Találatok a következő kifejezésre: Levágassam a Most (2 db)

Levágassam a hajam? Most hosszú (váll alatti), sötétbarna hajam van és le szeretném vágatni rövidre!

Kb. ilyenre gondoltam, nekem nagyon tetszik:

Legjobb válasz: Azt hogy hogyan fog állni nehéz így láthatlanban megmondani, de például Pinknek és Lilunak egész jól áll:) Én a helyedben nem ugranék bele rögtön egy ilyen "drasztikus" hajrövidítésbe. Mondjuk lehet hogy azért mondom mert én hosszúhaj párti vagyok. Minden esetre ha döntöttél és levágattad szivesenn hallanék véleményt tõled:)

Azt hogy hogyan fog állni nehéz így láthatlanban megmondani, de például Pinknek és Lilunak egész jól áll:) Én a helyedben nem ugranék bele rögtön egy ilyen "drasztikus" hajrövidítésbe. Mondjuk lehet hogy azért mondom mert én hosszúhaj párti vagyok. Minden esetre ha döntöttél és levágattad szivesenn hallanék véleményt tõled:)
hajajj, sztem meg fogod bánni, én legalábbis nagyon bántam annak idején, pedig jól állt a rövid, de hiányzott a hosszú, nem éreztem magam elég nõcisnek
Nekem hosszú hajam van (lassan hát középig érõ), és nem rég gondolkoztam, hogy levágassam-e rövidre (vállig, kicsivel váll alá érõ) :D Végül sikerült elhessegetnem a gondolatot, mert ilyen hosszúságnál mindig rám jön a vágathatnék, és mindig megbánom! Most már túl léptem a mánián és örülök, hogy nem vágattam le, mert megnöveszteni sokkal hosszabb ideig tart. Ha neked tetszik, vágasd le, de ha nem jön be, akkor tanulj belõle és ne engedj legközelebb a mániának:D
nekem is tetszenek amiket belinkeltél :) hát szerintem kérd ki a fodrász véleményét, hogy neked jól állna-e. ha igen akkor szerintem nyugodtan :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) hát a hosszú hajam hiányozni szerintem nem hiányozna, mert ha lehet akkor most is feltûzöm, mert zavar :D csak picit félek attól is, hogy a fodrász esetleg elrontja vagy nem olyan lesz a végeredmény amilyenre számítok :D

Levágassam a hajam? Most elhatároztam hogy megnövesztem hátközépig érőre, de azon gondolkodom hogy ilyen alacsonyságnál nem fog optikailag is kisebbíteni?

160 cm vagyok, és növeszteném a hajam...most épp középhosszuságu, de nem egyforma mindenhol nem tudom hogy vágják ezek a fodrászok. Mellesleg sosem áll be jól, kivasalni se lehet olyan dús.

Legjobb válasz: Nem tudom... de egy dolgon gondolkozz el (ha lány vagy): a fiúk IMÁDJÁK a hosszú hajat! Az egy élmény - önmagában is!

Nem tudom... de egy dolgon gondolkozz el (ha lány vagy): a fiúk IMÁDJÁK a hosszú hajat! Az egy élmény - önmagában is!
Szerintem növeszd meg nyugodtan, de menj el fodrászhoz és csak annyit kérj, hogy a végébõl vágjon és ritkítson.és akkor már vasalni is tudod:) csak ne feledd, használj minden egyes vasalásnál hõvédõ spray-t!
szerintem szep a hosszu haj.ne vagasd le.nekem hosszu hajam van es semmi penzert nem vagatnam le.de te tudod.noveszd meg ha nem tetszik majd levagatod.elobb nezd meg hogyan all ha hosszu.aztan dontsd el.
a hajat sosa sajnald! ugyis visszanö:) de ne vagasd le mert akinek hosszu haja van igényességrõl árulkodik mert valaki még arra is renyhe h megnõvessze! és ha hosszu lesz a hajad valamivel kitünnél a tömegbõl


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!