Találatok a következő kifejezésre: Leszakad a alja, (547 db)

Szerintetek mekkora lesz a Alien: Colonial Marines 2012 gépigénye?

Tudom, hogy még nem lehet tudni, de vajon csak annyi lesz mint az AVP 2010-é?

Legjobb válasz: 2013-ban jelenik meg a gépigény meg itt van, de nem 100%-hogy ez lesz: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=514&game=Ali..

2013-ban jelenik meg a gépigény meg itt van, de nem 100%-hogy ez lesz: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=514&game=Ali..

Van 2 shi-zuh kutyink, a lány 2 éves, a fiú 8 hónapos. A kislány júliusban tüzelt, és 28-án összeragadtak. Ezt követöen 3 nap alatt még 3-szor össze ragadtak. Lesz belőlük alom vagy sem?

Legjobb válasz: majdnem biztos, hogy lesz belõle alom. szinte 100%, ha 3x össze is ragadtak. nagyon felelõtlenek vagytok, hogy nem tettétek külön a tüzelõ kutyát a kantól. kivéve, ha akartatok kölyköket. ha viszint nem akartátok, azonnal vigyétek el orvoshoz a lányt és ivartalaníttassátok, a tüzelés befejezõdése után 3-4 héttel kell. ha kiveszik a méhét, a petefészkeit, soha többé nem lesz ilyen gond vele. ha nem, akkor számíthattok félévente egy-egy cirkuszra, mert õk az ösztöneiknek engedelmeskedve szinte kibírhatatlanok lesznek. arról nem beszélve, hogy ha félévente összejön egy alom kiskutya, az iszinyúan megviseli az anyakutya szervezetét, nem beszélve a sok kölyökrõl, akiket a nem biztos, hogy jó helyre jól el tudtok adni.

majdnem biztos, hogy lesz belõle alom. szinte 100%, ha 3x össze is ragadtak. nagyon felelõtlenek vagytok, hogy nem tettétek külön a tüzelõ kutyát a kantól. kivéve, ha akartatok kölyköket. ha viszint nem akartátok, azonnal vigyétek el orvoshoz a lányt és ivartalaníttassátok, a tüzelés befejezõdése után 3-4 héttel kell. ha kiveszik a méhét, a petefészkeit, soha többé nem lesz ilyen gond vele. ha nem, akkor számíthattok félévente egy-egy cirkuszra, mert õk az ösztöneiknek engedelmeskedve szinte kibírhatatlanok lesznek. arról nem beszélve, hogy ha félévente összejön egy alom kiskutya, az iszinyúan megviseli az anyakutya szervezetét, nem beszélve a sok kölyökrõl, akiket a nem biztos, hogy jó helyre jól el tudtok adni.
Egyet értek a fent írottakkal!!! 100% hogy lesznek kiskutyák!Kérdés az, hogy szeretnétek e évente kétszer kiskutyákat?Kérlek ne szaporítsátok a menhelyen lévõ kutyák számát, így is túl sokan vannak már...
vagy alom vagy csak álom. hihihihi
100 százalék!!

Miért van, hogy a mostani tinédzserek egyszerűen SEMMI biológiai ismerettel nem rendelkeznek? Ész nélkül k*nek, azt se tudják, hogyan lesz a gyerek, ha pedig védekeznek (HA védekeznek), még akkor is alig van fogalmuk a szexualitásról, a nemi életről.

Olyan helyen dolgozom, ahol sokszor találkozom tinikkel, és elképeszt, mennyire tájékozatlanok, ostobák tudnak lenni. Az érzelmi életük sivár, szinte csak a hormonok hajtják ?ket. Alig van üdít?, ép esz?, értelmes kivétel. Mi történt az elmúlt néhány évben, mit?l lett ennyire 'hormonhajtásos' egy generáció? TISZTELET A KIVÉTELNEK.

