Találatok a következő kifejezésre: Letöltötem a Vice (5 db)

A GTA Hungary-ról letöltött modokat és mapokat, hogy varázsolhatom a Vice City-be? Szeretném, ha tudna úszni és lenne pár izgalmasabb park és híd.

Nagyon fontos lenne,mert egy haveromnak is kellenének a modok.Főleg az úszás a fontos,de az új helyek se lennének rosszak.

Letöltötem a GTA Vice Cityt és van két ISO fájl. Az egyikben benn volt a telepítés, elkezdtem, ment és kérte a 2-es cd-t "Please insert disk 2 that contains the file Audio\ambsil.mp3". Mit kell itt csinálni?

InsallShield Wizardal telepítem

Legjobb válasz: Ezesetben csatold le az elsõ (telepítõ) ISO fájlt, és válaszd ki a másodikat. A telepítés folytatásához szükséges fájlok a kettes CD-n található, azért kérte.

Ezesetben csatold le az elsõ (telepítõ) ISO fájlt, és válaszd ki a másodikat. A telepítés folytatásához szükséges fájlok a kettes CD-n található, azért kérte.

Hogyan kell a GTA VICE CITY-be a letöltött autókat/motorokat játékba tenni?

El?re is KÖSZI!

Legjobb válasz: IMG Tool-lal, GTA Garage Mod Manager-rel

IMG Tool-lal, GTA Garage Mod Manager-rel


A gta Vice city-hez a letöltött autókat hogyan lehet be tenni a játékba?

Köszi elöre is!

Legjobb válasz: ÁLtalába van hozájuk egy "read me" fájl abba le van irva melyik mapába kell belerakni a dolgokat.

ÁLtalába van hozájuk egy "read me" fájl abba le van irva melyik mapába kell belerakni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: mss32.dll-t akartam irni
Eléggé fos játékkal játszol de innen le tudod tölteni:Csak ne felejtsd el crackalni! ***** Innen még a játékhoz kódokat is találsz:http://www.x-cheats.hu/pc/g/grand_theft_auto_-_vice_city_%28.. Jó játékot kíván: Hekker bácsi UI:A gta san andreas nem kell? Ha kell válaszolj.* Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!