Találatok a következő kifejezésre: Leszoktatni a de (71 db)

Hogyan lehetne kíméletesen, de gyorsan leszoktatni a cumiról 2 évesemet?

Legjobb válasz: miert akarod leszoktatni? eloszor szerintem beszeld meg vele hogy csak alvashoz hasznalja mert a cumi altato hatasu es ha nappal is szopja elalszik tole. azutan mondjuk ha elszakadna es valami keseru izu dologgal bekened akkor elmondanad hogy a szakadt cumi mindig keseru. veszel ujat azt is kivagod es bekened es azt mondod hogy a kis fogai miatt szakadnak ki a cumik. ha belatja akkor nem fogja kerni tobbet . csereld le mondjuk egy uj plussre amit o valaszt a boltban az alvashoz! sok szerencset! majd ird meg hogy hogy alakult a dolog! en igy probalom majd ,az enyem meg 2 eves de ha 3 lesz ezt a modszert szeretnem kiprobalni.

miert akarod leszoktatni? eloszor szerintem beszeld meg vele hogy csak alvashoz hasznalja mert a cumi altato hatasu es ha nappal is szopja elalszik tole. azutan mondjuk ha elszakadna es valami keseru izu dologgal bekened akkor elmondanad hogy a szakadt cumi mindig keseru. veszel ujat azt is kivagod es bekened es azt mondod hogy a kis fogai miatt szakadnak ki a cumik. ha belatja akkor nem fogja kerni tobbet . csereld le mondjuk egy uj plussre amit o valaszt a boltban az alvashoz! sok szerencset! majd ird meg hogy hogy alakult a dolog! en igy probalom majd , az enyem meg 2 eves de ha 3 lesz ezt a modszert szeretnem kiprobalni.
Szerintem egyszerûen mondd meg, hogy mostmár olyan nagy fiú/lány hogy már nem kell neki cumi. Vidd el a játékboltba, ahol választhat valamit a cumi helyett.
A kérdező hozzászólása: azét szeretném leszoktatni, mert ha éjjel kiesik a szájából, nem találja meg és felébred, akár óránként is.próbáltam már, hogy a jézuskának, angyalkáknak odaadjuk, vagy a télapónak, de nem akarta.

Van egy 9 honapos golden retriever kolykom akit megertek jatekbol harap de neha tulzasba viszi vicsorit es tamad. Hogyan tudnam leszoktatni a tamadasrol es az agresszivitasrol? Ertse meg faj es nem szabad.

Legjobb válasz: Basszal ra az orrara,ettol elmegy a kedve.Persze ne ugy,hogy nagyon fajjon neki,de nyilvan ha o fajdalmat okoz,okozz neki te is,igy tudni fogja legkozelebb,hogy mit szabasd,mit nem,de az is jo,ha amikor megharap,harapd vissza,rogton elgondolkodik,hogy most mi van,vagy masik lehetoseg,sikits fel ha megharap,ha elenged,visszahokol,akkor hagyd egy kicsit,majd megint jatsz vele,ha megint harap,ismeteld meg,meg fogja erteni,hogy mit akarsz.

Basszal ra az orrara, ettol elmegy a kedve.Persze ne ugy, hogy nagyon fajjon neki, de nyilvan ha o fajdalmat okoz, okozz neki te is, igy tudni fogja legkozelebb, hogy mit szabasd, mit nem, de az is jo, ha amikor megharap, harapd vissza, rogton elgondolkodik, hogy most mi van, vagy masik lehetoseg, sikits fel ha megharap, ha elenged, visszahokol, akkor hagyd egy kicsit, majd megint jatsz vele, ha megint harap, ismeteld meg, meg fogja erteni, hogy mit akarsz.

7 hónapos babámat hogy tudnám leszoktatni a kézben való alvásról? Már nem bírok vele és néha hagyom sírni a kiságyában, de megsajnálom kiveszem sétálgatok vele míg elalszik. Az éjszakai kelésekről nem is beszélve.

Legjobb válasz: Az enyém is 7 hónapos. Eddig nagyon jól aludt egyedül, de mostanában egyre ragaszkodóbb. Én úgy csinálom, hogy beteszem az ágyba, ha sír kiveszem megnyugtatom majd visszarakom, ha õ még továbbra sem alszik el akkor újra ki és vissza. Én csak megnyugtatom, puszilgatom, de nem ringatom, mert nem is bírnám majd 10 kiló. Mindenesetre sirni én nem hagyom. Kb 3x kell kivennem utána alszik.

