Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem egy hogyan kell a (120 db)

Androidos telefonon (Galaxy S 2.2) -re letöltöttem egy launchert. Hogy kell a régit visszaállítani? Úgy h nem törlöm le amit letöltöttem

Legjobb válasz: Marketrõl home switcher vagy az alkalmazások kezelésénél a mostani alapértelmezésének törlése.

Marketrõl home switcher vagy az alkalmazások kezelésénél a mostani alapértelmezésének törlése.
Egyesíteni kell Total Commander-el.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! De én ehhez egyáltalán nem értek azt hogy kell csinálni? Leirnád esetleg kicsit pontosabban?
Kijelölöd a .001 kiterjesztésû fájlt, majd Fájl/Fájlegyesítés.
A kérdező hozzászólása: De jó kösziii!!!! Nahát hogy miket nem tud ez az elektronikai cucc.... :-)
A kérdező hozzászólása: Bocsi de csak elakadtam... tehát megnyitottam a Total Commandert-megkerestem a .001 -re végzõdõ fájlt majd rámentem a fájl menü fájlok egyesítésére, ahol kihozott olyat hogy Kódolás ahol olyanokat kérdez hogy kódolás módja (MIME, UUENCODE, XXENCODE)meg van még ott olyan hogy sor fájlonként Byte fájlonként és ezekhez írni kéne valamit de mit?? ja és van olyan is hogy könyvtárfa... tehát mit csináljak tovább???
Ilyet nálam még nem írt ki egyesítéskor. Képet tudsz linkelni?
A kérdező hozzászólása: JUJJJJ!!! Rájöttem... nem is arra kattintottam!!! :-D De NAGYON NAGYON NAGYON KÖSZI a segítséget!!!!!! Tényleg mert végül is rájöttem.... azt hiszem.... na mindegy az a lényeg hogy film lett belõle!!!!! és ezt csak neked köszönhetem!!! tehát köszönöm !!!!!!
egyesíteni kell win rar.-ban (fájl egyesítése)
Csomagold ki winrarral.
Total Commander fájlegyesítés...
Winrar, kicsomagolás.
Total Commanderben kijelölöd az egészet, majd rámész arra, hogy kicsomagolás. Akkor szépen kicsomagolja, egyesíti, és lesz belõle 1 fájl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!


Infó órára? :D Aha... :D
Mellnagyobbításra plasztikai sebészt ajánlanék. Egy program letöltésétõl még nem lesz nagyobb.
A kérdező hozzászólása: nah de most komolyan :D
Miért vársz komoly választ, ha nem bírod megírni õszintén a kérdésed? #2
A kérdező hozzászólása: az mind1 de vki tudja h lehet?
Nem kell ahhoz PS. Képmetszõ a te barátod. http://youtu.be/jZErMb1LuVc
Win 7-en, és 8-on tuti hogy van. Xp-n nem tudom. Gondolom , mivel külön nem írtad, windows-t használsz. (?)
A kérdező hozzászólása: igen windowsom van de ugy eleg korulmenyes ahogy lattam amugy en nem erre gondoltam hanem mint montam tobb kepet tettem fel a gepre egyszerre egy lapn ugy mond es szet akarnam oket kulon kepekre
A kérdező hozzászólása: windows xp van nekem
Ugyan arról beszélünk. Nem kell rögtön ágyúval lõni a verébre. ehhez PS, egy kicsit erõsnek érzem. Körülményes ? Bármejik képlopó programmal kivághatsz egy képbõl egy részletet 3 mp alatt. Hát ha ezt körülményesnek ítéled, akkor a PhotoShop-ot meg se nyisd ! Ezzel percek kérdése, akár több kép is:http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/picpick-1-8-0-9--magyar..
"Tobb kepet scanneltem egyszerre egy lapra" Egymásra? Csak mert lehet ilyet, ha többrétegü a kép kimenete, mint pl a tiff. Ha rendezetten egymás mellett vannak akkor (irfanview) kijelölöd a részt, majd a "kijelölt rész a kép" és "mentés másként" Majd kép ismételt megnyitása és folytatod a következõvel. http://i.imgbox.com/adtlAK2L.jpg http://i.imgbox.com/adx4FwAQ.jpg
Daemon tools-od van? Azzal kell. (Virtual devices - Device 0: F: No media - Mount Image)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:)
Szívesen! Mûködik a játék? :)
A kérdező hozzászólása: igen köszi:)

SFV fájl. Hali, letöltöttem egy játékot és a formátuma sfv. és nem tudom hogyan kell elindítani a telepítést hogyan kell?

Legjobb válasz: http://www.fileinfo.com/extension/svf azt dönsd el h data vagy true vector img. (sztem az utobbi :D )

http://www.fileinfo.com/extension/svf azt dönsd el h data vagy true vector img. (sztem az utobbi :D )
Mekkora a fájl mérete? Emlékeim szerint SFV fájlban ellenõrzõösszeget szoktak tárolni. Szóval pár bájtos fájlméretre számíts. Ebbõl pedig következik, hogy nem fogod tudni telepíteni a játékot ha csak 1 SFV fájlod van.
elsõ vagyok, a másodiknak üzenem ha leolvastad volna a válaszom akkor tudnád hogy ez egy image fájl.
Kedves elsõ válaszoló, ha elolvastad volna a kérdést, látnád, hogy a kérdezõ sfv fájlról kérdez nem pedig svf-rõl, amirõl te írtál.
A kérdező hozzászólása: De akkor hogyan kell feltelepíteni, vagy nem lehet?
elsõ válaszoló vagyok :D tényleg igazad van bocs:D

Letöltöttem egy filmet, amelyhez a felirat . Srt fájlként van megadva. Hogyan tudom ezt a filmre rakni? A film részeit fájlegyesítéssel kellet összerakni a totalban.

