennék beteg, azonnal vagy nagyon hamar begyógyulna minden sebem, pl ha megégek stb, olyan x-menes Farkas-szintû öngyógyításra gondolok) akkor bevállalnám. De a fenti feltételek nélkül nem, mert fontos, hogy tudjam, hogy minden rendben van-e a szervezetben, és a vészjelzõ sokszor a fájdalom. Nem akarnék pl vakbélgyulladás miatti bélperforációba belehalni, úgy, hogy nem is tudok róla, hogy bajom van...
Igen is meg nem is. Meggondoltam nagyon sokszor. Bár mivel a szépségért ugye meg kell szenvedni, nagyon sok esetben jól jönne (: De néha jó érzés a fizikai fájdalom. Szerintem.. De senki ne gondoljon semmilyen morbid dolgokra :D
Nem, soha! Nagyon fontos a fájdalom, ahogy az elõttem válaszolók is leírták, hisz érezteti ha baj van. ___ De érdekes a kérdés... Soha nem éreznék fájdalmat? Belémharapna egy cápa nem érezném vagy ha ferrobbannék, tûzbe mennék? :D Fura.. De akkorse! SOHA!
soha


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!