Találatok a következő kifejezésre: Letört a hónapos (2 db)

Letört a 8 hónapos cicám foga, ilyenkor mit csinálnak vele?

Legjobb válasz: Biztos, hogy letört? Nem lehet, hogy csak váltja a fogát? Ha nem, akkor vidd el állatorvoshoz!

Biztos, hogy letört? Nem lehet, hogy csak váltja a fogát? Ha nem, akkor vidd el állatorvoshoz!
Mindenképp vidd el dokihoz, õ majd megmondja, h mit kell tenni vele, vagy, hogy egyáltalán mi is a probléma!
A kérdező hozzászólása: köszi.már nem aktuális, mert nincs vele gond

Mit lehet akkor tenni, ha a 14 hónapos kislányomnak letört egy kis darabka a fogából?

Szegénykém sajnos átesett a küszöbön és a föls? fogából letört egy darabka,ami nem olyan vészes,de attól félek,hogy a sérülést?l majd elkezd neki romlani.Hiszen még 6-7 éves koráig van egy jó pár év, mire kipotyog, és addig is meg kellene védeni.Ti mit javasolnátok?

Legjobb válasz: mindenképpen vidd el orvoshoz, lehet, hogy most nem csinál vele semmit, de ha nagyobb lesz, kezelni kell majd. ha csak egy kicsi törött le, akkor az nem olyan nagy baj szerintem. az öcsémnek 4 évesen egy baleset miatt félbetört az egyik felsõ foga, neki kipótolták a hiányzó részt valahogyan, mintha tömés lett volna. éppen amiatt, amit mondasz, hogy ne romoljon el neki.

mindenképpen vidd el orvoshoz, lehet, hogy most nem csinál vele semmit, de ha nagyobb lesz, kezelni kell majd. ha csak egy kicsi törött le, akkor az nem olyan nagy baj szerintem. az öcsémnek 4 évesen egy baleset miatt félbetört az egyik felsõ foga, neki kipótolták a hiányzó részt valahogyan, mintha tömés lett volna. éppen amiatt, amit mondasz, hogy ne romoljon el neki.
Az egyik ismerõsöm kisfiának is letört a két elsõ fogának kb a fele. Neki azt hiszem kiszedte a doki az ideget, (vagy valami ilyesmi) és most van benne egy lyuk amit tisztogatni kell. De nem tudom pontosan hogyan történt. De a dokihoz mindenképpen vidd el!
lehet, hogy vissza lehet ragasztani a darabot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!