Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem egy filet (205 db)

Hogy ha letöltöttem egy filmet hogy írjam ki dvd-re?

Letöltöttem egy filmet winrar-on keresztül, és lett egy mappám tele winraros ikonokkal, és ha egyre rákattintok,elkezd?dik a film....eddig minden jó, megjeleni egy divx-es ablak és már indul is a film....de hogy tudnám kiírni dvd-re? El?re is köszönöm aki tud segíteni!

Legjobb válasz: Már amikor kérdezel, akkor is hazudsz ->"Letöltöttem egy filmet winrar-on keresztül"<- De mind1. Kicsoagolod a filmet ( jobbgomb az egyik "winraros ikonra", majd a fájlok kibontása menüponttal kicsomagolod a filmet. Dvd-re íráshoz pedig ajánlatos egy DVD író program beszerzése, ott ha fájlok kiírása opcióval csinálod, akkor hamar meglesz, de csak számítóépen vagy divix-es asztali lejátszón tudod majd lejátszani, ha DVD-VIDEO formátumban írod ki, akkor több órán át fogja csinálni, viszont bármilyen lejátszón le tudod majd játszani.

Már amikor kérdezel, akkor is hazudsz ->"Letöltöttem egy filmet winrar-on keresztül"<- De mind1. Kicsoagolod a filmet ( jobbgomb az egyik "winraros ikonra", majd a fájlok kibontása menüponttal kicsomagolod a filmet. Dvd-re íráshoz pedig ajánlatos egy DVD író program beszerzése, ott ha fájlok kiírása opcióval csinálod, akkor hamar meglesz, de csak számítóépen vagy divix-es asztali lejátszón tudod majd lejátszani, ha DVD-VIDEO formátumban írod ki, akkor több órán át fogja csinálni, viszont bármilyen lejátszón le tudod majd játszani.
Elsõ válaszoló! Szerinted ha azt mondja, winrar- on keresztül töltött le egy filmet, akkor tudni fogja hogyan kell kicsomagolni?? :D

Utorenttel letöltöttem egy filmet de hogyan nézzem meg?

Legjobb válasz: Megkeresed a mappát ahova letöltötte a filmet, duplakatt és már meg is nyitja a lejátszó. Ha nem ad képet, tölts le mondjuk egy vlc playert.

Megkeresed a mappát ahova letöltötte a filmet, duplakatt és már meg is nyitja a lejátszó. Ha nem ad képet, tölts le mondjuk egy vlc playert.

Letöltöttem egy filmet, és feliratot szeretnék rátenni, hogyan kell csinálni?

Le kell tölteni egy oldalról a feliratot, és utána? Vagy hogyan kell ezt csinálni?

Legjobb válasz: Ha letöltötted, akkor csak elnevezed ugyanúgy, ahogy a filmet hívják. Például kutya.avi-hoz kutya.srt legyen (ha más a kiterjesztés, akkor nyilván az marad). Utána a legtöbb lejátszó esetén automatikusan meg fog jelenni lejátszáskor. (Ez még az asztali lejátszók javára is igaz.) Ha több nyelvet is akarsz, akkor meg: kutya.avi kutya.magyar.srt kutya.angol.srt kutya.üzbég.srt Satöbbi. Ezt a fajtát az asztali lejátszók már nem annyira szeretik, de van, amelyik kezeli.

Ha letöltötted, akkor csak elnevezed ugyanúgy, ahogy a filmet hívják. Például kutya.avi-hoz kutya.srt legyen (ha más a kiterjesztés, akkor nyilván az marad). Utána a legtöbb lejátszó esetén automatikusan meg fog jelenni lejátszáskor. (Ez még az asztali lejátszók javára is igaz.) Ha több nyelvet is akarsz, akkor meg: kutya.avi kutya.magyar.srt kutya.angol.srt kutya.üzbég.srt Satöbbi. Ezt a fajtát az asztali lejátszók már nem annyira szeretik, de van, amelyik kezeli.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, ha elindítom gépen a filmet mindig ráhúzom a feliratot, de hogy tudnám a videóra menteni, hogy ne kelljen mindig ráhúznom, és ha kiakarom írni CD-re?


