Találatok a következő kifejezésre: Leszbikus vagyok, beleszerettem (4 db)

Leszbikus vagyok, és beleszerettem egy lányba. Lehet esélyem nála?

az osztálytársam haverja a lány. meger?szakolták 10 éves korában, ezért fél a fiúktól. annyira tetszik, hogy ilyen törékeny és félénk. szeretnék belé er?t önteni és megvigasztalni. lenne esélyem nála?

Legjobb válasz: Ettõl még nem biztos hogy õ is leszbikus. Ha nem vagy benne biztos akkor elõször is ezt próbáld kideríteni, aztán csak barátkozzatok össze, és így tovább, ne siesd el.

Ettõl még nem biztos hogy õ is leszbikus. Ha nem vagy benne biztos akkor elõször is ezt próbáld kideríteni, aztán csak barátkozzatok össze, és így tovább, ne siesd el.
Légy õszinte és mondd meg neki, hogy mit érzel.
basszus némelyikõtök olyan bunkó, hogy az nem igaz!! Am kedves kérdezõ, ne siesd el szerintem se, elõször barátkozz össze vele és majd utána ráérsz neki megmondani a dolgot, a megfelelõ helyen, idõpontban..
elõször barátkozzatok össze és érd el, hogy megbízzon benned. én is leszbikus vagyok és összejöttem az egyik valaha volt legjobb barátnõmmel, pedig neki eddig még csak pasijai voltak. próbáld meg, de sok türelem kell hozzá. sok szerencsét és minden jót!
Oda se figyelj a homoszexualitás nem betegség, legyen öngyilkos a drága elõzõ hozzászóló. Neked sok sikert, türelem és csak óvatosan, nehogy elijeszd.
Ha kedvesen, tapintatosan, türelmesen és nem egybõl lényegretörõen próbálod, akkor biztosan.
flörtölj vele és kacsintgass rá!!! :DDD
a homoszexualitás betegség, legyél öngyilkos viccen kívül
Erõszakold meg te is.

Beleszerettem egy lányba az osztályomból. Leszbikus vagyok?

Legjobb válasz: Ha lány vagy, akkor igen :) De nyugi sok leszbi van Magyarországon. Pl: http://labrisz.hu/ Szerintem ne mondd meg neki, mert ha elterjed az osztályban, akkor ezzel fognak cikizni. De csak te tudod felmérni a helyzetet.

Biszexuális is lehetsz, ha a fiúk is tetszenek.
Ha lány vagy, akkor igen :) De nyugi sok leszbi van Magyarországon. Pl: http://labrisz.hu/ Szerintem ne mondd meg neki, mert ha elterjed az osztályban, akkor ezzel fognak cikizni. De csak te tudod felmérni a helyzetet.
Nem feltétlenül. Komolyan. Én 16 évesen szerelmes voltam egy lányba. Pedig amúgy nem izgattak különösebben a nõk, de vele el tudtam volna képzelni, hogy lefekszünk egymással meg hogy rendesen összejövünk. Pedig nem vagyok leszbikus. 22 éves vagyok és sose volt kapcsolatom nõvel. De szerintem ennek inkább az a magyarázata, hogy a szerelem sokkal inkább személyiségre irányul és nem mindig válogat a nemek között, csak az emberek a társadalom hatására nem keresnek szerelmet azonos nemûek között, de ritka esetekben kialakul mégis amúgy heteró embereknél is.
hasonló a helyzet. az egyik barátnõm belémszeretett. ez most elég hosszú, a lényeg, hogy nem akartam tönkretenni a barátságunkat meg minden, hatszázszor végiggondoltam már. végül belementem, megszerettem és most volt 7 hónapja, h járunk. a suliban nyílt titok, összesúgnak a hátunk mögött, de ki nem szarja le?:D boldogok vagyunk és kész. ennyi
hat azt irtad beleszerettem akkor ebbol az kovetkezik...ha logikusan gondolkodunk...nem?
Haaaat ha beleszerettel es testileg is vonzodsz hozza akkor tuti:P:P de szt nm nagy baj nem kell szegyeld!:P
hát figyelj... gondolkozz el azon, hogy vonzódsz-e hozzá szexuálisan. ha másra se gondolsz, csak arra, hogy juuuuj, meg akarom csókolni, és nem pusztán kiváncsiságból akarod, akkor ja, gondolkozz el rajta. ha meg nem akarsz vele lefeküdni, smárolni, csak iszonyúan szereted, akkor ez csak egy lelkidolog, nem vagy leszbikus, csak vonzódsz pont ehhez a lányhoz; megfogott a személyisége meg minden. amugy mennyi idõs vagy?
de nem ertem ...miert kerded?az olyan nagy tragedia?:P
Szerintem guszta. Ha õ is így érez irántad akkor nyugottan mond meg neki. Szerinted mi vagy ha beleszerettél 1 csajba. Sok boldog közös perceket.
Hülye identitászavaros picsa!
"Beleszerettem egy lányba az osztályomból. Leszbikus vagyok?" Csak gratulálni tudok. Undorító.

