Találatok a következő kifejezésre: Lesz valami hogy (945 db)

Aki lesmarol engem az akarhat is tolem valamit vagy forditva en ha lesmarolok valakit, akkor gyanus lesz neki, hogy hatha akarok tole valamit?

:) mi egy olyna barati korbe tartozunk ahol mindenki fiu es lany egyarant szeret egymassal flortolni,es samrolas utan mintha mise tortent volna ugy mennek tovabb a dolgok....viszont envelem az egyik haverokm akart smarolni,mar olyna kozel volt hozzam,de nem engedtem...akarhatott tolem valamit?ha en smarolnak vaalkivel koztuk akakor gyanus lenne nekik,hogy hatha akarok tole valamit??

Legjobb válasz: szerintem, ha ez a ti társaságotokban egy normális és megszokott dolog, akkor nem fogja senki sem azt gondolni, hogy akarnátok egymástól valamit. egyébként szerintem a csók sokak számára nem bír nagy jelentõséggel, így vannak, akik csak úgy osztogatják jobbra-balra, minden további következmény nélkül. valaki számára pedig igenis nagy jelentõsége van, és nem osztogatja csak úgy akárkinek, hanem csak annak, akitõl akar is valami komolyabbat. nehéz pl.ismeretlenül ezt valakinél megállapítani, pl.ha egy bulin elcsattan valakivel egy csók, az nem jelenti azt, hogy abból kapcsolat is lesz. még akkor sem, ha esetleg jól ismeri egymást a két illetõ. a pillanat hevében sok dolog meg tud történni... de ti bizonyára jól ismeritek egymást abban a baráti körben, szóval ha nálatok a csók mondjuk olyan megszokott, mint másol az arcrapuszi, akkor esetleg nem árt szavakkal is kifejezni, vagy más jelekkel, hogy te esetlegesen akarsz valakitõl valamit...

szerintem, ha ez a ti társaságotokban egy normális és megszokott dolog, akkor nem fogja senki sem azt gondolni, hogy akarnátok egymástól valamit. egyébként szerintem a csók sokak számára nem bír nagy jelentõséggel, így vannak, akik csak úgy osztogatják jobbra-balra, minden további következmény nélkül. valaki számára pedig igenis nagy jelentõsége van, és nem osztogatja csak úgy akárkinek, hanem csak annak, akitõl akar is valami komolyabbat. nehéz pl.ismeretlenül ezt valakinél megállapítani, pl.ha egy bulin elcsattan valakivel egy csók, az nem jelenti azt, hogy abból kapcsolat is lesz. még akkor sem, ha esetleg jól ismeri egymást a két illetõ. a pillanat hevében sok dolog meg tud történni... de ti bizonyára jól ismeritek egymást abban a baráti körben, szóval ha nálatok a csók mondjuk olyan megszokott, mint másol az arcrapuszi, akkor esetleg nem árt szavakkal is kifejezni, vagy más jelekkel, hogy te esetlegesen akarsz valakitõl valamit...
A kérdező hozzászólása: de itt az a baj, hogy en nem osztogatom csak ugy a csokokat, hanem en annak, akitol akarok is valamit...de ok ezt nem fogjak eszrevenni :(
Elég érdekes a baráti társaságod, remélem azért szexelni nem szokott mindenki mindenkivel.

17 hetes terhes vagyok. Mióta tudom, hogy babánk lesz, szedem az elevitet, de ma elfogyott. Mi lesz ha nem szedem tovább? Lesz valami gond a babával, ha kihagyok 1 hónapot?

Legjobb válasz: Biztos sokan a torkomnak ugranának a válaszom miatt, de szerintem semmi bajod nem lesz, ha nem szeded tovább a vitamint. Sõt, semmi baja nem lesz a babádnak, ha egyáltalán nem szedsz vitaminokat. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, az elsõ vizsgálaton én kikértem ezekrõl a készítményekrõl az orvosom válaszát és õ egyáltalán nem javasolta egyiket sem. Azt mondta, nagy divat mostanában a magzatvédõ vitaminok szedése és születnek is sorban a 4-5 kg-os babák... Én rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam a terhesség alatt (termelõtõl vásároltam, nem a tescoban). Ha valamire szüksége van a szervezetednek, jelezni fogja!

