Találatok a következő kifejezésre: Lesz-e valami a (130 db)

Nem lehet tudni, hogy a DIGI TV-nél lesz-e valamikor a közeljövőben RTL 2?

Legjobb válasz: Esetleg ha érdeklõdsz náluk email-en vagy telefonon

Esetleg ha érdeklõdsz náluk email-en vagy telefonon
Sajnos soha nem lesz RTL 2 a DIGI kinálatában! Ez már most biztos! Igy aki a DIGItõl várja az RTL 2 az porul jár! Épp ezért javasolt szolgálatót váltani, ha RTL 2 is szertne!
Ne vásárolj MC-ben.
Most is van.
már nincs kb 2hete
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Most bögre volt akcióban de szokott lenni coca colás pohár engem az az akció érdekel :)
Most van Retro Coca Colás pohár 6 féle.
Nem hiszem, hogy lesz valami baja. :)
Nem hinném, hogy bármi baja lehetne ettõl. Meg sem rágta, csak amiatt aggódsz, hogy bent volt mellette? :D Szerintem amúgy ennyi idõ alatt meg sem rágcsálta, továbbá azt látnád az ágon. Amire gondolni tudok, hogy valamilyen baktérium bekerülhetett így hozzá, de még arra is rettentõ kicsi az esély, hogy veszélyes baktérium jusson be. Szóval szerintem semmi baja nem lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Megrágcsálta de nem sokat 30 másodpercig... és köszönöm a válaszokat:D
Ne aggódj! Semmi baja nem lesz. Én diófa ágát tettem be az enyémnek, és két hónapra rá azt találtam, hogy mérgezõ számukra. Ahhoz képest két és fél évesen pusztult el, szóval semmi baja nem lett a faágtól.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!


Lehet-e toll párnát, paplant, otthon mosógéppel mosni-szárítani? Nem lesz-e valami baja, vagy inkább adjam tisztítóba? Esetleg van-e valami más hatásos módszer a tisztítására?

Legjobb válasz: Párnát már mostam a mosógépben, paplant nem, mert az nekem nem is férne bele.A párnának jót tett, a mosógépnek nem annyira, ugyanis a toll egykupacba rendezõdik, így a súly nincs egyenletesen elosztva, így szegény gépet kínozza. Mielõtt nekiálltam én is kérdeztem, akkor mondták, hogy tartós nagy meleg kell neki, mert nehezen szárad és bebüdösödhet. Rekordmeleges nyári napot választottam, mégis több nap kellett neki.

Párnát már mostam a mosógépben, paplant nem, mert az nekem nem is férne bele.A párnának jót tett, a mosógépnek nem annyira, ugyanis a toll egykupacba rendezõdik, így a súly nincs egyenletesen elosztva, így szegény gépet kínozza. Mielõtt nekiálltam én is kérdeztem, akkor mondták, hogy tartós nagy meleg kell neki, mert nehezen szárad és bebüdösödhet. Rekordmeleges nyári napot választottam, mégis több nap kellett neki.
Az én párnámba és paplanomba bele van irva, hogy csak szárazon, tisztitóban tisztittatható. Nekem is van száritógépem, de nem próbálkoznék vele otthon.
Én is úgy tudom hogy csak tisztítóban lehet.
Én sem vállalnám be. Nekem egy tolldzsekim volt/van, hát az sem tolerálta túlzottan a mosógépes mosást. Több napig száradt ki, és amikor kivettük a gépbõl teljesen össze volt állva. Száradás után is alig lehetett benne szétoszlatni a tollat. És igen mi is nyáron nagy melegben mostuk ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, nekem mosó-szárító gépem van ezért gondoltam meg is szárítanám vele, mert az is elég fórró levegõvel szárít. Ki fogom próbálni remélem nem megy tönkre, se a párna se a mosógép.

Lesz-e valamikor valódi rendszerváltás Magyarországon? Lesz-e valaki, aki bevállalja a kiadáscsökkentést?

Nyilvánvaló, hogy ma Magyarországon nagyon sokat költünk szociális kiadásokra (pl. segélyek, nyugdíj), nagy a közszféra, stb. Ezek fedezésére újabb és újabb adókat kell kivetni, a meglévőeket emelni kell, emiatt Magyarország a világon az egyik leginkább megadóztatott országává vált, ahol nem igazán érdemes vállalkozni. Az államnak ki kellene vonulnia rengeteg területről. Kérdésem az, hogy lesz-e végre egy olyan politikai erő, aki bevállalja a kiadások nagyarányú csökkentését, illetve lesz-e elég támogatottságuk ahhoz, hogy kormányerővé váljanak?