Valószínűleg leszbi vagyok. De nem merem elmondani a legjobb barátnőmnek akibe beleszerettem. :/ Esetleg hol tudnék leszbikus lányokat keresni? 17 vagyok.

Szerelmes vagyok a legjobb barátn?mbe... már 2 éve szenvedek azzal, hogy hogyan mondjam el neki, de még nem vettem bátorságot rá.... imádom amikor hozzámér..mikor puszit adok az arcára már legszivesebben megcsókolnám de nem merem... aludtam már vele együtt, de nem mertem megtenni a lépést. már sokszor azon gondolkodom, hogy hogyan itassam le és akkor esteleg rányomulhatnék... mit tegyek? segítsetek!

Legjobb válasz: Hát én nekem mondott barátnõm ilyet, hogy õ szerelmes belém és elõtte is hangoztatott ilyeneket... Nem vettem fel, de a legutolsónál elgondolkodtam, hogy most tényleg az vagy mi??? De ott élesben megint nem vettem fel, csak mosolyogtam és mondtam, hogy hát én még mindig a pasikat szeretem... Amúgy barátnõmnek is van pasija. Õ inkább biszex. Ha tudod, hogy nem biszex és nem leszbikus akkor nem tudom ilyet jó ötlet e elmondani. Távolság tartóbb lesz. Ha netán meg hajlana rá, akkor rajtatok múlik. A leitatást hagyd inkább, helyette beszélgessetek és viccesen puhatolózz, hogy például csókolózna e lánnyal. Más ötletem nincs. De ha azt mondaná, hogy igen, nehogy rá ugorj! :D

