Találatok a következő kifejezésre: Letezik olyan az elso (34 db)

Létezik olyan, az új szabályoknak megfelelő gyerekülés, amelyet be lehet kötni az első ülésre menetiránnyal háttal?

Hallottam, hogy 03 és 04-gyel kezd?d? számú üléseket szabad csak használni. Elöl 3 pontos, sajna hátul csak 2 pontos öv van, megkérdeztem szakszervizben, nem alakítható át 3 pontossá. Gondolom az új ülések csak 3 pontos övvel rögzíthet?k, azonban a kresz azt mondja, hogy el?re csak menetiránnyal háttal használható, ha nincs légzsák, vagy ki van kapcsolva. Ezért érdekelne, hogy létezik-e els? ülésre háttal beszerelhet?, a jelenlegi szabályoknak megfelel? gyerekülés. (9-13kiló felett)

Legjobb válasz: Igen.Èn éppen ma vettem ilyet a lányomnak(9 kg).0-18kg-ig használható.Két irányban köthetö.

Igen.Èn éppen ma vettem ilyet a lányomnak(9 kg).0-18kg-ig használható.Két irányban köthetö.
Annyi lemaradt, hogy az ülés könyvébe van írva, hogy 9 kg-ig kell háttal kötni.Utánna menetiránynak megfelelöen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de megoldódott a kérdés, leírom, jó ha ezt más is tudja: létezik olyan gyerekülés, elég sok féle, amely beköthetõ 2 pontos biztonsági övvel, és 03-mal kezdõdik az azonosítója, tehát megfelel a jelenlegi elõírásoknak.

Létezik olyan, hogy trambulin oktatás tizen éveseknek budapesten valahol óbudán, vagy az elsõ kerület környékén? 13/L

hogy mutatványokat tanulunk, tanítanak nekünk...versenyzünk..

Legjobb válasz: És ezt hol láttad? Létezik ilyen egyáltalán? Nem látom valószínûségét, hogy ez egy létezõ 'sport'. (?) Versenyezni a trambulinon ugrálásból?

És ezt hol láttad? Létezik ilyen egyáltalán? Nem látom valószínûségét, hogy ez egy létezõ 'sport'. (?) Versenyezni a trambulinon ugrálásból?
Szia!:) Igen létezik, nemrég nézegettem az ute oldalát és ott találtam meg. [link] egyébként biztos oktatnak máshol is, próbált megnézni hogy van e a közelben valamilyen torna egyesület, és annak a honlapján nézd meg:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Vannak manapság, még olyan párok/házastársak, akik az első szerelmükkel vannak együtt? Most nem a párhónapja tartó első kapcsolatokra gondolok, hanem olyanra akik évek óta együtt vannak, esetleg család/ házasság kötés is megvolt/van. Létezik ilyen?

Legjobb válasz: Heló! Persze. Nagyszüleimnél - ráadásul úgy, hogy a mamám évek óta súlyos beteg -, szüleim, én meg a barátnõmmel már több mint két és fél éve vagyok együtt. Mind elsõ szerelem.

