Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem egy zenét (23 db)

Például a Nero programnak van egy audio editor része, avval is meg tudod csinálni.
A kérdező hozzászólása: valami más progi?:)
winrar, winzip
A kérdező hozzászólása: hogy kell?:)

Letöltöttem egy zenét (mp3) és a zene csak 4percig tart és maga a fájl 27perces. Hogy tudom kitörölni a maradék 23percet?

Legjobb válasz: Akár ForatFactory-ban is tudsz vágni, Mindent->MP3, tartomány beállítás, beállítod mettõl meddig, és aztán átkonvertáltatod vele.

Akár ForatFactory-ban is tudsz vágni, Mindent->MP3, tartomány beállítás, beállítod mettõl meddig, és aztán átkonvertáltatod vele.
A kérdező hozzászólása: köszi.sikerült

A telefonomra letöltöttem egy zenét és hogyan lehet beállítani sms-hangnak (samsug galaxy minin)?

Legjobb válasz: Beállítások/Hang/értesítési hang? vagy valami hasonló

Beállítások/Hang/értesítési hang? vagy valami hasonló
fájlkezelõben hosszan rányomsz-->használat..--> csengõhangként stb.. de asszem smshangnak nem nagyon lehet de lehet rosszul emléxem


Letöltöttem egy zenét de flac formátumban jelenik meg hogyan és milyen programmal tudom meghalgatni?

Legjobb válasz: Pl VLC Media Playerrel. videolan.org De telepíthetsz plugint is a Windows Media Playerbe, innen: http://www.tech-recipes.com/rx/906/windows_media_player_play.. Winampba: http://www.winamp.com/plugin/flac-plugin-for-winamp-2-and-wi..

Pl VLC Media Playerrel. videolan.org De telepíthetsz plugint is a Windows Media Playerbe, innen: http://www.tech-recipes.com/rx/906/windows_media_player_play.. Winampba: http://www.winamp.com/plugin/flac-plugin-for-winamp-2-and-wi..

Ha a gépre már letöltöttem egy csomó zenét, és ezeket a zenéket fel szeretném tölteni egy CD-re, azt milyen típusú CD-vel csináljam?

Ha valaki nem fogta fel a kérdést az írjon és megpróbálom részletesen elmagyarázni.

Legjobb válasz: úgy érted, hogy +-os vagy --os?

úgy érted, hogy +-os vagy --os?
Ha a cd lejátszó lejátssza az mp3 formátumot, és lehet akkor inkább mappák nélkül kellene kiírni, de ez lejátszó függõ. Ha csak audió cd-t tud az a matyi lejátszani, akkor kb 80 megánként kell kiírnod az mp3-akat audió-ként kiírni. A korábban említett progik mindegyike tudja ezt, bár az ImgBurn macerásabb, nincs is benne a menüjében, pedig lehet vele. Az Ashampoo-t ajánlom(csak mert a Nero-t rühellem, de ez objektív érzelmi dolog), küldj privátot, ha kell link mûködõ full verziókhoz. Nero-ból a micro is elég.
A kérdező hozzászólása: az mindegy fogjuk fel úgy, hogy a te válaszod volt számomra a legérthetõbb :)
A kérdező hozzászólása: Szóval, ha én most elmegyek egy mittomén mediamarktba, veszek pár üres lemezt, az egyiket szépen berakom az íróba, ráírom az mp3 zenéket a lemezre akkor már tudom hallgatni õket Cd lejátszón?
Az elsõ volt egy, meg én, az össz 2, de köszi.. :) Mi homályos még?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat felpontoztalak titeket :) (Persze még mindig várom a válaszokat)
Vagy lehet még csak most kezdem érteni a problémádat: milyen típusú lemez: Sima mezei mínuszos (-) cd vagy dvd (ha van 4 giga a cucc akkor dvd), írd tele és zárasd le, az a biztosabb. Van még pluszos(+) cd/dvd, léteznek még újraírhatók (RW), meg duplarétegû (DL) de az csak dvd bõl van , ezekkel nem kell foglalkoznod. A blue ray lemezek meg végképp nem a te világod jelen esetben.
A lemez típusa tök mindegy, de az íród-olvasódtól függ, a - osak elterjedtebbek(CD-DVD is).
:) Gondolom mp3 formátumúak, mappákba rendezve, és így ebben a formában szeretnéd ha lemezen tudnád tárolni õket, hogy amikor kell bemásold a gépre, mp3 lejátszóra, vagy amirer kell. Akkor Nero, vagy Ashampoo vagy akár az ingyenes ImgBurn is megteszi. Semmi extrát nem kell csinálnod, csak a meghajtóba(íróba) tenned az üres lemezt, megnyitod a szóban forgó akármelyik programot, adat-lemez írását kikeresed a menüjében, hozzáadod a mappákat, elnevezed a lemezt, minél kisebbre állítsd az írási sebességet(elvileg késõbb megy tönkre a lemez - sajnos évenként érdemes az írott lemezeket ellenõrizni), és rákattintasz az írásra.
A kérdező hozzászólása: Oké írok. Nem fogtam fel a választ, kérlek magyarázd el részletesen.
Azt kiírni tudod, cd-re vagy dvd-re, adatként. Ha nem fogtad fel a választ írjál, és megpróbálom részletesen elmagyarázni.
A kérdező hozzászólása: oké küldtem egy privátot:)
Ilyen az ikonja? [link] Mert ha igen, akkor itt kéne lennie: [link]
Gondolom, mert megnyitottad. Úgy tudom, oda csak egy linket (parancsikont) rak, tehát ott nem foglal sok helyet, és törlõdik is egy idõ után.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ!
A kérdező hozzászólása: kipróbáltam tényleg kitörlõdött.

