Találatok a következő kifejezésre: Letezik olyan valakinek szules (3 db)

Tényleg létezik olyan, hogy szülés közben orgazmusa van valakinek?

Én kétszer szültem de sajnos nem éreztem ilyet. XD

Legjobb válasz: úr isten.... szüléskor örülsz ha túléled, nem hogy orgazmusod legyen

úr isten.... szüléskor örülsz ha túléled, nem hogy orgazmusod legyen
http://www.borsonline.hu/cikk.php?id=39334 a cikkben van egy video, igaz angolul.
Igen a fulladás pillanatában lehetséges az orgazmus. Több helyen is olvastam, de tapasztalatom nincs, nem fulladtam még meg :)
Igazából én olyat hallottam, hogy ha felakasztanak egy embert, akkor is lehet orgazmusa.. :/ Gondolom ott az izmok elernyedése miatt. Ennyi erõvel szülés közben is lehet, de én még nem hallottam róla, pedig 2x szültem :)
Egy gyermekem van, hallottam én is ilyesmit, de elképzelni nem tudom. Szülés közben mindent éreztem, csak a gyönyör kapujától igen távol esett minden érzés.
Valahol egyszer találtam errõl egy videot. Ott tényleg úgy néz ki a csajszi, mint akinek orgazmusa van, és olvastam is róla, úgyhogy lehet.
A mítoszrombolókban kipróbálták, és nincs
A kérdező hozzászólása: Ha felakasztanak egy embert lehet orgazmusa? Ez nagyon durva, ilyet még nem hallottam! XD

Letezik olyan hogy valakinek szules utan nem repesztenek gatot, es nem is reped meg?

Legjobb válasz: ezt hívják úgy, hogy valaki gátvédelemmel szül, az orvos a tágulás alapján mérlegel, általában az elsõ szülésnél szoktak vágni, de ez a dokitól is függ, ha megfelelõen tágulsz, akkor nem biztos hogy magától is repedne. Egyébként a gátmetzést a szülés elõtt közvetlen végzik, nem utána.

ezt hívják úgy, hogy valaki gátvédelemmel szül, az orvos a tágulás alapján mérlegel, általában az elsõ szülésnél szoktak vágni, de ez a dokitól is függ, ha megfelelõen tágulsz, akkor nem biztos hogy magától is repedne. Egyébként a gátmetzést a szülés elõtt közvetlen végzik, nem utána.
A kérdező hozzászólása: Koszonom valaszod!Igen en igy szultem ahogy leirtam csak kivancsi voltam hogy tenyleg van e ilyen(tudom hulyen hangzik)mert akikkel beszeltem alig akartak elhinni hogy semmi varrat semmi vagas. Kulfoldon elek itt szultem es gondoltam annyira kivoltam merulve hogy esetleg nem vettem eszre vagy nem ertettem jol amikor mondtak angolul hogy mennyire szerencses vagyok.:)
Minden joban van vmi rossz is sajnos: ha nem vagtak gatat, akkor neked idoben el kell kezdened erositeni intim tornaval a gatadat, mert evek mulva vizelettartasi zavarod lehet, meg meh elore eses, sok csunya dolog. Akik gatvedelemmel szulnek, fokozottabban kell, h figyeljenek hosszu tavon az intim reszeikre.
A kérdező hozzászólása: Az utolso valaszolonak: Teljesen ketsegbeestem most.Mit es hogy kell csinalnom? ezt nem tudtam! Koszi
Azt is mondják, hogy akik gátmetszéssel szülnek, azoknak lesznek vizelettartási problémáik. Szóval szerintem nem is biztos, hogy ettõl van. Amúgy nekem volt gátmetszésem, és tény, hogy nem tudom már olyan sokáig visszatartani, mint korábban. Menj el egy nõgyógyászhoz és kérdezd meg tõle, hogyan kell hüvelytornát csinálni, mert félsz a viletettartási problémáktól.
Szerintem, a kérdésedre ne itt, ha nem a nõgyógyászodnál keress választ!

Tényleg létezik olyan, hogy valakinek egészen a szülésig nem tűnik fel, hogy terhes?