Heló! Persze. Nagyszüleimnél - ráadásul úgy, hogy a mamám évek óta súlyos beteg -, szüleim, én meg a barátnõmmel már több mint két és fél éve vagyok együtt. Mind elsõ szerelem.
Én 25 éves lány vagyok és a párom az elsõ az életembe..már évek óta együtt vagyunk.
ebben csak akkor érdemes hinni benne, ha kibírják és elviselik a változásokat, alkalmazkodni tudnak egymáshoz, a kapcsolatot ápolják, figyelnek egymásra, csak így megy
Persze, hogy létezik :) Mi párommal 5 és fél éve vagyunk együtt :) Mindenben elsõk vagyunk egymásnak. Már nagyon sokszor hallom tõle a házasság szót... sõt mástól is úgy hallottam vissza, hogy velem képzeli el az egész életét. :) 21N
Pár nap és 5 éve leszünk együtt! Mindenben 1. volt és azóta is csodás, ezért azt hiszem "megtartom".. :) 21L és 31F
Igaz, a párom elõtt voltak kisebb "kapcsolataim", nem is nevezném kapcsolatoknak hisz talán max 2 hetesek voltak... Viszont a párom az elsõ igazi nagy szerelmem, Õ az igazi nagybetûs Õ ;) :) ) A mai napig imádom. 6 éve vagyunk együtt, eljegyzés tervben, majd házasság és a család is! :) L23 & F32
igen mar 10eve huzzuk egyutt az igat
Február elején lesz 14 éve, hogy együtt vagyunk. Két gyerek házasság. 31 éves vagyok.
Nekem volt egy kb 2 hétig tartó kapcsolatom, ahol rá is jöttem, hogy csak rászedés volt és dobtam is. Utána találkoztam párommal, aki az elsõ igaz nagy Õ. 7, 5 éve ttart, 2 gyerkõc is van már. Páromnál nem én vagyok a elsõ, bár akivel lehúzott 10 évet, az csak amolyan megszokás volt és gyerek nincsen. Számára én vagyok a nagy Õ, akivel szívesen vállalt gyerkõcöket is.

Létezik olyan angol nyelvû anyag online, amivel az általános iskola elsõ osztályától kezdhetném a tanulást?

Tehát nem csak a (felületes) nyelvtanulás lenne fontos, hanem hogy az alapoktól megtanuljak újra mindent ezen a nyelven.

Legjobb válasz:
Nem világos számomra, hogy mi a kérdés: 1. Totál kezdõrõl angolt tanulni? vagy 2. Általános iskolai anyagot elölrõl kezdeni? Mert hogy a kettõ nem ugyanaz. Az általános iskolai tananyag arra a korosztályra van kidolgozva módszertanilag, vagyis ha nem vagy 6-7 éves, akkor nem biztos, hogy motiválni fog. Tele van dalocskákkal, mondókákkal, szép színes rajzokkal. Amennyiben idõsebb vagy, akkor is tudsz az alapoktól tanulni, de ott már más témákkal és módszertani eszközökkel fejlesztenek. Amúgy minden célcsoportnál létezik elementary/beginner szint, ami neked kellene. A.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem világos számomra, hogy mi a kérdés: 1. Totál kezdõrõl angolt tanulni? vagy 2. Általános iskolai anyagot elölrõl kezdeni? Mert hogy a kettõ nem ugyanaz. Az általános iskolai tananyag arra a korosztályra van kidolgozva módszertanilag, vagyis ha nem vagy 6-7 éves, akkor nem biztos, hogy motiválni fog. Tele van dalocskákkal, mondókákkal, szép színes rajzokkal. Amennyiben idõsebb vagy, akkor is tudsz az alapoktól tanulni, de ott már más témákkal és módszertani eszközökkel fejlesztenek. Amúgy minden célcsoportnál létezik elementary/beginner szint, ami neked kellene. A.
Duolingo. Gépen és okostelefonon is elérhetõ, viszonylag játékos módon tanítja az angolt, nem kell bemagolni mindenféle szabályt. Alapnak jó, de természetesen csak ez nem elég a jó nyelvtudáshoz, de azért pár hét/hónap simán van, amíg végigmegy rajta az ember, utána meg valami könyvet érdemes venni. Ha meg már megy valamennyire az angol, akkor filmeket, sorozatokat kell nézni angolul, magyar felirattal, aztán váltani angol feliratra, aztán meg teljesen elhagyni a feliratot (ez azért több év is lehet), én így tanultam meg angolul.

Létezik olyan h az első komoly kapcsolat után nem tudsz mást úgy szeretni mint őt? Ha igen miért nem?

Legjobb válasz: Létezik, de csak idõ kérdése... Vagy jön egy új, és csilingelés meg minden. Vagy jön egy új, amikor már a régi után minden érzelem kihalt.