Letöltöttem egy csomó zenét a netről, Halász Juditot, mindenféle dalocskákat, babadalokat, ez így több, mint egy óra, hogy a babámmal hallgassam. Az lehet sok neki egyszerre?

Napi mennyi id?t töltötök ezzel? Ugyanazokat a dalokat érdemes hallgatni mindig, hogy megszokja vagy lehet variálgatni?

Legjobb válasz: Bocsi,hogy bepofátlankodok,de ez engem is érdekel.Mintha én irtam volna a kérdést.Nagyon várom a válaszokat:)bocsi még egyszer

Bocsi, hogy bepofátlankodok, de ez engem is érdekel.Mintha én irtam volna a kérdést.Nagyon várom a válaszokat:) bocsi még egyszer
Nekem a párom szokott gitározni és attól teljesen bepörög a kisfiunk, még nem tudom, hogy tetszik e neki vagy sem de biztos jó ha szoktatod ahhoz a zenéhez amit te is hallgatsz. És mindegy mennyi ideig szól zene legalább ezt is szokja, hogy hangzavarban is nyugodtan fog pihenni, ha már kinnt lesz. Tisztábban egyébként csak az utolsó idõszakban fogja hallani a hangokat.
Én is hallottam a komolyzene fejlesztõ hatásairól, olvastam is, ráadásul olyan mondta, aki ebbõl a témából írta a szakdogáját! Ha hülyeség lenne, akkor meg sem engednék egy egyetemen, hogy ilyen témában írjanak szakdogát!?Persze nem kizárólag azt kell hallgattatni a gyerekkel, de azért elég gáz, hogy egy gyerek kb 4. osztályban a Háry Jánosnál szembesül azzal, hogy jééé ilyen mûfaj is létezik, mert a kedves szülõk nem bírják a komolyzenét, ami azért igen széles skálán mozog ahhoz, hogy rámondhassa valaki csak úgy, hogy általában nem bírja a komolyzenét...
A komoly zene hallgatás, meg hogy okosodik töle a gyerek!jóég legalább olyan hülyeség mind a babonák!
Hát, én nem vagyok komolyzene rajongó, egy idõ után kifejezetten idegesít, így nem frusztrálom a gyerekemet ezzel, mert jobban érzi az én idegbajomat, mint hogy átlényegüljön a komolyzenével. Viszont a - gondolom nagy tapasztalattal rendelkezõ kisgyermekes szülõ által leszólt - Halász Judit nagyon bejön neki. Az egyéves fiam egybõl megnyugszik és mosolyog, van, hogy "énekel", mikor azt teszem be. A kérdésre válaszolva, annyit hallgasd, amennyi neked is jólesik, mert a te érzésed nagyobb hatással van a gyerekre, mint bármilyen zene.:) És variálhatod nyugodtan, hiszen nem megtanítani akarod neki a dalokat, így is észrevétlenül írodnak a kis buksijába.:)
Egyáltalán nem kell leszólni a Halász Judit féle dalocskákat. Rendben, hogy hallgasson a baba komolyzenét is, de szerintem egy felnõtt is megõrülne, ha mindig ugyanazt a stílust kellene hallgatnia. Egy gyereknek szüksége van a könnyebb mûfajra is.