Az egyik tv csatornán van egy m?sor, amiben olyan n?k vannak, akik nem vették észre, hogy terhesek, csak amikor beindult a szülés, akkor derült ki. Én ezt nem tudom elhinni. Az esetek többségében nem is kövér n?k voltak, akiken pl. nem látszik, ha n? a hasuk, hanem normális testalkatúak, vagy kifejezetten vékonyak. És a babák is normális méretekkel születtek. A magzatmozgást sem érezték, amit szintén nem tudok elképzelni. Ti hallottatok hasonlóról?

Legjobb válasz: Számomra is hihetetlen. Én a másodikkal vagyok mindenórás, hát ha mást nem a magzatmozgást tuti észre vettem volna, mert alányom is és a fiam is csinál néha olyat a hasamba, hogy csillagokat látok arról nem is beszélve, hogy itt, ott dudorodik folyton valamije, az is feltûnõ, nameg érezhetõ és nem lehet összekeverni a bélmozgással! Lehet, hogy van ilyen, én hitetlen vagyok.

Számomra is hihetetlen. Én a másodikkal vagyok mindenórás, hát ha mást nem a magzatmozgást tuti észre vettem volna, mert alányom is és a fiam is csinál néha olyat a hasamba, hogy csillagokat látok arról nem is beszélve, hogy itt, ott dudorodik folyton valamije, az is feltûnõ, nameg érezhetõ és nem lehet összekeverni a bélmozgással! Lehet, hogy van ilyen, én hitetlen vagyok.
A faluban most éppen vagy egy hasonló eset. Igaz Õ a 7. hónapban csak elment a dokihoz, és azt mondta, eddig nem vette észre. Nem akarok rosszindulatú lenni, de szerintem most is csak a pecsétek miatt ment. Amúgy 10. gyerek és 40 fölött van. Valahogy nem tudok hinni neki. Ettõl függetlenül nem tudom teljesen kizárni, hogy megeshet nagy ritkán. Egyszer volt a TV-ben egy nõ, aki elment az orvoshoz azzal, hogy terhes, de elküldték. Elég kövér volt amúgy. Aztán megmozdult a baba, újra elment, újra elküldték. Mentõ vitte görcsökben a kórházba, ott derült ki, hogy megindult a szülés. Ilyen is van.
Nekem egy barátnõm született úgy, hogy az anyukájának "befelé nõtt a hasa". Mesélte, hogy amikor bement a kórházba szülni, haza akarták küldeni, mert max. öthónapos terhesnek látszott. Aztán mégiscsak megszült. Abszolút létezik ez a dolog, csak elég ritka.
Ja! A "Kék Lagúnában"! Ahol elzárva élnek a külvilágtól, tudatlanul, alapvetõ ismeretek, mûveltség nélkül. Ott lehet, de ahonnét a csapból is ez folyik, ott nem kéne hogy legyen ilyen!
A kérdező hozzászólása: A Discovery Travel & Living-en van esténként.
Én is szoktam nézni ezt a mûsort, már ha sikerül addig fenn maradni. :) A legérdekesebb számomra, hogy már szült nõk sem vették észre. Tudjuk, hogy minden terhesség más, de aki már volt várandós, azért az csak meg tud különböztetni egy magzatmozgást egy bélmozgástól... Érdekes, hogy a bemutatott anyukáknak mind tökéletes, nagy, makk egészséges gyereke lett. Egyiknek sem ártott, hogy végig dohányzott, alkoholt fogyasztott, volt, aki fogyasztószereket, gyógyszereket szedett, intenzíven sportolt (nem könnyû torna v. ilyesmi). A kilenc hónap alatt egyszer sem mentek semmivel orvoshoz, nem volt vérvételük, nõgyógyászati vizsgálatra se ment egyikük sem, hihetetlen módon mindig negatív volt a terhességi teszt.
Ilyen nincs ezt én nem veszem be hogy egy nõ nem tudja hogy terhes. Na jó van olyan hogy megvan neki, de akkor is csak észre kell hogy vegye a tüneteket vagy legalább azt ha megmozdul. Vagy hogy hizik egy terhességnek nagyon sok jele van kizárt hogy nem veszik észre föleg több gyerek után.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!