Létezik, de csak idõ kérdése... Vagy jön egy új, és csilingelés meg minden. Vagy jön egy új, amikor már a régi után minden érzelem kihalt.
Akkor megértetted, mit akartam írni :)
A kérdező hozzászólása: Én is pasi vagyok :)
Na akkor ezután mondom, hogy feletsd el... Felhivtad, h késni fogsz, van aki még ennyit se képes megtenni, pedig ez a helyes dolog! Én kb örültem volna neki, hogy felhiv a barátnõm, hogy késik, és nem úgy vagy vele, hogy "majd vár az a barom"... Ugye érted ak különbséget? Keress olyat, aki megbecsül, mert amit irtál most, apró- ságnak tûnik, de a nõk többsége kb ezt [email protected] Azért nõkre vetítettem ki, mert pasi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Miért lett vége? Nem érezte h szeretem, szerinte nem mutattam ki eléggé.Ha megbeszéltük h megyek hozzá és irtam h késni fogok pl 15-30 percet neki ez már azt jelentette h nem szeretem.Hiába kérdeztem mi volt az igazi oka, vagy terelte vagy ideges lett és rajtam adta ki.
Nézd, ha õ kezd másikba, akkor??? Nehogy már egy életen át azzal hitegesd magad, hogy majd visszatér.. És csak azért van másokkal, mert hogy hozzád tudjon visszatérni....
A kérdező hozzászólása: Én is remélem.Nem szeretnék másikba kezdeni mert csak rosszul esne a másiknak h nem érzek iránta semmit.
Nem tudni.. lehet igen.. lehet nem... Miért lett vége a kapcsolatnak ?
A kérdező hozzászólása: Ha nem keresem , idõvel õ fog majd engem ?
Majd idõvel múlik csak el...Én 7 évig jártam valakivel, otthagyott, nagyon [email protected] volt, és kb 5-6 év volt, mire túl lettem rajta. Remélem, neked hamarabb sikerül!
Nem megútálni kell. Ha szerelmes vagy, az kémia, hormonok. Azoknak a hatása még akkor is elmúlik, ha kapcsolatban lennél vele napi szinten.... Nekem az elsõ barátnõ kiheveréséhez (mmint akibe úgy igencsak fülig szerelmes voltam) 2 év kellett... De elmúlt. Mai napig eszembe jut kb 1-2 havonta egyszer, átvillan a csaj arca, 1-2 közös dolog, de már korántsem ex-ként tekintek rá, hanem mint egy majdnem elfeledett emlékre.
A kérdező hozzászólása: Mi van akkor ha nem tudom megútálni annak ellenére sem amiket velem tett?
A kérdező hozzászólása: Meg, köszi a segitséget :)

Létezik még olyan ország, ahol nem a pénz az első?

Legjobb válasz: ország nem létezik, viszont országon belül az egyes törzsek akik teljesen elszigetelten élnek a civilizációtól.:)