szia :) . nekem a klasszikusok közül vannak kedvencek, amiket szívesen hallgatok, de nem azért, mert fúúú mozarttól okosodik meg ilyen hülyeségek. csak mert amúgy is szeretem. de ettõl függetlenül fõzés közben szoktam inkább mindenfélét hallgatni és (ami elég hülyén néz ki) riszálni finoman :D. hallgatok latin zenét, régi magyarokat, és mindent ami épp nem bántja a fülemet :) . babóca ilyenkor elvan mint a befõtt odabent, fõleg ha énekelek is közben :) . azt gondolom, hallgass minden olyat, ami neked is jól esik, az neki is jó lesz meglátod. ha te jól érzed magad, azt érzi õ is belül :) . a túl hangos zenét nem szeretik, jó nagy rúgással jelzik is általában, de te is érezni fogod mikor mennyi és mi jó nektek kettõtöknek :) . ja, nálunk sikere van a tenoroknak is, finoman és módjával :) . azt mondják amit bent megszeret, arra könnyebben nyugszik meg itt kint is a baba. jó zenehallgatást nektek :) üdv 33 hetes mami :)
még az elõzõ hozzászóló vagyok, és csak annyit tennék hozzá, hogy persze, hogy a komolyzene a legjobb, csak én azért nem emeltem ki, mert mi ebben élünk, munkánkból kifolyólag, így nem bírjuk még otthon is csak azt hallgatni...:)
Én zenész vagyok, és szégyenszemre, amióta nem dolgozhatok, (5.hónap eleje) alig hallgatok valamit:( De ha igen, akkor úgy, hogy közben csinálok valamit, fõzés, netezés, akármi, ami mellett szólhat zene. Az okosok Mozartot ajánlanak, attól állítólag intelligensebb lesz a baba...Én mindenfélét hallgatok, bár a rockot és az általános diszkózenét azt nem, inkább ami dallamos. Apukája élõben is zenél (szintivel) és énekel neki mindenfélét, ehhez muszáj szoktatnunk, hisz mi lesz, ha majd pont ettõl fog üvölteni...:) Leöltöttem a netrõl a babazene sorozatot, már 4 részbõl áll, nagyon aranyosak, fõleg a 4. rész, ami komolyzenei slágereket dolgozott fel. Ezt próbálom gyakrabban hallgatni, hogy ha majd már kint lesz a baba, talán felismeri, és jó hatással lesz rá!:) Azt olvastam, hogy felismerik, amit sokszor hallottak:) Ha valaki nem tudja letölteni (én DC-rõl tettem), írjon privit, és msn-en vagy valahogy átküldöm szívesen! Üdv mindenkinek!
ÉN nem "hülyíteném" a gyereket ilyesmivel. Javaslom inkább a klasszikusokat, Mozartot, Bachot, vagy bármit, operát... az mûveli a babát, nem a Halász Judit... :) ))
Én is úgy tudom hogy a komolyzene az a legjobb a babának.... csak én sem tudom igazán hogy honnan lehet letölteni.. B-)))

Tegnap letöltöttem egy video clip-et a Google-ről. A letöltésekben meg is találtam, de csak a zenét tudtam lejátszani. Szerintetek, hogyan tudnám megnézni a clip-et is?

Legjobb válasz: Mivel töltötted le, milyen kodekek vannak a gépen, és mit látsz a letöltött fájl elején, ha megnyitod szövegként?

Mivel töltötted le, milyen kodekek vannak a gépen, és mit látsz a letöltött fájl elején, ha megnyitod szövegként?
VLCvel próbáld lejátszani : http://www.videolan.org/vlc/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!