Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem egy játékot (228 db)

Letöltöttem egy játékot csak dmg a fájl. Tud tok valami ingyenes dmg konvertálót? Letöltöttem kettőt de azok fizetősek.

Legjobb válasz: Minek konvertálni. Kétszer katt és mountolja a rendszer. (Feltéve ha nem egy eltévedt Windowsos vagy. Akkor felejtsd a dolgot.)

Minek konvertálni. Kétszer katt és mountolja a rendszer. (Feltéve ha nem egy eltévedt Windowsos vagy. Akkor felejtsd a dolgot.)

Letöltöttem egy játékot beraktam deamon tools ba iso fájl lett. és még mindig azt írja be h kéne a cd. Mit kéne tennem? Mi a probléma?

Legjobb válasz: Ha jobban megnézed van benne egy crack mappa abban találsz egy ugyanolyan parancsikont mint amit kirakott a játék.Jobb klikk másolod majd megnyitod a C program files és a játék elérését ahová telepûlt oda jobb klikk beillesztés és a felugró ablakban Felülirja mindent gombra és már többet nem fogja kérni.

Ha jobban megnézed van benne egy crack mappa abban találsz egy ugyanolyan parancsikont mint amit kirakott a játék.Jobb klikk másolod majd megnyitod a C program files és a játék elérését ahová telepûlt oda jobb klikk beillesztés és a felugró ablakban Felülirja mindent gombra és már többet nem fogja kérni.
Szia. Az ilyen védelemmel ellátott CD-k képfájlaiban kell lennie valahol egy tört EXE-nek vagy egy programnak ami megtöri a gépeden lévõ EXE-t (alltalában a Crack mappában vannak). Nézd meg a képfájlt milyen mappák vannak benne, ha találsz benne crack mappát vagy olyan mappát ami a "release" névre utal (pl. Core, Fairlight, Vitality, stb, stb.) akkor nézd meg abban mi van. Az ott lévõ dolgokat másold a a játék mappájába, az ott lévõket felüliratva. Sok sikert. Üdv.
Szerintem crackelni kell...nézd meg az iso fájlon belül h van-e crack mappa vagy ha az nincs keress egy gyanus mappát amiben lehet crack!! :D
A kérdező hozzászólása: Volt benne egy ikon azt másoltam át .. szóval nem azt kelett volna de amugy nincs benne semmi olyasmi nevû mappa vagy bármi
ööö... Formázás elõtt raktad rá a játékot, vagy utána?
amugy valószínûleg a géped usbjével van a gond... Velem is volt már olyan, hogy bedugtam a pendrive-ot és azt írta, hogy üres, meg nem engedett rárakni semmit, de én nem formáztam. Meg gépbe dugtam bele... De másik gépen mûködött nekem...
gép alatt xbox-ot értettem, meg most, ahogyan még egyszer átolvastam, összezavarodtam... Most a pendrive-ról tûnt el, vagy az xbox-ról?


Az egész kártyád nem jó a játékhoz, mert valószínûleg kicsi, kevés RAM-al és lassú... Sajnos...
A kérdező hozzászólása: az bizti nem. Ezen a gépen még ebben az évben játszottam vele. a játék maga is 128 MB. csak maga a driver nem jó. csak nemtom miért.
Amit kiír az azt jelenti, hogy nem támogatja a videókártyád a játékot! Gyenge hozzá valszeg. Mi a játék címe?
A kérdező hozzászólása: Wedding dash.....meg a fitness dash-t is próbáltam. De ezekkel mind játszottam nyáron :D Tehát nem értem...

Letöltöttem egy játékot az internetről és a játék neve mellett: restaurant empire. Nrg az nrg mit jelent? Milyen programmal tudom majd elindítani a telepítést?

Legjobb válasz: Az nrg kiterjesztés a Nero-val történ tömörítést jelenti. (tudtommal) Elõször telepitened kell egy Daemon Tools programot, amely létrehoz egy virtuális meghajtót. A tálcára ül a jobb oldalon. Erre jobb gombbal kattintva felugranak a lehetõségek és a Virtual Cd/ DVD ROM -on belül megtalálod a Mount image pontot. Erre rákatt és megkeresed ezt az nrg-t. Ezt a képfájlt kicsomagolja a virtuális meghajtóra és el is indul a autorun segítségével, Ezután telepíted ugyanúgy mintha Cd-n vagy DVD- n megvetted volna. Sok szerencsét hozzá. Ha nem boldogulnál privátban segítek. Üdv.