Biztos sokan a torkomnak ugranának a válaszom miatt, de szerintem semmi bajod nem lesz, ha nem szeded tovább a vitamint. Sõt, semmi baja nem lesz a babádnak, ha egyáltalán nem szedsz vitaminokat. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, az elsõ vizsgálaton én kikértem ezekrõl a készítményekrõl az orvosom válaszát és õ egyáltalán nem javasolta egyiket sem. Azt mondta, nagy divat mostanában a magzatvédõ vitaminok szedése és születnek is sorban a 4-5 kg-os babák... Én rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam a terhesség alatt (termelõtõl vásároltam, nem a tescoban). Ha valamire szüksége van a szervezetednek, jelezni fogja!
Valóban azt mondják, nagyobb súllyal születnek a vitaminos babák, ez az én esetemben nem így volt, az elsõ fiam 3750 g volt( 42.héten), a lányom 3350 (40.hét), a pici fiam pedig 2750 (38.héten).Mindhátom császáros, így szülés szempontjából mindegy iy volt a súlyuk. Az elsõmnél én is ELevitet szedtem, aztán a lányommal Bérest, harmadszorra Pregnavitet, nem utolsósorban az ára miatt (jóval olcsóbb, mint az Elevit) Én mindenképp szedtem volna vitamint, a baba miatt is, meg magam miatt is, de egyáltalán nem muszáj, a dokim sem ragaszkodott hozzá Ninamina
Nekem is most fogyott el, én Gravidát szedtem. Megkérdeztem a dokimat, hogy vegyek e új dobozzal, elég drága sajnos. Azt mondta, hogy jelentõsége az elsõ 3 hónapban van, mert akkor alakul ki az idegrendszer, stb... A baba elveszi a szervezetedbõl, ami neki kell, a vérképed meg kimutatja, hogy mi hiányzik, és csak azt kell pótolni. Én nem veszek újat. A keményedések miatt szedem a Magne b6-ot, ha valami még hiányzik, azt meg a dokim majd megmondja. Eddig minden oké, fittek vagyunk mindketten. 20 hét alatt 2, 5 kilót híztam, a babám, most 290 g-os. Nem a vitaminoktól lesznek nagy babák, ez a legnagyobb hülyeség.
Szia! Semmi bajod nem lesz, változatos, vitamindús táplálkozással is meg lehet oldani, viszont én a tél közepén biztosan nem hagyatkoznék csak a zöldségre-gyümölcsre, biztosan szedném tovább a vitamint. Igazából neked is jó lenne, ha szülésre rendben lenne a vas, folsav, vitamin-"készleted", és nem vonná el az egyre növekvõ babád teljesen a szervezetedbõl. Nálam is a terhesség közepe felé kezdett kialakulni a hiány, pedig én végig szedtem az Elevitet, még szoptatás alatt is. Nekem égül pluszban kellett még vasat és folsavat is szednem. Azt meg egy kicsit unom, hogy nagy babák születnek a vitamintól. Kérdezném attól, aki ezeket írja, hogy honnan veszi? Olvasta valamelyik orvos-fórumon, esetleg a nõgyógyásza említette, vagy õ maga szült már Elevit mellet 5 kg-s babát? Az én fiam 40 hét + 5 napra született 3150 g-mal. Mindenkinek jó egészséget, üdv!
A baba súlyát elsõsorban a genetika határozza meg! Leginkább abból lehet következtetni, hogy mekkora lesz, hogy te és a férjed mekkorával születtetek. Egyébként semmi nem lesz, ha nem szedsz. Ha vérszegény vagy, úgyis ír fel a doki vasat!
Biztos, hogy nem lesz baj. Mondjuk én félidõig szedtem naponta, utána a 8. hónapig 2 naponta, és nem lett óriás babám (3330 gramm). De igazából a baba elvonja azt amire szüksége van, és a szervezetedben megvan minden vitamin, amire szüksége lehet. Én igazából magam miatt szedtem már a végén, mert eléggé sápadt lettem, fájtak az ínyeim, és valamiért nem kívántam a gyümölcsöket, így jól jött egy kis vitaminpótlás. De enélkül is szép és egészséges lesz a babód!
Semmi bajod nem lesz. Én nagyon rendetlen vagyok, és nehezemre esik nem elfelejteni a tabletták beszedését. Így nem is sokáig kísérleteztem a terhesvitaminnal. Szedtem folsavat, és változatosan táplálkoztam. Csudiszép és egészséges kisfiam született! :-))
Szia! Én a 14. hétig szedtem a terhesvitamint, Elevitet, akkor mondta az orvosom, hogy most már akár abba is hagyhatom. Kisfiam az átlagnál kicsit nagyobb súllyal, és hatalmas hosszal született: 3850 gramm és 60 centi. Ha változatosan és vitamindúsan táplálkozol, semmi gondja nem lesz a babádnak és Neked sem!

