Találatok a következő kifejezésre: Lesz vmi ha (106 db)

Ha óvszert hordok a táskámban nap mint nap, mert nem tudhatom, hogy mikor alakul úgy, hogy lesz vmi a bnőmmel, akkor annak lehet vmi baja? (nyomódik a könyvektől, meleg/hideg van kint stb)

Legjobb válasz: nincs olyan meleg/hideg h a táskádban baja lenne tõle a dörzsöléstõl/pontszerû nyomástól károsodhat (elvékonyodik, kiszakad), amikor felhúzod vizsgáld meg alaposan

nincs olyan meleg/hideg h a táskádban baja lenne tõle a dörzsöléstõl/pontszerû nyomástól károsodhat (elvékonyodik, kiszakad), amikor felhúzod vizsgáld meg alaposan
Tedd a taskádba olyan helyre ahol nem tartassz mást akkor nem sérülhet meg.

A Biovanne plust lehet úgy szedni, hogy reggel- este 2 2? mert a napi adag reggel- este 1 1 . ha kettesével szedem lesz vmi baj?

Legjobb válasz: Hamarabb elfogy, hatása nem lesz tõle dupla, túladagoláshoz még kevés, szóval baj nem lesz, csak értelme nincs.

Hamarabb elfogy, hatása nem lesz tõle dupla, túladagoláshoz még kevés, szóval baj nem lesz, csak értelme nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
LoL min 2 venti van a gépedben állt 3 Táp, cpu, vga minnek kell a hûtés szal neeeeee
Húzd ki bátran de csak nyáron...(csak vicc) Inkább cseréltesd ki az olcsóbb lesz mintha kihúznád. Egy proci hõmérséklete elérheti a 80 fokot is. Gondolhatod hûtés nélkül meddig megy.!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor biztos 3 van nem tudom :D Szal akk nem húzzam ki?
Remélem a proci hûtõt huzigálod ki, jó eséllyel pályázhatsz majd új procira a közeljövõben...
Ne húzd ki semelyiket, telepítsd fel a speed fan nevü progit, azzal kikapcsolhatod, és írja a hõmérsékletet is, sõt beállíthatod, ha melegedik a gép visszakapcsolja magától a hûtõt... http://download.chip.eu/hu/SpeedFan-4.31_83556.html
Honnan a fenébõl tudjam melyik hûtõrõl van szó.

Help me! Ha beveszek egy hashajtót, lesz vmi bajom?

És mennyit hányok majd, ami hány kg mínusz lesz?

Legjobb válasz: Ha hashajtót veszel be nem hányni fogsz, hanem hasmenésed lesz....

Ha hashajtót veszel be nem hányni fogsz, hanem hasmenésed lesz....
Bázzmeg, hashajtóval meg hányva akarsz fogyni?!?! Hát van neked eszed?

Ha parancssorból konvertálok fat32-ből ntfs-be lesz vmi különbség a normál formázáshoz képest?

Egyáltalán mi a különbség a normál és a gyors formázás közt?

Legjobb válasz: Igen lesz különbség, fõképp az, ha a fat32-es partíciódon voltak szektorhibák, akkor a konvertálás nem fogja kijavítani azokat teljesen, viszont a megéri megcsinálni, mert az ntfs fájlrendszer 3 gigás partíció fölött is tudja kezelni a dolgokat. A gyorsformázás során nem történik tényleges szektorellenörzés és helyreállítás, csakúgy mint a konvertálás esetében. Tehát a konvertálás felér a gyorsformázás "teljesítményével" nem sokkal tud többet, bár ahol üres a szektor ott tud javítani a rendszeren. Normál formázás során a winchester minden egyes szektora törlõdik és újra létrehozzák rajta azokat, illetve helyet alakítanak ki az adatok számára. Tehát biztosabb és jobb ezt használni egy operációs rendszer telepítése során.

Igen lesz különbség, fõképp az, ha a fat32-es partíciódon voltak szektorhibák, akkor a konvertálás nem fogja kijavítani azokat teljesen, viszont a megéri megcsinálni, mert az ntfs fájlrendszer 3 gigás partíció fölött is tudja kezelni a dolgokat. A gyorsformázás során nem történik tényleges szektorellenörzés és helyreállítás, csakúgy mint a konvertálás esetében. Tehát a konvertálás felér a gyorsformázás "teljesítményével" nem sokkal tud többet, bár ahol üres a szektor ott tud javítani a rendszeren. Normál formázás során a winchester minden egyes szektora törlõdik és újra létrehozzák rajta azokat, illetve helyet alakítanak ki az adatok számára. Tehát biztosabb és jobb ezt használni egy operációs rendszer telepítése során.
A kérdező hozzászólása: Új külsõ vinyót konvertáltam fat32-rõl ntfs-re, remélhetõleg még nem voltak rajta hibák. Kösz a választ. :)

Lesz vmi baja? Ha lesz?