Nem tudom mennyire lesz hasznos a kis élettörténetem, de szerintem érdekes lehet látni a dolgot a másik szemszögébõl. nagyon konzervatív családban nõttem fel, és soha nem foglalkoztam a leszbikus vagy biszexuális kapcsolatokkal. az egyik legjobb barátnõm, akivel 5 éve ismertük egymást egy fergeteges buli után bevallotta hogy szerelmes belém de tiszteletben tartja a döntésemet és a legfontosabb mindig a barátságunk lesz. teljesen lebénultam, mukkanni sem tudtam. az évek alatt többször is voltak apró jelek, és a vallomása elõtti hetekben többször szóba került a leszbikus kapcsolat, ám én mégsem gyanakodtam. a vallomása után hetekig nem kerestem, látni sem akartam. ám ezek után egyre gyakrabban fantáziáltam kettõnkrõl. nem tudtam kiverni a fejembõl és majd beleõrültem a vívódásba.természetesen mint legjobb barát is szörnyen hiányzott így újból felkerestem, de a történtekrõl nem esett szó.pedig titkon reméltem hogy letámad, a falhoz szorít és megcsókol. de nem.és amikor már megelégeltem, én léptem. megcsókoltam, sõt tovább is mentem, mert elkapott a hév.magam sem hittem el, hogy mindez velem történik. minderre nem úgy gondolok mint egy leszbikus élményre, hanem az eddigi le mert azóta nem kategorizálok, a szerelem az szerelem, az ember a lényeg, nem az hogy milyen nemû.
Szia, ha lipstick leszbi vagy írj rám ;) 17 vagyok :)
szia, elõször az én barátnõm is azt mondta hogy fúj... Aztán egyszer ittasan smároltunk, elõször nem tetszett neki, mert kövi nap rám se mert nézni: aztán legközelebb már õ nyomult rám... 1 éve járunk. Hajrá :) ja a csók elõtt már több hónapja szerelmes voltam belé. Nincs lehetetlen. 19/L
A kérdező hozzászólása: úr isten! Hát nagyon rendesek vagytok és köszönöm hogy pozitív tanácsokat adtatok. Nagyon hálás vagyok. :) Hát az az igazság, hogy pl egy képen amin 2lány smárol, arra már azt mondja hogy fúj.. Tehát szerintem nem nagyon jön be neki az ilyen dolog. Meg szokta írni hogy hiányzok meg hogy szeret, de õ ezt csak barátságból írja. Rengeteget veszekedtünk már az én féltékenységem miatt, amirõl õ nem tud, tehát csak azért vesztem össze vele, mert más lányokkal láttam, meg utáltam a pasiját, akivel már szakított. Sok éjszakát átsírtam már miatta. Ja és egyébként sokszor elcsattant a szájra puszi, mert mindig puszilgatjuk egymás arcát és hát valahogy félrement, de csak mosolygott.
én 18 voltam akkor, es a bnõm 19. elmentünk bulizni akkor is mar naon tetszett, ittunk, nem mondom h leitattam, nem kellett itatni :D aztan lesmaroltam, csak ugy hirtelen, engedte, vissza csokolt :) naon klassz érzés volt, aztan ugye egy utcaban laktunk együtt mentünk haza, az utcan is smároltunk ahol csak megálltunk :D sötét volt reszegek voltunk, nem számitott. neki volt pasija szal bi.. masnap kaptam egy levelet tõle, h szerelmes belém. maga volt a mennyország :$ 1 vig tartott aztan, megint bepasizott, gyere van. boldog. gondolom én. fél éve megkeresett facen.. h sosem felejt el mert igy 5 év utan is vissza emléxik mien boldog volt velem.. azt is irta h még szeret ( ezt már nem hiszem ) de naon befolyásoltak a szülei.. szal.... ez is közre jatszhatott h szétmentünk :( szal hajráá!!! :) próba szerencse. én nem bántam meg :)
ha ismerkedni szeretnél, nekem írhatsz :) 20/L
Én elõbb kideríteném, mit gondol a lányokról. Aztán hangsúlyoznám, hogy nagyon örülök, hogy barátok vagyunk, de szeretném, ha többek is lehetnénk.
Hát én nekem mondott barátnõm ilyet, hogy õ szerelmes belém és elõtte is hangoztatott ilyeneket... Nem vettem fel, de a legutolsónál elgondolkodtam, hogy most tényleg az vagy mi??? De ott élesben megint nem vettem fel, csak mosolyogtam és mondtam, hogy hát én még mindig a pasikat szeretem... Amúgy barátnõmnek is van pasija. Õ inkább biszex. Ha tudod, hogy nem biszex és nem leszbikus akkor nem tudom ilyet jó ötlet e elmondani. Távolság tartóbb lesz. Ha netán meg hajlana rá, akkor rajtatok múlik. A leitatást hagyd inkább, helyette beszélgessetek és viccesen puhatolózz, hogy például csókolózna e lánnyal. Más ötletem nincs. De ha azt mondaná, hogy igen, nehogy rá ugorj! :D
18/L (utolsó voltam.) :)
Nem tudom mennyire lesz hasznos a kis élettörténetem, de szerintem érdekes lehet látni a dolgot a másik szemszögébõl. nagyon konzervatív családban nõttem fel, és soha nem foglalkoztam a leszbikus vagy biszexuális kapcsolatokkal. az egyik legjobb barátnõm, akivel 5 éve ismertük egymást egy fergeteges buli után bevallotta hogy szerelmes belém de tiszteletben tartja a döntésemet és a legfontosabb mindig a barátságunk lesz. teljesen lebénultam, mukkanni sem tudtam. az évek alatt többször is voltak apró jelek, és a vallomása elõtti hetekben többször szóba került a leszbikus kapcsolat, ám én mégsem gyanakodtam. a vallomása után nem kerestem, látni sem akartam. ám ezek után egyre gyakrabban fantáziáltam kettõnkrõl. nem tudtam kiverni a fejembõl és majd beleõrültem a vívódásba.természetesen mint legjobb barát is szörnyen hiányzott így újból felkerestem, de a történtekrõl nem esett szó.pedig titkon reméltem hogy letámad, a falhoz szorít és megcsókol. de nem.és amikor már megelégeltem, én léptem. megcsókoltam, sõt tovább is mentem, mert elkapott a hév.magam sem hittem el, hogy mindez velem történik. minderre nem úgy gondolok mint egy leszbikus élményre, hanem az eddigi legsikeresebb párkapcsolatomra, azóta nem kategorizálok, a szerelem az szerelem, az ember a lényeg, nem az hogy milyen nemû.ám azt el kell mondanom, hogy a barátságunk soha nem lett olyan mint a vallomás elõtt. amikor a barátságban az egyik fél többet akar, akkor már ott megváltozik a kapcsolat. tehát tök mindegy elmondod e vagy sem, mert a kapcsolatotok már most megváltozott. csak ezt a másik fél nem tudja.bocsi hogy ennyire bõ lére eresztettem, csak jól esett hogy én is kiönthettem a lelkem.)sok sikert!
