Találatok a következő kifejezésre: Letezik olyan az elso nagy (5 db)

Létezik olyan, hogy kiszeretni valakiből? Főleg az első nagy szerelmednél?

Id?vel télleg minden szerelem elmúlik? Ki lehet szeretni valakib?l?

Legjobb válasz: Igen

Igen
Igen mindenkibõl ki lehet (különben nagyon nehéz lenne az életet leélni úgy hogy még mindig pl. ez elsõ szerelmedet szeretd akit már nem láttál 10 éve ) Amúgy azt mondják ami könnyen jön, könnyen is megy; a hosszabb idõ alatt kialakuó szerelem nehezebben is cseng le...
Azért nem minden szerelem múlik el, maximum átalakul egy kicsit... Csak valamelyik kapcsolat jól viseli, valamelyik vége lesz, keres magának más partnert, akivel érzi azt a bizonyos lángolást. Ha elmúlik a szerelem, annak úgy kell lennie, semmi sem történik hiába.
Szerintem arra gondolsz, hogy még mindig együtt vagytok, de már nem szereted.. Szal elmúlt a rózsaszín köd x) Nálam is ez van, együtt tudok veled érezni. Szar dolog..
Nagyon nehéz és fájdalmas, de van. Soha nem fogod elfelejteni, nem is kell. De szerintem majd az öregek otthonában, 80 felett biztosan már többet is elfelejtettél.
Létezik...senki sem pótolhatatlan.

Letezik olyan h az elso nagy szerelmemmel maradjak eletem vegeig?

egebben is volt "baratom"...es voltam "szerelmes", egyik sem volt hosszueletu...viszont 9 honapja vagyok egy olyan sraccal akit jobban szeretek mint barkit a vilagon, jobban mint sajat magamat...ha egy reggel ugy ebrednek h mar nincs nekem, akkor fel sem akarnek ebredni tobbet...O a mindenem...es tudom h ez forditva is ogy van, en vagyok neki a vilagon a legfontosabb...ha nem lehetunk egyutt mindketten kivagyunk, annyira hianyzunk egymasnak...vannak akik ezen mosolyognak, pedig nekem nem kell mas. Foleg regebb sokat martuk egymast hulyesegeken, de sosem fekudtunk le egy este sem ugy h haragudtunk volna egymasra...feltekenyek vagyunk, de csak mert nem akarjuk elvesziteni egymast...(18 evesek vagyunk) maradhatunk egyutt "orokre"? tudom h nem tundermese az elet...

Legjobb válasz: LEHET! HA A PASID NEM MONDJA MAJD HÚSZ ÉVESEN,HOGY JAJ ÉN MÉG ÉLNI AKAROK!BULIZNI,HAVEROZNI!MERT SAJNA AZ ÉN PASIMMAL EZ VOLT,JÓ MI 19 ÉVESEK VOLTUNK MIKOR +ISMERKEDTÜNK,MOST 20 ÉVESEK VAGYUNK!MERT AZ ENYÉM KITALÁLTA EZT A SZÖVEGET,H JAJ ÉLNI AKAROK,SZABADSÁG KELL!MEG BELEGONDOLNI,HOGY 30 ÉVESEN 10 ÉVE LESZÜNK 1ÜTT!NYUGI VOLT IDEJE GONDOLKODNI,MERT NEM KERESTEM,NEM TALÁLKOZTUNK,ÉS RÁJÖTT,H A HAVEROK +A BULIZÁS ÉDES KEVÉS! PASI VÁLOGATJA!:)

