Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem egy de (466 db)

Letöltöttem a sims 3at, a neten kaptam egy kodot amit beirtam és elfogadta de utána kért még egyet de oda már nem fogadott el semmit, aki letöltötte milyen kodot irt ode? Vagy egyáltalán megjelente második ablak ahova kodot kell megint irni?

Azt persze nem ugy mutassa hogy minden négy betünek egy hanem csak egybe

Legjobb válasz: Mivel kikapcsolt nettel raktam fel nem is kért regisztrációs kódot. Az nem kell hozzá, csak crackelni kell.

Mivel kikapcsolt nettel raktam fel nem is kért regisztrációs kódot. Az nem kell hozzá, csak crackelni kell.
Nekem is ezt mondta vki. De nem tudom , hogy kell. Ti tudjátok hogyan kell crackelni?
Nekem is pontosan ugyanez volt...


Utorenttel letöltöttem egy filmet de hogyan nézzem meg?

Legjobb válasz: Megkeresed a mappát ahova letöltötte a filmet, duplakatt és már meg is nyitja a lejátszó. Ha nem ad képet, tölts le mondjuk egy vlc playert.

Megkeresed a mappát ahova letöltötte a filmet, duplakatt és már meg is nyitja a lejátszó. Ha nem ad képet, tölts le mondjuk egy vlc playert.
A kérdező hozzászólása: Sikerült, az egyik fájl elsõre 102 mega volt, a többi meg 104, és miután letöltöttem megint ugyanazt, már 104 lett, és mûködött -.-

Letöltöttem egy játékot csak dmg a fájl. Tud tok valami ingyenes dmg konvertálót? Letöltöttem kettőt de azok fizetősek.

Legjobb válasz: Minek konvertálni. Kétszer katt és mountolja a rendszer. (Feltéve ha nem egy eltévedt Windowsos vagy. Akkor felejtsd a dolgot.)

Minek konvertálni. Kétszer katt és mountolja a rendszer. (Feltéve ha nem egy eltévedt Windowsos vagy. Akkor felejtsd a dolgot.)

Letöltöttem egy oldalról Rubint Réka add önmagad 1 dvd-jét (ha az) simán lejött de most a kicsomagolásnál jelszót kér tölem és az oldalon ahol letöltöttem nem volt megadva mit csináljak, ?

amugy ez az oldal www. Catlink. Hu/main. Php? Keres=rubint+r%C3%A9ka&type=all&kereses=Keres%C3%A9s

Legjobb válasz: ilyenkor ciki van. rar-t nem igazán lehet feltörni. próbáld meg a másik rész kódjával, egy napon lettek feltöltve, hátha. Esetleg megpróbálhatsz fórumokban keresgélni vagy a pirateclub-on, hátha oda is fel lett rakva és onnan nem maradt le a jelszó. egyébként kuka.

ilyenkor ciki van. rar-t nem igazán lehet feltörni. próbáld meg a másik rész kódjával, egy napon lettek feltöltve, hátha. Esetleg megpróbálhatsz fórumokban keresgélni vagy a pirateclub-on, hátha oda is fel lett rakva és onnan nem maradt le a jelszó. egyébként kuka.
Fel lehet törni, de nem biztos, hogy érdemes vele vacakolni.Szerintem is próbáld meg a másik rész jelszavával, ha nem megy, akkor szerintem is inkább dobd ki.

Letoltottem egy Rozsaszin parducos jatekot a Cold.hu-rol, de ker valami kod szamot. Mit kerhet?

Legjobb válasz: ott ahonnan letöltötted a játékot,(ahol megjelennek a letöltendõ fájlok)van egy kód,azt kéri.

ott ahonnan letöltötted a játékot, (ahol megjelennek a letöltendõ fájlok)van egy kód, azt kéri.
megnéztem neked, elméletileg ez a játékhoz tartozó kód: new7warez
Nagy valószínûséggel sorozat számot(serial number).Hogy igazold a játék eredetiségét.Álltalában be van másolva valahova vagy van egy kódgeneráló hozzá.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen, en is rajottem vegul, hiaba, a kezdoknek(foleg ha harmincon tul vannak)nehezebben mennek ezek a dolgok!

Letöltöttem egy másik romot telómra. Hogy rakom föl? Addig eljutottam hogy hangerõ fel+bekapcs+home gomb, meg hogy sd kártyáról rakjam ujra, de nem tudom mit válasszak a mappákból.

Van benne egy META-INF és egy system mappa(kicsomagolva raktam az sd kártyára)

Legjobb válasz: az oldalról, ahonnan letöltötted, kell legyen leírás hozzá hogy miként kell telepíteni, a romot pedig nem kell kibontani

az oldalról, ahonnan letöltötted, kell legyen leírás hozzá hogy miként kell telepíteni, a romot pedig nem kell kibontani
A kérdező hozzászólása: a teló a rar-t tudja telepíteni? am a slim 4.0.4 az jó úgy önmagában? meg tudja vinni az advance az advane milyen romokkal a leggyorsabb?
igen, sosem kell a zipeket kibontani, szerintem nézzél ójobban utána a dolgoknak, mert ha rosszul csinálod, könnyen téglázhatod a mobilodat. miután rootolva van a mobilod, fel kell telepítsed a cwm recoceryt, azzal lehet custom romokat telepíteni. Itt minden szükséges leírást megtalálsz: [link]
A kérdező hozzászólása: ennyire nem tudok angolul :) ... három kérdésem van: 1: hogy kell rootolni? 2: mi az a cwm rcovery? 3: miért nem sikerült a telómnak a zipet feltelepíteni? (esetleg kell hozzá a cwm recovery amit még nem tudok hogy mi? :D)
A kérdésed alapján kénytelen vagyok megkérdezni: biztos, hogy új rencert akarsz telepíteni? Mert aki ennyire nincs tisztában az alapokkal sem, az szerintem jobb, ha nem áll neki szerencsétlen mobil téglázásának... Elsõ lépésként keress rá a telefonod típusára pl. a mobilaréna fórumon (vagy android fórum, prohardver, stb.), ott általában elég részletes útmutatót olvashatsz az adott készülék romolásáról. Aztán az adott ROM leírásában a speciális telepítési információkat is meg kell nézned. Ha valami nem tiszta, ne légy rest kérdezni a hozzáértõktõl: jobb, ha feleslegesen kérdezel, mint ha brickeled a telefont.
A kérdező hozzászólása: ok de az a root meg a cwm recovery az szükséges?
igen. elõször rootolod, hogy fel tudd tenni a recoveryt (cwm). Aztán a cwm-bõl tudod telepíteni a kiválasztott ROMot. Egyes esetekben szükség lehet a bootloader kinyitására, kernelflashelésre, stb. is- de ez típusfüggõ. Ezenkívül a romok mellé általában még kell egy gapps is, ami szintén cwmbõl telepíthetõ (nééhány rom beépítve tartalmazza).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!