Az enyém is 7 hónapos. Eddig nagyon jól aludt egyedül, de mostanában egyre ragaszkodóbb. Én úgy csinálom, hogy beteszem az ágyba, ha sír kiveszem megnyugtatom majd visszarakom, ha õ még továbbra sem alszik el akkor újra ki és vissza. Én csak megnyugtatom, puszilgatom, de nem ringatom, mert nem is bírnám majd 10 kiló. Mindenesetre sirni én nem hagyom. Kb 3x kell kivennem utána alszik.
Az elõzõ tanàcs jó, tegyèl úgy!!
Az én kislányom 7 hónapos, és õ is kézben alszik el már születésétõl kezdve. Sokáig nem volt ezzel semmi bajom, mert gyorsan elaludt a vállamon, és letettem. De az utóbbi másfél hónapban már nehezebben alszik el, és 8, 5 kiló, tehát nehéz a kis feneke. Próbáltam én is letenni, majd felvenni és puszizni, megint letenni, megint felvenni stb. De semmire nem jutottam egyik alkalommal sem, sõt, ilyenkor egyáltalán nem aludt, iszonyatosan behergelte magát, fáradt volt, de úgy sírt, hogy az kegyetlenség, és mindig az lett a vége, hogy elringattam a karomban. Úgyhogy én még mindig itt tartok...
Kisfiam 6 hónapos csak kézben volt hajlandó elaludni. Akkor már eljutottunk odáig, hogy ha letettem, egybõl felpattantak a szemei, és nem volt hajlandó a kiságyban maradni. Kézben viszont aludt 1-2 órát. Aztán egyszercsak beállt a derekam, és nem ment a kézben altatás. Akkor úgy döntöttem, lesz ami lesz, megy a kiságyba. 2 napig semmit sem aludt napközben, csak sírt. 3. napon 1/2 óra sírás után elaludt. 2 hét után betettem a kiságyba, 1-2 percig magyarázott magának valamit(gondolom engem szidott), aztán elaludt. Ez a rendszer azóta is így mûködik nálunk. Most 9, 5 hónapos.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)


Hogyan tudnám leszoktatni a 7 hónapos babámat az éjszakai szopizásrol? Mert egy ideig 2-szer keltünk amit nem is bántam, de most már 2 oránként kéri és már holt fáradt vagyok

Legjobb válasz: Hát nem tudom.Az én lányom elmúlt egy éves e´s me´g minde´g min.3x ébred.Minden éjjel.Már sok mindent próbáltam.cumi,tea,ringatás...Nem vált be.cicit kap egyböl alszik tovább. Gondolhatod e´n milyen fa´radt vagyok.

Hát nem tudom.Az én lányom elmúlt egy éves e´s me´g minde´g min.3x ébred.Minden éjjel.Már sok mindent próbáltam.cumi, tea, ringatás...Nem vált be.cicit kap egyböl alszik tovább. Gondolhatod e´n milyen fa´radt vagyok.
Én biztos rossz anya vagyok, de odáig jutottam, hogy 8 hónaposan hagytam sírni. Nem a foga fájt, nem volt beteg, csak nem akart aludni. Én meg besokaltam. Elsõ éjszaka 1.5-ás ramazuri, abból 30 perc sírás. (majd megõrültem)Második éjszaka ugyanez, csak összesen 1 óra. Harmadik éjszaka 30 perc mindössze, és azóta egyszer kelek szoptatni, aztán csönd. Vessetek rám köveket...:-) A gyerek vigyorog reggelente. Nem utál, nem rosszkedvû. És kap egy kipihent anyut....
Elõzõ válaszoló, aki követ vet rád annak nem volt (van)olyan gyereke aki 4-5-ször kel fel éjszaka! Én is így csinálnám, csak sajna panelban lakunk és nem biztos hogy a szomszédok díjaznák ha megpróbálnám.
nálunk az vált be hogy kiságyban altatom este nem cicin, azóta 1X vagy egyszer sem kel

Van 1 tengerimalac, akit szeretünk, de kezd elviselhetetlenné válni! Rácsot rág egész nap, mint 1 bolond és "kiabál". Kajája, tiszta helye van, innivaló is, illetve zöldségek. Hogy lehetne leszoktatni a rács rágásáról és a folyamatos visításról?

