Találatok a következő kifejezésre: Lettek új a (64 db)

Ha most lettem új a gemenc volánnál, rossz buszt kapok először?

Legjobb válasz: Nem hiszem,. nekik sem érdekük, hogy szo_passanak. Ha rossz busz mûszaki hibája miatt van menetkimaradás az a cégnek sem jó. Nézd át a buszt elõször rendesen, szánj rá idõt, és akármi hibát találsz, szólj miatta.

Nem hiszem, . nekik sem érdekük, hogy szo_passanak. Ha rossz busz mûszaki hibája miatt van menetkimaradás az a cégnek sem jó. Nézd át a buszt elõször rendesen, szánj rá idõt, és akármi hibát találsz, szólj miatta.
szerintem vmi régebbi buszt(ikarusz vagy vmi..) kapsz...egybõl azért nem bízzák rád az új setrát vagy vmit.. meg rövidebb vonalakat kapsz(pl helyi járatos 10-20km-es utak) új sofõrre én se bíznék elõször nagy dolgot...
megkérdezhetem, hogy volt már elõtte rutinod buszon, vagy anélkül vettek fel? csak mert én friss jogsival szeretnék nemsokára valamelyik volánnál elhelyezkedni

Mi van azokkal akik ki lettek választva a Megasztár 6 -ba de elhalasztották a műsort mi van így velük vagy lesz új válogató ha indul majd?

Legjobb válasz: Nem igazán tudom konkrétan mire vagy kíváncsi!:) De mivel beindult az X-f. tavaly, a Mega nézettsége romlott, ezért újításokat vezettek be az egész mûsorral kapcsolatban. Ha jól tudom, õk is most táborba mentek koreográfussal, énektanárral..stb, és tesztelik õket-persze mi semmirõl nem fogunk lemaradni, majd ezt is látni fogjuk. Biztos vagyok benne, hogy azóta is bizonyos szinten foglalkoznak velük, pont azért is hogy már színvonalasabb elõadásokat láthassunk, mint a konkurens tehetségkutatóban. Új válogató az ideire nem hiszem hogy lesz, mivel aug.5-6.-án volt a casting, és egy hónapra rá a visszajelzés. Ennyit tudtam segíteni. :)

Nem igazán tudom konkrétan mire vagy kíváncsi!:) De mivel beindult az X-f. tavaly, a Mega nézettsége romlott, ezért újításokat vezettek be az egész mûsorral kapcsolatban. Ha jól tudom, õk is most táborba mentek koreográfussal, énektanárral..stb, és tesztelik õket-persze mi semmirõl nem fogunk lemaradni, majd ezt is látni fogjuk. Biztos vagyok benne, hogy azóta is bizonyos szinten foglalkoznak velük, pont azért is hogy már színvonalasabb elõadásokat láthassunk, mint a konkurens tehetségkutatóban. Új válogató az ideire nem hiszem hogy lesz, mivel aug.5-6.-án volt a casting, és egy hónapra rá a visszajelzés. Ennyit tudtam segíteni. :)

Nem tudom, hogy fogalmazzam meg. Egyszerűen megváltoztam. és gátlásos lettem, meg néha visszahúzódós. Hogy tudnék újra a régi lenni? !

Holott régebben 1-2 hónappal ezel?tt tudtam élni a pillanatnak, mindent meg mertem tenni és így boldog voltam is. Nem tudom mi történhetett velem.

Legjobb válasz: Fejtsd ki, hogy mitõl változtál meg, mennyi idõs vagy, milyen nemû, stb., mert ez így édeskevés...

Fejtsd ki, hogy mitõl változtál meg, mennyi idõs vagy, milyen nemû, stb., mert ez így édeskevés...
Aha. Szóval elérted a 13-14-15-16. életévedet. Ezt kamaszkornak hívják, orvosi eset, ha valaki nem változik meg. A gyökere hormonális eredetû, és sok mindent meg kell tanulni pár év alatt. De 20 éve korra mindenki beáll a tényleges életstílusába. Talán lehetséges néhány problémás eset is. Ne foglalkozz vele, ez lényeges. Illetve fogadd el önmagad, ha pedig valami gondod van, keress bizalmast, akivel megbeszéled. Alapesetben a szüleid. A gátlásosság oka a bizonytalanság, ezért kell megbeszélni. És ha türelemmel vagy, minden megoldódik. Állítólag másrészt ennek ellenére ez a legszebb korszak az ember életében. Én is állítom.