LEHET! HA A PASID NEM MONDJA MAJD HÚSZ ÉVESEN, HOGY JAJ ÉN MÉG ÉLNI AKAROK!BULIZNI, HAVEROZNI!MERT SAJNA AZ ÉN PASIMMAL EZ VOLT, JÓ MI 19 ÉVESEK VOLTUNK MIKOR +ISMERKEDTÜNK, MOST 20 ÉVESEK VAGYUNK!MERT AZ ENYÉM KITALÁLTA EZT A SZÖVEGET, H JAJ ÉLNI AKAROK, SZABADSÁG KELL!MEG BELEGONDOLNI, HOGY 30 ÉVESEN 10 ÉVE LESZÜNK 1ÜTT!NYUGI VOLT IDEJE GONDOLKODNI, MERT NEM KERESTEM, NEM TALÁLKOZTUNK, ÉS RÁJÖTT, H A HAVEROK +A BULIZÁS ÉDES KEVÉS! PASI VÁLOGATJA!:)
Alakítsátok úgy, h jó legyen. Ennyi a titka. Am 20.000 ilyen kérdés volt már...
Az elsõ válaszadó válasza tetszik nekem is, tényleg úgy kell csinálni, h így legyen... ! Szerintem mindenki drukkol neked, de azt se feledd, h az emberek irigyek, és ez egy majdnem-csoda lenne, ha tényleg sikerülne együtt maradnotok! De így legyen. Az elsõ nagy szerelemben tényleg van valami, de ... Én úgy érzem most, hogy hiába találja meg az ember a nagy Õ-t , megtalálni sokkal könnyebb, mint vele (tudni) maradni egy életen át :S Talán kevés ember élheti le az életét a nagy Õ-vel. És aki igen, az nagyon mázlista!
Nekem is volt hasonló kapcsolatom, ugyanezt mondta hogy szeretné velem leélni az életét és szívesen elvenne feleségül is, én is így voltam vele, nagyon szerettük egymást azt hittem örökké tart, nos mára már vége, pedig sosem veszekedtünk, 6 évig voltunk együtt, de most már csak barátok vagyunk. Életed végéig még rengeteg idõ van, lehet hogy jön valaki más, lehet hogy neki lesz valaki más, vagy csak megunjátok egymást. De minden lehetséges, az is hogy együtt maradtok, de akkor nem árt mindig újítani valamin, hogy ne legyen lapos a kapcsolat. Mindenesetre sok sikert hozzá :)
szerintem nem (nem is érdemes) és a második nagy szerelmet sokkal jobban fogod becsülni.
A kérdező hozzászólása: koszi:) habar remelem ha valtozunk akkor egyutt valtozunk:) sokmindenen tul vagyunk es ez a sokminden osszekot minket...en szedtem ossze a szakadek szelerol annak idejen, ez ez megvan bennunk h ossze kell tartanunk...
1. válaszoló vok! Ne azon gondolkozz, h meddig maradtok együtt, hanem, h jól mûködjön a kapcsolat, hülyeség is arra gondolni sztem, csak élj a mának ;)
A kérdező hozzászólása: a baratom azt mondta szeretne velem leelni az eletet es elvenne felesegul most, ha lehetne...(sajnos meg legalabb 7 evet varnunk kell, egyetem miatt)
Örökre az hosszú idõ.Látom nagyon szeretitek egymást és ez nagyon jó!:) remélem télleg együtt maradtok , örökre!!!:) .De az idõ múlik és az ember változik.kár lenne még elõre tervezni hosszú évekre.
A kérdező hozzászólása: tudodm h volt, azt nem en kerdeztem...amugy ha uncsi nem muszaj valaszolni, en azt kerdeztem akinek van velemen ye...(amugy ha azt vesszuk mar minden kerdes volt 20000x)
A kérdező hozzászólása: elso nagy beteljesult szerelem...akarom mondani:) koszi a valaszokat:)

Létezik olyan aki nem tud csokolozni? Mert nekem ma lesz az elsö csokom és nagyon félek, hogy valamit elrontok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Honnan tudod?Megbeszéltétek,hogy ma 14:15-kor 1. csók? :DDD Na mind1.Kövesd a partnered száj-és nyelvmozgását,finoman,érzékien.Rá fogsz érezni az ízére. ;)

Honnan tudod?Megbeszéltétek, hogy ma 14:15-kor 1. csók? :DDD Na mind1.Kövesd a partnered száj-és nyelvmozgását, finoman, érzékien.Rá fogsz érezni az ízére. ;)
A kérdező hozzászólása: Nem beszéltük meg!:D Csak ö akarja és enis akarom , és megigértem neki hogy megcsokolom.És ma talizunk!!Amugy koszonom a valaszt:)
A fokozatosság sokat segít, kezdjetek szájrapuszival, aztán nem tudom máshogy mondani, "kerüljetek beljebb :D". Nem lehet elszúrni, elsõre nem muszály úgy, hogy a másik fülén jöjjön ki a nyelved ;)
Szerintem ne izgulj e miatt, menni fog az csak úgy ösztönösen.Legjobb amit tehetsz hogy nem azon görcsölsz hogy hogyan is kell csókolózni.
Nem létezik. Ez kb olyan mintha azt kérdezted volna, hogy létezik e olyan aki nem vesz soha levegõt.


