Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem egy hogyan (527 db)

Hogy ha letöltöttem egy filmet hogy írjam ki dvd-re?

Letöltöttem egy filmet winrar-on keresztül, és lett egy mappám tele winraros ikonokkal, és ha egyre rákattintok,elkezd?dik a film....eddig minden jó, megjeleni egy divx-es ablak és már indul is a film....de hogy tudnám kiírni dvd-re? El?re is köszönöm aki tud segíteni!

Legjobb válasz: Már amikor kérdezel, akkor is hazudsz ->"Letöltöttem egy filmet winrar-on keresztül"<- De mind1. Kicsoagolod a filmet ( jobbgomb az egyik "winraros ikonra", majd a fájlok kibontása menüponttal kicsomagolod a filmet. Dvd-re íráshoz pedig ajánlatos egy DVD író program beszerzése, ott ha fájlok kiírása opcióval csinálod, akkor hamar meglesz, de csak számítóépen vagy divix-es asztali lejátszón tudod majd lejátszani, ha DVD-VIDEO formátumban írod ki, akkor több órán át fogja csinálni, viszont bármilyen lejátszón le tudod majd játszani.

Már amikor kérdezel, akkor is hazudsz ->"Letöltöttem egy filmet winrar-on keresztül"<- De mind1. Kicsoagolod a filmet ( jobbgomb az egyik "winraros ikonra", majd a fájlok kibontása menüponttal kicsomagolod a filmet. Dvd-re íráshoz pedig ajánlatos egy DVD író program beszerzése, ott ha fájlok kiírása opcióval csinálod, akkor hamar meglesz, de csak számítóépen vagy divix-es asztali lejátszón tudod majd lejátszani, ha DVD-VIDEO formátumban írod ki, akkor több órán át fogja csinálni, viszont bármilyen lejátszón le tudod majd játszani.
Elsõ válaszoló! Szerinted ha azt mondja, winrar- on keresztül töltött le egy filmet, akkor tudni fogja hogyan kell kicsomagolni?? :D

Utorenttel letöltöttem egy filmet de hogyan nézzem meg?

Legjobb válasz: Megkeresed a mappát ahova letöltötte a filmet, duplakatt és már meg is nyitja a lejátszó. Ha nem ad képet, tölts le mondjuk egy vlc playert.

Megkeresed a mappát ahova letöltötte a filmet, duplakatt és már meg is nyitja a lejátszó. Ha nem ad képet, tölts le mondjuk egy vlc playert.
A kérdező hozzászólása: Sikerült, az egyik fájl elsõre 102 mega volt, a többi meg 104, és miután letöltöttem megint ugyanazt, már 104 lett, és mûködött -.-


Na Windows 7-em van telepitve a gepemre letoltottem egy windows xp sp3-at. A letoltott vaj ennyi win xp sp3. iso, es nem tudom hogy kell megirni es felrakni a gepemre?

Legjobb válasz: amit letöltöttél, az csak egy szerviz pack.... (javítások) Honnan töltötted le? amugy az ISO. fájlokhoz képet kell csatolni valamilyen progival ehhez ajánlom a Daemoon Tools Light-ot könnyen letudod tölteni, és nem foglal sok helyet. aztán ha letöltötted jobb klikk a win xp sp3. iso ra, és társítás---Daemoon Tools Light onnan már könnyû lesz. de nemhiszem, hogy értelme lenne, mivel Win7 ed van, és a javítócsomax XP-re van.

amit letöltöttél, az csak egy szerviz pack.... (javítások) Honnan töltötted le? amugy az ISO. fájlokhoz képet kell csatolni valamilyen progival ehhez ajánlom a Daemoon Tools Light-ot könnyen letudod tölteni, és nem foglal sok helyet. aztán ha letöltötted jobb klikk a win xp sp3. iso ra, és társítás---Daemoon Tools Light onnan már könnyû lesz. de nemhiszem, hogy értelme lenne, mivel Win7 ed van, és a javítócsomax XP-re van.
A kérdező hozzászólása: kosz a segitseget de feltettem egy windows xp sp3 at es igy a jatekaim is jobban mennek :) )
Ahonnan letöltötted a tömörített fájlt, ott nézz körül, meg szokták adni a jelszót is.
Halat csomagoltál? O_o Ha közben kiírja, akkor már addig se volt jó a jelszó.
Van úgy, hogy egy rossz jelszó esetén is elindul a kicsomagolás, megy a folyamatjelzõ szépen a végéig, ám amikor már örülnél, hogy megvan, akkor ismét kéri a jelszót és ha nem tudod a valódit, akkor bizony pofára estél.