Legjobb válasz: miért tudnák? most õszintén. eddig a gyereket alsó osztályokban (1-4-ig) nem lehetett megbuktatni. se írni, se olvasni és még számolni sem tudnak. a mai 13-16 évesek ezek akik ebbe a kategóriába tartoznak. alóban nem csináltak semmit, átengedték õket mert a törvény szerint nem lehetett buktatni. ha olvasni és írni alig tudnak (matekról inkább ne is beszéljünk. ott behalnának...) mégis mit vársz? naná, hogy nem tudják, hogy lesz a gyerek. vagy az óvszer mégis micsoda. a nagyrészük szerint menõ a szex meg a járás és aki nem szexel, vagy szûz vagy nincs pasija/csaja az egy lúzer. teljesen el vannak eresztve... senki nem volt aki megfegyelmezte (na nem a verésre gondolok XD) volna õket. fegyelem meg mindíg kell. nem a 100%-os mert azt sokan nem bírják. olyan 95%-os fegyelem kéne nekik. meg nézd meg. a mai diáknak kismillió joga van, és kötelezettsége semmi. a tanár meg max beírhat neki. és 18 éves korig tankötelesek a kölykök. addig csak áthelyezni lehet õket. az egész oktatási rendszer merõ szánalom (TISZTELET A KIVÉTELNEK mert van ahol jó). innentõl kezdve mit vársz? és még a szülõkbe bele sem mentemn. pedig az is egy hosszabb iromány lenne. és még a médiát sem említettem meg, pedig az hatalmas befolyással bír... L/18