ország nem létezik, viszont országon belül az egyes törzsek akik teljesen elszigetelten élnek a civilizációtól.:)
Egy fejlett, nyugati típusú társadalomban igenis a pénz az elsõ, mert abból tudsz megélni és vásárolni magadnak és a családodnak! Szép dolog ha mondjuk vallás az elsõ, de vallási és egyéb buzgóságból nem laksz jól, illetve nincs fedél a fejed fölött.
Például Buthan, ott nem GDP-ben mérik az életszínvonalt, hanem a közboldogságban, melynek mércéjét az eu is át akarja venni, jogosan.
Nem egy mai téma, de ha már itt vagyok: Régen (500-800-4000 évvel ezelõtt) nem volt pénz (ebben a nemzetközi formában legalábbis). Boldogabbak voltak az emberek? Néhányan biztosan. A maradék éppen ugyanazt csinálta, mint a mai emberek. Küzdöttek minden rendelkezésre álló eszközzel a túlélésért. Dacára, hogy sok helyen van szegénység, a nagyon elmaradott, diktatúrával sújtott helyeket kivéve (Afrika sok országa) csak fenyegetõznek az emberek az éhenhalással. Régen, dacára, hogy sokkalta alacsonyabb volt a népesség, mégis 40 év alatt volt az átlagéletkor. Ma, többen vagyunk (=több kaja, több gyógyszer, több minden kell) mégis majdnem duplája az átlagéletkor a réginek. De az emberek éppen ugyanúgy sírnak. Régen a parasztnak az volt a baja, hogy szeretne egy új öltönyt, de enni is jó lenne. Mai munkásnak az a baja, hogy szeretne egy új iPad-ot, de enni is kéne. Semmisem változott, azonkívül, hogy számtalan összeesküvés elmélet van a háttérvilágbank-ról és társairól. Ez az élet nevû dolog ilyen. Küzdünk a túlélésért, ki így, ki úgy, van aki másokon megszedi magát, és van akinek ezért cserébe nyomorognia kell, mert nem tud kitörni (esetleg nem akar, vagy nincs lehetõsége). De ismétlem - 6000 éve nem a pénz volt az elsõ, és éppen ugyanígy voltak az emberi vágyak. Éppen ugyanígy küzdöttek az emberek a túlélésért, éppen ugyanígy vágytak dolgokra. Holott akkor csak nem volt multinacionális-kizsákmányoló-tõke. Vagy már erre is van összeesküvés elmélet? :)
A kérdező hozzászólása: Mindemellett a demagógia mellett, azért hadd ne lelkesedjek feltétlenül azért, hogy a világ vagyonának döntõ többsége pár kézben összpontosul. Bár a kérdésben, a pénz szócska elõtt kimaradt egy zárójeles kapitalista jelzõ, talán így teljesebb képet kaphatsz, hogy mivel van - és mivel nincs problémám. Egyébként nyilván költõi fennhangúsággal fordultam felétek, ábrándokat nem kergetvén.
Demagóg téma. A pénz szükséges.
sok hely van kelet felé ahol nem törödnek igazán a pénzzel. Pl Indonézia meg egyéb hasonló trópusi szigetek. Ezeken a helyeken nagy is a szegénység és ez meg is látszik de õket ez nem zavarja.
Én nemigazán! Túl sok a szabály, és pér civilizációs vívmány hiányozna, és ami még fontoabb, korszerû gyógyszerek sem lennének ott.
A kérdező hozzászólása: És élne valamelyikõtök amish jellegû hazai közösségben?
AZ USA-ban az Amish közösségek is ilyenek...
nem rossz:) ))

Szerintetek letezik olyan ferfi, aki annyira jo szereto, hogy akarmilyen novel van egyutt, egybol, mar az elso egyuttletkor raerez a no vagyaira es megadja neki, amire annak szuksege van?

Fuggetlenul attol, hogy az adott no milyen vermersekletu, milyen a szemelyisege, milyen ferfiak tetszenek neki. Mint mondjuk a Johnny Depp-fele Don Juan De Marco c. filmben... Ha igen, mitol fugg ez? Peniszmerettol? Szexualis kulturatol? Intelligenciaszinttol? Esetleg mastol?

Legjobb válasz: Szerintem léteznek... De nem Európában kell keresgélni, hanem keletebbre. Ott nagyobb hagyománya van a dolognak.

