Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem egy és (565 db)

Töröld az alkalmazások közül.
A kérdező hozzászólása: Koszonom sokat segitettel!!
jó lenne tudni hogy egyáltalán milyen telefonod van...

Na Windows 7-em van telepitve a gepemre letoltottem egy windows xp sp3-at. A letoltott vaj ennyi win xp sp3. iso, es nem tudom hogy kell megirni es felrakni a gepemre?

Legjobb válasz: amit letöltöttél, az csak egy szerviz pack.... (javítások) Honnan töltötted le? amugy az ISO. fájlokhoz képet kell csatolni valamilyen progival ehhez ajánlom a Daemoon Tools Light-ot könnyen letudod tölteni, és nem foglal sok helyet. aztán ha letöltötted jobb klikk a win xp sp3. iso ra, és társítás---Daemoon Tools Light onnan már könnyû lesz. de nemhiszem, hogy értelme lenne, mivel Win7 ed van, és a javítócsomax XP-re van.

amit letöltöttél, az csak egy szerviz pack.... (javítások) Honnan töltötted le? amugy az ISO. fájlokhoz képet kell csatolni valamilyen progival ehhez ajánlom a Daemoon Tools Light-ot könnyen letudod tölteni, és nem foglal sok helyet. aztán ha letöltötted jobb klikk a win xp sp3. iso ra, és társítás---Daemoon Tools Light onnan már könnyû lesz. de nemhiszem, hogy értelme lenne, mivel Win7 ed van, és a javítócsomax XP-re van.
A kérdező hozzászólása: kosz a segitseget de feltettem egy windows xp sp3 at es igy a jatekaim is jobban mennek :) )
Ahonnan letöltötted a tömörített fájlt, ott nézz körül, meg szokták adni a jelszót is.
Halat csomagoltál? O_o Ha közben kiírja, akkor már addig se volt jó a jelszó.
Van úgy, hogy egy rossz jelszó esetén is elindul a kicsomagolás, megy a folyamatjelzõ szépen a végéig, ám amikor már örülnél, hogy megvan, akkor ismét kéri a jelszót és ha nem tudod a valódit, akkor bizony pofára estél.


Letöltöttem egy oldalról Rubint Réka add önmagad 1 dvd-jét (ha az) simán lejött de most a kicsomagolásnál jelszót kér tölem és az oldalon ahol letöltöttem nem volt megadva mit csináljak, ?

amugy ez az oldal www. Catlink. Hu/main. Php? Keres=rubint+r%C3%A9ka&type=all&kereses=Keres%C3%A9s

Legjobb válasz: ilyenkor ciki van. rar-t nem igazán lehet feltörni. próbáld meg a másik rész kódjával, egy napon lettek feltöltve, hátha. Esetleg megpróbálhatsz fórumokban keresgélni vagy a pirateclub-on, hátha oda is fel lett rakva és onnan nem maradt le a jelszó. egyébként kuka.

ilyenkor ciki van. rar-t nem igazán lehet feltörni. próbáld meg a másik rész kódjával, egy napon lettek feltöltve, hátha. Esetleg megpróbálhatsz fórumokban keresgélni vagy a pirateclub-on, hátha oda is fel lett rakva és onnan nem maradt le a jelszó. egyébként kuka.
Fel lehet törni, de nem biztos, hogy érdemes vele vacakolni.Szerintem is próbáld meg a másik rész jelszavával, ha nem megy, akkor szerintem is inkább dobd ki.

Letöltöttem egy csomó rustot és eggyik se mûködik és nagyon kéne? !

Na szóval az a baj hogy az a szomorú arc tölt és semii ha segítenétek megköszönném...

Legjobb válasz: Én steam-rõl letöltöttem és mûködik.

Én steam-rõl letöltöttem és mûködik.
De nagy faszh vagy kérdezõ...interneten töltötte le, nem a lemezt helyezte be a gépbe, mert nem lemezes a játék, gondolom már ezt az infot sem sikerült összekaparnod az áhított játékodról...ez nem zárja ki azt, hogy megvette. Maximum a te felfogásodban, mert nálad a 'letöltötte'= ellopta.
A kérdező hozzászólása: De ne keverd össze ezt a kettõ szót
Ajj de buta vagy :/
A kérdező hozzászólása: megvetted nyomi
Képzeld, letöltöttem. Mit nem értessz? :D
A kérdező hozzászólása: aztmonttad hogy letöltötted de igen gyökér
Milyen gondolatmenet alapján jutottál oda, hogy én "fogyatékos" vagyok, mert megvettem a játékot? Ilyen alapon azt is mondhatom, hogy te nem vagy idõsebb egy random 14 évesnél.
A kérdező hozzászólása: megvetted te igen fogyatékos
rámentem a "buy" gombra és letoltottem
A kérdező hozzászólása: hogy töltötted le elmondanád?
meg kell veni máskép nem müködik
milyen géped van? ez attól is függ ez a kevés fps-re utal vagy a géped túl gyenge vagy tele van rakva nagyon a gép + vírussal van tele

Letöltöttem egy filmet, és feliratot szeretnék rátenni, hogyan kell csinálni?

Le kell tölteni egy oldalról a feliratot, és utána? Vagy hogyan kell ezt csinálni?

Legjobb válasz: Ha letöltötted, akkor csak elnevezed ugyanúgy, ahogy a filmet hívják. Például kutya.avi-hoz kutya.srt legyen (ha más a kiterjesztés, akkor nyilván az marad). Utána a legtöbb lejátszó esetén automatikusan meg fog jelenni lejátszáskor. (Ez még az asztali lejátszók javára is igaz.) Ha több nyelvet is akarsz, akkor meg: kutya.avi kutya.magyar.srt kutya.angol.srt kutya.üzbég.srt Satöbbi. Ezt a fajtát az asztali lejátszók már nem annyira szeretik, de van, amelyik kezeli.

Ha letöltötted, akkor csak elnevezed ugyanúgy, ahogy a filmet hívják. Például kutya.avi-hoz kutya.srt legyen (ha más a kiterjesztés, akkor nyilván az marad). Utána a legtöbb lejátszó esetén automatikusan meg fog jelenni lejátszáskor. (Ez még az asztali lejátszók javára is igaz.) Ha több nyelvet is akarsz, akkor meg: kutya.avi kutya.magyar.srt kutya.angol.srt kutya.üzbég.srt Satöbbi. Ezt a fajtát az asztali lejátszók már nem annyira szeretik, de van, amelyik kezeli.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, ha elindítom gépen a filmet mindig ráhúzom a feliratot, de hogy tudnám a videóra menteni, hogy ne kelljen mindig ráhúznom, és ha kiakarom írni CD-re?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!