Legjobb válasz: Nem. Ha abszolút többségben vannak a szavazók között az inaktívak, és az állami alkalmazottak, akkor esélytelen.

Nem. Ha abszolút többségben vannak a szavazók között az inaktívak, és az állami alkalmazottak, akkor esélytelen.
Nem, hisz megállna a Világegyetem tágulása azon nyomban :) )) 11:50 "Nem a szoc.juttatások miatt kell ez a sok adó, hanem az egykulcsos adó miatt bevételkiesést, a MOL-vásárlást, stadionépítéseket kell ezekbõl finanszírozni." A nyugdíjkiadások teszik ki a költségvetés kiadási oldalának legnagyobb szeletét. Egymagában többet költünk nyugdíjakra, mint oktatásra és egészségügyre együttvéve. A stadionépítési lázálom valóban tenyérbemászó dolog az ország jelenlegi helyzetében, de összességében aprópénz.
Most élünk meg egy valódi rendszerváltást, és következményeit. A hatalom megszerzése és megtartása emészti fel a legtöbb pénzt, nem az, amit te írtál. Én kiegyeznék azzal, hogy lemondok a nyugdíjamról, az eddig felvett összegeket visszafizetem, és kérem vissza az általam befizetett járulékokat a kamataival együtt. Ilyen kezdeményezésem már volt, de mindjárt elakadt a bírósági szakaszban.
Kutyából nem lesz szalonna, magyar politikust soha nem fogja érdekelni a szavazótábora.
Elõbb fagy be a pokol, minthogy Magyarországon valaki érdemi kiadáscsökkentést csináljon. A legkisebb lépés a helyes irányba, és többmillió kádárista kisember kezd malacvisítás-szerû panaszba. Pl. a gyk polrovat szinte teljes törzsközönsége :) ))) Ld. micsoda hisztit csapnak itt olyan apróságok miatt, mint az egyetemi keretszám-csökkentések vagy a segélyek szigorítása. Pedig azok apróságok ahhoz képest, amire szükség van.
Érdekes pedig a divatellenzékiek nagyon sírtak azon, hogy mennyi közalkalmazottat tettek ki és szegény rokkant nyuggereket is elmeszelik stb. stb. A nagy arány meg relatív, pl. lefelezni a kiadásokat több bajt okozna mint bármi mást.
3/4 Az egykulcsos adó nem vesz el annyit, mint a sok segélyes, "rászoruló" támogatása. Emellett túl nagy a közszféra, nagyon, rengeteg pénzt költünk egy rosszul mûködõ egészségügyre, aztán meg ne feledkezzünk meg a magas korrupcióról sem. Csalnak a politikusok is, de a kisember is. Ugyanis amíg az a "menõ", aki nem ad számlát, feketézik, szolgáltatásokért nem fizet, addig nem lesz érdemi javulás. Az utazási kedvezmények rendszerét jelentõsen át kellene alakítani, egyedül a nyugdíjas és a diák kedvezményt kellene meghagyni, de nekik is kellene fizetniük legalább 60%--ban az utazásaikat. A nagy átalakításokat egyik párt sem meri meglépni, mert még nagyon sok begyepesedett ember él az országban, akik megszokták a szocializmus alatt, hogy nekik minden jár alanyi jogon. Amíg a kádárista generáció ki nem hal teljesen, addig nehéz lesz változtatni.
1/2. A keretszámok csökkentése azt jelenti, hogy sok tehetséges, de nem gazdag szülõ gyermeke nem tud tovább tanulni. Nem a szoc.juttatások miatt kell ez a sok adó, hanem az egykulcsos adó miatt bevételkiesést, a MOL-vásárlást, stadionépítéseket kell ezekbõl finanszírozni. A többi pazarlásról már nem is érdemes beszélni.
Melyik városban laktok? Odaköltözöm, mert itt Budapesten nem költenek sokat se nyugdíjra, se egészségügyre, csak veszik ki belõle a pénzt. Az utolsó kérdésedre a válasz: NEM.

Helló, Judit vagyok.2 éve szedem a Cilest tablattát, ebben a hónapban abba hagytam, jövő hónaptól szeretném folytatni a szedését. Hogyan tegyem és lesz e valami mellékhatása?

Legjobb válasz: Minek hagytad egyátalán abba? Ha most meg majd megint elkezded? Biztos lesz valami mellékhatása, a fog.gátlóval nem szabad így játszadozni! Egyik hónapban szedem, utána nem majd 1 hónap múlva megint. Egy darabig biztos leszenek problémáid!

