Találatok a következő kifejezésre: Letöltöttem a a (2628 db)

Nézd meg a nevüket, lehet, hogy egyes részekhez többféle feliratot is kaptál.
Nem 6 részbõl áll az évad: [link]
A kérdező hozzászólása: tényleg :D
Ha trial verziót töltöttél le annál vannak olyan funkciók, amik le vannak tiltva Használd a Frremake Video Convertert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de sajnos a helyzet avval is változatlan
a VIDEOSPINT töröld ki, és csak a másikat használd. Amíg fent van a videospin azt tartja alapértelmezettnek
A kérdező hozzászólása: Most vesztem el teljesen, a Frremake nem csak convertáló program? Én videót szeretnék szerkeszteni.


Letöltöttem a Win7 Home Premiumot. Annyi bajom van, hogy nem merem megcsinálni a telepítést más meg nincs, aki meg tudná nekem. Azt szeretném, hogy valaki írja le nekem, lépésenként, úgy, hogy én is értsem a menetét!?

Igen, értem, ki kell írni CD-re, BOOT-ban be kell állítani, hogy a CD-t BOOT-olja, és elindítja a telepítõt. Az oprendszer megfelel a PC-mre, de nem tudom, hogy a biztonsági mentések, meg hasonlók hogy mennek... Na és milyen drivereket kell a telepítés után az új rendszerre feltenni?:( Help!

Legjobb válasz: Kerdezoskodj ott, ahonnan loptad.

Kerdezoskodj ott, ahonnan loptad.
tudom , h késõn szólok, de pendriveról olcsóbb, és gyorsabb is lett volna a telepítés. nem nagyképûsködni akarok, én sem vok egy nagy szaki, de nekem is sikerült, szóval nem hinném h annyira nehéz. a driverek legtöbbször fönnvannak a laptopgyártó honlapján, és így 1 helyrõl le tudod szedni õket.
Na hogy sikerült a telepítés? :D Minden mûködik rendesen? Drivereket, programokat felraktad?
Plusz szamolj azzal is, hogy lopott, igy barmilyen nemu hibalehetoseg szoba johet majd telepites alatt, vagy a rendszer hasznalata kozben. Aztan ne felejtsd el majd feltenni itt a kerdeseket, hogy "SOS! Win7 kekhalal, hibauzenet, stb!" :)
A legkisebb írási sebességen írd, mert telepítéskor hiba léphet föl.
A kérdező hozzászólása: Win7 Home Premium, 32 bites lesz. Most írom a lemezt.
Amúgy 32 vagy 64 bitest raksz fel?
A kérdező hozzászólása: Még szép:) ) Ezer hála! Még ma megcsinálom! Pacsi neked:P Úgy látszik, lesz Win7em végre, az ócska Xp után:)
Ajánlom neked hogy, hogy elõször nézd meg, hogy mik vannak a gépedbe.Eszközkezelõben megtudod ezeket nézni.(Videókártya, hangkártya, hálókártya)ha megnézted akkor csinálj egy képernyõképet róla, ezt a PrintScreen gombbal teheted meg.Aztán a képet rárakod pendrive-ra.Ajánlom még neked az AIDA64-et és az Everest-et ezekkel is meg lehet nézni a hardvereket.Telepítés után felmész a gyártó honlapjára és lehúzod az illesztõprogikat.Ha valamit nem értesz akkor írj.Na ez már megér egy pacsit vagy nem? :D
A kérdező hozzászólása: Szuper:DDD Köszi. Na és a driverek?...
Az adatokat rárakod valamilyen adattárolóra. Pendrive, CD, DVD, külsõ vinyó, esetleg ha valami õskori géped van akkor floppyra is mentheted õket.Aztán mehet a formázás, telepítés.
A kérdező hozzászólása: Senkit sem érdekel, #1-es. Menj máshová ugatni:P
#1-es vagyok En sem engedhetem meg magamnak. Ezert hasznalok szabad szoftvert es operacios rendszert.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Az lehetséges, hogy az XP rendszert letörölje a gép, a Win7 feltelepüljön, és az adatok megmaradjanak?!
Az elsõ válaszoló egyedi akart lenni, mert neki már meg van eredetibe.Sok ember ezt nem teheti meg, hogy 20-30 ezer forintokat kiadjon egy telepítõért.Kérdezõ hasznos lehet számodra ez az oldal:[link] jöhet a pacsi, meg a lepontozás :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon édes vagy:) Imádom, hogy ilyen hatalmas szád van, te begyepesedett molylepke. Sajnálom, hogy nekem nincs meg eredetiben, de ha nem segítenél, akkor ne is szólj ide.
1-eske kapott is jó nagy 0 %-ot! :D
Kicserélted az eredeti indítófájlal?
A kérdező hozzászólása: igen

Letöltöttem a free download manager-t amit töröltem is ugy h. jobb klikk->törlés mindenhol. Beépülő sajnos és nem tudok most semmit letölteni netröl mert azt irja angolul:hiányzi ka npfdm. Dll Mi a megoldás h. böngésző letöltés induljon?

Hogyan tudom véglegegsen eltávolitani? Vezérlőpulton kivül?

Legjobb válasz: (kérdezõvok) Beépülõ modul ként nemtudok ezmiat a sz+r miatt semit letölteni és nem tudom kitörölni..:=/ pls megoldást...

A kérdező hozzászólása: (kérdezõvok) Beépülõ modul ként nemtudok ezmiat a sz+r miatt semit letölteni és nem tudom kitörölni..:=/ pls megoldást...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!