Találatok a következő kifejezésre: Leszakad a alja, barnás (3 db)

Leszakad a hasam alja, barnás folyásom van, cicim kicsit feszül, hőm szinte folyton 37 felett van, állandóan aludnék. Mennyi az esélye annak, hogy babát várok?

Ma kellett volna menzelnem!3 napig biztosra vettem,hogy meg fog jönni,mert úgy éreztem leszakad a hasam alja.Pár csepp barnás folyásom két napja tart,ma is van még(egy tisztasági b?ven elég).A cicim feszül,de nem olyan vészesen,állandóan aludnék és a h?m szinte folyton 37 vagy afölött van.Betegnek nem érzem magam!Nem merek még tesztelni!Ez a "barnázás" nagyon zavar.Szerintetek mennyi az esélye,hogy babát várok?Örülnénk neki:-)

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj egyet,de ne keseredj el,ha negatív,pár nap múlva ismételd meg.Szerintem baba lesz.A barnázás meg ne zavarjon,sokuknál elõfordult.Lehet,hogy a tested menstruálni akar,da már ott van a baba.Szorítok Nektek!!!

Szerintem tesztelj egyet, de ne keseredj el, ha negatív, pár nap múlva ismételd meg.Szerintem baba lesz.A barnázás meg ne zavarjon, sokuknál elõfordult.Lehet, hogy a tested menstruálni akar, da már ott van a baba.Szorítok Nektek!!!
Szia, nem értem miért húzod az idot a helyedben már régen teszteletem volna...szorítok..írd meg mi van.
Ha nem mersz tesztelni, akkor ha nem vagy szerencsés jön a hányás, majd a súlygyarapodás, a has növése, a mozgások tizenpárhét múlva, és a nyáron a baba.-) Na de, én mindjárt megcisnáltam, amint gyanúm volt, neked is ezt ajánlom, mert a tünetek stimmelnek!! Ha negatív lenne, csinál 4-5 nap mulva megint, és ha nem jön meg rendesen menj orvoshoz. Most már bizti látni fogják!
Teljesen egyértelmûek a tünetek, a folyás normális, mi meg itt lerágjuk a körmünket... TESZT!!!

Holnap leszek 22 hetes. Ma reggel sárgás-picit barnás folyásom volt. Baj lehet? A babym nagyon aktív, mozog sokat. A hasam alja tegnap fájt is.

Legjobb válasz: Ha nem erõsödik a fájás vagy a barna folyás nem lehet baj,mert van ilyen. De mindenképp hivd fel a dokidat, nehogy baj legyen belõle! És pihenés!

Ha nem erõsödik a fájás vagy a barna folyás nem lehet baj, mert van ilyen. De mindenképp hivd fel a dokidat, nehogy baj legyen belõle! És pihenés!
Valami kis vérzés, felfáztál, méhszájseb, elpattant egy hajszálér vagy esetleg fertõzés áll a dolog hátterében. Minél hamarabb menj el orvoshoz, õ majd kideríti hogy mitõl van.
Nekem akkor volt ilyen amikor gombás fertõzésem volt. Egy kis hüvelykúp és megoldódik. Beszélj a dokival.
A kérdező hozzászólása: Méhszájsebem az van, sajnos.Akkor lehet, hogy attól volt?Az utóbbi napokban nem voltam együtt a párommal.Hétfõn tudok csak menni orvoshoz.Azóta nincs semmi kopp-kopp. Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Multkor írt fel hüvely kúpot, most kell kiváltanom a köv.adagot.Akkor ezért is lehetett.

A menszim ált.4-5 napig tart, de most már lassan 6-7 napos lesz és inkább piros, mint barnás. Van ennek jelentősége?

Csak azért kérdezem, mert nekem nem szokott így elhúzódni, ráadásul a menszim 2-3. napján nagyobb darabok is voltak benne. Gyanakodjak valamire?

Legjobb válasz: Nem kell aggódnod. Másnak is szokott darabos lenni a menszesze, nekem is elõfordul! A 6-7 napos menszesz is normálisnak számít. Az ember változik, te is alakulsz, a menszeszt sokminden befolyásolhatja, de ne aggódj, a 6-7 nap nem kóros!

Nem kell aggódnod. Másnak is szokott darabos lenni a menszesze, nekem is elõfordul! A 6-7 napos menszesz is normálisnak számít. Az ember változik, te is alakulsz, a menszeszt sokminden befolyásolhatja, de ne aggódj, a 6-7 nap nem kóros!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megnyugtattál, csak azért furcsa, mert az én szervezetem évek óta kiszámítható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!