Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem a a live (20 db)

Letöltöttem a Sims Livin Large Skidrow fajtát kiszeretném csomagolni a winrarral a fájlt akkor azt írja ki:Írja be a jelszót a titkosított fájlhoz kell. Én meg nem tudom mi az?

Segítsetek nekem mert nagyon fontos. Még próbáltam azzal is amit kaptam szöveget.Megnéztem leszerettem volna tölteni de nem engedte ilyen hülyeség volt.

Legjobb válasz: Ha letöltötted, lenni kell egy txt fájlnak amiben benne van a jelszó, vagy az oldalon van fent amirõl töltötted. Ha nincs akkor szedd le máshonnan mert nem jó...

Ha letöltötted, lenni kell egy txt fájlnak amiben benne van a jelszó, vagy az oldalon van fent amirõl töltötted. Ha nincs akkor szedd le máshonnan mert nem jó...
A kérdező hozzászólása: Mi annak txt fájlnak a neve?

Letöltöttem a Windows Live Essentials 2011-et, de nem működik. Mi lehet a baj?

Egy napja játszom már ezt a játékot, rohadtul unom már.

Legjobb válasz: manuális eltávolítást javaslok: kell hozzá egy registry pucolo progi, pl Registry cleaner. Elõtte minden msn-re utaló mappát tölöj, az egész live mappát. Utána a progit(külön serial kell hozzá, mert csak keres de nem takarítja le) lefutattod, lemegy a keresés 20sec alatt és töröl minden bejegyzést az msn-rõl. Ezután már jöhet is vissza a régi.

manuális eltávolítást javaslok: kell hozzá egy registry pucolo progi, pl Registry cleaner. Elõtte minden msn-re utaló mappát tölöj, az egész live mappát. Utána a progit(külön serial kell hozzá, mert csak keres de nem takarítja le) lefutattod, lemegy a keresés 20sec alatt és töröl minden bejegyzést az msn-rõl. Ezután már jöhet is vissza a régi.
Nem egyszerû három programot tudnék ajánlani ha még nem volt meg a reinstall. wlm uninstaller http://www.msn-tools.net/wlm-msn-uninstaller/ live messenger uninstaller http://blog.eddsn.com/2009/12/windows-live-messenger-uninsta.. és a jó öreg zapmessenger http://www.softpedia.com/progDownload/ZapMessenger-Download-.. Egy próbát megér az esetek többségében mûködni szokott.
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet megszabadulni VÉGLEG, AZ ÖSSZES KIEGÉSZÍTÕJÉVEL ettõl a [email protected]éktól??
Nekem jo volt, csak örökké kijelentkezett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot, megpróbálom. Nekem is elõször csak kijelentkezett, állandóan, és ezt untam meg.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam, de újra azt írja ki a régebbi verzió, mikor telepíteni akarom, hogy egy újabb változat már fent van a gépemen, elõször azt töröljem. Reménytelen kategória ez már. Majd, ha újra lesz rakva a gép, akkor talán megoldódik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, megpróbálom ezekkel a progikkal, hátha sikerül.
A kérdező hozzászólása: Teljes kudarc... Mikor a régit akarom telepíteni ezt írja ki: Nem sikerült a programok telepítése. A számítógépén már telepítve van a Windows Live újabb verziója. Hiba: OnCatalogResult0X80280007 További lépések: Amennyiben telepíteni kívánja ezt a korábbi verziót, elõször távolítsa el a számítógépén található újabb verziójú szoftvert. Segítség kérése a hibával kapcsolatban. Ha erre rákattintok, akkor bejön egy oldal, ahol ezt írja: Nem lehet programokat telepíteni – a számítógépen már a Windows Live újabb verziója van Amikor megpróbál Windows Live programokat telepíteni, megjelenhet egy hibaüzenet, amely ehhez a súgótémakörhöz irányítja. Ez a probléma akkor fordulhat elõ, ha a telepíteni kívánt Windows Live programnak vagy egy másik Windows Live programnak már megtalálható az újabb verziója a számítógépen. A hiba elhárítása érdekében töröljön minden Windows Live programot a számítógéprõl, és telepítse újra a Windows Live program korábbi verzióját: 1. Windows XP operációs rendszeren kattintson a Start gombra, majd a Futtatás menüpontra. – vagy – Windows Vista operációs rendszeren kattintson a Start gombra, majd kattintson a Keresés megkezdése mezõbe. 2. Írja be a beviteli mezõbe az appwiz.cpl parancsot, és nyomja meg az ENTER billentyût. 3. Kattintson a Windows Live Essentials elemre, majd az Eltávolítás, illetve az Eltávolítás/módosítás gombra. Amikor a program kéri, kattintson a Folytatás gombra. 4. Válassza az Eltávolítás lehetõséget, és kattintson a Folytatás gombra. 5. Jelölje be az összes négyzetet, majd kattintson az Eltávolítás gombra. 6. Kövesse a képernyõn megjelenõ utasításokat. 7. Telepítse újra a termék korábbi verzióját. DE!!!! Nekem semmit nem hoz ki a gépem, ami az msn-nel kapcsolatos. Beírtam a keresõbe, hogy msn, messenger, windows live, stb, és semmit nem talál. Bementem a Programok Törléséhez, ott sincs semmi a listán. Hol bujkálhat még valami a gépen, ami az új msn-nel települt?
A kérdező hozzászólása: Angol 2011-es msn tökéletesen mûködik. Jobban szerettem a régit, de ha ez van, ez van. A magyar folyton kidobált, az angol nem.


