Találatok a következő kifejezésre: Lesz-e valami a dzsungáriai (2 db)

Nem hiszem, hogy lesz valami baja. :)
Nem hinném, hogy bármi baja lehetne ettõl. Meg sem rágta, csak amiatt aggódsz, hogy bent volt mellette? :D Szerintem amúgy ennyi idõ alatt meg sem rágcsálta, továbbá azt látnád az ágon. Amire gondolni tudok, hogy valamilyen baktérium bekerülhetett így hozzá, de még arra is rettentõ kicsi az esély, hogy veszélyes baktérium jusson be. Szóval szerintem semmi baja nem lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Megrágcsálta de nem sokat 30 másodpercig... és köszönöm a válaszokat:D
Ne aggódj! Semmi baja nem lesz. Én diófa ágát tettem be az enyémnek, és két hónapra rá azt találtam, hogy mérgezõ számukra. Ahhoz képest két és fél évesen pusztult el, szóval semmi baja nem lett a faágtól.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Lesz-e valami baja a dzsungáriai mamának vagy a kölyköknek, ha 3 hónapos kora előtt fial?

Legjobb válasz: szerintem nem lesz semmi baja, de nem tudom biztosra, mert nekem is ilyen van de az enyém még nem szült. szerintem, (mivel már ivarérett) nem lesz semmi baja se a mamának, se a piciknek

szerintem nem lesz semmi baja, de nem tudom biztosra, mert nekem is ilyen van de az enyém még nem szült. szerintem, (mivel már ivarérett) nem lesz semmi baja se a mamának, se a piciknek
Nem lesz semmi baja!!! A hörcsögök már 6 hetes koruktól ivarérettek!!! Az a lényeg, hogy mikor vemhes, és akkor is mikor megszületnek a kicsik, jó sok vizet adj, különben megeszi a kicsiket!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!