Azért ne jelentsük azt ki, hogy 13-17 éveseknél van ez, mert nálunk, vagis az én koroszáltolyomban nincs ez, pedig 92-es vagyok, még 17 éves.Viszont az eggyel alattunk lévõk általánosban mindig is tudatlanabbak voltak, már 5-6.-osak voltak de már lefeküdtek srácokkal úgy hogy azt se tudták mire jó, de menõk voltak, mert már nem szüzek stb.Nálunk még nem így volt.Ez nem szülõi felvilágosításon múlik, hanem a tudatlanságon.Azért alapvetõen a net miatt terjednek az információk, mégse értik meg hogy hoyg lehetnek terhesek vagy betegek stb.Nekem nem nagyon mondták el a dolgokat, mégis tisztában vagyok vele.Mondjuk mosmtár munkám része is, mivel ápolónõnek tanulok.Egyszer elmentünk gyerek "nõ"gyógyászatra..A falat tudtam volna kaparni a butaság miatt, olyan kérdéseket kaptunk a 14 évesektõl, akik közül jó néhányan terhesek voltak, de még azt se tudták mennyi ideig növekszik bennük a baba.Szóval vannak dolgok.Talán a suliban is többet kéne tanulni róla általánosban, mert elég csekély dolgot mondanak el ott, azt is 8-ban, addigra meg már a legtöbb lány át is élte a dolgokat sajnos.
Ezen én is ki akadok pedig még én is "tini" vagyok ha úgy vesszük.Volt nem egy, nem kettõ lánnyal dolgom szerencsére õk a normális emberek körébe tartoznak.17 éves korom óta élek nemi életet folyamatosan pedig Férfiból vagyok én is. és nem szégyenlem.Véleményem szerint azért vannak így elfajulva a mai 13-17évesek mert õk még más nevelést kaptak, sajnos már elég keveset töltenek a szülõk a gyerekük felvilágosításával, pedig 80%-ra nagyon rá férne , mi még szerencsére kaptunk a szülõi fejmosásból:) Véleményem szerint nevelés kérdése az egész. reméljük a mi gyerekeink már más eszmével nõnek fel majd.
miért tudnák? most õszintén. eddig a gyereket alsó osztályokban (1-4-ig) nem lehetett megbuktatni. se írni, se olvasni és még számolni sem tudnak. a mai 13-16 évesek ezek akik ebbe a kategóriába tartoznak. alóban nem csináltak semmit, átengedték õket mert a törvény szerint nem lehetett buktatni. ha olvasni és írni alig tudnak (matekról inkább ne is beszéljünk. ott behalnának...) mégis mit vársz? naná, hogy nem tudják, hogy lesz a gyerek. vagy az óvszer mégis micsoda. a nagyrészük szerint menõ a szex meg a járás és aki nem szexel, vagy szûz vagy nincs pasija/csaja az egy lúzer. teljesen el vannak eresztve... senki nem volt aki megfegyelmezte (na nem a verésre gondolok XD) volna õket. fegyelem meg mindíg kell. nem a 100%-os mert azt sokan nem bírják. olyan 95%-os fegyelem kéne nekik. meg nézd meg. a mai diáknak kismillió joga van, és kötelezettsége semmi. a tanár meg max beírhat neki. és 18 éves korig tankötelesek a kölykök. addig csak áthelyezni lehet õket. az egész oktatási rendszer merõ szánalom (TISZTELET A KIVÉTELNEK mert van ahol jó). innentõl kezdve mit vársz? és még a szülõkbe bele sem mentemn. pedig az is egy hosszabb iromány lenne. és még a médiát sem említettem meg, pedig az hatalmas befolyással bír... L/18
Sejtem mirõl beszélsz! A múltkor egy olyan kérdés volt: "Szex beszíva?" És képzeld el 14-16évesek írtak arról, hogy milyen jó fûvel, "bedrogozva" szexelni... Azt hittem eldobom az agyam! És amikor olyat mertem írni, hogy egy 16évesnek nem hogy drogozni, de még szexelnie sem kéne rám förmedtek... Felháborító és szánalmas!!!
mondhatnám hogy értem, de erõs túlzás lenne... Eként a felnõtt korosztályba is találkoztam én már teljes tudatlansággal... Roma kisebbségi házaspár bejön a nõgyógyászatra, hogy a nõci nem tud teherbe esni, vajon mitõl... Teljes kivizsgálás minden megvolt, és nem volt semmi oka, hogy ne eshessen teherbe. Vki gondolt egy merészet és megkérdezte hogyan élnek szexuális életet... kiderült hogy az aktusuk mindaddig anális volt... És 30 körüliek voltak...
Heh volt már egy pár ilyen generáció... sõt rosszabb is. Láttad a Hair c. filmet? Szerintem ugyanez ment ott is. A válasz egyébként egyszerû. Unatkoznak, a gyerekes dolgok már a felnõttes dolgok még nem érdeklik õket. Vonzza õket a felnõtt világ tiltott része, ugyanakkor cigit, drogot, piát szerezni nehezebb mint összeütni egy numerát.
Tuti az mszp hibája... :D
elöbb bocs:D*
ájj már le azzal a k*va politikás magyar p*csáddal. Amúgy teljessen igaza van a kérdezõnek elböbb b*nak a mai inkább csajok mint tudtáj mi is az DEBRECEN itt van a legtöbb ilyen az 100
A kérdező hozzászólása: Gyurcsány tehet róla :)
Én most vagyok 16.Nem mondanám magam egy géniusznak ilyen téren, de fejbõl le tudom rajzolni a nõi és férfi ivarszerveket, mmint úgy értem, hogy tudom, hogy néz ki a méh, a here, stb belülrõl.Azt is tudom, hogy mitõl kaphatok fertõzést, hogyan lesz baba, mik a fejlõdési szakaszai. Egyébként van egy barátnõm, 11 éves kora óta nem szûz.14 évesen nem tudta, mi az a here és hol van, tehát találkoztam reménytelen esetekkel én is.:D
18 éves vagyok és szintén 92-es, ahogy már elõttem is említették, az alattunk lévõ évfolyamok, korosztályok teljesen meg vannak gágyulva, de persze azért a mi korosztályunkat se kell félteni nálunk a suliban mire jöttek ezek a felvilágosító órák (kemény 2 db 8 év alatt) többet tudtam, mint amit ott elárultak, ott is csak olyanokat mondtak hogy mi hol van, hogy néz ki, higiénia és néhány mondat a védekezésrõl, de semmi több, szánalomra méltók a felvilágosító órák, anyukámmal se nagyon firtattuk a témát, mondta hogy ez egy nagyon kellemes dolog, meg akkor csinálják, mikor szeretik egymást az emberek (egy férfi meg nõ :D) és hogy mindig védekezni kell, de a téma ezzel kifulladt, a többinek meg én néztem utána, és persze figyeltem bioszon..., tudom mi hol van, szinte az összes fogamzásgátlási módszert ismerem (bár a pesszáriumot meg a hüvelygyûrût és a spirált nem tudom elképzelni hogyan helyezik fel), hogy hol jön ki a baba és még sok mást (persze gondolom még sok minden van amit nem tudok :D) szerintem azért a szülõi nevelés hiánya is nagyon sokban befolyásolja a tetteiket, meg persze a média és a "felvilágosító órák" bocsi ha hosszú lett

Hatással lesz a későbbi alakomra?