Tegnap voltam a fogorvosnál és a bal alsó 6os fogamat kihúzta. Utána 1 nappal már ettem. De megpróbáltam úgy hogy a sebbe ne menjen. Szerintetek lesz valami baj? és ott a sebbe van középen valami fehér. Az mi? és 1 nappal utána szénsavasat lehetinni?

Legjobb válasz: Nem lesz baja, én foghúzás után már 4 órával ettem, ráadásul tarhonya volt a kaja. A szénsavasat még hanyagolnám pár napig,a fehér "valamitõl" meg nem kell vélni, most kezd varrosodni. :)

Nem lesz baja, én foghúzás után már 4 órával ettem, ráadásul tarhonya volt a kaja. A szénsavasat még hanyagolnám pár napig, a fehér "valamitõl" meg nem kell vélni, most kezd varrosodni. :)
Szénsavasat, tejet, tejes ételeket, csípõset egy hétig tilos enni és ami nagyon fontos, szintén egy hétig tilos öblögetni, szívogatni a sebet. A húzás után másnap óvatosan már lehet mosni a sebet fogkefével. A fehér valami a gyógyulás jele. Nem szabad piszkálni. De fura, hogy a fogorvos ezeket nem mondta el neked!!
A kérdező hozzászólása: És az baj hogyha pogácsát ettem? :/
Az nem:)

Ha beteszem a gépet a hűtőbe (PC), úgy hogy megy, lesz valaminek valami baja? Komolyan kérdezem

B*szott meleg van, muszáj vmit csinálni :D

Legjobb válasz: Alapvetõleg nem lesz baja, csak azt akadályozd meg (ami nem épp egyszerû) hogy ne csapódjon le a pára az alkatrészeken. De problémásnak látom hogy a kábeleket hogyan vezeted ki a hûtõ ajtaján, mondjuk talán hûtõládával könnyebb megoldani mint hûtõszekrénnyel