Szerintem léteznek... De nem Európában kell keresgélni, hanem keletebbre. Ott nagyobb hagyománya van a dolognak.
A kérdező hozzászólása: Jok a valaszok, de gondoltam, hogy a lanyok foleg az aktualis partneruket fogjak emliteni. En nem egeszen ilyen szempontbol voltam kivancsi erre a dologra. En tenyleg arra gondoltam, mint ami a Don Juan De Marco filmben is van, hogy tobb szaz novel lefekszik es mindegyiknek megadja, amire szuksege van. Letezik ez? Hogy valaki ennyire megerzi, hogy az adott no mire vagyik? Az ilyen ferfiaknak vajon mi lehet a titka?
15:12-esnek: És gondolom "vállalkozó", sok lóvéval. ;)
igen léteznek :o)) en 10 évig voltam együtt az exemel , nem mondom nagyon jo pasi ... élsportolo , izmos , jóképü es nagyon sok mindent kiprobaltunk az ágyban .... utana meg volt egy barátom aki kézilabdás , magas aranyos srac vele nem éreztem jol magam az ágyba ... nem tudom miert , egyszerüen nem paszoltunk össze !!! azonban ugy érzem most megtalaltam az igazit !! idösebb tölem 8 ével , macko tipus es elsö perctöl éreztem hogy mi össze paszolunk .... hallotam az elött is hogy jo az ágyba .... de nem gondoltam hogy enyire :o))) oljan érzésem van sokszor hogy jobban ismeri a testem mint én saját magam ... :o)) remélem sokaig együtt maradunk !!!
Énis azt hittem vannak még ribancok... de már azok is foglaltak!!! Nekem is kéne egy:P Írjatok :)
Hölgyeim, várom diszkrét jelentkezésüket e-mailben. :)
Létezik, mert ha egy hapsi nem önzõ egoista szaaarházi, az már több mint félsiker.
Igen létezik!Nekem olyan a "mostani pasim"!Csak az ágyban vagyunk egymáséi, amúgy tagadunk mindenki elõtt mindent... Õ tudja konkrétan h mikor, mire van szükségem... És ez így volt már a legelején is! Amúgy szerintem nem függ a mérettõl!Bár...konkrétan nem tudom!Hiszen lehet valakinek hatalmas szerszáma, ha nem tud vele mit kezdeni!És van a másik véglet, amikor egy pasinak kicsi vagy kisebb, és gyönyörökre képes... 20/L
Én jártam egy ilyen férfivel.Õ sokat tanuulmányozta a nõket mind szexuálisan, mind lelkileg stb.Még tanfolyamra is járt(elvileg ha nem kamu), Nálam elég hamar kitapasztalta h. milyen ember vagyok és az összes nõi "hülyeséget" vágta, h. mire hogyan fogok reagálni.Szexuális téren is olyan volt h. se elõtte se utána nem éreztem olyat.(sajnos elfelejtettem megkérdezni h. mit hogyan csinált :-( már nem vagyunk együtt, de tény h. az ágyban 100%-os, bár hüvely orgazmusom ritkán volt, de akkor is nagyon élveztem.
sztem ez tanulható is, ha csak erre áll rá az agyad, és csak ezzel foglalkozol, mint egy mester.
Persze, vannak ilyenek. Intelligencia, hogy felfogd a jeleket, szexuális kultúra, hogy tudd a mozdulatokat, farokméret, hát azért az sem árt :D Szal pontosan amiket felsoroltál.
Mi lehet a titka, vagyis hogyan tudnál ehhez hasonlóvá válni. Hát, egyrészt nem árt, ha nagyon jó a megfigyelõ és intuíciós képességed. Igazából ez az alapja mindennek. A nagytöbbségben már ez sincs meg olyannyira. Ezt lehet fejleszteni, rakás pénzéhes ember várja, hogy megvedd a könyvét, vagy elmenj a tanfolyamára. Kezdésnek megtanulsz figyelni az emberek non-verbális jeleire. Testbeszéd, mimika, szintaxis. Najó, a szintaxis verbális, bocs :D DE az egész csupán pszichológia., ha megtanulsz belelátni mások fejébe, nyert ügyed van.

Létezik olyan koskormányos bringa, amelynek az első villája teleszkópos? Úgy néztem, a klasszikus országútiaknak merev a villája, de lehet, hogy rosszul láttam?

Legjobb válasz: Országúti bringát aszfaltra használják, oda minek teleszkóp? Ciclocross bringa kicsit kavart mûfaj, ugyanis "lightos" terepgumi + koskormány. Na ezzel be lehet menni erdõbe is, de nem árt tapasztalat hozzá. Ezeket a bringákat sem láttam még teleszkóppal. Teleszkóp csak komolyabb terepre kell, de oda akkor meg miért koskormány? :S ui.: Biztos van olyan bringa amirõl kérdeztél, de nem hiszem hogy így szettben lehetne olyat megvenni, inkább csak magának barkácsolhatta össze az illetõ. Szerintem ez olyan mint levest villával.

