Találatok a következő kifejezésre: Letelt az 90 napom, (2 db)

Kérdésem:maradhatok-e továbbra is ezen az étrenden, ha letelik a 90 nap?

Nekem nagyon tetszik ez az étkezési stílus, a 37. napot csinálom,eddig -5 kg a veszteségem,és sok-sok cm.A pajzsmirigyem alulm?ködése miatt az anyagcserém lassú, közel 30 kg a feleslegem,56 éves vagyok.Úgy értem, ezentúl csak így étkeznék, mert nekem semmi nehézséget nem okoz, s?t élvezem a szabadságot a korlátok között. Várom a válaszokat, köszönöm.

Legjobb válasz: Egyik ismerõsöm már negydjére csinálja,de mindig hagy egy kis szünetet.Már 30kg.-ot fogyott.

Egyik ismerõsöm már negydjére csinálja, de mindig hagy egy kis szünetet.Már 30kg.-ot fogyott.
Természetesen, miért is ne? Mi a leánnyal magunktól eszünk hasonlóképpen. Egyszer tejrohamunk van, máskor meg padlizsán. Egészségesek vagyunk. Lényeg, hogy hosszú távon mindenféléhez hozzájuss, minél változatosabb összetételben. Ha te úgy érzed, jó, akkor valószínûleg jót tesz.
Valamennyi szünetet kell tartani, aztán kezdheted nyugodtan elõrõl.Nem semmi az 5kiló, én is próbáltam, de én nem tudtam csinálni, a savasodás miatt félyt a gyomrom.További sok sikert, és jó egészséget.
A kérdező hozzászólása: Szeretnék olyanoktól választ kapni, akik végigcsinálták a kúrát, és van saját tapasztalatuk ezen a téren.Szakembert tud ajánlani valaki ebben a témában?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, várom az újabb tanácsokat: konkrétan kell-e, és mennyit kell kihagyni, és persze azt is szeretném tudni, hogy mit miért javasolnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és újabbakat várok olyanoktól, akiknek saját tapasztalatuk van, vagy szakembert tudnak ajánlani.

Letelt az első 90 napom, és azóta is betartom a reggeli gyümölcsevést. Mégis visszajött a leadott 10-ből 3 kiló. Mit csináltam rosszul?

Letelt az els? 90 napom, és azóta is betartom reggeli gyümölcsevést. Kb. egy hónap telt el ebb?l a "második szakaszból", és a reggeli gyümölcsevés mellett mindig figyeltem, hogy hogy mit és mennyit eszem. Ma mégis döbbenten láttam, hogy a leadott 10-0-b?l visszajött 3 kg!!! S. O. S!! Mit csináltam rosszul?

Legjobb válasz: Annak valószínûleg az lehet az oka, hogy valami miatt nem változott meg az anyagcseréd, így érdemes lesz megismételni a 90 napot. Ez így van leírva, tehát próbálkozzál. Körülöttem többen ismételtek a felkúszott kilók miatt, egyik ismerõsöm a második kúra után is csak úgy tudja megtartani a súlyát, hogy hétközben szétválaszt, hétvégén rendesen étkezik.

Annak valószínûleg az lehet az oka, hogy valami miatt nem változott meg az anyagcseréd, így érdemes lesz megismételni a 90 napot. Ez így van leírva, tehát próbálkozzál. Körülöttem többen ismételtek a felkúszott kilók miatt, egyik ismerõsöm a második kúra után is csak úgy tudja megtartani a súlyát, hogy hétközben szétválaszt, hétvégén rendesen étkezik.
Szia! Lehet, hogy az etel mennyisege miatt. Es tornaznod kellene rendszeresen. Minel termeszetesebb eteleket kell fogyasztanod! Tehat zoldseg , gyumolcsok, magok-nyersen. Zsirszegeny husok. Tudom, hogy k..nehez, de sajnos ez alkat kerdese nagy mertekben. De jo pelda erre S. Norbi. Kover alkat megis milyen girnyo most- ELETMOD!!! Azon kell valtoztatnod, es agyban!!
Az elsõ hozzászólónak van igaza. Ne add fel, ha letelt az újabb 90 nap, akkor kezdd el újra, talán akkor majd beáll az anyagcseréd.
Sajnos ez a 90 napos diéta szívás.Mivel ahhoz szoktattad a szervezeted, hogy szétválasztva eszel, ezért ez egy jó darabig így is marad..ami azt jelenti hogy még jó sokáig ugyanígy kell étkezned, ahogy a diéta alatt..ezért nem kéne iylen hülye diétákat csinálni...enni kell NORMÁLISAN, bármit amit megkívánsz, csak KEVESET, TÖBBSZÖRI étkezésekre lebontva.Meg persze mozogni.És akkor nincs szívás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!