Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem a a live msn-t (3 db)

A kérdező hozzászólása: már tudom használni a 8.5öst is :D:D
én már vagy 2 kérdést írtam ki ide mert nekem is baj van az msn-emmel és nem tudott senki segíteni és még bnõm (aki ért hozzá) se tudta hogy mi lehet a baj szóval már nagyon jól jönne egy hasznos válasz :) am 80080005-ös hibakód?
A kérdező hozzászólása: nekem ki se irja csak h küldjek hibajelentést a microsoftnak, de azt is hiába:S az eddigi msnem ugye eltûnt és a legrégebbi van fent a gépemen, azt lehet használni csak:S nem tudom mit lehetne vele tenni:S
A kérdező hozzászólása: jah és a géprõl se tom letörölni h mégegyszer telepitsem:S

Letöltöttem a gépemre a live msn-t. Bejelentkezésnél kiugrik egy ablak hogy megjelent újabb verzió a folytatáshoz le kell tölteni. Miért nem megy?

letöltöm és kiírja hogy nem fog menni a gépen mert hogy az xp vmi 2.szervízpakjánál régebbin nem megy. Nem értem. 1sz4er már volt ezen a gépen live msn és nem csinálta ezt.

Legjobb válasz: A microsoft.com oldaláról letöltheted a kettes szervízpakkot,és menni fog. Neked ezek szerint egyes van,az sok programhoz kevés ma már.

A microsoft.com oldaláról letöltheted a kettes szervízpakkot, és menni fog. Neked ezek szerint egyes van, az sok programhoz kevés ma már.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!