Az nrg kiterjesztés a Nero-val történ tömörítést jelenti. (tudtommal) Elõször telepitened kell egy Daemon Tools programot, amely létrehoz egy virtuális meghajtót. A tálcára ül a jobb oldalon. Erre jobb gombbal kattintva felugranak a lehetõségek és a Virtual Cd/ DVD ROM -on belül megtalálod a Mount image pontot. Erre rákatt és megkeresed ezt az nrg-t. Ezt a képfájlt kicsomagolja a virtuális meghajtóra és el is indul a autorun segítségével, Ezután telepíted ugyanúgy mintha Cd-n vagy DVD- n megvetted volna. Sok szerencsét hozzá. Ha nem boldogulnál privátban segítek. Üdv.
A kérdező hozzászólása: és ha tudjátok hogy mi miatt volt akkor letudnátok írni hogy mit csináljak? Elõre is köszi :)

Letöltöttem egy játékot és iso. Fájlként, de ezzel mit kell csinálni mert úgy hallottam hogy ki kell írni, de nekem úgyse jó!?

Legjobb válasz: Daemon tools-szal kell megnyitni, ekkor a Sajátgépben fog megjelenni mintha egy megírt lemezt helyeznél be. Innentõl kezdve a megszokott módon telepíted a játékot. Vagy a képfájl kiírásaként írod meg a lemezt, de nem magát az iso-fájlt, és a lemezt helyezed be, és telepítesz.

Daemon tools-szal kell megnyitni, ekkor a Sajátgépben fog megjelenni mintha egy megírt lemezt helyeznél be. Innentõl kezdve a megszokott módon telepíted a játékot. Vagy a képfájl kiírásaként írod meg a lemezt, de nem magát az iso-fájlt, és a lemezt helyezed be, és telepítesz.
Szia! Töltsd le a Daemon Tools nevû CD emulátort. Tedd bele az iso fájlt.(bal klikk, kép csatlakoztatása) Így most már olyan lesz, mintha kiírtad volna CD-re. Keresd meg a telepítõjét. Telepítsd! A képfájlban találsz cracket, azt(vagy azokat)másold be ahova telepítetted! így fog mûködni.
Ha leírod melyik játék talán tudok segíteni.
próbáld meg torrenttel letölteni, ott sok játéknak fennvan a teljes verziója, és nem kell abbahagyni a játékot egy óra múlva :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Erröl az oldalrol szokott a párom letölteni magának kis játékokat most per pillanat ezt szertné http://www.retro64.com/fishdom_game.asp
Torrenten megtalálod a teljes verziot, ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linket de mivel én inkább forumozok ezért erröl az oldalról nem tudok letölteni telepitettem a mininova toolbart regiztem is de valami mniatt nem engedi meg letölteni tudnál ebben segiteni?
Utorrentet kell letölteni hogy leszedhesd a játékot ***** és itt az utorrent 1.8.1 verziót. Ezzel kell megnyitni a .torrent fájlt amit a mininováról letöltöttél és már jön is a játék.* Automatikusan eltávolított tartalom.

Letöltöttem egy játékot és hiányzik hozzá a meghajtófájl. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem tudom pontosan, mit értesz meghajtófájl alatt, ezért csak tippelek: - ha egy .dll fájl hiányzik és tudod a nevét, a neten biztosan megtalálod. - vagy a videókártya drivere nem felel meg a játéknak? Akkor a gyártó oldalán esetleg találsz frissítést.

Nem tudom pontosan, mit értesz meghajtófájl alatt, ezért csak tippelek: - ha egy .dll fájl hiányzik és tudod a nevét, a neten biztosan megtalálod. - vagy a videókártya drivere nem felel meg a játéknak? Akkor a gyártó oldalán esetleg találsz frissítést.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!