Országúti bringát aszfaltra használják, oda minek teleszkóp? Ciclocross bringa kicsit kavart mûfaj, ugyanis "lightos" terepgumi + koskormány. Na ezzel be lehet menni erdõbe is, de nem árt tapasztalat hozzá. Ezeket a bringákat sem láttam még teleszkóppal. Teleszkóp csak komolyabb terepre kell, de oda akkor meg miért koskormány? :S ui.: Biztos van olyan bringa amirõl kérdeztél, de nem hiszem hogy így szettben lehetne olyat megvenni, inkább csak magának barkácsolhatta össze az illetõ. Szerintem ez olyan mint levest villával.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ teló azért kell, mert a budapesti bringautak különben tönkreverik mind a bicót, mind a legbecsesebb koronaékszereimet. ;-) A koskormány pedig azért, mert van pár hely, ahol lehet gyorsabban rakni, amit viszont könnyebb "begörbülve" megtenni. A cyclo-crossról hallottam már érintõlegesen, majd utánanézek. Kösz! :)

Létezik olyan, hogy a párok szakítás után jönnek rá, hogy még szeretik egymást? A 2. összejövés csak szenvedés lesz, vagy lehetne jobb is mint az első? Szakítás utáni barátság létezik? Vagy abból is lehetne megint szerelem?

Legjobb válasz: A problémák megmaradnak,amik korábban a szakításhoz vezetnek.De ha ezt tuldjuk fogadni,mert erõsebb a szerelem és kell az illetõ,vele akarunk lenni,akkor mûködik.

