Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem egy zenét a (21 db)

Például a Nero programnak van egy audio editor része, avval is meg tudod csinálni.
A kérdező hozzászólása: valami más progi?:)
winrar, winzip
A kérdező hozzászólása: hogy kell?:)

Letöltöttem egy zenét (mp3) és a zene csak 4percig tart és maga a fájl 27perces. Hogy tudom kitörölni a maradék 23percet?

Legjobb válasz: Akár ForatFactory-ban is tudsz vágni, Mindent->MP3, tartomány beállítás, beállítod mettõl meddig, és aztán átkonvertáltatod vele.

Akár ForatFactory-ban is tudsz vágni, Mindent->MP3, tartomány beállítás, beállítod mettõl meddig, és aztán átkonvertáltatod vele.
A kérdező hozzászólása: köszi.sikerült

A telefonomra letöltöttem egy zenét és hogyan lehet beállítani sms-hangnak (samsug galaxy minin)?

Legjobb válasz: Beállítások/Hang/értesítési hang? vagy valami hasonló

Beállítások/Hang/értesítési hang? vagy valami hasonló
fájlkezelõben hosszan rányomsz-->használat..--> csengõhangként stb.. de asszem smshangnak nem nagyon lehet de lehet rosszul emléxem


Ha a gépre már letöltöttem egy csomó zenét, és ezeket a zenéket fel szeretném tölteni egy CD-re, azt milyen típusú CD-vel csináljam?

Ha valaki nem fogta fel a kérdést az írjon és megpróbálom részletesen elmagyarázni.

Legjobb válasz: úgy érted, hogy +-os vagy --os?

úgy érted, hogy +-os vagy --os?
Ha a cd lejátszó lejátssza az mp3 formátumot, és lehet akkor inkább mappák nélkül kellene kiírni, de ez lejátszó függõ. Ha csak audió cd-t tud az a matyi lejátszani, akkor kb 80 megánként kell kiírnod az mp3-akat audió-ként kiírni. A korábban említett progik mindegyike tudja ezt, bár az ImgBurn macerásabb, nincs is benne a menüjében, pedig lehet vele. Az Ashampoo-t ajánlom(csak mert a Nero-t rühellem, de ez objektív érzelmi dolog), küldj privátot, ha kell link mûködõ full verziókhoz. Nero-ból a micro is elég.
A kérdező hozzászólása: az mindegy fogjuk fel úgy, hogy a te válaszod volt számomra a legérthetõbb :)
A kérdező hozzászólása: Szóval, ha én most elmegyek egy mittomén mediamarktba, veszek pár üres lemezt, az egyiket szépen berakom az íróba, ráírom az mp3 zenéket a lemezre akkor már tudom hallgatni õket Cd lejátszón?
Az elsõ volt egy, meg én, az össz 2, de köszi.. :) Mi homályos még?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat felpontoztalak titeket :) (Persze még mindig várom a válaszokat)
Vagy lehet még csak most kezdem érteni a problémádat: milyen típusú lemez: Sima mezei mínuszos (-) cd vagy dvd (ha van 4 giga a cucc akkor dvd), írd tele és zárasd le, az a biztosabb. Van még pluszos(+) cd/dvd, léteznek még újraírhatók (RW), meg duplarétegû (DL) de az csak dvd bõl van , ezekkel nem kell foglalkoznod. A blue ray lemezek meg végképp nem a te világod jelen esetben.
A lemez típusa tök mindegy, de az íród-olvasódtól függ, a - osak elterjedtebbek(CD-DVD is).
:) Gondolom mp3 formátumúak, mappákba rendezve, és így ebben a formában szeretnéd ha lemezen tudnád tárolni õket, hogy amikor kell bemásold a gépre, mp3 lejátszóra, vagy amirer kell. Akkor Nero, vagy Ashampoo vagy akár az ingyenes ImgBurn is megteszi. Semmi extrát nem kell csinálnod, csak a meghajtóba(íróba) tenned az üres lemezt, megnyitod a szóban forgó akármelyik programot, adat-lemez írását kikeresed a menüjében, hozzáadod a mappákat, elnevezed a lemezt, minél kisebbre állítsd az írási sebességet(elvileg késõbb megy tönkre a lemez - sajnos évenként érdemes az írott lemezeket ellenõrizni), és rákattintasz az írásra.
A kérdező hozzászólása: Oké írok. Nem fogtam fel a választ, kérlek magyarázd el részletesen.
Azt kiírni tudod, cd-re vagy dvd-re, adatként. Ha nem fogtad fel a választ írjál, és megpróbálom részletesen elmagyarázni.
A kérdező hozzászólása: oké küldtem egy privátot:)

Nemrég vettem egy iphone 3gst-t. Letöltöttem az itunest a gépre és addig jutottam el, hogy zenét tudok rátenni, de videót alkalmazást nem. Mit csináljak?

Még azt is sikerült elérnem, hogy miközben játékot tettem rá letörl?dött az összes eddigi alkalmazás:( Ja és a játék nincs rajta... Hogy lehet ez hova t?ntek az alkalmazások? Fontos lenne de neten nem találok nagyon semmit!

Legjobb válasz: Jailbrake kell. Anélkül sz.rt sem ér, bár utána sem egy jó telefon. Játékok vannak tömkelegével rá, de normális alkalmazás nem sok.

Jailbrake kell. Anélkül sz.rt sem ér, bár utána sem egy jó telefon. Játékok vannak tömkelegével rá, de normális alkalmazás nem sok.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem nagyon értem ezt a "Jailbrake"-et. Olvastam már róla és úgy gondolom vmi szoftver, amivel alkalmazásokat tudok feltenni, de szervizbe raktak már rá alkalmazást. Játékot hogyan tudok rátenni?
Sziasztok! èn nekem is le kellett töltenem az itunes.t s le is töltöttem de a sim kártyát nem igen fogadja el azt írja h rakjak be pin kód nélkülit, de hiszen az enyém kód nélküli , , , most ilyenkor mi van ? talán kell még az a jelbreak vagy milyen az a program ????
Kiss: Megválaszoltam ezt a kérdésedet, de válaszba tilos kérdést írni.
Gondolom, mert megnyitottad. Úgy tudom, oda csak egy linket (parancsikont) rak, tehát ott nem foglal sok helyet, és törlõdik is egy idõ után.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ!
A kérdező hozzászólása: kipróbáltam tényleg kitörlõdött.

Letoltottem egy steames cs-t (Counter Strike1.6), de a korvegi zeneket pl. valamelyik csapat nyer/bombat lerakjak nem lehet hallani. Hogy tudom ezt aktivalni? Van ra lehetoseg?

Legjobb válasz: 1. "Steames cs-t", nem tudsz letölteni. 2. valószínû azért nincsenek hangok, mert valami agyon configolt fajtát töltöttél le, és ki van kapcsolva a roundsound. 3. Ha mégis tévedek, akkor a voice menübe próbálj állítgatni, húzzál fel mindent maxra.

1. "Steames cs-t", nem tudsz letölteni. 2. valószínû azért nincsenek hangok, mert valami agyon configolt fajtát töltöttél le, és ki van kapcsolva a roundsound. 3. Ha mégis tévedek, akkor a voice menübe próbálj állítgatni, húzzál fel mindent maxra.

Letöltöttem egy karaokie packot. A fájlok kfn kiterjesztésben vannak. Mivel tudnád megnyitni úgy, hogy a szöveg is látszódjon ne csak a zene?

Legjobb válasz: Asszem ez jó lesz: Karaoke Builder Studio ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Asszem ez jó lesz: Karaoke Builder Studio ****** Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!