Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem az Mega (269 db)Hogy kell frissíteni az Assassin's Creed 3-at? BlackBox verzió van meg és ezt szeretném frissíteni. Letöltöttem az összes patch-et, de mikor az 1. 01 et szeretném felrakni, nem találja az MP (MultiPlayer) exe-t.

Tudna valaki adni egy linket, ami tartalmazza az Mp exe-t, hogy tudjam frissíteni?Kerestem neten, de sajnos nem nagyon találtam. :/ Amit találtam azt meg nem lehetett letölteni.

Legjobb válasz: Szedle ezt ez alapból patchelt minden dlc benne van, ha azt akarod hogy magyar legyen írj privet: Assassins Creed III / 3 [ Repack / Rip ] By RG Mechanics 1.05 Update A bb-set nem lehet frissíteni. Másiknak: Ja és érdekes boxra én is megvettem de mi a rákért vegyem meg pc-re is nagyokos. (ha nem hiszed küldök képet róla, sõt a számlát is megtom mutatni , a megjelenés napján vettem :P)

Szedle ezt ez alapból patchelt minden dlc benne van, ha azt akarod hogy magyar legyen írj privet: Assassins Creed III / 3 [ Repack / Rip ] By RG Mechanics 1.05 Update A bb-set nem lehet frissíteni. Másiknak: Ja és érdekes boxra én is megvettem de mi a rákért vegyem meg pc-re is nagyokos. (ha nem hiszed küldök képet róla, sõt a számlát is megtom mutatni , a megjelenés napján vettem :P)
Assassins Creed 3 Ultimate Edition + DLC (1.05) (RUS- ENG-POL) [RIP] by RG Revenants vagy ezt, ez van asszem nekem is meg. :D
Majd ha megvetted apukám, utána frissítheted.
A kérdező hozzászólása: Konzolra meglett véve... Új vga van, és tesztelni szeretném updetekkel...
Bla-bla-bla-bla.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudsz segíteni, akkor ne írj ide!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségedet!!! ;)

Letöltöttem az Anime Studio Pro 9.1 Trial Version-t de regisztrációnál azt akarja hogy adjam meg a kártyám számát stb amivel én fizetek de ez ingyen verzió akkor miért akarja ezt?

Legjobb válasz: A trial verziók nem teljesen ingyenesek, általában csak egy ideig. Tehát pl. 30 napos próbaverzió. Lejárhatott szerintem a próbaidõd, ezért kínálja most, hogy vásárold meg.

A trial verziók nem teljesen ingyenesek, általában csak egy ideig. Tehát pl. 30 napos próbaverzió. Lejárhatott szerintem a próbaidõd, ezért kínálja most, hogy vásárold meg.
A kérdező hozzászólása: Most töltöttem le, most akarnám telepíteni de máris kéri.
ilyen program is van

Letöltöttem az openBVE-t megynitom berakom a pályát meg a járművet és amikor rákantittok a start -ra akkor hiba üzenet. De mindengyik verziónál ezvan most mit cisnáljak?

xp-m van

Legjobb válasz: Hát...Ajánlanám akkor a sima BVE-t,itt töltheted le: www.bvets.net .Ja,amúgy meg a mackoyos weboldal ide költözött.

Hát...Ajánlanám akkor a sima BVE-t, itt töltheted le: http://www.bvets.net .Ja, amúgy meg a mackoyos weboldal ide költözött.

USB-s DVD lejátszó ami Divx-et meg DVD formátumát lejátssza az be tud olvasni egy sima avi-s filmet melyet mondjuk letöltöttem és meg akarom nézni?

Ugyanis szeretnék venni egy nem túl drága dvd lejátszót de főként a usb-s része érdekelne. Nem nagyon értek hozzá ezért várom a mielőbbi válaszotokat!
Nyuszikám.... A .NET frameworkot és a XNA valami szart le kell szedned mert az olyan a terrarihoz mint java a minecrafthoz

Letöltöttem az Adobe Flash Player 10 Plugin, és az Adobe Flash Player 9 programokat, de ez sehol nem jelent meg, csak a programok telepítése és törlése listában. Mit tegyek, hogy mindenhol megjelenjen, ahol kell?

Legjobb válasz: Nem KELL megjelennie.Ha meg lehet nézni a gépen a flash tartalmakat/youtube flv videók például/,akkor a program mûködik és ez a lényeg.

Nem KELL megjelennie.Ha meg lehet nézni a gépen a flash tartalmakat/youtube flv videók például/, akkor a program mûködik és ez a lényeg.
Ma frisitették az Abode Flash Playert!
Minek neked mindenhova? Nem értem ... Beépül a böngészõbe és amikor flash tartalom van a weboldalon akkor megjeleníti ... nem lejátszó!
hogy érted hogy mindenhol megjelenjen?
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszadó Úgy értem, hogy a START MENÜBEN, vagy a MINDEN PROGRAM LISTÁBAN.Mert, most ezek közül sehol nincs ott.
sikeres telepítés után, a telepített programok között, ott kellene lennie! http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=9d8b131e2d572adce..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!