Letöltöttem egy másik romot telómra. Hogy rakom föl? Addig eljutottam hogy hangerõ fel+bekapcs+home gomb, meg hogy sd kártyáról rakjam ujra, de nem tudom mit válasszak a mappákból.

Van benne egy META-INF és egy system mappa(kicsomagolva raktam az sd kártyára)

Legjobb válasz: az oldalról, ahonnan letöltötted, kell legyen leírás hozzá hogy miként kell telepíteni, a romot pedig nem kell kibontani

az oldalról, ahonnan letöltötted, kell legyen leírás hozzá hogy miként kell telepíteni, a romot pedig nem kell kibontani
A kérdező hozzászólása: a teló a rar-t tudja telepíteni? am a slim 4.0.4 az jó úgy önmagában? meg tudja vinni az advance az advane milyen romokkal a leggyorsabb?
igen, sosem kell a zipeket kibontani, szerintem nézzél ójobban utána a dolgoknak, mert ha rosszul csinálod, könnyen téglázhatod a mobilodat. miután rootolva van a mobilod, fel kell telepítsed a cwm recoceryt, azzal lehet custom romokat telepíteni. Itt minden szükséges leírást megtalálsz: [link]
A kérdező hozzászólása: ennyire nem tudok angolul :) ... három kérdésem van: 1: hogy kell rootolni? 2: mi az a cwm rcovery? 3: miért nem sikerült a telómnak a zipet feltelepíteni? (esetleg kell hozzá a cwm recovery amit még nem tudok hogy mi? :D)
A kérdésed alapján kénytelen vagyok megkérdezni: biztos, hogy új rencert akarsz telepíteni? Mert aki ennyire nincs tisztában az alapokkal sem, az szerintem jobb, ha nem áll neki szerencsétlen mobil téglázásának... Elsõ lépésként keress rá a telefonod típusára pl. a mobilaréna fórumon (vagy android fórum, prohardver, stb.), ott általában elég részletes útmutatót olvashatsz az adott készülék romolásáról. Aztán az adott ROM leírásában a speciális telepítési információkat is meg kell nézned. Ha valami nem tiszta, ne légy rest kérdezni a hozzáértõktõl: jobb, ha feleslegesen kérdezel, mint ha brickeled a telefont.
A kérdező hozzászólása: ok de az a root meg a cwm recovery az szükséges?
igen. elõször rootolod, hogy fel tudd tenni a recoveryt (cwm). Aztán a cwm-bõl tudod telepíteni a kiválasztott ROMot. Egyes esetekben szükség lehet a bootloader kinyitására, kernelflashelésre, stb. is- de ez típusfüggõ. Ezenkívül a romok mellé általában még kell egy gapps is, ami szintén cwmbõl telepíthetõ (nééhány rom beépítve tartalmazza).
milyen géped van? ez attól is függ ez a kevés fps-re utal vagy a géped túl gyenge vagy tele van rakva nagyon a gép + vírussal van tele

Letöltöttem egy filmet, és feliratot szeretnék rátenni, hogyan kell csinálni?

Le kell tölteni egy oldalról a feliratot, és utána? Vagy hogyan kell ezt csinálni?

Legjobb válasz: Ha letöltötted, akkor csak elnevezed ugyanúgy, ahogy a filmet hívják. Például kutya.avi-hoz kutya.srt legyen (ha más a kiterjesztés, akkor nyilván az marad). Utána a legtöbb lejátszó esetén automatikusan meg fog jelenni lejátszáskor. (Ez még az asztali lejátszók javára is igaz.) Ha több nyelvet is akarsz, akkor meg: kutya.avi kutya.magyar.srt kutya.angol.srt kutya.üzbég.srt Satöbbi. Ezt a fajtát az asztali lejátszók már nem annyira szeretik, de van, amelyik kezeli.

Ha letöltötted, akkor csak elnevezed ugyanúgy, ahogy a filmet hívják. Például kutya.avi-hoz kutya.srt legyen (ha más a kiterjesztés, akkor nyilván az marad). Utána a legtöbb lejátszó esetén automatikusan meg fog jelenni lejátszáskor. (Ez még az asztali lejátszók javára is igaz.) Ha több nyelvet is akarsz, akkor meg: kutya.avi kutya.magyar.srt kutya.angol.srt kutya.üzbég.srt Satöbbi. Ezt a fajtát az asztali lejátszók már nem annyira szeretik, de van, amelyik kezeli.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, ha elindítom gépen a filmet mindig ráhúzom a feliratot, de hogy tudnám a videóra menteni, hogy ne kelljen mindig ráhúznom, és ha kiakarom írni CD-re?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!