Olyan animált GIF-et keresek, melyen az ég, illetve az elhaladó felhők láthatóak, de úgy, hogy az első és az utolsó képkocka közötti loop korrekt legyen (vagyis ne nagyon látszódjon, hogy ismétlődik az animáció).Létezik valahol ilyen GIF?

Legjobb válasz: Én a helyedben fognám a fényképezõmet, vagy akár a kamerás mobilt, és fényképezném az égboltot. Persze nem egy sorozat kell, vagy ha sorozat, akkor legyen lassú, tehát sok idõ teljen el, hogy valóban látszódjon a felhõk mozgása. Ha fényképezõt használsz, érdemes mellé állványt, vagy egyéb megoldást találni, hogy ugyanaz legyen a látószög, véletlen sem legyen egyik képen villanypózna, másikon meg háztetõ. Összeszedsz pár képet, és egy lapozós képnézõvel kiválogatod, melyek passzolnak egymás után. Azután keresel egy GIF animator progit, és elkészíted a leválogatott képekbõl a saját gif fájlodat. Eredetibb lesz, mint bármi más, amit csak úgy letöltenél, és tudván, hogy sajátod, jobban is fog tetszeni. Arról nem is beszélve, hogy úgy alakítod ki, ahogyan szeretnéd, gondolok itt méretre, kockaváltás sebességére, az animáció teljes hosszára, stb. Én így készítettem vízparti naplemente animációt, ezt a módszert javaslom neked is.

Én a helyedben fognám a fényképezõmet, vagy akár a kamerás mobilt, és fényképezném az égboltot. Persze nem egy sorozat kell, vagy ha sorozat, akkor legyen lassú, tehát sok idõ teljen el, hogy valóban látszódjon a felhõk mozgása. Ha fényképezõt használsz, érdemes mellé állványt, vagy egyéb megoldást találni, hogy ugyanaz legyen a látószög, véletlen sem legyen egyik képen villanypózna, másikon meg háztetõ. Összeszedsz pár képet, és egy lapozós képnézõvel kiválogatod, melyek passzolnak egymás után. Azután keresel egy GIF animator progit, és elkészíted a leválogatott képekbõl a saját gif fájlodat. Eredetibb lesz, mint bármi más, amit csak úgy letöltenél, és tudván, hogy sajátod, jobban is fog tetszeni. Arról nem is beszélve, hogy úgy alakítod ki, ahogyan szeretnéd, gondolok itt méretre, kockaváltás sebességére, az animáció teljes hosszára, stb. Én így készítettem vízparti naplemente animációt, ezt a módszert javaslom neked is.

Nektek már volt olyan, hogy nagyon vágytatok arra, hogy összejöjjetek egy kiszemelt sráccal/csajjal aki valahogy első pillantásra megfogott és valóra vált az álmotok? Létezik ilyen egyáltalán?

Nagyon tetszik egy fiú, akit alig ismerek, de nagyon az én ideálom. Elvileg van barátnője, szóval eszem ágában sincs rányomulni, nem mintha valaha is rányomultam volna bárkire. Jó lenne, ha majd egyszer talán összejöhetnék vele, de tudom, hogy ez úgyis egy álom marad.:( (Egyébként "egy szinten" vagyunk a külsőt tekintve például, szóval lehet, hogy tetszenék is neki.) Nem lehet alakítani a sorsot?? :D 22/L

Legjobb válasz: 6ossal egyet értek. Ilyenre nem szabad adni. Nekem is volt már nem egy olyan helyzetem hogy valakibe elsõre beleszerettem, de abban a pillanatban ahogy alkalmam adódott kicsit jobban megismerni úgy elillantak a kezdeti nagy érzelmek mintha soha nem is lettek volna. Lehet hogy külsõre pipa, meg 1-2 dolgot tudsz róla, de simán lehet hogy amint leállnál vele dumálni 1 órán belül kiderülne hogy nincs semmi közös érdeklõdésetek, vagy az élet számos terén más véleményen vagytok.