Letöltöttem egy filmet, amelyhez a felirat . Srt fájlként van megadva. Hogyan tudom ezt a filmre rakni? A film részeit fájlegyesítéssel kellet összerakni a totalban.

Legjobb válasz: Egy megfelelõ médialejátszó program kell hozzá. Az srt fájl legyen egy mappában a filmmel, és a neve a kiterjesztést kivéve pontosan egyezzen meg. Így a film indításakor automatikusan megy a felíratozás is.

Egy megfelelõ médialejátszó program kell hozzá. Az srt fájl legyen egy mappában a filmmel, és a neve a kiterjesztést kivéve pontosan egyezzen meg. Így a film indításakor automatikusan megy a felíratozás is.
Üdv:) Gondolom a fájlokat tudod egyesiteni?! tehát ezt a részt kihagyom. És egy link a folyamathoz itt részletessen leirnak mindent http://pcforum.hu/tudastar/46098/Felirat+egetes+avi-ba.html És a Virtualdub os http://korongvadasz.freeweb.hu/avirafelirat.htm
Elõzõ, Ha a gépen akarja a filmet megnézni, teljesen fölösleges macera.
A kérdésre válaszoltam Nem arra hogy hogy is lehet Egyébként az asztali lejátszok is tudják ugy lejátszani a filmet ahogyan te írtad:)
Használj egy jó lejátszót és automatikusan meg fog jelenni. /persze közös mappában legyenek azonos névvel/ http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/kmplayer-2-9-4-1434b--m..

Serult rar fajlokat helyre lehet hozni es ha igen, hogyan? Letoltottem egy filmet es nem tudom kicsomagolni, azt irja ki, hogy a 2-es rar fajl serult.

Legjobb válasz: Elvileg lahat javítani, mert a RAR tud hiba file-t generálni a CRC segítségével. Ehhez vissza kellene küldeni a hiba file-t és kapnál egy javító file-t hozzá. De ezt nem nagyon szokták használni. Egyszerûbb ha újra letöltöd a 2. RAR file-t. Ha akkor is hibát jelez értesíteni kell azt aki feltöltötte, mert feltöltéskor keletkezett a hiba.

Elvileg lahat javítani, mert a RAR tud hiba file-t generálni a CRC segítségével. Ehhez vissza kellene küldeni a hiba file-t és kapnál egy javító file-t hozzá. De ezt nem nagyon szokták használni. Egyszerûbb ha újra letöltöd a 2. RAR file-t. Ha akkor is hibát jelez értesíteni kell azt aki feltöltötte, mert feltöltéskor keletkezett a hiba.

Hogyan tegyek fel feliratot? Letöltöttem egy filmet és hozzá feliratot de nem tudom, hogy tegyem fel rá.

köszi el?re is ráadásul a film két részben van de ha valaki megcsinálná nekem irjon e-mailt [email protected]

Legjobb válasz: kezdjük az elején. egy filmnek jellemzõen több eltérõ verziója is van. Ezek nem csak a minõségükben különböznek, különbözhetnek egymástól, hanem pl. abban is, hogy mennyi stáblistát hagynak az elején, illetve esetleg bizonyos dolgokat ki is vágnak belólük. Ezen felül persze vannak egy fájlból és vannak több fájból álló verziók is. A különbözõ verziókat meg szokták egymástól különböztetni. A megkülönböztetés módja a film címe után szereplõ, látszólag nem túl értelmes karaktersorozat. pl.: dvdrip-larceny, 720p-septic, brrip-devise, bdrip-secretmyth stb. Az adott verzióhoz való feliratot ezek alapján kell megtalálni. Néha elõfordul, hogy bizonyos verziók elmennek ugyanazzal a felirattal is, de ez nem jellemzõ. három lehetõséged van: vagy keresel a nálad lévõ verzióhoz feliratot, vagy letöltesz olyan verziót, amihez a feliratod való. A harmadik lehetõség, hogy elmész erre az oldalra http://felirat.lap.hu/ és letöltesz egy feliratszerkesztõt, majd magad nekiállsz átszabni a feliratot. Ha már van jó feliratod, akkor össze kell nevezni a fillmel a feliratot. A fájneveknek a kiterjesztést leszámítva pontosan meg kelle egyezni. Ezek után már meg kell jelennie a feliratnak lejátszás közben. Ha mégsem jelenne meg, akkor vagy valamit elrontottál az összenevezésnél, vagy nincs feltelepítve segédprogram, ami képes a feliratot rárakni a filmre. Ez utóbbi esetben azt javasolom, hogy töltsd le a GOMPlayer-t ez kezeli a legtöbb codecet és a feliratokat is, egyszerûbb, mint mindenféle mást még telepíteni.