Mitõl van az, hogy facebookon ismerõsöm (barátnõm) letiltott, majd a tiltást levette, de nem lettünk újra ismerõsök, mégis a chatlistában szerepel néha?

Legjobb válasz: Azért, mert a tiltással együtt törlõdik az adott személy a barát listáról, ezért újból be kell jelölnie téged, vagy te õt.

Azért, mert a tiltással együtt törlõdik az adott személy a barát listáról, ezért újból be kell jelölnie téged, vagy te õt.
Mihez kell? Ha FHT-t akarsz igényelni, akkor az utóbbi 2 évet nézik, így a tavalyi is beleszámít.
A kérdező hozzászólása: Segélyhez kell.

Újra szeretnék éettségizni, mert nem lettek ók a jeggyeim, és szeretnék továbbtanulni, mi a menete?

Legjobb válasz: Hát,ha arra se ügyelsz,hogy helyesírási hiba nélkül írj le egy kérdést,max. mérnök szakot célozz meg,ott ez nem szempont.Egy természettudományos szakon is rá tudsz cseszni a rossz helyesírással,szal oda se menj.

Hát, ha arra se ügyelsz, hogy helyesírási hiba nélkül írj le egy kérdést, max. mérnök szakot célozz meg, ott ez nem szempont.Egy természettudományos szakon is rá tudsz cseszni a rossz helyesírással, szal oda se menj.
Amúgy meg a sulival felvéve a kapcsolatot, pénzért újra érettségizel.
Facsarj ki egy citrom levét és öntsd bele. Bár ezt nem mindenhol engedik meg, de egy próbát megér.
Nekem nem volt rossz meginni.Én is citromosan ittam, de ea gyomrom nem bírta, és fél óra múlva kijött. Ezért kellett mennem új beutalóért.Szerencsére nem kellett még egyszer meginnom.Mivel éhgyomorra már levették a vért, még ebéd és vacsi után vissza kellett mennem vérvételre.
Nem attól fél a kérdezõ ha jól értem, hogy rossza az íze, hanem attól hogy nehogy beájuljon. Én is rosszul voltam, majden elájultam.
Egyébként én nem is értem, miért paráztatják épp ezzel egymást a kismamák. Mármint azzal, hogy mennyire borzasztó meginni ezt a löttyöt. Semmivel sem rosszabb, mint egy vérvételen részt venni pl., fõleg ha arra gondolsz, hogy a babáért teszed. Én is megittam, egy citrom levét tettem bele. Nem azt mondom, hogy finom, de azt SEM hogy extrém módon kibírhatatlanul borzasztó. Miért félnek ettõl ennyien ilyen nagyon?
Ne bíztassatok! :( Nekem az elsõ ilyen vizsgálatom lesz, szintén Tatabányán. Eddig is tartottam tõle, de most sem nyugtattatok meg :) .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Tatabányai kórházról van szó, és itt már pár éve nincs zsömle és tej variáció. Sajnos. Pedig az finom :) Azért kell megcsináltatnom újra, mert egyrészt az elsõ eredményem a doki szerint hülyeség, másrészt kiderült, hogy a bébi már 3 kg-os. 36 heti méreteknek felel meg. Az orvosom szerint ez nem játék.De hát inkább legyen még egy vizsgálat. Kibírható. Meg aztán az elsõ kisfiam is 4, 5 kg volt. Megpróbálom ezt a citromos dolgot. Lehet hogy jó lesz. Bár gusztustalan ez a lötty, úgy ahogy van. :)
ne egy kis citromot hanem rakhatsz bele nyugodtan egy egészet ha kisebb ha nagyobb akkor több mint a felét.nekem igy olyan volt mint egy tömény limonádé.én megbírtam inni nem volt semmi bajom töle.nehezebb volt kivárni azt a két órát éhen:) kitartás.36 h kismama
szia! nekem egy hete kellett megcsináltatni, én vittem magammal citromos vizet, sok citromot öntöttem a vízbe, és így olyan volt, mint egy kicsit gejjre sikerült limonádé! nálatok nem lehet kiváltani zsömlével meg tejjel? amikor voltam volt ott 2 kismama, asszem 32-33 hetesek voltak, és nekik már azt kellett megenni... az elsõt a cukros löttyel csináltatták nekik, most meg kajálniuk kellett!!! miért kell újból megcsináltatnod? magas lett az eredmény?
jajj ne is mondd, az kegyetlen... igen , esetleg egy kis citromlével lehet jobbítani, de csodát ne várj attól se! kitartás!!
Ott ahova jársz csak cukros víz van?! Akkor nem nagyon tudod elkerülni. Azt szokták mondani h nyomd tele citrommal, úgy elviselhetõbb:-) Nekem csak annyit mondtak h reggelizzek egy zsemlét és tejet.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy nem az íze miatt vagyok kiborulva. Mert kibírható. Csak a múltkori alkalommal is majdnem behánytam. És emiatt szeretném csak elviselhetõvé tenni. És igen, az ájulás is beletartozik a dologba, mert alapból vérszegény vagyok, és alacsony vérnyomású. És ugye itt reggel a kávé is kimarad. Persze nem leszek ott egyedül, de attól még nehéz lesz így kibírni. Magát a vérvételt simán kibírom, de ami szörnyû, az szörnyû. Köszi a válaszokat.
Szia, van egy olyan oldal, hogy ciklus.hu. Ott ki lehet számoltatni. Minden jót kívánok!
vagy timmermann.hu, és ott is.