Alapvetõleg nem lesz baja, csak azt akadályozd meg (ami nem épp egyszerû) hogy ne csapódjon le a pára az alkatrészeken. De problémásnak látom hogy a kábeleket hogyan vezeted ki a hûtõ ajtaján, mondjuk talán hûtõládával könnyebb megoldani mint hûtõszekrénnyel
Rakd be a géped a hûtõbe kikapcsolt állapotban (és hûtsd le), vezesd ki a kábeleket, meg még tegyél be egy kis aktív szenet a pára ellen. Sztem a hûtõ hamarabb tönkremegy mint a PC.
Nem értem, miért csapódna ki a pára a gépre?, a vízpára az alacsonyabb hõmérsékletõ testekre csapódik ki. A számítógép meg egyértelmûen nem hidegebb, mint a hûtõben található testek. Persze amikor kivesszük a gépet a hûtõbõl, akkor bizony úszni fog a vízben. A problémát szerintem a villanyszámla okozza. A számítógép felemelgíti a hûtõ belsejét. Ezt persze érzékeli a hûtõ szenzora, és bizonyon kõkeményen fog küzdeni azért, hogy visszahûtse a levegõt. Normál esetben gyorsan visszahûl a levegõ, majd ha lekapcsolt az öm hõszivattyú(így hívják?), szép lassan visszamelegszik, és újra bekapcsol pár percre. De ha a gép bennevan, folyamatosan mûködni fog a rendszer.
A videó csak egy bemutató! Tehát ha folyamatosan játszani akarsz a túl húzott gépeddel: Vegyél normális házat, tuning hûtõt és hasomlóakat. Vagy a Ráfordított összegbõl vegyél egy normális procit!
Igazabol, a nitros hutesnel nem veletlenul van a "pot" - az a ize a cpu-n, amibe pakoljak a cuccot - mert a proci birja az extrem hocsokkenest, de egy csomo mas nem. A huto-t valoszinleg kibirna, a hutolada/melyuto mar kerdeses. En amugy azon kivul, hogy raktam +1 ventit a hdd-nek (az inkabb ne melegedjen, mert azon ertekes adatok vannak, raktam a gep aljaba egy "jegaku"-t. (rongyba csavarva, a parasodas elkerulese miatt) A zart gephazban erezheto a jotekony hatasa, csak 4-6 orankent cserelni kell. :) De amugy nemtudom, nalad mi a extrem meleg a gepben?
A kérdező hozzászólása: Ha azt tartod hülyeségnek amít én írtam, kukkantsd meg ezt. http://www.youtube.com/watch?v=n3n91MkkO1s&feature=related -190 fokon muzsikál a gép. Jó oké, ez elég állatul néz ki, de ha így megy tovább a világ, egyszerûbb és elérhetõbb is lehet.
11:49 A hûtõben 7 fok van. Hogy fagynának szét az alkatrészek? A processzor hogy hûlne le 10 fokra? Akkor ha a szobában van 24 fok, akkor a processzor csak 27-ig melegszik fel? Hogy fagyna rá a HDD olvasófeje a lemezre? Egy WD merevlemeznek 0-60 fok a mûködési tartománya, a hûtõben meg 7 lenne. Szerintem hülyeség berakni a hûtõbe (a pára lecsapódna), de amiket te írtál az még nagyobb hülyeség.
A kérdező hozzászólása: Ááhh, köszönöm mindkettõtöknek! Elsõ! Az ajtó melletti szigetelésnél kivezetném a kábelt, és utána csukom rá! Második! Mondassz valamit, bár a gép az gép, nem ember :D Viszont ha lehûlt állapotban teszem be, majd indítom el? Gondolj csak a legújabb technikára. Amikor folyékony nitrogénnel (asszem, ebben nem vagyok biztos hogy milyen anyaggal) hûtik a gépeket, mégsincs bajuk.
Ennél lámább ötletet életemben nem hallottam! hát csak annyi, hogy hirtelen hõsokkot kap, a 60-70 fok körüli processzorok amik benne vannak, nagyon rövid idõn belül 10 fokra hûlnek. Ahogy teneked sem esne jól, ha Titanicról bedobnának a 1-4 fokos óceánba, úgy a géped sem fogja díjazni az 5percen belüli 50 fokos hõmérséklet csökkenést. Megrepednek a chipek burkolatai, szétfagy a hõvezetõ paszta, és betöri a processzort. A forrasztások leválnak a helyükrõl. A vinyó író-olvasófeje ráfagy a lemezre, ha így indítod el, esetleg el fog égni és közben jó nagy barázdát fog húzni rajta. A DVD meghajtó lencséje is bereped. A kondenzátorok felpuffadnak, és elfüstölnek. Szóval sok sikert! Ne feledd, a bolt mindig várja a hülyéket, vastag pénztárcával!
a kondik nem a hidegtõl puffadnak fel hanem a nem megfelelõ(magasabb) mûködési feszültségtõl.

Lesz valami következménye annak, hogy mindenem ropog?

Konkrétan ropog a lábujjam, bokám, térdem, combom, gerincem, vállam, könyököm, csuklóm, az összes ujjam és az állkapcsom. Borzasztóan idegesítő, hogy bármerre mozdulok is, mindenem kattog. 15 éves vagyok, egy 60 éves néni izületeivel. Sportolok, nem vagyok kövér se. Fogalmam sincs miért lehet ez, de komolyan kezdek aggódni a következmények miatt. Lehet belőle valamilyen bajom? Ha igen mit tudok tenni azért, hogy ne ropogjak?

Legjobb válasz: Nem abból lehet bajod hogy ropog, az csak jelezheti hogy már eleve valami nem stimmel. Kevesebb gabona, több omega3 (hal + kapszula) és zselatin (étkezési zselatin vagy bõr, porc) fogyasztásával kezdd. 'sport' helyett gyógytornákat lehetne végezni (ín-izom-velõ torna, callanetics, pilates). Ezeket általában csajok és kemény férfiak gyakorolják, sportolni jellemzõen bárki sportolhat.. hasznosabban kell eltölteni az idõt, erõsíteni kell a testet mert különben lesznek még 90 éves emberre jellemzõ ízületeid is.

Nem abból lehet bajod hogy ropog, az csak jelezheti hogy már eleve valami nem stimmel. Kevesebb gabona, több omega3 (hal + kapszula) és zselatin (étkezési zselatin vagy bõr, porc) fogyasztásával kezdd. 'sport' helyett gyógytornákat lehetne végezni (ín-izom-velõ torna, callanetics, pilates). Ezeket általában csajok és kemény férfiak gyakorolják, sportolni jellemzõen bárki sportolhat.. hasznosabban kell eltölteni az idõt, erõsíteni kell a testet mert különben lesznek még 90 éves emberre jellemzõ ízületeid is.

