Találatok a következő kifejezésre: Letöltött és filmet (30 db)

Letöltött és kicsomagolt filmet illetve játékot kép-fájl formátumból hogy tehetem használhatóvá?

Legjobb válasz: Többféle megoldás is létezik: Egy képfájlt ki lehet csomagolni (pl. az iso formátumot a winrar is kezeli), azaz ha a letöltött képfájban egy film van, azt nyugodtan kicsomagolhatod. Amennyiben pl. játék, és igényli a cd-lemez meglétét, akkor vagy kiírod a képfájlt "lemezkép-ként" (Neroban ilyen menüpontot találsz), vagy mountolod Alcohol-ba, DaemonTools-ba vagy egyéb virtuális cd-kezelõ programba.

Többféle megoldás is létezik: Egy képfájlt ki lehet csomagolni (pl. az iso formátumot a winrar is kezeli), azaz ha a letöltött képfájban egy film van, azt nyugodtan kicsomagolhatod. Amennyiben pl. játék, és igényli a cd-lemez meglétét, akkor vagy kiírod a képfájlt "lemezkép-ként" (Neroban ilyen menüpontot találsz), vagy mountolod Alcohol-ba, DaemonTools-ba vagy egyéb virtuális cd-kezelõ programba.

A németországi torrentezésrõl már elég sokan leírták, hogy veszélyes, mivel gyorsan büntetnek. Ha viszont egy Mo-n letöltött (torrent) filmet megosztanak velem Google Drive-on és én onnan szedem le akkor is fenn áll a büntetés veszélye?

Nekem így a torrent letöltéséhez semmi közöm nem volt.

Legjobb válasz: Nem ismerem a német viszonyokat, így csak általánosságban írhatok. Nem a torrent letöltésért büntetnek, hanem jogdíj megfizetés megkerüléséért. Másszóval, akárhonnan szeded le a filmet illegálisan, akkor is büntethetnek.

Nem ismerem a német viszonyokat, így csak általánosságban írhatok. Nem a torrent letöltésért büntetnek, hanem jogdíj megfizetés megkerüléséért. Másszóval, akárhonnan szeded le a filmet illegálisan, akkor is büntethetnek.
Írd be a legnépszerûbb keresõbe ezt: mulan 1 letöltés Nem fogod elhinni! Elsõ találat!


Miért akad a letöltött BluRay film PC-n és xbox360-on keresztül egy Full HD Tv-n?

Legjobb válasz: Az xbox mióta Blue Ray-es??? Max. egy Blue Ray-rõl konvertált HD-s avi lehet, ami a gépen valszeg azért szaggat, mert nem bírja a HD-t, de ha xbox-on is szaggat, akkor már lehet, hogy az Avi rossz, mert nekem simán viszi a Full HD-s vidit.

Az xbox mióta Blue Ray-es??? Max. egy Blue Ray-rõl konvertált HD-s avi lehet, ami a gépen valszeg azért szaggat, mert nem bírja a HD-t, de ha xbox-on is szaggat, akkor már lehet, hogy az Avi rossz, mert nekem simán viszi a Full HD-s vidit.
A kérdező hozzászólása: Félreértesz.A Géprõl egy program segítségével megy a film, az xbox csak közvetíti a jelet a tv-re.

Utorrent programban a már letöltött és feltöltésre otthagyott file-nál miért jelentkezik néha letöltés is?

A feltöltést jelző kB/s mellett gyakran látható az éppeni letöltés mennyiségét jelző szám is, de miért? Hiszen a letöltés már rég véget ért, már csak a feltöltésnek kéne működni nem? Köszi!

Legjobb válasz: A trackerrel való kommunikáció egy minimális adatforgalmat generál, ami kijelzésre kerül.

A trackerrel való kommunikáció egy minimális adatforgalmat generál, ami kijelzésre kerül.
A kérdező hozzászólása: És ez azt jelenti, hogy adott pillanatban, amikor éppen letöltés is jelentkezik, "hiányzik" a file-omból? És pl. másolnom sem érdemes olyankor az anyagot? Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Csak most értettem meg amit írtál, hogy nyilván nem a letöltött fájlból vesz el adatot, csak a feltöltéshez szükséges letöltött adatforgalom kijelzésérõl van szó! Jól értem? Ha igen, bocs a lámaságért és a felesleges + kommentért! Köszi!

