Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem egy demoját, (2 db)

Letöltöttem egy játék demoját, amikor rakattintok azt írja ki hogy a program nem fér el a memóriában. Mit csináljak hogy fel tudjam rakni?

Legjobb válasz: Törölj le valamit a merevlemezrõl (winchester) régi nem használt játékot, filmet, képet vagyis mindent ami felesleges (vagy írd ki õket dvd-re)

Törölj le valamit a merevlemezrõl (winchester) régi nem használt játékot, filmet, képet vagyis mindent ami felesleges (vagy írd ki õket dvd-re)
Lõdd ki (állítsd le a szolgáltatások között) a szükségtelen programokat, amelyek a memóriát foglalják. Ha olyat lõsz ki, ami a mûködéshez kellene, akkor nem fog jól mûködni a géped, de újraindítás után helyrejön.

Letöltöttem a battleflied 2 demóját és letöltöttem a nvdia drivers-et . Majd azt kérte hogy indítsam újra a gépet. Fura lett a kép megcsinltam de egy játék se jött be. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ellenõrizd, hogy a jó drivert tetted-e fel! (pl. az se mindegy, h 32 vagy 64 bit) Az nvidia hivatalos honlapján különben van egy olyan funkció, ami automatikusan kiválasztja, azt amelyik kell! Telepítsd újra a drivert mindenképp! ...vagy próbáld meg anélkül! BF 2 nem nagy ördöngösség, mennie kéne driver nélkül is legfeljebb nem lesz 6000 az FPS...

Ellenõrizd, hogy a jó drivert tetted-e fel! (pl. az se mindegy, h 32 vagy 64 bit) Az nvidia hivatalos honlapján különben van egy olyan funkció, ami automatikusan kiválasztja, azt amelyik kell! Telepítsd újra a drivert mindenképp! ...vagy próbáld meg anélkül! BF 2 nem nagy ördöngösség, mennie kéne driver nélkül is legfeljebb nem lesz 6000 az FPS...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!