Találatok a következő kifejezésre: Letezik olyan az elso nagy szerelmemmel (1 db)

Letezik olyan h az elso nagy szerelmemmel maradjak eletem vegeig?

egebben is volt "baratom"...es voltam "szerelmes", egyik sem volt hosszueletu...viszont 9 honapja vagyok egy olyan sraccal akit jobban szeretek mint barkit a vilagon, jobban mint sajat magamat...ha egy reggel ugy ebrednek h mar nincs nekem, akkor fel sem akarnek ebredni tobbet...O a mindenem...es tudom h ez forditva is ogy van, en vagyok neki a vilagon a legfontosabb...ha nem lehetunk egyutt mindketten kivagyunk, annyira hianyzunk egymasnak...vannak akik ezen mosolyognak, pedig nekem nem kell mas. Foleg regebb sokat martuk egymast hulyesegeken, de sosem fekudtunk le egy este sem ugy h haragudtunk volna egymasra...feltekenyek vagyunk, de csak mert nem akarjuk elvesziteni egymast...(18 evesek vagyunk) maradhatunk egyutt "orokre"? tudom h nem tundermese az elet...

Legjobb válasz: LEHET! HA A PASID NEM MONDJA MAJD HÚSZ ÉVESEN,HOGY JAJ ÉN MÉG ÉLNI AKAROK!BULIZNI,HAVEROZNI!MERT SAJNA AZ ÉN PASIMMAL EZ VOLT,JÓ MI 19 ÉVESEK VOLTUNK MIKOR +ISMERKEDTÜNK,MOST 20 ÉVESEK VAGYUNK!MERT AZ ENYÉM KITALÁLTA EZT A SZÖVEGET,H JAJ ÉLNI AKAROK,SZABADSÁG KELL!MEG BELEGONDOLNI,HOGY 30 ÉVESEN 10 ÉVE LESZÜNK 1ÜTT!NYUGI VOLT IDEJE GONDOLKODNI,MERT NEM KERESTEM,NEM TALÁLKOZTUNK,ÉS RÁJÖTT,H A HAVEROK +A BULIZÁS ÉDES KEVÉS! PASI VÁLOGATJA!:)

LEHET! HA A PASID NEM MONDJA MAJD HÚSZ ÉVESEN, HOGY JAJ ÉN MÉG ÉLNI AKAROK!BULIZNI, HAVEROZNI!MERT SAJNA AZ ÉN PASIMMAL EZ VOLT, JÓ MI 19 ÉVESEK VOLTUNK MIKOR +ISMERKEDTÜNK, MOST 20 ÉVESEK VAGYUNK!MERT AZ ENYÉM KITALÁLTA EZT A SZÖVEGET, H JAJ ÉLNI AKAROK, SZABADSÁG KELL!MEG BELEGONDOLNI, HOGY 30 ÉVESEN 10 ÉVE LESZÜNK 1ÜTT!NYUGI VOLT IDEJE GONDOLKODNI, MERT NEM KERESTEM, NEM TALÁLKOZTUNK, ÉS RÁJÖTT, H A HAVEROK +A BULIZÁS ÉDES KEVÉS! PASI VÁLOGATJA!:)
Alakítsátok úgy, h jó legyen. Ennyi a titka. Am 20.000 ilyen kérdés volt már...
Az elsõ válaszadó válasza tetszik nekem is, tényleg úgy kell csinálni, h így legyen... ! Szerintem mindenki drukkol neked, de azt se feledd, h az emberek irigyek, és ez egy majdnem-csoda lenne, ha tényleg sikerülne együtt maradnotok! De így legyen. Az elsõ nagy szerelemben tényleg van valami, de ... Én úgy érzem most, hogy hiába találja meg az ember a nagy Õ-t , megtalálni sokkal könnyebb, mint vele (tudni) maradni egy életen át :S Talán kevés ember élheti le az életét a nagy Õ-vel. És aki igen, az nagyon mázlista!
Nekem is volt hasonló kapcsolatom, ugyanezt mondta hogy szeretné velem leélni az életét és szívesen elvenne feleségül is, én is így voltam vele, nagyon szerettük egymást azt hittem örökké tart, nos mára már vége, pedig sosem veszekedtünk, 6 évig voltunk együtt, de most már csak barátok vagyunk. Életed végéig még rengeteg idõ van, lehet hogy jön valaki más, lehet hogy neki lesz valaki más, vagy csak megunjátok egymást. De minden lehetséges, az is hogy együtt maradtok, de akkor nem árt mindig újítani valamin, hogy ne legyen lapos a kapcsolat. Mindenesetre sok sikert hozzá :)
szerintem nem (nem is érdemes) és a második nagy szerelmet sokkal jobban fogod becsülni.
A kérdező hozzászólása: koszi:) habar remelem ha valtozunk akkor egyutt valtozunk:) sokmindenen tul vagyunk es ez a sokminden osszekot minket...en szedtem ossze a szakadek szelerol annak idejen, ez ez megvan bennunk h ossze kell tartanunk...
1. válaszoló vok! Ne azon gondolkozz, h meddig maradtok együtt, hanem, h jól mûködjön a kapcsolat, hülyeség is arra gondolni sztem, csak élj a mának ;)
A kérdező hozzászólása: a baratom azt mondta szeretne velem leelni az eletet es elvenne felesegul most, ha lehetne...(sajnos meg legalabb 7 evet varnunk kell, egyetem miatt)
Örökre az hosszú idõ.Látom nagyon szeretitek egymást és ez nagyon jó!:) remélem télleg együtt maradtok , örökre!!!:) .De az idõ múlik és az ember változik.kár lenne még elõre tervezni hosszú évekre.
A kérdező hozzászólása: tudodm h volt, azt nem en kerdeztem...amugy ha uncsi nem muszaj valaszolni, en azt kerdeztem akinek van velemen ye...(amugy ha azt vesszuk mar minden kerdes volt 20000x)
A kérdező hozzászólása: elso nagy beteljesult szerelem...akarom mondani:) koszi a valaszokat:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet elfelejteni valakit akit szeretünk? Mit kell ahhoz tenni, hogy végbe menjen? Tudom, hogy ki kell vernem a fejemböl, de nem megy, köszönöm a tanácsokat! A legnagyobbik gond az, hogy csak "sajnálatból" érdeklödött