6ossal egyet értek. Ilyenre nem szabad adni. Nekem is volt már nem egy olyan helyzetem hogy valakibe elsõre beleszerettem, de abban a pillanatban ahogy alkalmam adódott kicsit jobban megismerni úgy elillantak a kezdeti nagy érzelmek mintha soha nem is lettek volna. Lehet hogy külsõre pipa, meg 1-2 dolgot tudsz róla, de simán lehet hogy amint leállnál vele dumálni 1 órán belül kiderülne hogy nincs semmi közös érdeklõdésetek, vagy az élet számos terén más véleményen vagytok.
Létezik. Itt az én sztorim: Egyetemen többször feltûnt egy helyes srác, sûrûn láttam a kávézóban meg a könyvtár környékén, néha össze-össze akadt a tekintetünk, de ennyi. Egyszer a folyosón ültem és tanultam, mikor megkérdezte, leülhet-e, mert minden asztal foglalt, neki meg sürgõsen meg kellene írnia egy csekket. Mondtam neki, hogy persze. Külföldi volt, és bár elég jól tudott magyarul, a csekk megírásához segítséget kért tõlem, segítettem, utána meg jót elbeszélgettünk, nagyon szimpatikusnak tûnt, sokféle témáról tárgyaltunk, zenéket mutatott a laptopján, mesélt az országáról. Mikor elköszöntünk, akkor megbeszéltük, hogy hétvégén elmegyünk kávézni. Na, összesen kb 4 randink volt, mert kiderült, hogy nem az esetem személyiség-ügyileg a pasas, úgyhogy véget vetettem a dolognak. De ja, létezik olyan, hogy akit kiszemelsz, azzal lesz valami, de onnantól fogva még olyan sok mindenen múlik a dolog. A külsõvel meg az ilyen "szintekkel" (nem is vagyok biztos abban, hogy tudom, ez mit jelent) ne foglalkozz. Minden jogod megvan arra, hogy elvárásaid legyenek a másik külsejével kapcsolatban, függetlenül attól, hogy nézel ki. És hidd el, hogy nem minden alapvetõen szép embernek csak a mindenki által szépnek tartott ember jön be.
igen.. volt ilyen.. 2 szer is.. és azt hittem teljesült az álmom és sikerül és blabla boldog leszek.. de hát nem kicsit koppantam.. és rájöttem hogy ez csak a pillanat mámora volt.. persze eltartott pár hónapig de egy élethez képes pár hónap nem több mint egy pillanat :D
nemakarlak lelombozni de ne nagyon éld bele magad ilyenkor mert innen lehet csúnyán arcal tompítani.
De lehet alakítani a sorsot! Felkelsz innen a géptõl, elmész aludni, és a reggeli 6-os vonattal elindulsz hozzám, hogy megismerj engem! :P
A kérdező hozzászólása: :D Sajna nekem most csak õ kéne.
közel állok hozzá... :)
Nálam alapos ismerkedés után indul be a fantáziám egy lányról. Tõlem aztán lehet az univerzum szépe is valaki, ha egyszer nem ismerem, akkor max annyi fut át az agyamon, hogy megkettyinteném. Szóval nem hiszek a szerelem elsõ látásra elméletben.
Persze, az álmomban az álmom mindig valóra válik.
van ilyen de az kérdéses mindig meddig tart én pl. megláttam a buszon egy srácot, nagyon megtetszett 1 hónapig álmodoztam róla és reménykedtem hogy újra látom... hát nem. Mivel tudtam a nevét, így írtam neki hogy találkozzunk. Találkoztunk és aznap össze is jöttünk egy órákon át tartó beszélgetés után. most leszünk lassan 3 hónapja együtt, eddig minden nagyon jó, majd az idõ eldönti így is marad-e. ja és azelõtt sosem nyomultam senkire, de egyszerûen elveszett az a fék vagy hogy mondjam, kényszert éreztem rá hogy írjak neki 22/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen nem lovalom bele magam semmibe, mert simán lehet, hogy abszolút nem az esetem, csak kicsit ismerem. Meg különben is foglalt. Csak érdekelt, hogy létezik-e ilyen, és ezek szerint igen. Az mindegy, hogy meddig tart, meg mi lenne belõle, picit elkanyarodtunk a kérdéstõl.:) Utolsó, jól tetted, hogy bátor voltál és megtetted az elsõ lépést! :)
igen volt. Már házasok vagyunk. 27/N


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!