A röghöz kötés mellé lesz valami garancia arra, hogy lesz is állás? FEHÉROROSZORSZÁG legalább garantál munkát az 1 éves röghöz kötés mellé.

http://hvg.hu/itthon/20121215_Orban_feltetelei_lesznek_az_in..

Legjobb válasz: Nincs röghöz kötés. Egyszerûen az állam adóban vissza akarja kapni a képzésre fordított összeget. Ezért most azt vállalják az egyetemisták, hogy 20 év alatt 7 évet Magyarországon fognak dolgozni. Én személy szerint egyetlen olyan embert sem ismerek, aki azt mondaná, hogy az egyetem után elkövetkezõ 20 évben 14 évnél többet külföldön szeretne tartózkodni. Ez a szerzõdés amúgy is teoretikus. A most egyetemet kezdõkön 25 év múlva fogják számonkérni. Olyan embert pedig szintén nem ismerek, amely bármely politikai ötletnek most garantálná, hogy 25 év múlva is életképes lesz, vagy egyáltalán lesz olyan, aki számonkéri. Én részemrõl a véleményem az, hogy nem akarom, hogy olyan emberek képzését fizessék az adómból, akik nem akarnak Magyarországon adót fizetni. Én kifizetem az õ képzését, de õ már nem fogja az én gyermekemét.