lemondtam róla, de azért köszi a tippeket... Elköltözött Jász nagykun szolnok megyébe:// rendesek vagytok. 17/L j
mert te melyik megyében laksz? ne mondj le róla! soha ne tedd!! az tud felébreszteni egy ilyen vívódásból ha pl megtudod hogy soha semmilyen körülmények között nem lenne a tied. 100-150-200 km még nem a világ :) amikor én próbáltam nyitni a párom felé, szegénynek még semmilyen kapcsolata nem volt korábban és nagyon nehezen nyílt meg felém, a "jelek"et nézhettem úgy is, hogy legbelül szeretné ha közelednék, meg úgy is, hogy én vagyok az elsõ igazi barátja. 8 hónap kellett és istenemre mondom sokszor ki akartam verni a fejembõl de nem ment. most immár 3 éve vagyunk együtt, õszintén szeretjük egymást, és egyetem végeztével repülünk külföldre, de addig még összeházasodunk jövõ nyáron spanyolba. ezeket csak azért írtam le, mert az óriási dolog a helyzetedben, hogy közel álltok érzelmileg egymáshoz!!! nem a sarki zöldségesnél vallasz szerelmet a Marisnak mert tetszik ahogy 2 fürt szõlõt vesz! õ már ismer téged, egymáshoz is szoktatok érni, tudom részérõl ártatlanul (nálunk is így volt, csak én mindig horrorfilm közben provokáltam ki pl hogy megfodhassam a kezét, azóta nem néztem annyi horrorfilmet :D), szóval a lelked nem nyugszik szerintem amíg választ nem kap valamilyen formában! nem késõ még (remélem, még nem mondtál le teljesen róla), menj el hozzá, nézd meg hova költözött, mondd el, hogy szereted s írj ha ezekkel kapcs bármi kérdésed van!!!!!! remélem még tudtam valamit segíteni, nagyon szurkolok és költözz utána :P
utolsó! :) Hát én nagyon irígyellek...mondjuk nekem nincs szükség különleges pillanatra, hogy fogjam a kezét. Mindig fogom, ha kell ha nem. Csak az a baj, hogy már ennyitõl be vagyok indulva. Úgy szeretném, csókolni, tudni, hogy az enyém. Múltkor sétáltam a városban és azon ábrándoztam, hogy milyen jó lenne este sétálni, aztán hazamenni, együttlenni. Csak mi ketten. 1, 5 éve próbálom rávenni magam, hogy elmondjam vagy ne. Nincs bátorságom. Mindig a megfelelõ pillanatra vártam eddig...eddig... Hogyan tehetném, amikor elköltözött, pasija is volt/van... Nagyon nehéz ez. A szívem szakadt meg, ha más lánnyal vagy fiúkkal láttam. Mostmeg a hiánya? Puszik, ölelések, egymásnál alvások...mind mind hiányzik.... Lenne más jelentkezõ, nem is egy, de õk nem olyanok mint õ. Senki sem pótolhatja.
Kérdezõ, én is ugyanebben a helyzetben vagyok, írhatsz nyugodtan nekem is :)
itasdle de full KO-ra mert akkor nem önmagát fogja adni.egy üveg bor vhol 2esben, az több mint bátorság, de még nem részegség. ha kosarat kapsz akkor neten vannak leszbi társ keresõk.
A kérdező hozzászólása: nem tudom. Egyszer nem ér rá, máskor én nem érek rá. Vagy nem lehet valamiért. Kezdek lemondani róla. :( lehet hogy be kellene látnom, hogy nem lehet az enyém. :( lehet hogy jobb lenne, ha elfelejteném. De az lehetetlen számomra, amikor mindig õ jár a fejemben... Annyira nehéz ez...
50 km az nem sok! egy óra. miért nem találkoztok nyáron? miért nem csináltok valamit együtt?
A kérdező hozzászólása: hát mi 50kmre lakunk egymástól, kollégisták vagyunk. És most ugye szünet van, nincs iskola.. Már nagyon hiányzik. Ha találkoztam vele és ha felhoztam ezt a témát azonnal írok majd ide hogy hogy sült el a dolog. Köszi mindenkinek a segítséget!
utolsó vagyok, hát nem igazán, sajnos olyan helyen lakunk, ahol ezt nem nagyon tehetjük meg. Baráti társaságban igen amúgy. Ez is egy nagy forduló pont lesz, amikor már nem csak ti tudjátok, de kell hozzá egy kis idõ, hogy fel tudd vállalni:) hajrá
A kérdező hozzászólása: annyira örülök hogy ilyen kedvesek vagytok. Olyan jó olvasni, hogy nektek sikerült. Ez bíztató a számomra..! Többen írtátok hogy azóta együtt vagytok. Most bocsánat hogy ilyet kérdezek, de ti felmeritek vállalni mások elõtt? Pl : az utcán is kézenfogva mentek? Jaj az nagyon rossz lenne, ha pl megyünk valahova és hozzá sem érhetek, akkor alig várnám, hogy hazaérjünk. Ráugranék egy az egyben :) és még az a helyzet hogy ez a lány gyönyörû. Nem láttam még ehhez foghatót. Hát én nem tartom magam szépnek. És azt nem tudom, ha kiderülne, hogy nem is írtózik a dologtól, akkor velem hajlandó lenne-e rá.!? Mert imád azt tudom
szerintem ne itasd le, hadd, hogy igyon magától. :)
23 éves vok es lany. bocsi h kihagytam pár betûût :D siettem . upsz :)
Ismerõs érzés... Volt barátnõmre hónapokat vártam, mire rájött, hogy biszex. Most ugyanez van egy másik csajjal, és szinte biztosra veszem, hogy leszbikus. Nem akarom, hogy bárki miattam becsapja magát, de egyre inkább elhiszem, hogy a megérzések nem csalnak, és ha valaki nem megy ki a fejembõl, az nem véletlen. Bocsi, ha most hiú reményeket ébresztettem...

