Találatok a következő kifejezésre: Letöltötem egy és amikor a (12 db)

bekaptál egy vírust.MIlyen irtó volt a gépen?
Egy vírus tette tönkre, lehet a gyerek játékába volt benne, az is lehet hogy te szívtad be valamelyik weboldalon keresztül, és lemerem fogadni hogy valami szutyok vírusirtód van vagy nincs frissítve az adatbázisa vagy annyira gány hogy már az sem indul el. Tegyétek újra a rendszert és minden oké lesz.
könnyû a gyerekre fogni-.- valami vírus hazavágta.
Eggyértelmü! leszedtetek vmi programot ami mellé volt egy kis kártevö is!(nem biztos hogy a gyerek játéka volt, lehet egy weboldal megnyitása is vagy bármi más internetes alkalmazás) Ha mázlid van csak a szoftvert vágta haza és egy operácios rendszer(Windows) ujratelepitése megoldja a problémát! De persze igy az összes adatnak bucsutinthetsz!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! egyébként egy szóval nem mondtam , hogy a gyerek volt.
Nincs megfelelõ kodec-ed.
Igen, a kodekkel lehet gond. Szerintem próbáld ki az mplayert: http://www.mplayerhq.hu letöltés (GUI-s változat): http://www2.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/win32/MPlayer-1.0r.. ez az egyik legjobb médialejátszó, a különbözõ szabad kodekeket alapból tartalmazza, ezért szinte minden filmet le tud játszani, még azokat is, amelyekben valami hiba van, és beakasztják a legtöbb lejátszót.

Van egy USB-s egerem és ha azzal játszok (letöltött) játékkal akkor amikor az egeret mozgatom (függetlenül attól hogy milyen irányban) akkor mintha szaggatna a játék pedig nem és még a játék főmenüjében is?

Kpróbáltam már 5 játékban is (nem nagy gépigányű játékok) és mindegyikben ugyanaz a hiba! Egyszer már volt ilyen és akkor a problémát úgy oldotam meg hogy újraraktam a gépet! (A gépen rajta van az egér drivere)

Legjobb válasz: Ha tényleg az van amit írsz és nem lemeztöredezettség,memória tulcsordulás,cpu túlterhelés stb. -rõl van szó azaz másik egérrel jó, akkor telepítsd újra az egér driver-ét, futtatás: devmgmt.msc egér v egyéb mutatóeszköz - eltávolítás - gép újraindít telepítõ lemez a meghajtóba... vagy adj neki egy kis puffert , állítsd be az érzékenységet. futtatásba: main.cpl (itt állíthatsz dolgokat, vedd ki ami nem kell pl nyomonkövetés v. ctrl ra a pozício mutatása) viszont a hardver fül tulajdonságok speciális fülön http://img404.imageshack.us/img404/3631/zy7.png Vedd nagyobbra a puffert és az egérpadnak megfelelõen állítsd be a mintavételezést (ha durvább pad akkor kissebbre) A gyors inicializálásnál legyen pipa! Jobbat nem tudok mondani.

Ha tényleg az van amit írsz és nem lemeztöredezettség, memória tulcsordulás, cpu túlterhelés stb. -rõl van szó azaz másik egérrel jó, akkor telepítsd újra az egér driver-ét, futtatás: devmgmt.msc egér v egyéb mutatóeszköz - eltávolítás - gép újraindít telepítõ lemez a meghajtóba... vagy adj neki egy kis puffert , állítsd be az érzékenységet. futtatásba: main.cpl (itt állíthatsz dolgokat, vedd ki ami nem kell pl nyomonkövetés v. ctrl ra a pozício mutatása) viszont a hardver fül tulajdonságok speciális fülön http://img404.imageshack.us/img404/3631/zy7.png Vedd nagyobbra a puffert és az egérpadnak megfelelõen állítsd be a mintavételezést (ha durvább pad akkor kissebbre) A gyors inicializálásnál legyen pipa! Jobbat nem tudok mondani.
Vagy inkább töröld le az egér driverét.
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszi az ötleteket sikerült megcsinálni!
De hogyan?


Van egy asrock fm2a75 pro4-m alaplapom beleraktem egy amd a8 5600k-s procit tők jól felismerte stb. (ki írta h cpu frekvenciája 3600mhz. Stb. ) Miután felraktam az op rendszert és letőltőtem a cpu-z azt mutatta hogy 4000mhz ig is felmegy. Mit tegyek?

én nem szeretném hogy besűljőn a proci... (belekukoltam a biosba és ott ugy írja hogy a cpu max freq 6300mhz...) attól félek hogy képes magától olyan magas órajelre vinni a procit.. mit tegyek?

Mit lehet csinalni az olyan letoltott filmmel, ami csak codec-el mukodik es persze ezert nem jatszodja le a hangot egy sima lejatszo?

Konvertalassal (pl. format factory) meg lehet oldani, hogy lejatszhato legyen codec nelkul?

Legjobb válasz: Tõccsél le kodeket! Meg tanulj meg fogalmazni!

Tõccsél le kodeket! Meg tanulj meg fogalmazni!
A kérdező hozzászólása: ez nem volt hasznos valasz, sajnos. Gepen mennek a filmek, mert mar letoltottem, csak a dvd lejatszo nem olvassa sajnos.
Ha a lejátzó divx-es, akkor j esélyel játszania kell az avikat. Ha nem divx-es, akkor bizony konvertálni kell dvd formátumba. (ez viszont szerintem értelmetlen, mert az avik jó eséllyel dvd-bõl letömörített verziók, majd visszakonvertálva dvd-re csak tovább romlik)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!