kezdjük az elején. egy filmnek jellemzõen több eltérõ verziója is van. Ezek nem csak a minõségükben különböznek, különbözhetnek egymástól, hanem pl. abban is, hogy mennyi stáblistát hagynak az elején, illetve esetleg bizonyos dolgokat ki is vágnak belólük. Ezen felül persze vannak egy fájlból és vannak több fájból álló verziók is. A különbözõ verziókat meg szokták egymástól különböztetni. A megkülönböztetés módja a film címe után szereplõ, látszólag nem túl értelmes karaktersorozat. pl.: dvdrip-larceny, 720p-septic, brrip-devise, bdrip-secretmyth stb. Az adott verzióhoz való feliratot ezek alapján kell megtalálni. Néha elõfordul, hogy bizonyos verziók elmennek ugyanazzal a felirattal is, de ez nem jellemzõ. három lehetõséged van: vagy keresel a nálad lévõ verzióhoz feliratot, vagy letöltesz olyan verziót, amihez a feliratod való. A harmadik lehetõség, hogy elmész erre az oldalra http://felirat.lap.hu/ és letöltesz egy feliratszerkesztõt, majd magad nekiállsz átszabni a feliratot. Ha már van jó feliratod, akkor össze kell nevezni a fillmel a feliratot. A fájneveknek a kiterjesztést leszámítva pontosan meg kelle egyezni. Ezek után már meg kell jelennie a feliratnak lejátszás közben. Ha mégsem jelenne meg, akkor vagy valamit elrontottál az összenevezésnél, vagy nincs feltelepítve segédprogram, ami képes a feliratot rárakni a filmre. Ez utóbbi esetben azt javasolom, hogy töltsd le a GOMPlayer-t ez kezeli a legtöbb codecet és a feliratokat is, egyszerûbb, mint mindenféle mást még telepíteni.
VirtualDub programmal tudod összefûzni. Avi-k összefûzése: betöltöd az elsõ részt (file menü, open video file)...hozzáteszed a másodikat (file menü, append video file)... Video és Audió: "DIRECT STREAM COPY"elé pipa! Kimented az összefûzött fikmet (file menü, save as avi). A felirat mit mondták megegyezik betûrõl-betûre, kivéve a kiterjesztés, ekkor ha egy mappába teszed a filmet és .srt(?)-t láható lesz a felirat ha elindítod a lejátszást...pl GOM playerrel.

Tudtok olyan oldalt konkrét torrentet(film horror)ami magyarnyelvü? Azt szeretnem kérdezni még letöltöttem egy filmet amin angol nyelven beszélnek. Tudok valahol szikront vagy feliratot szerezni hozzá? (valamelyik programmal? esetleg..