Minek hagytad egyátalán abba? Ha most meg majd megint elkezded? Biztos lesz valami mellékhatása, a fog.gátlóval nem szabad így játszadozni! Egyik hónapban szedem, utána nem majd 1 hónap múlva megint. Egy darabig biztos leszenek problémáid!
Ezzel teljesen felborítod a hormonháztartásodat, nem egészséges és lehetnek gondjaid. Konzultáltál errõl a nõgyógyásszal? Õ mit mondott? Különféle mellékhatásia lehetnek, mindenkinél más, és ez nem gyerekjáték.
hello, én Béla vagyok

Help! Most elõször szeretnék kipróbálni tömegnövelõ szert. Mindennap súlyzózok picit de nem sokat érek el vele, ezért a power poteinra gondoltam, csak nem tudom hogy el e lehet csak úgy kezdeni ezt vagy lesz e valami bajom?

az unokatestvérem ilyesmi szertõl kórházba került

Legjobb válasz: Nehezen akarom elhinni hogy az unokatestvéred egy koncentrált élelmiszertõl került volna korházba. Maximum az orvosok arra fogták.

Nehezen akarom elhinni hogy az unokatestvéred egy koncentrált élelmiszertõl került volna korházba. Maximum az orvosok arra fogták.
A kérdező hozzászólása: nem tudom pontosan hogy mitõl csak szedett valamit meg elvileg edzett is mellé
A kérdező hozzászólása: lehet hogy túladagolta magát és keveset edzett mellé?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Akkor az inkább szteroid lehetet, azért nem ugyanaz a kettõ. Ez még mindig boltokban életkortól függetlenül legálisan vásárolható élelmiszer (mintha 3in1 kávét vennél kis túlzással). Amúgy a "Mindennap súlyzózok picit" nekem inkább idõpocsékolásnak tûnik mintsem edzésnek, bár a célod/életkorod nem tudom. Ha meg erre a termékre gondoltál - [link] ez nem épp tömegnövelõ hanem fehérje, tehát nincs benne szénhidrát (cukor). Tömegnövelõ inkább a nehezen hízóknak kell, persze ez nem törvényszerû. A lényeg hogy elösszõr egy étrendet kéne összeállítani megfelelõ makrotápanyagok bevitelével majd mulivitamin meg persze egy normális edzésterv pihenõidõkkel. És akkor lesz fejlõdés. Sárga Kapszulát olvasd el ha érdekel a dolog, minden információt/edzésterveket/étkezést megtalálsz benne ([link] regisztráció után letölthetõ, google vagy android marketen is fent van)
A kérdező hozzászólása: mindennap 2 órát edzem ebbõl 1 órát töltök súlyzózással a célom pedig a több izom 17 vagyok arra vagyok kíváncsi hogy van e valami mellékhatása ennek ha mesterséges fehérjét viszek a szervezetem be és lesz e hatása
Ez nem mesterséges, teljesen természetes tápanyagforrás. És mint ilyen, nincsen , , hatása", vagyis pont annyi mint egy szelet húsnak. Ez csak élelmiszer, porított formában, annyi az elõnye, hogy gyorsabban felszívódik mint a szilárd táplálék. Kiegészítésre érdemes használni, azaz ha nincs meg a kellõ fehérjebeviteled szilárd táplálékból akkor fehérje porral tudod fedezni. Üdv,

Mit tudtok arról, hogy a tehetséggondozó felvételi helyett lesz-e valami más, és arról, hogy 5 évfolyamos osztályok (0. -ban nyelvi előkészítő év) indulnak-e?

Tehetséggondozó felvételi idén nem lesz, de elég valószín?nek tartom, hogy lesz helyette valami más. Esetleg tudtok-e valamit err?l?

Tömeget szeretnék növelni és találtam egy port, a Volumass 35-t. Kérdezném tartalmaz-e valamilyen káros alapanyagokat, lesz-e valami bajom tőle?

volumass 35-ről egy link:

Legjobb válasz: igen, sok kárpos alapapanyag van benne pl: fehérje szénhidrát kreatin

igen, sok kárpos alapapanyag van benne pl: fehérje szénhidrát kreatin
Már most van bajod tõle: idióta kérdéseket teszel fel.
És mindez azért, mert ez a termék olyan káros, hogy már gondolati szinten is bomlaszt. Az agyad automatikus védelmi mechanizmusa, hogy elpusztítja a saját gondolkodni tudó részét, így elfelejted, hogy valójában mit is akartál. Nagyon durva cucc.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!