Legjobb válasz: lehet unatkozik foglalkozzatok vele többet,vagy szerezzetek neki társat lehet jobb lesz.Ha visít dugjatok ropit a szájába xD komoly!De só ne legyen rajta.Amúgy akkor visít ha fél vmtõl.Nekem is volt tengerimalacom.De egyszerûbb ha rákerestek neten ilyenkor mi a legjobb amit tehettek.

lehet unatkozik foglalkozzatok vele többet, vagy szerezzetek neki társat lehet jobb lesz.Ha visít dugjatok ropit a szájába xD komoly!De só ne legyen rajta.Amúgy akkor visít ha fél vmtõl.Nekem is volt tengerimalacom.De egyszerûbb ha rákerestek neten ilyenkor mi a legjobb amit tehettek.
Nálunk ha rágja a ketrec szélét kiakar jönni...ilyenkor kiveszem és hagyom szaladgálni...:D mikor elfáradt nyugi van és elalszik :) :D:D
visítás vmi hang, mozgás, váltja ki nála... nálunk a hûtõnyitás..tudja hogy enni kap és már is visít.... :D:D
Foglalkozni sokat kell velük.Esetleg neveljétek is, kicsit rászóltok mélyebb hangon, hogy hagyja abba.Az enyém olyankor mindig abbahagyja.és ha abbahagyta, kis idõ múlva kap valami jót/finomság vagy simi/.De vigyázzatok, mert okos állat, és összeköti a dolgokat..visítok-finomság és simogatnak...ezért nem szoktam közvetlenül olyankor megjutalmazni, csak kis idõ múlva, hogy ne tudja, miért volt..
Valószínüleg kis helyen tartod az állandó rácsrágás egyfajta üreg-vájási ösztön megnyilvánulása, engedd ki töbször, de a szobában levõ telefon és esetleg antenne kábelre figyelj
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok segítséget. Annyit tudni kell a malacról, hogy van fiú is, csak nincsenek együtt, mert nem akartuk, hogy túl hamar legyen baba ismét. A ketrec pedig 100cm-szer 50 centiméteres, a magassága szintén 100 cm. Nem hiszem, hogy minden malackának van ekkora ketrece, ilyen téren is úgy gondolom, hogy kitettünk magunkért. Próbáltam rá szólni, nem hatja meg, csak akkor van nyugi, ha megy a kaja. Azt meg nem akarom, hogy megszokja azt, hogy a hiszti a kajával egyezik meg. Más ötlet???? SOS :-) Az eddigieket meg köszi mindenkinek!
PHÚ NEKEM UGYAN EZ VOLT!!TEGYÉL BE NEKI VALAMI FADARABOT...AZÉRT RÁGJA A RÁCSOT MERT NEKI MUSZÁLY KOPTATNI A FOGÁT!!HA BETESZEL NEKI VALAMI FADARABOT AKKOR AZT FOGJA RÁGNI HIDD EL SOKKAL CSENDESEBB...!!!!!!

1 éves kisfiamat szeretném leszoktatni a szopizásról. Már csak éjszaka szopizik, de akkor folyamatosan. Hogyan csináljam?

Adjatok tanácsot légyszi!

Legjobb válasz: Szia! Ne aludjatok együtt.Ha felkel ne te menj hozzá, hanem a párod. Esetleg vidd mamához 1-2 éjszakára.

Szia! Ne aludjatok együtt.Ha felkel ne te menj hozzá, hanem a párod. Esetleg vidd mamához 1-2 éjszakára.

Hogyan tudnám leszoktatni a páromat a dohányzásról? Próbáltam megkérni, de hallani sem akar róla. De engem nagyon zavar, és sokba is kerül! Én is dohányoztam terhesség előtt, de mióta babát várok, a szagát se bírom. 15 hetes kismama.

Nem cigizik el?ttem, de mégis nagyon zavart, mert érzem rajta.