Legjobb válasz: hogyhogy konkrét torrentet ami magyar nyelvû? pontosan milyen filmet akarsz? tessék ez elvileg egy torrent ami magyar nyelvû horrorfilm, én nem láttam: ***** :D feliratot meg letölthetsz az opensubtitles.org-ról vagy a feliratok.hu-ról, és egy vobsub nevû programmal aláteszed õket... ha a felirat és a film ugyanabban a mappában vannak és ugynaaz a nevük. * Automatikusan eltávolított tartalom.

hogyhogy konkrét torrentet ami magyar nyelvû? pontosan milyen filmet akarsz? tessék ez elvileg egy torrent ami magyar nyelvû horrorfilm, én nem láttam: ***** :D feliratot meg letölthetsz az opensubtitles.org-ról vagy a feliratok.hu-ról, és egy vobsub nevû programmal aláteszed õket... ha a felirat és a film ugyanabban a mappában vannak és ugynaaz a nevük.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: ha nem avi formátumban hanem teljes méretes filmeket..ha irnátok magyar szinkronnal!Az elözö válaszolonak köszönöm a válaszát:)
A kérdező hozzászólása: torrentet szeretnék.:)
magyar torrent nem nagyon van. Biztos van egy-kettõ, de nem jellemzõ. A magyar szinkronos fájlcsere leginkább DC-n zajlik.
de sok magyar tracker van, csak a nagyobbakhoz meghívó kell nézz körül itt: bittorrent.lap.hu
néha nzz be erre a címre:bitbarat.biz igaz hogy meghívós, de szokott lenni szabad regisztráció. szivesen küldenék neked meghívót csak félek mert ha nem seedelsz, engem is kizárnak.

Letöltöttem egy filmet de nem látom a feliratot de a letültött fájlok között ott van, hogy lehet rárakni? Nem igazán értem

Legjobb válasz: Attól függ milyen lejátszód van, a menüben keress olyat, hogy felirat, vagy feliratsáv. A legtöbb lejátszónál elég, ha azonos néven van a felirat és a film, pl. film.avi, a felirat pedig film.srt Néhány lejátszó esetén, mint pl. a VLC Media Player, elég, ha a feliratfájlt csak ráhúzod a lejátszóra.

Attól függ milyen lejátszód van, a menüben keress olyat, hogy felirat, vagy feliratsáv. A legtöbb lejátszónál elég, ha azonos néven van a felirat és a film, pl. film.avi, a felirat pedig film.srt Néhány lejátszó esetén, mint pl. a VLC Media Player, elég, ha a feliratfájlt csak ráhúzod a lejátszóra.
A kérdező hozzászólása: és ha kiirom dvdre akkor rajta lesz?

Letöltöttem egy filmet és a hozzá tartozó szinkronhangot, de össze vissza megy a szinkron a film alatt, mit lehet tenni, hogy normális legyen?

Legjobb válasz: Virtualdub-bal eltudod tolni, illetve idõzíteni, ha állandó a különbség, tehát nem rövidebb/hosszabb idõközönként megy a film alatt. Viszont, ha nem így van, akkor Goldwave-vel vagy SoundForge-al tudod nyújtani a hangot, majd utána az elõbbivel (Virtualdub) hozzáilleszteni a filmhez. Sok sikert! =)

Virtualdub-bal eltudod tolni, illetve idõzíteni, ha állandó a különbség, tehát nem rövidebb/hosszabb idõközönként megy a film alatt. Viszont, ha nem így van, akkor Goldwave-vel vagy SoundForge-al tudod nyújtani a hangot, majd utána az elõbbivel (Virtualdub) hozzáilleszteni a filmhez. Sok sikert! =)

Letöltöttem egy filmet zip fájlokban, kibontottam, lett belőle egy olyan ikon, amin van egy lap és rajta egy villám, a Winamp jele, arra rákattintok, bejön a Winamp, de a film nem indul el. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Más lejátszód van a gépen? pl. vlc, BS player, windows media player, nero showtime. Próbáld meg, társítani a filmet valamelyikhez, hátha akkor menni fog!

Más lejátszód van a gépen? pl. vlc, BS player, windows media player, nero showtime. Próbáld meg, társítani a filmet valamelyikhez, hátha akkor menni fog!
A kérdező hozzászólása: Ha kiírom DVD-re, akkor el fog indulni?
Ha támogatja a DVD lejátszód , akkor igen. Az Avi filmeket, csak a divix-es játsza le.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!