Lettek új csatornák a digi tv-n?

ma nézem lett egy "Echo tv" nevü csatorna! aztán felmentem a digitv honlapjára, és az alapcsomagba nincs beirva az Echo, de vannak ujak : Mezzo, Fashion TV, National Geographic Wild - én ezeket (még) nem találom a listán, ti?

Legjobb válasz: Nem mindenkinek jönnek be azok a csatornák, mert nem úgy van állítva a tányér! Az Echo egyébként nekünk is bejött, és a Hálózat TV meg eltünt!

Nem mindenkinek jönnek be azok a csatornák, mert nem úgy van állítva a tányér! Az Echo egyébként nekünk is bejött, és a Hálózat TV meg eltünt!
A kérdező hozzászólása: na nekünk is eltünt a hálózat...ennek mi oka lehet?! pedig én azt szerettem...
A kérdező hozzászólása: egy tányérunk van de az egyik szobába 47 csat van a másikba 46. De a 46-osba nincsen három ami az én szobámba (47) van, és két teljesen "uj" van: eurosport2 és paprika
A Hálózat hejére jött az Echo. Meg nemrég a Paprika tv is. Nekem bejön vagy 60 adó, idõnként érdemes rákeresni, van-e új, mert ha nem csere, akkor lehet hogy nem veszed észre
Az, hogy az egyik szobában van, a másikban meg nincs az adott csatorna, annak az az oka, hogy a DIGI TV spórol a vevõfejeken, és Single fejet használ a több beltéris háztartásokban is, a beltériket pedig egymásba fûzi. Ez nem jó megoldás, ugyanis az említett "másik szobában nincs" csatornák a másik polarizáción vannak, ezért nem tud fejfeszültséget kapcsolni a távolabbi beltéri, mert az elõtte lévõ nem engedi át. Próbáld csak ki, hogy rákapcsolsz arra a csatornára az elsõ beltérin, ami nincs a "hátrébb lévõn", majd nézd meg a hátrébb lévõn, hogy ott most meg csak azok a csatornák vannak, amik eddig nem voltak... Most pedig a többi tûnt el. Mert most az elsõ beltéri váltott polarizációt. A megoldás: vásárolni egy twin fejet (párezer forintos költség), és akár magad is kicserélheted. Mindkét beltérihez bekábelezni közvetlenül a fejtõl, és mindenki mindent nézhet. A beltérik felfûzése KONTÁR munka. És ezt a Digi TV üzemeltetõje is tudja, de ez a legolcsóbb megoldás.