Akinek van samsung galaxy minije kérem segítsen, a marketröl tetöltötem csomo játékokat, programokat és pár alkalmazást, amiket letöltötem a file explorerel átmásoltama sd kártyára deha a sd röl telepitek a belsö memoribol vesz le mért?

Legjobb válasz: Gondolom te tetted fel azt a két kérdést ahol szintén ezt kérdezik. Nehéz lenne elolvasnod az azokra érkezett választ? Meg esetleg egy helyesírási szótárat is beszerezhetnél.

Gondolom te tetted fel azt a két kérdést ahol szintén ezt kérdezik. Nehéz lenne elolvasnod az azokra érkezett választ? Meg esetleg egy helyesírási szótárat is beszerezhetnél.

Letöltötem egy filmet és a WMP nem játsza levagyis lejátsza de kép nincs miért lehet ez?

vagy ha egy dvd-t akarok megnézni akkor azt se nyitja meg

Legjobb válasz: az hogy a WMP nem a legjobb filmlejátszó, zenékben jó, de filmekben nem hastnálj GOM Player-t, Mplayert vagy VLC Media playert

az hogy a WMP nem a legjobb filmlejátszó, zenékben jó, de filmekben nem hastnálj GOM Player-t, Mplayert vagy VLC Media playert

Letöltötem egy filmet és nagyon akadozik a hang VCL Media Player van a gépen mért akadozik a hang?

Legjobb válasz: * probald a kmplayert: http://imgcdn.pandora.tv/pan_img/KMP/Download/kmp.exe (egyszeru nagyszeru kis progi, ha nem tetszik barmikor leszeded, nem szemeteli tele a gepet semmilyen kodek telepitesevel) * biztos jo a filmfajl? esetleg ahol letoltotted nem irtak rola semmit?

* probald a kmplayert: http://imgcdn.pandora.tv/pan_img/KMP/Download/kmp.exe (egyszeru nagyszeru kis progi, ha nem tetszik barmikor leszeded, nem szemeteli tele a gepet semmilyen kodek telepitesevel) * biztos jo a filmfajl? esetleg ahol letoltotted nem irtak rola semmit?
Esetleg még próbáld meg az mplayert is (nem media player!) Netán meg lehet még nézni egy másik gépen is. Ha a fent javasolt programok egyike sem viszi, és máshol is ez a tünet, akkor sajnos az a helyzet állt elõ, hogy már eleve rosszul lett letömörítve a film. Ilyenkor sajna maximum újra le lehet szedni.
Használd a gomplayert annak se kell pack és nagyon jó mindent visz.
Nincs megfelelõ kodec-ed.
Igen, a kodekkel lehet gond. Szerintem próbáld ki az mplayert: http://www.mplayerhq.hu letöltés (GUI-s változat): http://www2.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/win32/MPlayer-1.0r.. ez az egyik legjobb médialejátszó, a különbözõ szabad kodekeket alapból tartalmazza, ezért szinte minden filmet le tud játszani, még azokat is, amelyekben valami hiba van, és beakasztják a legtöbb lejátszót.

Data film letöltött részeit mivel kell összeilleszteni? És hogyan?

El?re is köszönöm a segítséget

Legjobb válasz: a winRAR nevû program a legalkalmasabb. A programban kijelölöd az összes letöltött részt, megadod, hogy hova tömörítse ki és örvendezel. Ha esetleg jelszót kér, akkor azt is be kell írni. A winRAR-t innen: http://allatfarm.blogspot.com/2008/12/winrar-38.html

a winRAR nevû program a legalkalmasabb. A programban kijelölöd az összes letöltött részt, megadod, hogy hova tömörítse ki és örvendezel. Ha esetleg jelszót kér, akkor azt is be kell írni. A winRAR-t innen: http://allatfarm.blogspot.com/2008/12/winrar-38.html
Nézd meg a fájlok végét, milyen kiterjesztésûek?! -ha rar van mindegyik mögött, akkor járj el úgy ahogy az elsõ hozzászóló írta, ha pedig számok, akkor kattints a crc fájlra a total commanderben és összefûzi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!