Legjobb válasz: Egy megfelelõ médialejátszó program kell hozzá. Az srt fájl legyen egy mappában a filmmel, és a neve a kiterjesztést kivéve pontosan egyezzen meg. Így a film indításakor automatikusan megy a felíratozás is.

Egy megfelelõ médialejátszó program kell hozzá. Az srt fájl legyen egy mappában a filmmel, és a neve a kiterjesztést kivéve pontosan egyezzen meg. Így a film indításakor automatikusan megy a felíratozás is.
Üdv:) Gondolom a fájlokat tudod egyesiteni?! tehát ezt a részt kihagyom. És egy link a folyamathoz itt részletessen leirnak mindent http://pcforum.hu/tudastar/46098/Felirat+egetes+avi-ba.html És a Virtualdub os http://korongvadasz.freeweb.hu/avirafelirat.htm
Elõzõ, Ha a gépen akarja a filmet megnézni, teljesen fölösleges macera.
A kérdésre válaszoltam Nem arra hogy hogy is lehet Egyébként az asztali lejátszok is tudják ugy lejátszani a filmet ahogyan te írtad:)
Használj egy jó lejátszót és automatikusan meg fog jelenni. /persze közös mappában legyenek azonos névvel/ http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/kmplayer-2-9-4-1434b--m..

Letöltöttem egy programot, hogyan kell a részeit összeilleszteni?

A letöltött fájlokat kijelöltem, és winrarral csomagoltam ki. Azonban a fájltipusok nevéhez 001, 002-t stb. ír ki. Ilyen esetben hogy kell összeilleszteni ?ket?

Legjobb válasz: A Winrar ezeket össze tudja illeszteni. Kicsomagolja õket, és egyben össze is rakja. Valamit rosszul állíthattál be, vagy hibás lehet az egyik fájl.

A Winrar ezeket össze tudja illeszteni. Kicsomagolja õket, és egyben össze is rakja. Valamit rosszul állíthattál be, vagy hibás lehet az egyik fájl.
A kérdező hozzászólása: Úgy csináltam, ahogyan leírtad, csak az a gond, hogy iso fájl van benne és úgyanúgy kéri másolásnál is a 00ás fájlt. Nem értem:S Mindegy megpróbálom máshonnan megszerezni. Köszönöm a segítséget.
Ez érdekes. Ugyanis ha így kezdõdik a fájl, akkor az azt jelenti, hogy biztosan nem kell lennie 00-ás fájlnak, hiszen megvan a fájl headere, ami alapján megállapítja a fájl fajtáját. Vagyis ezt már ki kellene bontania a rar-nak... Ha úgy mi történik, ha a fájlon nyomsz egy Ctrl+Page Down-t total commanderben? Ez elvileg megmutatja a fájl tartalmát, és ha mást nem, át tudod másolni egy másik könyvtárba.
A kérdező hozzászólása: igen, out kiterjesztés, csak elgépeltem:)
A kérdező hozzászólása: Rar! ezt írja ki. Próbáltam iso-nak is átnevezni, de úgy se ment.. mondjuk utólag ez így hülyeség volt:)
Véletlenül nem .out kiterjesztést kaptál .otu helyett? Szerintem próbáld meg iso-ra átnevezni, hátha. (Egyébként az elõzõ hozzászóló vagyok. Mé nincsenek nevek?????:D)
Total commanderben, nyomj F3-at az összeillesztés után kapott fájlon, és írd be ide az elsõ 6-8 karaktert, (csak hogy valami fogalmunk legyen mégis mi ez :D) Egyébként az nem gáz, ha nem talál crc-t.
A kérdező hozzászólása: kiírta, hogy a fájlegyesítés sikeres, de egy bizonyos CRC fájl nincs meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! összeillesztettem total commander segítségével, így egy otu kitrjesztésû fájlt kaptam. Ezt átneveztem .rar-ra, de nem tudja kibontani (kér egy .00 nevezetût, amit nem találok, mert .01tõl kezdte el tölteni. A 01est betallóztam, de semmi. Valami ötlet??
Amennyiben a kicsomagolt fájlok is számozottak, és ugyanakkora a méretük, akkor lehet hogy tömörítés elõtt fel is lett(ek) darabolva mondjuk Total Commanderrel. Ilyenkor kijelölöd az 1. fájlt, Fájl menü->Fájlegyesítés (vagy valami ilyesmi, lehet hogy összefûzés, vagy hasonló. Biztos meg fogod találni.) [Persze mindezt Total Commanderben]
A kérdező hozzászólása: Kicsomagoltam újra, de megint ezek a z flt001 stb. nevezetû fájlok jelentek meg.
A kérdező hozzászólása: megoldottam:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!