Fiatal felnőttek, akiknél idővel elkoptak a régi barátságok. Hogy éltétek meg? Lettek új barátaitok?

Egyetem vége felé járok már, mindig is sok barátom volt, de legjobb barátnőmmel már évek óta elég szoros a viszonyunk. Legalábbis én azt hittem. Az utóbbi időben magától sosem keres, sose kérdezi meg, hogy mi van velem. Ha nem írok neki, szerintem többet már nem fogunk beszélni, nem akarom magam ráerőltetni. Volt pár fiú barátom is, de amint lett barátnőjük, szépen sorban le lettem "tiltva" róluk. Járt már valaki hasonló cipőben? Hogy lehet ezt átvészelni, kimászni belőle? 23/N

Legjobb válasz: Anyukám most 41 (nem látszik rajta, mindig sportol), és még mindig nagyon jó barátságban van a gimis barátnõivel :) Pedig az egyik Törökországban lakik, a többi Budapesti, szóval nem minden nap találkoznak (jó, ha egy évben 4x-5x), de még mindig nagyon jóban vannak, és ha taliznak, le se lehet õket állítani, annyit beszélgetnek. :) Nem biztos,hogy ez a válasz erre a kérdésre de azért ilyenek is vannak :)

Anyukám most 41 (nem látszik rajta, mindig sportol), és még mindig nagyon jó barátságban van a gimis barátnõivel :) Pedig az egyik Törökországban lakik, a többi Budapesti, szóval nem minden nap találkoznak (jó, ha egy évben 4x-5x), de még mindig nagyon jóban vannak, és ha taliznak, le se lehet õket állítani, annyit beszélgetnek. :) Nem biztos, hogy ez a válasz erre a kérdésre de azért ilyenek is vannak :)
Találni kell egy társat...(férfit)
én már "öreg" vagyok (38) és a barátaim akkor "koptak" le amikor férjhez mentem, elköltöztem az ország másik felére... sajnos eljön ilyenkor azaz idõ amikor a munkával, esetleg családdal, kapcsolattal kezd el foglalkozni az ember... amikor hazamentem, (szülõvárosomba) eleinte próbáltam tartani a kapcsolataimat, meg leveleztünk.. de megkoptak a kapcsolatok... nem könnyû feldolgozni, néha most is hiányoznak (10 év elteltével visszaköltöztem szülõvárosomba) ha találkozunk is nagy ritkán, már semmi sem a régi... viszont érdekes, hogy ahol laktam 10 évig, ott olyan mély barátságokat sikerült kötnöm, hogy még ha évente csak 1-szer is sikerül találkoznom velük, mindig ott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk :) talán mégsem õk voltak az igazi barátok... igen fájdalmas, de a jövõre koncentrálj... ismerkedj... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitív hozzászólást, elsõ. :) Második: van társam, de igényem van barátokra is. Nélkülük szegényebbnek érzem magam.
Majd ha dolgozol, akkor ott találsz új barátokat, jó még valamilyen csoportba bekapcsolódni (sport, mûvészet, ...), ott is találni...
Nekem sosem voltak barátaim, csak néhány emberrel voltam beszélõviszonyban. Nagyon ritkán ha az utcán összefutunk beszélünk néhány szót, aztán mindenki meg a dolgára. Többük olyan, ha én nem keresem õket, õk sem keresnek engem. Volt aki a nyár közepén igért egy találkozást, ez az utolsó üzenete felém, hogy majd kerítünk rá idõt. Általában nekem rengeteg szabadidõm van találkozásra, másoknak meg soha nincs, hónapok óta nem találkoztam sem régi ismerõsökkel sem új emberekkel. Akik voltak, elkoptak, újakat meg sehogyan sem tudok szerezni. Idõm mint a tenger, kapcsolataim pedig nincsenek, így a leggyakoribb tevékenységem az unatkozás. 23/F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!