Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem az Mega Codec (2 db)

Letöltöttem az Ace Mega Codec Pack-ot, de nem tudom rajta beállítani, a magyar feliratot! Melyik menüben lehetne?

Legjobb válasz: Rossz döntés volt letölteni a nevezett codekpackot. Igazából bármilyen kodekpackot rossz döntés letölteni :( Nagyon nem tesz jót a számítógépnek... A lényeg: a feliratfájl a filmfájl mellett legyen (vele azonos könyvtárban), és a neve a filmfájl .kiterjesztés elõtti nevével egyezzen meg. Tehát pl: Terminator3_hdtv_kispistarelease.avi mellett a feliratfájl neve Terminator2_hdtv_kispistarelease.sub legyen. (itt is lehet más kiterjesztésû, txt, srt, a felirat típusától függõen.) Amúgy a feliratokat a magyar fejlesztésû Gabest Vobsub programmal tudod a "filmre varázsolni". De pl. a 10-es, 11-es Windows Media Player alapból kezeli, ha a fentebb részletezett feltételek "adottak" :) (Lejátszás menü > Dalszövegek és feliratok almenü)

Rossz döntés volt letölteni a nevezett codekpackot. Igazából bármilyen kodekpackot rossz döntés letölteni :( Nagyon nem tesz jót a számítógépnek... A lényeg: a feliratfájl a filmfájl mellett legyen (vele azonos könyvtárban), és a neve a filmfájl .kiterjesztés elõtti nevével egyezzen meg. Tehát pl: Terminator3_hdtv_kispistarelease.avi mellett a feliratfájl neve Terminator2_hdtv_kispistarelease.sub legyen. (itt is lehet más kiterjesztésû, txt, srt, a felirat típusától függõen.) Amúgy a feliratokat a magyar fejlesztésû Gabest Vobsub programmal tudod a "filmre varázsolni". De pl. a 10-es, 11-es Windows Media Player alapból kezeli, ha a fentebb részletezett feltételek "adottak" :) (Lejátszás menü > Dalszövegek és feliratok almenü)

Letöltöttem a YouTube-ról 1videót, de a GOMplayer valmi find codecet kér kozzá, mi az? Free Donwload Managgerrel töltöttem le. Miért nem nyitja meg? Hiányzik valami progi?

Legjobb válasz: Szerintem az "can not find codec"...azaz nem talál hozzá codec-t. Én is használtam GOM playert, de leváltottam VLC-re...volt pár dolog, amin fennakadt a GOM a VLC meg simán megoldotta. A párom is szokott tölteni youtube-ról és nála lejátsza a VLC.

Szerintem az "can not find codec"...azaz nem talál hozzá codec-t. Én is használtam GOM playert, de leváltottam VLC-re...volt pár dolog, amin fennakadt a GOM a VLC meg simán megoldotta. A párom is szokott tölteni youtube-ról és nála lejátsza a VLC.
Szerintem a GOM és a VLC esetén is az a jó, hogy nem kell codec pakkokat telepíteni...sokkal kényelmesebb/egyszerûbb egy ilyen lejátszó. Régen amúgy is sokan panaszkodtak, hogy a sok giga-mega codec pack problémákat okozhat. (ettõl függetlenül én hosszú ideig használtam BS Player + Gordian Knot codec pack kombót problémamentesen, de így csak egy VLC telepítéssel minden egyszerûbb...szerintem).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!