Találatok a következő kifejezésre: Leszbikus vagyok, beleszerettem egy (2 db)

Leszbikus vagyok, és beleszerettem egy lányba. Lehet esélyem nála?

az osztálytársam haverja a lány. meger?szakolták 10 éves korában, ezért fél a fiúktól. annyira tetszik, hogy ilyen törékeny és félénk. szeretnék belé er?t önteni és megvigasztalni. lenne esélyem nála?

Legjobb válasz: Ettõl még nem biztos hogy õ is leszbikus. Ha nem vagy benne biztos akkor elõször is ezt próbáld kideríteni, aztán csak barátkozzatok össze, és így tovább, ne siesd el.

Ettõl még nem biztos hogy õ is leszbikus. Ha nem vagy benne biztos akkor elõször is ezt próbáld kideríteni, aztán csak barátkozzatok össze, és így tovább, ne siesd el.
Légy õszinte és mondd meg neki, hogy mit érzel.
basszus némelyikõtök olyan bunkó, hogy az nem igaz!! Am kedves kérdezõ, ne siesd el szerintem se, elõször barátkozz össze vele és majd utána ráérsz neki megmondani a dolgot, a megfelelõ helyen, idõpontban..
elõször barátkozzatok össze és érd el, hogy megbízzon benned. én is leszbikus vagyok és összejöttem az egyik valaha volt legjobb barátnõmmel, pedig neki eddig még csak pasijai voltak. próbáld meg, de sok türelem kell hozzá. sok szerencsét és minden jót!
Oda se figyelj a homoszexualitás nem betegség, legyen öngyilkos a drága elõzõ hozzászóló. Neked sok sikert, türelem és csak óvatosan, nehogy elijeszd.
Ha kedvesen, tapintatosan, türelmesen és nem egybõl lényegretörõen próbálod, akkor biztosan.
flörtölj vele és kacsintgass rá!!! :DDD
a homoszexualitás betegség, legyél öngyilkos viccen kívül
Erõszakold meg te is.

Beleszerettem egy lányba az osztályomból. Leszbikus vagyok?

Legjobb válasz: Ha lány vagy, akkor igen :) De nyugi sok leszbi van Magyarországon. Pl: http://labrisz.hu/ Szerintem ne mondd meg neki, mert ha elterjed az osztályban, akkor ezzel fognak cikizni. De csak te tudod felmérni a helyzetet.

Biszexuális is lehetsz, ha a fiúk is tetszenek.
Ha lány vagy, akkor igen :) De nyugi sok leszbi van Magyarországon. Pl: http://labrisz.hu/ Szerintem ne mondd meg neki, mert ha elterjed az osztályban, akkor ezzel fognak cikizni. De csak te tudod felmérni a helyzetet.
Nem feltétlenül. Komolyan. Én 16 évesen szerelmes voltam egy lányba. Pedig amúgy nem izgattak különösebben a nõk, de vele el tudtam volna képzelni, hogy lefekszünk egymással meg hogy rendesen összejövünk. Pedig nem vagyok leszbikus. 22 éves vagyok és sose volt kapcsolatom nõvel. De szerintem ennek inkább az a magyarázata, hogy a szerelem sokkal inkább személyiségre irányul és nem mindig válogat a nemek között, csak az emberek a társadalom hatására nem keresnek szerelmet azonos nemûek között, de ritka esetekben kialakul mégis amúgy heteró embereknél is.
hasonló a helyzet. az egyik barátnõm belémszeretett. ez most elég hosszú, a lényeg, hogy nem akartam tönkretenni a barátságunkat meg minden, hatszázszor végiggondoltam már. végül belementem, megszerettem és most volt 7 hónapja, h járunk. a suliban nyílt titok, összesúgnak a hátunk mögött, de ki nem szarja le?:D boldogok vagyunk és kész. ennyi
hat azt irtad beleszerettem akkor ebbol az kovetkezik...ha logikusan gondolkodunk...nem?
Haaaat ha beleszerettel es testileg is vonzodsz hozza akkor tuti:P:P de szt nm nagy baj nem kell szegyeld!:P
hát figyelj... gondolkozz el azon, hogy vonzódsz-e hozzá szexuálisan. ha másra se gondolsz, csak arra, hogy juuuuj, meg akarom csókolni, és nem pusztán kiváncsiságból akarod, akkor ja, gondolkozz el rajta. ha meg nem akarsz vele lefeküdni, smárolni, csak iszonyúan szereted, akkor ez csak egy lelkidolog, nem vagy leszbikus, csak vonzódsz pont ehhez a lányhoz; megfogott a személyisége meg minden. amugy mennyi idõs vagy?
de nem ertem ...miert kerded?az olyan nagy tragedia?:P
Szerintem guszta. Ha õ is így érez irántad akkor nyugottan mond meg neki. Szerinted mi vagy ha beleszerettél 1 csajba. Sok boldog közös perceket.
Hülye identitászavaros picsa!
"Beleszerettem egy lányba az osztályomból. Leszbikus vagyok?" Csak gratulálni tudok. Undorító.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!