Legjobb válasz: Szia!Ezt én is átéltem a férjemmel.Igaz,õ le szeretett volna szokni,csak nem ment neki.Ez tartott 6 évig,neki a biorezonancia segített,és az,hogy babát terveztünk.Õ 4 hónapja nem cigizik,én pedig 6 hetes terhes vagyok.Sok sikert nektek!

Szia!Ezt én is átéltem a férjemmel.Igaz, õ le szeretett volna szokni, csak nem ment neki.Ez tartott 6 évig, neki a biorezonancia segített, és az, hogy babát terveztünk.Õ 4 hónapja nem cigizik, én pedig 6 hetes terhes vagyok.Sok sikert nektek!
Szerintem ezt már a baba tervezésekor meg kellett volna beszélni. De jobb, ha ennyit elfogadsz tõle, fõleg, ha korábban te is cigiztél. Oké, hogy a terhesség alatt megváltozik a nõben sokminden, de ennyi kompromisszum kell.
Az biztos, hogy minel tobbet piszkalod vele, annal kevesbe akar majd leszokni. A dontest ugyis neki kell meghozni. Az en ferjem is dohanyzott, es sokat piszkaltam miatta, de mindig megbantottam vele. O le akart szokni, es egyszer elment akupunkturara es azzal sikerult neki feladni. Bar o meg a terhesseg elott leszokott, mert nem akart cigizni mig babat varunk, remelem ezutan sem szokik mar vissza! Ha nem akar leszokni, kar piszkalnod vele, probald meg elfogadni.

3, 5 éves lányomat próbálom leszoktatni a cumiról (csak alvásokhoz kell) azt mondtuk, lent maradt a mamánál, de eléggé szomorkodik miatta. Hülyeség, de nem fogja megtörni a kis lelkét?

Megszakad a szívem ahogy szomorkodik, nem is igazán hisztizik csak nagyon szomorú.Elkezdett kifele állni a két első foga,csak azért erőltetem,különben nem zavarna,mert csak tényleg alváshoz és nyugtatáshoz használta.

Legjobb válasz: Dehogy fog. Ennyi idõsen már ideje elhagynia a cumit. Semmi baja nem lesz hipp-hopp elfelejti h valaha volt neki. A kicsit ilyeneken gyorsan túlteszik magukat.

Dehogy fog. Ennyi idõsen már ideje elhagynia a cumit. Semmi baja nem lesz hipp-hopp elfelejti h valaha volt neki. A kicsit ilyeneken gyorsan túlteszik magukat.
Tudom mit erzel...lanyom is elmult 3 szet-eset a cumi...nem tudjuk osszerakni harom db-ba volt...mondhatod elveszett...elfogadhatod ...nagyon nehez idoszak... nem ugy van az hogy csak ugy hipp-hopp es leszokik...a szulo raszoktatja ...utana meg elveszi....emberek raszoknak a cigarettara...nem konnyu leszokni...mi is csak alvasnal hasznaltuk...en egy kis kendot adtam a kezebe elso ket hebe /lehet mas is amit szeret egy baba/ nem fogadta el kesobb magahoz vette kb a harmadik het utan jobb lett a helyzet...lanyom ugy altatta magat ..hogy kozbe nyoszorgott...es cumi nelkul is nyoszorgot kb meg harom honapig...legy nagyon turelmes...ha aludt harom ejtszakat...cumi nelkul...ne add fel....udv. Marcsi

Az asszonyt nagyon szeretném leszoktatni a cigiről, mert én ki nem állhatom! Kiábrándulok még a szagától is! Már mindent próbáltam de semmi. Valami tuti leszokási tipp?

Már mindent próbáltam. Rágóval tömtem, mert állítólag csak az az inger hiányzik a dohányosoknak, hogy a szájukhoz emeljék a kezeket. Próbáltam könyörögni de semmi. Kérlek adjatok valami ötletet, mert nem bírom elviselni!

Legjobb válasz: Vegyél neki nikotinos rágót. Pótolja a nikotint, könnyebb leszokni. Vény nélkül kapható, különbözõ ízekben. Talán 1.300ft egy doboz. Próbálkozz, hátha bejön. De inkább a 16 éves "asszony" Téged cserél le egy olyanra, aki nem cseszegeti miatta. Korán kezdtétek az élvezeteket.

