Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem egy filet ami (40 db)

Tudtok olyan oldalt konkrét torrentet(film horror)ami magyarnyelvü? Azt szeretnem kérdezni még letöltöttem egy filmet amin angol nyelven beszélnek. Tudok valahol szikront vagy feliratot szerezni hozzá? (valamelyik programmal? esetleg..

Legjobb válasz: hogyhogy konkrét torrentet ami magyar nyelvû? pontosan milyen filmet akarsz? tessék ez elvileg egy torrent ami magyar nyelvû horrorfilm, én nem láttam: ***** :D feliratot meg letölthetsz az opensubtitles.org-ról vagy a feliratok.hu-ról, és egy vobsub nevû programmal aláteszed õket... ha a felirat és a film ugyanabban a mappában vannak és ugynaaz a nevük. * Automatikusan eltávolított tartalom.

hogyhogy konkrét torrentet ami magyar nyelvû? pontosan milyen filmet akarsz? tessék ez elvileg egy torrent ami magyar nyelvû horrorfilm, én nem láttam: ***** :D feliratot meg letölthetsz az opensubtitles.org-ról vagy a feliratok.hu-ról, és egy vobsub nevû programmal aláteszed õket... ha a felirat és a film ugyanabban a mappában vannak és ugynaaz a nevük.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: ha nem avi formátumban hanem teljes méretes filmeket..ha irnátok magyar szinkronnal!Az elözö válaszolonak köszönöm a válaszát:)
A kérdező hozzászólása: torrentet szeretnék.:)
magyar torrent nem nagyon van. Biztos van egy-kettõ, de nem jellemzõ. A magyar szinkronos fájlcsere leginkább DC-n zajlik.
de sok magyar tracker van, csak a nagyobbakhoz meghívó kell nézz körül itt: bittorrent.lap.hu
néha nzz be erre a címre:bitbarat.biz igaz hogy meghívós, de szokott lenni szabad regisztráció. szivesen küldenék neked meghívót csak félek mert ha nem seedelsz, engem is kizárnak.

Letöltöttem egy filmet, ami feliratos, de amikor kibontom, nem rakja hozzá. Mit csinálok rosszul?

Legjobb válasz: nem is fogja hozzárakni :-) figy megnyitod a filmet mondjuk Windows Media Player-el és utána simán ráhuzod a felirat fájlt, illetve a médialejátszók valamelyik menüpontjában szokott lenni olyan, hogy felirat betöltése. sok sikert.

nem is fogja hozzárakni :-) figy megnyitod a filmet mondjuk Windows Media Player-el és utána simán ráhuzod a felirat fájlt, illetve a médialejátszók valamelyik menüpontjában szokott lenni olyan, hogy felirat betöltése. sok sikert.
a feliratfájl kiterjesztése : srt úgy kell összehoznod, hogy egy mappába legyen a film és a felirat , akkor magától lekezeli-és a legfontosabb, hogy névileg egyezzen-írok egy példát: film neve mondjuk: legolas, akkor így néz ki: legolas.avi(ez a filmed) legolas.srt(ez akkor a felirat neve is) /én nem használom a windows lejátszóját, azt nem ismerem, hanem egy kmplayer nevûvel nézem./
az elsõ válaszadó vagyok! sajnos nem mindegyik kezeli le, ha jól emlékszem nekem anno a KMPlayerbe is be kellett huznom, am jó kis lejátszó az, csak ajánlani tudom. WMPlayert én se szeretem, nem is használom (sõt windows-t se használok) de nem tudhatom, hogy a kérdezõnek milyen lejátszóprogramja van, ez meg alapból benne van az op rendszerben :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de nekem nem jött össze sehogy, pedig mindent megcsináltam amit írtatok.Kiírja, hogy felírat betöltve, és ennyi.
Második válaszadó vagyok újra: félre ne érts: nem piszkálni akarlak, de ha ha úgy csinálod, ahogy leírtam, akkor mûködik, ha mégsem, akkor nem úgy csinálod...és használd a kmplayert, a média player nem biztos, hogy lekezeli, de nem ismerem. Én azt gondolom, nem azt csinálod, amit írtam-mert akkor már régen mûködne. Még egy tipp: kérjél meg valakit a környezetedben, hogy az általam leírt módszert használja, segítsen értelmezni.


Letoltottem egy filmet, amit DVD-re tennek de a hang es a kep nincsen szinkronban (a hang kesik 2-3mp) hogy lehet ezt kijavitani?