A problémák megmaradnak, amik korábban a szakításhoz vezetnek.De ha ezt tuldjuk fogadni, mert erõsebb a szerelem és kell az illetõ, vele akarunk lenni, akkor mûködik.
mi történt késõbb veletek?hasonló cipõben járok..
mi is szakítottunk mert azt mondta, hogy nem úgy szeret ahogy kellene és inkább legyen vége. de pár napra rá megjött az esze mindkettõnknek hogy mégis csak jobb lenne ha megpróbálnánk megint és nem is gondolnánk erre a dologra többet. azóta együtt vagyunk és minden sokkal jobb lett. persze ez sok dologtól függ pl.: egy suliba jártok-e? távkapcsolat-e? mennyire szeret?
szerintem egy próbát mindenképpen megér, ha mindkét fél akarja...tapasztalatból mondom, hogy nálam pozitívan sült el a dolog, mikor 2.-szorra jöttem össze a barátommal sokkal mélyebb és erõsebb szerelem jött létre köztünk:)
Én összejönnék simán a volt bnõmmel mégegyszer ha õ is belemenne... de sajnos nem akarja. szerintem létezik simán még lehet nagyobb szerelem is mint volt. persze attól függ a szakításkor mennyire bántotta meg egyik a másikat és utána tud-e még úgy ránézni mitn azelõtt... függ a történtektõl...
sztem nem érdemes még egyszer összejönni azzal, akivel egyszer már nem mûködöttó. egyik bnõm 3szor járt egy sráccal, de végül mindig szakítottak. ez van
Hát... Szerintem megéri újra összejönni, de természetesen két véglet létezik; vagy boldogabbak lesztek, mint valaha, vagy nem fog mûködni és újra szakítotok, aminek még nagyobb fájdalom lesz a következménye. Mindkettõ benne van a pakliban, de ha tényleg szereted, egy próbát megér. Amúgy mi lett a vége a dolognak? Összejöttetek vagy nem?
Még vmi, amikor úgy érzitek szakítani kell az csak dõ saját magatoknak, ha újra összejöttök ezután akkor az azt jelenti hogy képes volt a kapcsolatotok továbbfejlõdni a következõ lépcsõfokra!!
Mi már 10 éve vagyunk egyutt volt idõszak hogy 2 hetente összeugrottunk és egymás idegeire mentunk aztán újból összejöttünk, és még mindíg itt vagyunk :P
szokták mondani, hogy melegítve csak a töltött káposzta jó...hát :S...szerintem még az sem. Én eddig szinte minden pasimmal újrakezdtem és ugyan az lett a vége. Újabb szakítás, újabb szenvedés, nagyobb szenvedés. Semmiképp se kezd vele újra. Én megtanultam, aminek egyszer vége van, annak vége van. De ismerem a helyzeted, úgysem ránk (válaszadókra) fogsz hallgatni, hanem mész a saját kis fejed után, ahogy minden szerelmes ember. Egyet tudok csak tanácsolni. Az eszedre hallgass!!! Egy szakítás után, soha másra!!! Ha eldöntötted, hogy hogy jó a szívednek leginkább, akkor légy erõs, és tarts ki! Én szorítok!
minden esetben más! mi a barátommal 1x egy hétre szakitottunk. 2x pedig 1 hónapra. 3 éven belül. most tökéletes minden már fél éve. imádjuk egymást. szertintem ha szeretitek egymást akkor a volt gondokat meg lehet oldani és folytatni szépen
Szakítás utáni barátság szerintem sincs, mert az egyik fél mindíg többet akar. Én mindkét helyzetben voltam már, volt, hogy újrakezdtem és a pokolra kívántam bocsánat a kifejezésért de ez az igazság viszont a mostani párommal mikor szétmentünk kb egy napba se tellett és rájöttünk arra, hogy mekkora hülyeség volt és azóta is boldogok vagyunk együtt :) Szóval ez kapcsolatfüggõ teljesen
van 2.dik esély, de csak akkor ha mindkét fél szereti még egymást és tisztázzák a problémákat..de szerintem nincs szakítás utáni barátság:(
Nah én ezen a napokban estem át :S Szakítottam a barátnõmmel személyesen és még aznap este rájöttem hogy szeretem és felhívtam (mivel nem tudtam hozzá átmenni mert 50km van köztünk) hogy még szeretem és nem tudom hogy miért kellett ilyen durva dolog hogy erre rájöjjek:) Ez múlthét csütörtökön volt azaz 5 napja:) azóta nem veszekedtünk:) szóval lekopogom de eddig mûködik:)
Mi szétmentünk a barátnõmmel, és nem bírtuk tovább három napnál, Rájöttünk, hogy hülyeséget csináltunk, és hogy sokkal fontosabbak vagyunk egymásnak, mint valaha gondoltuk. Eltelt 2 hónap, és még mindig nagyon boldogok vagyunk.
A kérdező hozzászólása: jah, nem beszelek vele par honapja igy jobb
és sikerült túltenned magad a dolgon? :( mi is találkozgatunk...de ááh :( sajnálom.
A kérdező hozzászólása: szakitottunk, találkozgattunk még, majd elkezdett egy mésik lányról áradozni nekem hülye módon és megszakitottam vele a kapcsolatot...
A kérdező hozzászólása: nem járunk egy suliba, mind a ketten pesten élünk, szeret, de lehet már nem szerelembõl..
A kérdező hozzászólása: nem, már mással járok, akivel sokkal jobb minden:)

Létezik olyan férfi, akinek tényleg a barátnõje az elsõ mindenben?

Szerelmes belé, õt tartja a legszebbnek, nem csorgatja más nõre a nyálát (itt nem arról beszélek, hogy valakire megjegyzi, hogy jól néz ki, szép, hanem ha róla fantáziálgat), stb.

Legjobb válasz: Remélem nem. Miért kéne a barátnõnek lennie az elsõnek mindenben?

