Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem egy és hiányzik (8 db)

Letöltöttem egy játékot és hiányzik hozzá a meghajtófájl. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem tudom pontosan, mit értesz meghajtófájl alatt, ezért csak tippelek: - ha egy .dll fájl hiányzik és tudod a nevét, a neten biztosan megtalálod. - vagy a videókártya drivere nem felel meg a játéknak? Akkor a gyártó oldalán esetleg találsz frissítést.

Nem tudom pontosan, mit értesz meghajtófájl alatt, ezért csak tippelek: - ha egy .dll fájl hiányzik és tudod a nevét, a neten biztosan megtalálod. - vagy a videókártya drivere nem felel meg a játéknak? Akkor a gyártó oldalán esetleg találsz frissítést.

Letöltöttem egy Adobe Flash Professional 10. 0 verziót és csinálgatnék animációkat, viszont hiányzik a properties/filters/parameters panelem. Mi a probléma?

A gondom legf?képp az, hogy az összes oktató anyag folyton erre a panelra utalgat, és egyébként én is használtam már, csak nem a saját gépemen, mert ott egyszer?en nincs. Egyébként CS4-r?l van szó.

Legjobb válasz: nyomd meg a ctrl+F3-at vagy keresd meg felül a windows menü alatt valahol.

nyomd meg a ctrl+F3-at vagy keresd meg felül a windows menü alatt valahol.


iGO nem fizetõs véletlenül?
Volt frissitve a telód?
A kérdező hozzászólása: igen, volt. 2.2androidra
A kérdező hozzászólása: nem
Lehetséges problémák: - Nem a kártya fõkönyvtárában van az iGO mappa. - Nem az a kártya van behelyezve Sejtem melyiket töltötted le, nekem is megvan és mûködik.

World of tanks letöltöttem win 7-re és egy ilyen hiba üzenetet ír ki "A program nem indul el, mert d3dx9_43. dll hiányzik ez mi?

mit kellene tennem ahoz hogy elinduljon? ja és a Directx-et nem telepíti fel nem akar az istenér sem betölteni kérlek segítsetek???

Legjobb válasz: Ha a DirectX nem tud feltelepülni, akkor manuálisan be kell másolni a .dll fájlt a játék mappájába. Innen töltheted le a fájlt: [link] Lehetséges, hogy utána ki fog még írni, hogy pár fájl szükséges lesz, google segítségével csak rá kell keresned a fájl nevére, elsõ találatok között le tudod tölteni.

Ha a DirectX nem tud feltelepülni, akkor manuálisan be kell másolni a .dll fájlt a játék mappájába. Innen töltheted le a fájlt: [link] Lehetséges, hogy utána ki fog még írni, hogy pár fájl szükséges lesz, google segítségével csak rá kell keresned a fájl nevére, elsõ találatok között le tudod tölteni.

A Driver Checker kidobta, hogy hiányzik egy Ethernet vezérlő a gépről. Letöltöttem. És most?

Legjobb válasz: Megjelent a Helyi kapcsolatoknál, de nem enged csatlakozni.

A kérdező hozzászólása: Megjelent a Helyi kapcsolatoknál, de nem enged csatlakozni.
Esetleg telepítsd......
A kérdező hozzászólása: Micsoda okos ötlet! Ha megjelenik a hálózati kapcsolatoknál, akkor nincs telepítve?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!