9hónapos a kislányom tudom elég érdekes kérdés lesz :) Ma itt járt nálunk testvérem aki igen magas termet felvette picit és ahogy magasra emelte nem figyelve a gerendát beverte kicsi buksiját.. Kissé félek kutacsa miatt bár egyáltalán nem sirt csak nézett ránk hogy most mi van :) Egész este figyeltem de nem vettem észre rajta semmi szokatlant(nem hány nem szédeleg stb) ugyan ugy játszott nevetett stb. szerintetek lehet vmi baja? hasonló esetek?

Legjobb válasz: Ha baj lett volna egybõl megmutatkozik. Például leghamarabb a szemtengelye állásából lehetett volna arra következtetni,hogy valami károsodás érte. Nyugodj meg!

Ha baj lett volna egybõl megmutatkozik. Például leghamarabb a szemtengelye állásából lehetett volna arra következtetni, hogy valami károsodás érte. Nyugodj meg!
Ha nem is sírt a pici, akkor nem valószínû, hogy komolyabban megütötte volna a fejecskéjét. Ha baj lenne, azt már észrevetted volna, aluszékonyabb lenne, nyûgösebb, és étvágytalan. A kutacs azért nem annyira érzékeny ám, mint amilyennek tûnik! Persze, ha lehet, legközelebb jobban vigyázzatok a picire, de hidd el nekem, lesz még olyan késõbb is (fõleg, ha elindul), hogy idõnként bekoppan a kis feje, vagy más testrésze. Gyerek nincsen kék-zöld foltok nélkül... Nálunk a kisfiam egy idõben az ágyról esett le néhányszor, mert mi még azt hittük, hogy alig kúszik, õ meg már mégis sikeresen lehemperedett a 180 cm széles franciaágyról! (Pedig mindig középre tettem le!!!) Késõbb, amikor meg már figyeltem rá, hogy le ne essen, akkor meg elég volt neki egyetlen pillanat, amíg elfordultam valamiért. Ha addig nyugton is volt, akkor biztosan elkezdett gurulni, mászni, és puff! :S Ha viszont a rácsos ágyba raktam, azonnal üvöltött... Szerencsére aztán megtanítottuk, hogy fenékkel lefelé közlekedjen, ha már közlekedik, és onnantól nem volt több balesetünk. Ilyenkor az a fontos, hogy ha már megtörtént a baleset, de legalább figyelgesd, hogy rendben van-e a kicsi, és ha bármi szokatlant észlelsz, irány a doki!
A hányás az agyrázkódás fontos tünete. Ha sem ez, sem koordinációs zavar nem volt, akkor megnyugodhatsz. Maximum érzékeny lesz a feje ott pár napig :)
Gyanitom, hogy semmi baja, mert egy agyraszkodast kivalto ütes azert komoly sirast eredmenyez. Es valoban nem olyan törekenyek, mint amilyennek latszanak. De azert ovatosan. Ha nincs tünet 1 napig: aluszekony, zavart (koordinacio vagy nyügösseg, szeme összeall stb) etvagytalansag, akkor megnyugodhatsz.
Dehogy is! Puha a fejük! Mégcsak nem is sírt! Úgy van ez megalkotva, azért puha, nem törik könnyen. Engem unokatesóm fejre ejtett a pólyából! Ne röhögjünk, kérem, ez van! Asztal magasról. Meg se mondták anyámnak, csak mikor elindultam/megszólaltam. Leszs ott még nagyobb koccanás is, ha mászik, ne félj. Akkorákat zuhannak hanyatt állásból - mégsincs bajuk. Az õrangyala odatette a szárnyát.
Az agyrázkódás kezelése(nemrég volt) : ágynyugalom. És ne nézzek tévét. Hát ezt megtehetitek ti is, biztos ami biztos.
A mi lányunk 7-8 hónapos volt, amikor sikerült beverni a feje tetejét az ajtó szemöldökfájába. Ugyanilyen felemeléssel. Semmi baja nem lett, mi jobban megijedtünk, mint õ. 3 hónapos korában meg leesett a nagyapja mellõl az ágyról (abba a nagyapa betegedett bele, napokig maga alatt volt, a gyerek meg ugyanúgy viselkedett, mint azelõtt) A férjem a bölcsõbõl ringatták ki a nagytesói a konyha kövére, neki sem lett baja. Úgyis nagyon izgulsz (az anyukák már csak ilyenek), figyelni fogod, nem változik-e a viselkedése. Egy napon belül jelentkeznie kellene a tüneteknek, ha lett valami baja, de szerintem nem lesz.