Remélem nem. Miért kéne a barátnõnek lennie az elsõnek mindenben?
"Létezik olyan férfi, akinek tényleg a barátnõje az elsõ mindenben?" Igen, még a felesége elõtt is!!! :-DDD
na velem ilyesmi probléma van. szeretem a barátnõmet, megbízok benne, õ viszont egyáltalán nem, és így kicsit rossz érzés, hogy a legtöbb lánybarátnõmre úgy néz, mint valami ellenségre... nálunk õ a ragaszkodóbb, és elvárja, hogy énis az legyek. nekem õ is fontos, de még rengeteg barátom, haverom van, akik, bár nem annyira, de nagy rész töltenek ki az életemben, és sajnos már nemtudom a határt meghúzni az irányító, és a papucs között, nemtudom milyen vagyok épp... amikor mondok neki olyat, hogy ma a haverokkal bulizunk(csajok nélkül, ki sem mozdulunk a lakásból) akkor õ rábólint, de direkt érezteti, hogy neki sz*r, hogy amíg õ unatkozik, én jólérzem magam. fordítva persze nem így van, õ nyugodtan bulizhat a barátnõivel, bár ez engem nemzavar
Õt szeresse, õ legyen a fontos, ne csalja meg de másról is lehet fantáziálni. Hány éves vagy 14?
Igen, van a környezetemben több ilyen is, és egyáltalán nem papucsok, izgalmas a pár élete, és szeretik egymást. Ez lenne amúgy a normális. 18/L
Amúgy meg nem mindegy mi zajlik a fejében amíg nem kacsint félre?
4esnel a pont, ha ilyen papucs vagy, akkor a nö fog felre kurni.
Én is ilyen vagyok, nagyon szeretem a barátnõmet, és õ is engem, mi tényleg egymást hordozzuk a tenyerünkön nekem õ az elsõ, de persze tartunk szüneteket találkozás terén. Igaz nem ugráljuk annyira körbe egymást tehát azt sem mondhatják ránk hogy papucs, de sokszor kedveskedünk egymásnak. Néha én érzem azt hogy a barátnõm a papucs tényleg sokat kedveskedik nekem, amit élvezek mert 20 éves voltam amikor összejöttünk és ez az elsõ kapcsolatom tehát van mit bepótolnom igaz már több mint 1 éve együtt vagyunk. De én nem fantáziálgatok más nõkrõl pedig látok sokszor olyan lányokat akik hasonlítanak a barátnõmre mert átlagos lány a barátnõm, de sosem fantáziálgatok arról milyen lehetne vele mert mindig a barátnõm jut az eszembe. Más nõkre, szõkékre, vörösekre akik nem hasonlítanak a barátnõmre, velük nem fantáziálgatok. Jó szoktam beszélgetni a lányokkal mint ha haver lenne de nem fantáziálgatok....
Ezeket hívom én ragacsnak. Mert nem hagyják élni a nõjüket. Konkrétan ezek a pasik szokták percenként hivogatni, a wcre is kikisérni, folyton a szeretési szintet magyarázni. Az ilyenekrõl beszélnek a nõk a legtöbbet, hogy mennyire nem jó. A barátnõ legyen szeretve, tisztelve és megbecsülve, de nem az élet ürességét kitöltõ egyén az, hanem a nélküle nem teljes élet kiegészítõje. Legalábbis nálam.
Kiakarod sajátítani?
Én is ilyen vagyok, sõt ha szerelmes vagyok, akkor észre sem veszem a többi nõt/lányt úgy, mint nõt. Pl. volt olyan, hogy még volt barátnõm szólt rám, hogy milyen jó csaj jött velünk szembe és miért nem néztem meg :P , mert én észre se vettem.
Nem mindenben az elsõ, de a kifejtés rész az igaz rám; ezek szerintem nem túl szigorú feltételek.
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értem, hogy kiszolgálja és körbeugrálja. Hanem õ neki a legszebb, a legjobb nõ. Külsõre és belsõre.
Azt honnan tudhatod, hogy ki kirõl fantáziálgat?
Persze. Ezt hívják PAPUCSNAK.
igen, én. ezért nincs barátnõm :)
Van. Ugyan már, nem lehetsz olyan ostoba, hogy ilyen nincs.
simán! csak elég ritka...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!