Legjobb válasz: Tölts le egy videószerkesztõ programot, ami a képet és a hangot külön is képes kezelni, majd a hangot igazítsd hozzá a képhez, hogy meglegyen a szinkron. Ezután exportáld ki az egészet, és kész :)

Tölts le egy videószerkesztõ programot, ami a képet és a hangot külön is képes kezelni, majd a hangot igazítsd hozzá a képhez, hogy meglegyen a szinkron. Ezután exportáld ki az egészet, és kész :)
én igy szoktam: 1.nero express 2.videók/képek 3.dvd videó fájlok ==>hozzáadás==>következõ 4.irási seb. beállítása==>irás :D
A kérdező hozzászólása: Énis így próbáltam, de azt írta ki, . hogy a dvd-videó fájlok újrakiosztása sikertelen volt. Mit cisnáljak?
:S:S:S én mindig igy csinalom és jó szokott lenni hmm.. konkrétan milyen fájlban van mikor kicsomagoltad(egy fájl vagy esetleg több) és milyen nerod van:?... ?
Próbáld meg újrakódolni az egész filmet a nero-val.A DVD újrakódolás menüpontban.
ha képfájlban van akkor berakod Deamon Tools-ba... elindítod a nero-t.. adat dvd készítés...itt betallózod a deamon tolls meghajtóban lévõ fájlokat.. hozzáadás.. (két mappát kéne látnod : egy VIDEO_TS és egy AUDIO_TS nevût az autoio-ts üres a video-tsben vannak .vob fájlok meg egyebek) tovább... beállítod az írási sebességet 4szeresre írás.... megvárod amíg kész.. és KÉSZ :D szivesen ha segítettem
elõzõ vagyok. autoio-ts <--ez AUDIO_TS lenne csak siettem :D

Letöltöttem egy filmet ami 2linkes most mit kell csináljak, hogy tudjam is nézni? Mert nem akarja lejátszani a WMP.

Légyszí ha valaki segít akkor lépésr?l-lépésre írja le mit tegyek mert nagyon nem értek ezekhez.Köszönöm.

Legjobb válasz: nem egészen értem hogy mi az a két linkes :S viszont általában ha nem játszik le vmit a wmp akkor tölts le egy vlc playert google-ból és ha az sem jó akkor egy divx playert.

nem egészen értem hogy mi az a két linkes :S viszont általában ha nem játszik le vmit a wmp akkor tölts le egy vlc playert google-ból és ha az sem jó akkor egy divx playert.
A kérdező hozzászólása: Azt értem 2linkes alatt, hogy két részletben van a film.
A kérdező hozzászólása: letöltöttem a divxplayert, most csak úgy játsza le a filmet ha ezen keresztül letöltöm még egyszer?
elvileg nem, csak simán jobb gomb a filmre és társítás és kiválasztod a divx playert.
mi a letöltött fájl kiterjesztése?
Mert hiányzik a másik fele. Ha az archívumba bemész a WinRAR-ral, a fálj neve után ven nyíl? Pl. ez itt a film neve.avi ->
A kérdező hozzászólása: a winzippel bele tok menni az archívumba és ott van hogy a film 2fájlból áll de valamiért csak az egyiket csomagólja ki(a másodikat)
A kérdező hozzászólása: A fájlkiterjesztése azt hiszem vmi DvDrip..xvid
Az archívum kiterjesztésére gondolt......

Tegnap este letöltöttem egy filmet, ami mára teljesen eltűnt, nem találom sehol. Mi történhetett vele?

Néztem keresésben, nem találja. A letöltési listán ott van, de ha jobb gombbal rákattintok szürkével van írva a Tartalmazó mappa megnyitása és a Megnyitás. Mit csináljak? Töltsem le újra?

Legjobb válasz: töltsd le újra aztán ha megint lába kél töltsd le máshonnan

töltsd le újra aztán ha megint lába kél töltsd le máshonnan

Letöltöttem egy filmet amit WinRAR arhívumban jött le! Hogyan lehet lejátszani, illetve kibontani?

Legjobb válasz: Jah... probáltam kibontani de folyton jelszót kér!!

A kérdező hozzászólása: Jah... probáltam kibontani de folyton jelszót kér!!
A jelszó ismeretével.Eszerint egy jelszóvédett arhívumról van szó. Ha nincs hozzá jelszavad akkor gyakorlatilag már törölheted is. Léteznek jelszóvisszafejtõ programok, de egy bonyolultabb jelszó eltarthat pár hónapig, évig, Egy film pedig nem ér annyit, keresd meg máshol
A linket ahonann letöltötted írd be a Google-be Írd utána hogy rarpass vagy code és ha szerencséd van kiadja
A torrenthez tartozó nfo fájlban is lehet a jelszó, ott nézted?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!