13 éves vagyok és rendesen eszek, emellett táncolok és tornázok. Vigyázok, hogy ne hajtsam túl magam, de ne is egyek se túl sokat se túl keveset. Régen volt az az önbizalomhiányos korszakom, hogy kövérnek gondoltam magam és minden áron 164cm-s létemre 38kg akartam lenni...de már belenyugodtam, hogy 50 kg vagyok, tartani szeretném. Megmarad a közepes alakom, ha így folytatom?

Legjobb válasz: hát ha eddig is annyit ettél amennyit eszel , akkor igen megmarad az alakod

hát ha eddig is annyit ettél amennyit eszel , akkor igen megmarad az alakod
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.:)
A helyedben a késõbbiekben sem súlyra mennék, hanem alakra.
A kérdező hozzászólása: rendben, továbbrasem fogok mérlegre állni, anyáék szerint a kilóm a csontozatom miatt lehet:Ss és köszönöm a választ:)

A teflon bevonatú edényeket - pl. Tefal - nem lehet normálisan gáztűzhelyen használni, mert csúnya, égettes, fekete lesz az aljuk?

Szóval ezeket inkább villany t?zhelyhez, ill. Indukciós f?z?lapokhoz találták ki?

Legjobb válasz: 1. Nem kell ráfolyatni semmit, és akkor nem ég rá, nem lesz fekete. 2. Ha mégis ráfolyt, frissen kell letakarítani. Nekem villanytûzhelyem van, ha bénázok, és az oldalán lefolyik az olaj, nekem is fekete lesz. Ha nem vakarnám le minden egyes alkalommal, egyre inkább fekete lenne.

1. Nem kell ráfolyatni semmit, és akkor nem ég rá, nem lesz fekete. 2. Ha mégis ráfolyt, frissen kell letakarítani. Nekem villanytûzhelyem van, ha bénázok, és az oldalán lefolyik az olaj, nekem is fekete lesz. Ha nem vakarnám le minden egyes alkalommal, egyre inkább fekete lenne.
Tefal-os palacsintasütõmet már vagy 5 éve használom rendes gáztûzhelyen. Nem csúnya.Feketedik, de nem zavaró.
a teflon bevonatnak semmi köze az indukciós fõzõlapokhoz. mármint van ami teflonos és indukciós is, de a kettõ nem függ egymástól.
A belseje legyen tiszta a külseje szerintem egy idõ után mindegyiknek elszínezõdik. Bocs ha hülyeséget mondtam. Nekem is tefalos piros pöttyös palacsinta sütõm van, az alja csúnya, a belseje még jó. [email protected] milyen kívül. :D
Lehet kapni gáztûzhelyhez elosztó lapot. Van olyan is, ami nem lukacsos, hanem egybefüggõ vaslap. Azt ráteszed a láng fölé, és arra az edényt, úgy nem lesz égett.
Szerintem tökmindegy, milyen az alja, amíg a teflonbevonata jó :) Nekem egyébként a Spirit családból való edényeim vannak, ezeknek az alja alapból fekete, így lehet, hogy elszínezõdött már, de teljesen ugyanúgy néz ki, mint újkorában. Az oldalán persze látszik, ha lefolyik rá valami, az ronda, de ha azonnal letakarítom, akkor nincs gond vele.
5 éve használok gázon Tefal serpenyõket, ha egy kicsit elszínezõdik az alja, akkor mosogatásnál fém dörzsivel meg sikálom. A belsejéhez nem érek vele. De szerintem sem az alja számít.

Hol lehet kapni táncruha aljába varrható vastagszálú (~2-3 mm átmérőjű) damilt, amitől szép hullámos lesz a szoknya alja?

