Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem egy de kéri a (21 db)

Letöltöttem egy játékot, de kéri a cd-t. El lehetne valahogy indítani?

Légyszi szájbarágósan mert nem értek hozzá...El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Nem vagyok benne biztos, de szerintem létre kell hozni egy virtuális cd meghajtót (Daemon Tools) és oda kell rakni a letöltött play disc-et.

Nem vagyok benne biztos, de szerintem létre kell hozni egy virtuális cd meghajtót (Daemon Tools) és oda kell rakni a letöltött play disc-et.
Én viszont biztos vagyok benne, hogy így kell. Töltsd le a D.tools-t, ez létrehoz egy új -monjuk F: meghajtót. Jobb klikk az asztalon az ikonjára, "virtual cd/dvd rom, device F: , ráklikk, "mount image" ezután kiválasztod a képfájlt a listábol, és kész. A valóságban nagyon egyszerû, rá fogsz jönni.
Az elõttem lévõ válaszok nem 100%-ban helyesek. Valóban szükség lehet egy virtuális meghajtó létrehozására, ahova bemountolja a CD-t. DE! Sok játék igényli az eredeti indítófájl cseréjét is, mert általában ellenõrzik a behelyezett CD eredetiségét... (Ezt hívják a program "törésének") Vagyis a bemountolt CD-n kellene keresni egy - általában - crack könyvtárat, majd az abban található info alapján megoldani, hogy ne eredeti cd-t kérjen.
Az elottem szoloknak is igaza van, de ha igy sem mukodik, az azéet lehet, mert a játék cd irásvédett, igy cd-vel elindul, de cd nélkul már nem.Viszont le lehet szedni, ha jol emlékszem, a moobs & speedfire -rol egy olyan progit, amivel meg lehet szüntetni az irásvédettséget.
A letöltött játék nem írásvédett! A játék mappájában, nem ahová telepítetted, hanam ahová letöltötted, ott lennie kell egy CRACK nevû mappának, amiben találsz egy ...(a játék neve).exe fájlt. Erre katt jobb egérgombbal, másolás. Megkeresed azt a mappát, ahová telepítetted, a jobb gombbal beilleszted. Ekkor elõjön egy ablak, hogy biztosan le kívánja cserélni a ....exe fájlt a ....exe fájlra, ekkor már csak le kell okézni!
Sziasztok! Megcsináltam mindent úgy, ahogy mondtátok, de nekem még így sem indul a Joan of Arc. Most mit csináljak?

Letöltöttem a sims 3at, a neten kaptam egy kodot amit beirtam és elfogadta de utána kért még egyet de oda már nem fogadott el semmit, aki letöltötte milyen kodot irt ode? Vagy egyáltalán megjelente második ablak ahova kodot kell megint irni?

Azt persze nem ugy mutassa hogy minden négy betünek egy hanem csak egybe

Legjobb válasz: Mivel kikapcsolt nettel raktam fel nem is kért regisztrációs kódot. Az nem kell hozzá, csak crackelni kell.

Mivel kikapcsolt nettel raktam fel nem is kért regisztrációs kódot. Az nem kell hozzá, csak crackelni kell.
Nekem is ezt mondta vki. De nem tudom , hogy kell. Ti tudjátok hogyan kell crackelni?
Nekem is pontosan ugyanez volt...

Letoltottem egy Rozsaszin parducos jatekot a Cold.hu-rol, de ker valami kod szamot. Mit kerhet?

Legjobb válasz: ott ahonnan letöltötted a játékot,(ahol megjelennek a letöltendõ fájlok)van egy kód,azt kéri.

ott ahonnan letöltötted a játékot, (ahol megjelennek a letöltendõ fájlok)van egy kód, azt kéri.
megnéztem neked, elméletileg ez a játékhoz tartozó kód: new7warez
Nagy valószínûséggel sorozat számot(serial number).Hogy igazold a játék eredetiségét.Álltalában be van másolva valahova vagy van egy kódgeneráló hozzá.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen, en is rajottem vegul, hiaba, a kezdoknek(foleg ha harmincon tul vannak)nehezebben mennek ezek a dolgok!


Letöltöttem egy AVI 40 perces videót de kiírás előtt kéri a " (mpg;mpeg;dat;vob) fájlokat, hogyan kell kiírni?

Asmpo 6-om van és ehez a videóhoz nincs semmilyen fájl maga a videón kívül (AVI). Ezt szeretném ki írni svcd re.Hogyan kell ezeket a fájlokat létrehozni?

Legjobb válasz: Azért kéri az Mpg/Dat/Vob fájlokat, mert SVCD-re csak mpeg fájlokat lehet felírni. Ma már senki sem használ video-CD formátumot, szerintem te se tedd. Avi-t Adat DVD-ként felírod egy CD/DVD lemezre, vagy egy videó szerkesztõ programmal átalakítod szabványos DVD formátummá, és Video DVD-ként felírod.