3

Ez mennyire észrevehető?

Ha egy srác aki most csókolózik először,megcsókol egy lányt aki már csókolózott.Akkor azt észre veheti a lány könnyen hogy most csókolózott először?(A lány nem sokszor csókolózott még)

2

Barátságból szerelem lehetséges? A többi lent

Van egy lány (18) akivel jól elvagyunk a baráti társaságban is egyszer el hivtam egy talira az elejèn mind ketten zavarban voltunk de aztàn mind a ketten feloldodtunk. Jol elvoltunk sokat bészélgetünk meg pizzàztunk egyett. Aztán meg egy óráig beszélgetünk még. Utánna elbucsuztunk. Ez most mi lehet bimbozó szerelelem lehet? F(19)

4

Csajok ti mit szólnátok ha a barátotok egyszercsak elkezdene korrektort esetleg alapozót is használni?

Életkort is írjatok!

15

Szerintetek van még értelme?

Nos a helyzet az, hogy kb. 2 hónapja szakítottam a volt barátommal. 1 évet és 1 hónapot jártunk. Eleinte nem akartam vele járni, nem tudom, de nem foglalkoztam vele. Az után elkezdtünk beszélgetni, egyre többet, hivogatott, egyszer-kétszer visszautasítottam, hogy nem szeretnék kapcsolatot, de mivel sokat beszélgettünk, meg minden, valahogy mégis megpróbáltam vele mert szimpatikusnak tűnt. Lassan beleszerettem, azt hittem tényleg ő az igazi, hisz odavoltam érte, nagyon megszerettem, férfit láttam benne. De kb. egy fél év után észrevettem, hogy nagyon féltékeny, évfolyamtársaimmal ha beszéltem (fiúkkal) akkor mindig megszólt, vagy mindig a munkahelyére kellett elmenjek hozzá, hogy lásson s egy ideig mentem is, meg próbáltam alkalmazkodni nem szóltam semmit. El kezdett kisajátítani, amúgysem jártam sehova, de ha nem csak vele foglalkoztam kiakadt. Kiakadt, hogy ha vele vagyok ne beszéljek másokkal, hanem vele foglalkozzak. Pedig vele foglalkoztam, de nem tudom, nem volt neki elég. Pár hónapon keresztül ez volt, s tűrtem, mert majd változik ez gondoltam, de csak rosszabbodott. Már nem volt olyan mint az elején. Ha hozzám jött haza, akkor ha nem vártam, vagy nem mentem elé a buszhoz megszólt, ha egyes családtagjaim hívtak telefonon mikor nála voltam, akkor is rámszólt, hogy tegyem le. Elég sokat gondolkodtam, meg ettem magam ezen, hisz szerettem őt, de megváltozott, leláncolt, pedig nem jártam másokkal el, de neki ez is sok volt, hogy néha otthon szerettem volna aludni s nem nála. Néha szükségem volt egyedüllétre, mert nem hagyott időt hogy hiányozzon, mert egész nap csak SMS-eket küldött, s ha nem írtam vissza (mert órán voltam) leszólt, hogy miért nem válaszolok, de mindig ez volt. Ezt megelégeltem, s bár hosszabb vívódás után szakitanom kellett vele. Õ volt a második párom, de nem bírtam, hogy lekötött ennyire, hogy nem tudtam vele menni