Pár éve volt otthon, de elfogyott, és most ötletem sincs, honnan szerezhetnék még?

Legjobb válasz: Horgászboltban biztos, de ilyen kézimunkás üzletben is kell lennie.

Horgászboltban biztos, de ilyen kézimunkás üzletben is kell lennie.
Lószõr a neve, nézd meg méterárúban vagy tánckellékben.
MOST!!! menj el dokihoz, biztos, ami biztos.
nem akármilyen doki! kórház!!
elsõ vagyok. dokit mondtam, de korházi dokira gondoltam... tehát irány a korház.
Igen menj a kórházba, de telefonálj a dokidnak, és ha lehet õ vizsgáljon meg ne más. Én már jártam így rosszul. És nehogy a sima terhes ambulanciára menj, ahol nst-re is mennek a terhesek, hanem ahol azokat veszik fel akik szülni mennek. A sürgõsségire.
Mióta fáj?Ha huzamosabb ideje, akkor mindenképp meg kell néznie egy dokinak!

Mi lesz a Szerelem rabjai c sorozat végén? Ale és Carolina együtt maradnak?

És mi lesz Pazékkal ,és a többiekkel?

Legjobb válasz: Paz és Juan össze házasodik Carolina Tangoval jön össze lesz egy kis fiuk Victoriának és Carlosnak lesz lánya Tati össze házasodik a Giermoval lesz gyerekük Barbara sokáig nem lesz benne de az utolsó részben megjelenik és együtt lesz a Nicolassal Alicia össze jön a Vanderlavial Paz anyja elõkerül (nem halt meg) és újra össze jön a Santiagoval el játszák, hogy meg haltak de közben nem is Monica összejön a Alehandróval Milagrosnak lesz kisbabája

Paz és Juan össze házasodik Carolina Tangoval jön össze lesz egy kis fiuk Victoriának és Carlosnak lesz lánya Tati össze házasodik a Giermoval lesz gyerekük Barbara sokáig nem lesz benne de az utolsó részben megjelenik és együtt lesz a Nicolassal Alicia össze jön a Vanderlavial Paz anyja elõkerül (nem halt meg) és újra össze jön a Santiagoval el játszák, hogy meg haltak de közben nem is Monica összejön a Alehandróval Milagrosnak lesz kisbabája
Csak azért, ült a Carolinával mert ott volt a Mia. Monica is ott volt az egyik asztalnál.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ a végét már láttam, de Ale miért Carolina mellett volt?Monica-t nem láttam
A kérdező hozzászólása: értem, köszi

A sims 4 nek lesz e ilyen oldala? (link a alul)

Szeretném ha lenne mert szeretnék egy eredeti sims 4 játékot.<http://store.thesims3.com/category.html?categoryId=13813&ind..

Legjobb válasz: Tuti lesz, meg biztos minden 5. emmber csinál egy sims4-es blogot ami ilyesmi lesz.

Tuti lesz, meg biztos minden 5. emmber csinál egy sims4-es blogot ami ilyesmi lesz.

Az igaz, hogy friss lesz a krumpli, ha almát raksz mellé? :O Ha igen miért?

Itt olvastam:

Legjobb válasz: Igen !!! Az alma sok minden ilyenre jó. Azt nem tudom miért de igy van. Itt a panelba konyhába 1 nagykosárban van nekem mindig krumplim,és ha teszek mellé almát,késöbb kezd el csirázni...

Igen !!! Az alma sok minden ilyenre jó. Azt nem tudom miért de igy van. Itt a panelba konyhába 1 nagykosárban van nekem mindig krumplim, és ha teszek mellé almát, késöbb kezd el csirázni...
Az lehet, hogy kesobb kezd csirazni, de en ugy tudom, hogy az alma sietteti az erlelest. Tehat gyorsabban romlik a krumpli, viszont, ha egyeb gyumolcs melle teszed, pl. korte, banan, kiwi, az sokkal hamarabb erik.
A kérdező hozzászólása: Na most melyik?És ami egyre jobban érdekel:Miért?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!