Ha a muffintésztába nem egybe rakom bele a tojást, hanem felverem külön a fehérjét lesz vmi baj?

azt akarom, hogy légiesebb tésztát kapjak, és gondoltam így az lenne...vagy ez hülyeség?:D

Legjobb válasz: Jól gondolod, könnyebb, levegõsebb lesz a tészta.

Jól gondolod, könnyebb, levegõsebb lesz a tészta.
A gondolat jó, de a gyakorlat más szerintem. semmi különbséget nem veszek észre az egésztojásos és a külön felvert között. Próbáltam, nekem feleslegesnek tûnt. sok kevert tészta van egész tojással, sõt piskóta is, és azok is könnyûek, levegõsek. mivel a muffin kis helyre van "bezárva" a kapszliba, nem is igazán tud érvényesülni a felvert habos változat. Persze ki kell próbálni, és akkor el lehet dönteni, melyik a számunkra megfelelõbb állag.
Én is próbáltam már felvert tojással és felveretlennel is, és nem vettem észre különbséget. Amúgy elméletben tényleg igazad van.

Aki szívzörejes az elvileg nem tetováltathat de ha mégis megteszi lesz vmi következménye? V csak beparáztatni akarnak ezzel?

tetoválás , szívzörej

Legjobb válasz: Attól függ mi okozza a szívzörejt, mert ugye ez csak tünet és nem maga a betegség. Az alap betegségtõl függ, hogy esetleg lesz-e betegséged. És bizony van olyan szívbetegség, ami szívbelhártya gyulladásra hajlamosít tetoválásnál. Én tisztelem azt az embert, aki ennyire figyel Rád.

Attól függ mi okozza a szívzörejt, mert ugye ez csak tünet és nem maga a betegség. Az alap betegségtõl függ, hogy esetleg lesz-e betegséged. És bizony van olyan szívbetegség, ami szívbelhártya gyulladásra hajlamosít tetoválásnál. Én tisztelem azt az embert, aki ennyire figyel Rád.
orvos mondta?? mert ha igen akkor bízz benne legalább egy kicsit...õ több évig csak azért tanult hogy az ilyen problémákra megoldást tudjon
A kérdező hozzászólása: nekem az a bajom a szívemmel h a bal billentyüm nem zár jol. de ebbõl én semmit nem érzek. de azért köszönöm a válaszokat

6 hetes terhesen elvetéltem, a doki 3 hónapot mondott, utána lehet ismét próbálkozni. Volt aki nem várt ennyi időt? Lesz vmi baj, ha nem várok ennyi időt?

Legjobb válasz: Lehet, hogy semmi gond nem lesz, lehet, hogy megtörténik megint, mert nem hagytad erõsödni a méhed, stb...

Lehet, hogy semmi gond nem lesz, lehet, hogy megtörténik megint, mert nem hagytad erõsödni a méhed, stb...
A három hónapot azért mondják a dokik mert nem csak regenerálódni kell a szervezetnek, hanem a dolgot lelkileg is fel kell dolgozni. Nyilván egyénileg eltérõ, hogy ehhez kinek mennyi idõ szükséges, de egy rendes cilust azért mindenképpen "illik" várni. Nyilván volt már olyan kismama aki nem várt háeom hónapot, és nem lett semmi gond a babával. Egy munkatársam korán fogant második babája is elment, igazából senki nem tudja, hogy ennek az elsõ esettõl független véletlen volt az oka, vagy az, hogy nem várt a terhességgel.
Én mindenféleképpen várnék, ha nem is 3-at, de egy menzeszt mindenféleképpen! Igen a lelki része, amit nehezebb feldolgozni! Nekem a dokim azt mondta, hogyha sikerülne a baba, nem lesz gond. Mi megvártuk a 3 hónapot, és most a 3. próbálkozós hónapnál járunk, és még nem sikerült...remélem már nem kell rá sokat várnunk! :-)

Ha 3.7 voltos aksit toltok 5voltos toltovel akkor lesz vmi baja?

Legjobb válasz: Addig, amíg nem töltöd túl, nem lesz baja, mert kb. annyival is kell. ;)

Addig, amíg nem töltöd túl, nem lesz baja, mert kb. annyival is kell. ;)
túltölteni ezekkel az újfajta töltõkkel nem fogja tudni mert van bennük védelem.
Pontosan hol olvastad, hogy újfajta töltõvel akarja? Mert ha egy 5v-os kapcsoló üzemû, vagy trafós táppal tölti, abban nincs semmilyen védelem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!