Vegyél neki nikotinos rágót. Pótolja a nikotint, könnyebb leszokni. Vény nélkül kapható, különbözõ ízekben. Talán 1.300ft egy doboz. Próbálkozz, hátha bejön. De inkább a 16 éves "asszony" Téged cserél le egy olyanra, aki nem cseszegeti miatta. Korán kezdtétek az élvezeteket.
Semmit nem tehetsz. Vagy megszokod, vagy megszöksz. Ennyi. Én is cigiztem, mikor a volt pasimmal jártam õ meg nem dohányzott. Négy évig voltunk együtt, aztán szakítottunk. Én azóta leszoktam magamtól, õ meg rászokott. Meg tudnám ütni ezért, mert négy éven át csesztetett, hogy szokjak le, erre fél évvel a szakításunk után láttam, hogy cigizik. Hülye barom. De hát ez van. Ne próbáld meg megváltoztatni, mert úgy sem fog lemondani a cigirõl, max azt éred el, hogy stikában dohányzik, amikor nem vagytok együtt. Ez senkinek sem jó, mert õszintétlen, és ha kapcsolatotok arról szól, hogy vmelyikõtök nem érezheti szabadnak, biztonságban a másik mellett, akkor annak a kapcsolatnak lõttek!
Elõször magadat szoktasd le a kotnyeleskedésrõl.
Gondolom, azért sem sikerült leszoktatnod, mert a személyisége része lett a bagó (ún. függõ személyiség). Cska azok tudnak elviselni olyan embert, aki ország-világ elõtt csak " az asszony"-nak alázza õket és és úgy beszél róluk másoknak, mintha egy rakás sz.rt se érnének. Hagyd ott, ha nem bírod a bagóját. Ja persze, ahhoz ugye neked is fel kell nõnöd, mert ha nincs kit baxxtatni, akkor szembe kell nézni a saját magad hiányosságáival és bajaival.
ha õ nem akar leszokni, akkor elszomorítalak, elõbb szoksz rá te, mint, hogy õ feladja ezt a rossz szokását... egy esély van... ejtsed teherbe, és akkor szinte ösztönösen abbahagyja.
A terhesség sem biztos, meg csak azért ne akarjon már gyereket hogy ne cigizzen.
A kérdező hozzászólása: 16 évesen még nem kéne gyerkõc!
A kérdező hozzászólása: blablablabla kedves utolsó látom kõkemény dohányos vagy! És azért mert te meg akarsz halni, a barátnõmnek nem kell. :(
Mert ha nem cigizik, akkor nem fog meghalni?

2-éves a kislányom, hogy kell leszoktatni a cumiról? Mindenféleképpen le akarom szoktatni de nem igazán megy.

Már kipróbáltam hogy bekentem a cumit de nem dobja el.Egyszerűen nem adom oda de nem tudom ez jó ötlet-e mert csak sír és kidobálja a pelust,mert azt még odaadom és amikor vissza dobom neki megint elkezdi,ha meg nem dobom vissza azért üvölt.

Legjobb válasz: csak nekem érthetetlen a kérdés?

csak nekem érthetetlen a kérdés?
Szedjetek ossze a cumikat es tegyetek bele egy dobozba. Mond azt neki, hogy a cumitunder jon erte, elviszi a cumikat a kisbabaknak es helyette hoz jatekokat a kisgyerekeknek. Vegyel 1-2 kis olcsobb konyvet, egy tejszeletet vagy rudit, egy-ket aprosgot amit tudod, hogy szeret. Aztan a cumitunder elviszi a dobozt a cumikkal es a helyere teszi az uj nekiszant jatekokat a cumikert. Baratnomnel ez bejott de az o kislanya mar 2, 5 eves volt. Azota sem kereste vagy kerte a cumit.
nálunk a Mikulás vitte el ugy a cumit, ahogy a 2.válaszoló írta.mondtam fiamnak hogy nekiadjuk a Mikunak, és hoz helyette neki csikot cukrot(mivel akkor ugye az jár), kb 2-3 hétig mondogattam neki, és mikor vittem fürödni apa eltüntette õket.pár napig kereste, ma már meg sem említi.akkor volt a fiam 25 hónapos
Igaz, hogy fiam 4 hónapos volt akkor, mikor elalvás után mindig kivettem a szájából. Kb. 3 hét után már nem kérte :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!