Letöltöttem a Windows Live Essentials-t Vista-re de nagyon nem tetszik. Hogyan kell letörölni mert nem találom az uninstall pontot?

Ha letörölni nem lehet legalább letörölni hogyan kell?

Legjobb válasz: Startmenû/Vezérlõpult/Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései

Startmenû/Vezérlõpult/Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései
A kérdező hozzászólása: köszönöm
itt tudsz regisztrálni. https://signup.live.com/signup.aspx?ru=http://home.live.com&.. vagy ha nemcsinál semmit akkor lehetséges h már van olyan azonosító amit te szerettél volna használni. vagy ha az oldal nem jön be akk próbáld meg másik böngészõbõl betölteni a linket.
ez egy link lene csak hibásan van kiemelve. ctrl c vel másold ki és ctrl v vel illeszd be az egészet.

Letöltöttem a windows live messengert, de nem tudok belépni, honnan tudom letölteni a windows insteller legújabb verzióját?

http://www.microsoft.com/hu-hu/download/details.aspx?id=8483

Legjobb válasz: A fájlok nevében benne van, hogy melyik verzióhoz készültek. Alatta az Instructions is kifejti.

A fájlok nevében benne van, hogy melyik verzióhoz készültek. Alatta az Instructions is kifejti.
Innen le lehet, de csak azt kell letöltened, amilyen windowsod van (xp, vagy vista, ill. 32(x86), vagy 64(x64) bites): For Windows Vista, Windows Vista Service Pack 1 and Windows Server 2008: x86 Platform: Windows6.0-KB942288-v2-x86.msu x64 Platform: Windows6.0-KB942288-v2-x64.msu For Windows XP Service Pack 2 and Windows XP Service Pack 3 (32-bit platforms): x86 Platform: WindowsXP-KB942288-v3-x86.exe Windows XP 64-bit Editions: x64 Platform: WindowsServer2003-KB942288-v4-x64.exe
A kérdező hozzászólása: Nos, letöltöttem a linknél az utolsót, így most már letöltött az msn frissítés is, szóval most már tudom használni! köszi a segítséget! :)

Letöltöttem a Messenger Discovery Live-ot mégsem látom a rejtett partnereket? Miért :S:S:S

Nem látom ha rejtve van bejelentkezve a partner. Bekapcsoltam pedig ezt a funkciót, de mégsem.

Legjobb válasz: Az illetõnek fent van az MSN Antidiscovery Live. Neked ilyenkor kell az MSN Anti-Antidiscovery Live, hogy mégis lásd, de ha neki fent van az MSN Anti-Anti-Antidiscovery Live 2.0, akkor megintcsak nem fogod látni, mert ahhoz még nem létezik ellenszer.

Az illetõnek fent van az MSN Antidiscovery Live. Neked ilyenkor kell az MSN Anti-Antidiscovery Live, hogy mégis lásd, de ha neki fent van az MSN Anti-Anti-Antidiscovery Live 2.0, akkor megintcsak nem fogod látni, mert ahhoz még nem létezik ellenszer.
A kérdező hozzászólása: Hú de érdekes dolgok, nagyon köszönöm a válaszod!!!
A kérdező hozzászólása: Lelehet ezt valahol tölteni? Én nem találom :(
Az elsõ válaszoló 3 tonna szarkazmussal írta kommentjét, ás teljesen egyetértek vele. NINCS olyan program, ami megmutatná, hogy valaki letiltott/rejtve jelentkezik be. NINCS. Így, ahogy mondom, ugyanúgy nem létezik, minthogy azt sem lehetséges semmi úton módon megtudni, hogy Facebookon kik nézték a profilodat. Minden ilyen program KAMU és potenciális vírusforrás. A helyedben törölném, de nagyon gyorsan, ha fontos neked a rendszer stabilitása.
Várom a héten a "feltörték az MSN-em, HELP!" kérdést... Igen, az elsõ hozzászólásomat csak félig kell komolyan venni, igazából el kell gondolkodni rajta. De nem fog menni. Mindenki (aki nem ért hozzá) azt hiszi, hogy a "hekkelés" tényleg kétgombos mûvelet, mint a filmeken, pedig csak halsütést jelent.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!