Azért kéri az Mpg/Dat/Vob fájlokat, mert SVCD-re csak mpeg fájlokat lehet felírni. Ma már senki sem használ video-CD formátumot, szerintem te se tedd. Avi-t Adat DVD-ként felírod egy CD/DVD lemezre, vagy egy videó szerkesztõ programmal átalakítod szabványos DVD formátummá, és Video DVD-ként felírod.
A legegyszerûbb, ha nem csinál vele semmit, hanem felírja AdatDVD-ként. Ha meg maradunk a SVCD-nél ahhoz is át kell kódolni elõször mpeg-2 formátumba az avi fájlt, akkor meg már miért ne DVD-be? Rengeteg program van ami avi-ból DVD-t csinál, pl a Format Factory, hagyjuk már ezt az SVCD-t ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi sikerült:) hiába szakértelem 0-a
A kérdező hozzászólása: Mert ha létre tudnám hozni az Avi filmhez a szükséges mellékfájlokat(vob ifo bup) akkor kiírná a program. Remélem le tudtam írni érthetõen..:S
Ha nem akarjuk átprogramozni szerencsétlen kérdezõt, és maradunk az SVCD verziónál, akkor javaslom a Nero Vision nevû programot, ami a Nero része.

Letöltöttem egy oldalról Rubint Réka add önmagad 1 dvd-jét (ha az) simán lejött de most a kicsomagolásnál jelszót kér tölem és az oldalon ahol letöltöttem nem volt megadva mit csináljak, ?

amugy ez az oldal www. Catlink. Hu/main. Php? Keres=rubint+r%C3%A9ka&type=all&kereses=Keres%C3%A9s

Legjobb válasz: ilyenkor ciki van. rar-t nem igazán lehet feltörni. próbáld meg a másik rész kódjával, egy napon lettek feltöltve, hátha. Esetleg megpróbálhatsz fórumokban keresgélni vagy a pirateclub-on, hátha oda is fel lett rakva és onnan nem maradt le a jelszó. egyébként kuka.

ilyenkor ciki van. rar-t nem igazán lehet feltörni. próbáld meg a másik rész kódjával, egy napon lettek feltöltve, hátha. Esetleg megpróbálhatsz fórumokban keresgélni vagy a pirateclub-on, hátha oda is fel lett rakva és onnan nem maradt le a jelszó. egyébként kuka.
Fel lehet törni, de nem biztos, hogy érdemes vele vacakolni.Szerintem is próbáld meg a másik rész jelszavával, ha nem megy, akkor szerintem is inkább dobd ki.
A kérdező hozzászólása: ha nincs kép
Vagy ki kell írni, vagy a daemon tools programban mountolni. Harmadik lehetõség nincs, az egyiket kell használni. A legegyszerûbb a Daemon használata, mivel abban csak betallózod a lemezképet, és a virtuális lemezmeghajtóból pedig telepíthetõ. http://www.youtube.com/watch?v=jugae1YnX-w Ha már túl vagy a telepítésen, és azért kéri a lemezt, azt a lemezre kiírás és a daemon tools sem oldja meg. Ilyenkor, és minden letöltött játék esetén crackelni kell, ami annyit jelent, hogy a telepítõlemezen lévõ játékot indító fájlt (a crack mappából általában) másolod, majd a telepítési mappába beilleszted úgy, hogy felülírja a meglévõ fájlt. Ezzel az eredeti lemezt kérõ probléma meg is van oldva.
A kérdező hozzászólása: Igen, már telepítés után vagyok és nincs crack, de megpróbálok keresni, köszi! :)
gamecopyworld.com gyûjti õket
A kérdező hozzászólása: De egyébként ha van egy játék(telepítés elõtt) akkor, hogy lehet megcsinálni(Daemon Tools), hogy ne kérje a DVD-t?
Keres hozzá egy crack-et.

Nagy nehezen letöltöttem egy játékot, de nem indul el. Valami CD kulcsot kér a program, honnan tudnám letölteni?

Szóval letöltöttem ismer?sömnek a Santa Claus in Trouble 2 játékot, felinstalláltam és amikor elindítanám, azt írja ki, hogy "Enter a Disc Key for the disc labelled SANTACLAUS2." Tehát be kéne gépelnem valami CD kódot, amit nem tudom, hol tudnék megszerezni vagy letölteni. Ötletek? :) (el?re szólok, hogy nem vagyok egy számítógépzseni.)

Legjobb válasz: Pl. megveszed.

Pl. megveszed.
Igen. Ha meg kalóz verzió akkor ott van a key is vagy a crack ami ahhoz kell, hogy menjen a játék...
ott keresd ahol letöltöted
winrar password remover

Letöltöttem egy ACOUSTICA CD/DVD LABEL MAKER 3.22 nevű programot. De kér hozzá egy register ID-t és kódot. Tudja-e vki a kódot?

Legjobb válasz: Utolsónak köszönöm, de egy barátom segített a problámában. Köszi mindenkinek.

A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm, de egy barátom segített a problámában. Köszi mindenkinek.
a harmadik a 3.17-hez adott serialt nekem mûködött
***** töltsd le ezt* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha van Néród, akkor van benne egy elég jó szerkesztõ...
name atika serial 10PHQ-GHUME-AYCQ4-T4S4M
A kérdező hozzászólása: Utolsó írónak: sajna nem fogadta el. :(
ha dobsz egy privátot megprobálok küldeni egy generátort hozzá


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!