komolyabb társaságba mert ő más személyiség, bulizósabb, úgymond kevésbé kulturált. Nos amióta szakítottunk, azóta mind próbálkozik, meg kérlel, hogy béküljünk ki, hogy ő megváltozik, rájött min csúszott el, és tudna javítani stb. De valahogy nem tudok már bízni benne, hisz nem egyszer szakítottunk már (rövid időre) az év alatt. Szerintetek változna? Igazából nem tudok hinni ebben. Próbálnám elfelejteni, tovább lépni, ismerkedni s élni az életem, de mindig ír. Én speciel nem hinném, hogy működne, s szerintetek ?

4

Ha az önsajnálás a legférfiatlanabb dolog, akkor az emósoknak miért van barátnőjük?

Sokan mondják itt, hogy nincs olyan csúnya ember, akinek ne lenne párja meg hogy a nők nem a külsőre mennek és ebből levezetik az okosságot, hogy azért nincs az itteni kérdezőknek barátnőjük és nem kellenek senkinek, mert önsajnálók és síránkoznak.

Akkor olyanoknak miért van, akik még az ereiket is felvagdossák akkora világfájdalmuk van? Ez üti az egész gondolatmeneteteket, nem?

17

Kinek akar hazudni azzal, hogy szereti?

Annyi meg annyi olyan kérdést olvasok itt és látok az ismerőseim között, hogy
- megcsaltam, de szeretem
- mindig veszekszünk, de szeretem
- nem kívánom már, de szeretem
- folyton semmibe vesz, de szeretem
- más felé kacsingtok, de szeretem
stb...

Ezekkel kinek akar hazudni az adott illető? Magának vagy annak, akinek mondja?

2

Ha egy srác csúnya de értelmes, akkor lehet esélye egy szép de buta lánynál?

Vagy a külső tulajdonságok fontosabbak?

18

Most jöttem csak rá, hogy hazudtak nekem a szüleim, rokonaim. Nem vagyok jóképű sem átlagos, csúnya görény vagyok? Mit tegyek? (lent)

Az a helyzet, hogy már 23 éves vagyok, sose volt még bnőm, a szerető szüleim és rokonaim elhitettél velem, hogy nem a külsőmmel van a baj, hanem hogy nem járok rengeteget emberek közé, stb. Akár még ismerős is lehet a sztori sokaknak..

A tény, hogy világ életemben sosem fogadtak igazán el szociális körökben, és hogy ez mind az én hibám, mindez csak hazugság volt. Nem az a baj amilyen vagyok, hanem az AMI vagyok, egy csúnya pasi. És erre most éreztem rá igazán :/

Ti mit javasoltok? Küzdjek tovább az álmomért, hogy legyen egy szerető társam, vagy temetkezzek inkább a munkámba és fogadjam el a tényt, hogy nem születtem túl esztétikusnak?

24/F

10

Borsod megyéből van itt lány aki még szingli?

Születésem óta ebben a megyében élek, számos városban laktam/jártam már, iskola, egyetem, munkahelyek miatt, és mindig azt tapasztalom hogy minden korombéli lány megtalálta már a párját. Van olyan aki még nem, és ha igen akkor miért nem?
27F

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!