Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem egy de kéri a cd-t (2 db)

Letöltöttem egy játékot, de kéri a cd-t. El lehetne valahogy indítani?

Légyszi szájbarágósan mert nem értek hozzá...El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Nem vagyok benne biztos, de szerintem létre kell hozni egy virtuális cd meghajtót (Daemon Tools) és oda kell rakni a letöltött play disc-et.

Nem vagyok benne biztos, de szerintem létre kell hozni egy virtuális cd meghajtót (Daemon Tools) és oda kell rakni a letöltött play disc-et.
Én viszont biztos vagyok benne, hogy így kell. Töltsd le a D.tools-t, ez létrehoz egy új -monjuk F: meghajtót. Jobb klikk az asztalon az ikonjára, "virtual cd/dvd rom, device F: , ráklikk, "mount image" ezután kiválasztod a képfájlt a listábol, és kész. A valóságban nagyon egyszerû, rá fogsz jönni.
Az elõttem lévõ válaszok nem 100%-ban helyesek. Valóban szükség lehet egy virtuális meghajtó létrehozására, ahova bemountolja a CD-t. DE! Sok játék igényli az eredeti indítófájl cseréjét is, mert általában ellenõrzik a behelyezett CD eredetiségét... (Ezt hívják a program "törésének") Vagyis a bemountolt CD-n kellene keresni egy - általában - crack könyvtárat, majd az abban található info alapján megoldani, hogy ne eredeti cd-t kérjen.
Az elottem szoloknak is igaza van, de ha igy sem mukodik, az azéet lehet, mert a játék cd irásvédett, igy cd-vel elindul, de cd nélkul már nem.Viszont le lehet szedni, ha jol emlékszem, a moobs & speedfire -rol egy olyan progit, amivel meg lehet szüntetni az irásvédettséget.
A letöltött játék nem írásvédett! A játék mappájában, nem ahová telepítetted, hanam ahová letöltötted, ott lennie kell egy CRACK nevû mappának, amiben találsz egy ...(a játék neve).exe fájlt. Erre katt jobb egérgombbal, másolás. Megkeresed azt a mappát, ahová telepítetted, a jobb gombbal beilleszted. Ekkor elõjön egy ablak, hogy biztosan le kívánja cserélni a ....exe fájlt a ....exe fájlra, ekkor már csak le kell okézni!
Sziasztok! Megcsináltam mindent úgy, ahogy mondtátok, de nekem még így sem indul a Joan of Arc. Most mit csináljak?

Letöltöttem egy ACOUSTICA CD/DVD LABEL MAKER 3.22 nevű programot. De kér hozzá egy register ID-t és kódot. Tudja-e vki a kódot?

Legjobb válasz: Utolsónak köszönöm, de egy barátom segített a problámában. Köszi mindenkinek.

A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm, de egy barátom segített a problámában. Köszi mindenkinek.
a harmadik a 3.17-hez adott serialt nekem mûködött
***** töltsd le ezt* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha van Néród, akkor van benne egy elég jó szerkesztõ...
name atika serial 10PHQ-GHUME-AYCQ4-T4S4M
A kérdező hozzászólása: Utolsó írónak: sajna nem fogadta el. :(
ha dobsz egy privátot megprobálok küldeni egy generátort hozzá


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!