Lányok! Nem vagyok leszbikus, eddig sosem vonzottak más lányok, de úgy érzem, hogy beleszerettem a legjobb barátnőmbe. Mondjam el neki, vagy mit tegyek? L/x

Legjobb válasz: Csak úgy érzed. De nem vagy belé szerelmes hagyd ezt a baromságot... -.- Az kéne még hogy a legjobb barátnõje szerelmet valljon neki.

Csak úgy érzed. De nem vagy belé szerelmes hagyd ezt a baromságot... -.- Az kéne még hogy a legjobb barátnõje szerelmet valljon neki.
A kérdező hozzászólása: Hát már bocs de 20 évesen csak el tudom dönteni, mit érzek. Ne forgasd ki a szavaimat. A kérdés az volt hogy mit tegyek. Akkor mondom máshogy : BELESZERETTEM A LEGJOBB BARÁTNÕMBE.
Õ hetero? Ellene lenne? Mert ha esetleg õ is hajlik rà, mondd el neki, abból bármi lehet :)
A kérdező hozzászólása: Hetero, habár sokszor vannal leszbis megnyilvánulásai. Õszintén, nem akarom feláldozni a barátságunkat, de annyira szeretem...
Ha a legjobb barátnõdnek tartod, valószínüleg elég jól ismered ahhoz, hogy tudd, mit reagálna hasonló esetben, még ha nem is rólad lenne szó. Szerintem mondd meg neki. És legyél vele minél többet :)
Szerintem tönkre fogod tenni a barátságotok. Ha tudod, hogy van benne biszex hajlam, tedd meg, de ha nem vagy biztos, inkább ne. Én majdnem elvesztettem így a legjobb barátnõm (de végülis azt mondta, ez nem áll közénk) és most készülök megtenni egy másik nagyon jó barátnõmmel is. Nem tudom, mi lesz, vszínûleg megérti, de ha mégis félreismertem, akkor ennyi volt, akkor nem lesz olyan megértõ... :/ Szóval ezt nagyon gondold át.
A kérdező hozzászólása: 07:04- es. Köszi a választ... Szerintem elmondom neki és lesz ami lesz. Szerintem te is mondd el annak a lánynak. :)
Szia majd ird.meg kerlek hogy mi lett a vege mert enis ebben a cipoben jarok :/ de sok sikert kivanok !
minden nõ kicsit leszbikus, bennetek van ez :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!