Nincs röghöz kötés. Egyszerûen az állam adóban vissza akarja kapni a képzésre fordított összeget. Ezért most azt vállalják az egyetemisták, hogy 20 év alatt 7 évet Magyarországon fognak dolgozni. Én személy szerint egyetlen olyan embert sem ismerek, aki azt mondaná, hogy az egyetem után elkövetkezõ 20 évben 14 évnél többet külföldön szeretne tartózkodni. Ez a szerzõdés amúgy is teoretikus. A most egyetemet kezdõkön 25 év múlva fogják számonkérni. Olyan embert pedig szintén nem ismerek, amely bármely politikai ötletnek most garantálná, hogy 25 év múlva is életképes lesz, vagy egyáltalán lesz olyan, aki számonkéri. Én részemrõl a véleményem az, hogy nem akarom, hogy olyan emberek képzését fizessék az adómból, akik nem akarnak Magyarországon adót fizetni. Én kifizetem az õ képzését, de õ már nem fogja az én gyermekemét.
Abból kiindulva, hogy egy kétoldalú szerzõdés, kell munkát biztosítania az államnak, ha nem, akkor jogosan mehetsz külföldre.
Garancia NINCS , csak öngondoskodás.
"nem akarom, hogy olyan emberek képzését fizessék az adómból, akik nem akarnak Magyarországon adót fizetni." Tudok cirka 1.150.000 embert aki nagyon szeretne itthon adót fizetni ... már csak meló kéne hozzá. Pont az a lényeg, ezért jogos a poszt írójának felvetése. Ha nem lesz meló miért kell ígérgetni habókra?
Ja, de mi nem ott élünk. Elég nevetséges, hogy már egy Fehéroroszország is lassan Kánaán lesz Magyarországhoz képest. Menekül is mindenki. Lassan csak mi meg a c*gányok maradunk itt kettesben meg pár nyugger... Fizetés az röhejes, segíjke is lassan magasabb lesz... Nyugdíjkáról nem is beszélve. De a világ reakciója kb. csak ennyi így jártatok magyarok meg különben is: http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/22789752.jpg
"Ez nem válasz volt a kérdésre. Lesz valami garancia arra, hogy lesz is állás? vagy csak a megszokott üres ígérgetések?" Tündérke! Akkor választ adok a kérdésre. Az állam kifizet egy bizonyos összeget amiért te kapsz valamit: Tudást. Ezt az összeget szeretné visszakapni, teljesen jogosan hisz egyáltalán nem lenne köteles azt támogatni hogy te kapj valamit, de õ nagyvonalú és azt mondja megelõlegezi neked a tudásod árát. Van pofád még ezek után itt követelõzni? Ha úgy gondolod, hogy nem tudod visszafizetni akkor ne fogadd el az ajánlatát és menj közmunkára!
nincs garancia de ez az egyik legjobb intézkedésük!
Már kérek is vízumot Belorussziába. AHOY
A kérdező hozzászólása: "Abból kiindulva, hogy egy kétoldalú szerzõdés, kell munkát biztosítania az államnak, ha nem, akkor jogosan mehetsz külföldre." HAolvastad a szerzõdést, akkor abban csak az áll, hogy megpróbál. Tehát csak ígér.
A kérdező hozzászólása: ma 20:22 Ez nem válasz volt a kérdésre. Lesz valami garancia arra, hogy lesz is állás? vagy csak a megszokott üres ígérgetések???
"nincs garancia de ez az egyik legjobb intézkedésük!" Egyetértek. GARANCIA NINCS!!!
ad valamit es elvar erte valamit ebbe hol a hiba? ok h nem ad garanciat h el lehet helyezkedni de ha nem tudsz akk kimesz kulfoldre es ugy fizeted vissza
Én csak azt nem értem ebben a "röghöz kötésben", hogy hogyan akarják behajtani! Évente több ezren kapnak diplomát. De az egyetemek nem tudják nyilvántartani, hogy hol fognak dolgozni a volt diákjaik. Nem is kötelesek bejelenteni. DE az állanak is külön apparátus kellene ehhez. Minden diplomásról kellene nyilvántartást vezetni, akkor is, ha állást változtat, vagy munkanélküli. Ha külföldre megy, arról sem köteles sehol beszámolni. Mindenki oda költözik, ahova akar. Azt sem köteles sehol bejelenteni, hogy külföldön hol dolgozik. Nyomozni akarnak minden diplomás után? Lehet, hogy én vagyok naív, de ez képtelenség.
Nõvérem 15 évvel ezelõtt Mexikóban végezte el az egyetemet (oda ment férjhez) és alá kellett írnia ugyanilyen röghöz kötéses papírt. Mire elvégezte, addigra eltörölték ezt a szabályt és nyugodtan mehetett Franciaországba dolgozni. Itt miért lenne máshogy?
Csak én azt nem értem, hogyha valaki amúgy is azért tanul, hogy menjen külföldre, miért nem ott tanul kapásból? Jaaa, mert ott drága, mi? :) Pedig az lenne a fair. Nem mintha ott garantálva lenne a munkahely, vagy bárhol. A röghöz kötés egy félfizetõs felsõoktatás. Angliában teljesen fizetõs, magyar viszonylatban orbitális összegekért. Sõt, Amerikában is... Remek dolog, hogy itthon egy kisebb vagyont eltanulunk, majd vesszük a kalapunkat, és húzunk innen elfele - holott az egyetemi évek alatt is teljesen tisztán lehet látni a gazdasági állapotokat.
Viber
Viber?? Az milyen szolgáltató? Csak mert én egy ilyen nevû programot ismerek ami olyan mint Skype és ugyanúgy használhatatlan ha nincs internet. Márpedig a kérdés épp ez, hogyan legyen internet. Engem is érdekelne hogy lehetne legolcsóbb.
Hát ez biz nehéz ügy. Én nem fuvarozok de sokat repülök és én SIM kártyát szoktam cserélgetni. Ez [link] egy megoldás, egy mifi a kérdéses országok mindegyikébõl egy másik. Telefonálni meg VoIP-rõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Olyasmire gondoltam itt elsõ sorban, hogy pl a számos UK szolgáltató közül van e olyan akinek olcsó a roaming díja, és mondjuk a magyarországon kívüli szakaszokon érdemesebb e azt haszálni. Azért arra gondoltam, mert sokat leszek londonban és környékén, de belgiumot, és a franciákat csak röviden érintem, vezetés közben pedig max leveleket akarok szinkronizálni, nem youtube-ozni.
Egy termék vagy szolgáltatás lehet alacsony vagy magas árú, Te viszont árut fogsz szállítani. Továbbá: elsõ sorban -> elsõsorban van e -> van-e érdemesebb e -> érdemesebb-e magyarországon -> Magyarországon stb.
Na megjelent a nyelvtan náci...
#3 vagyok, roamingot felejtsd el.

Lányom 3 éves teljesen bent van a zizi dac korszakba mikor várható hogy vérge lesz ennek korszaknak? Tinédzserkorig lesz vagy lesz valami nyugodtabb értelmesebb korszaka is?

Legjobb válasz: 4-10 éves kora között lesz egy nyugodtabb idõszak,már ha nem engeditek a fejetekre nõni, a hisztikorszak 1-1,5 éves kor között a dackorszak 1,5-3 éves kor között szokott lenni,nem könnyû,az én fiam lassan 1 éve benne van a dackorszkaban,még nincs 2,5 éves hullámzó,de úgy látom lassan túl lesz rajta.

4-10 éves kora között lesz egy nyugodtabb idõszak, már ha nem engeditek a fejetekre nõni, a hisztikorszak 1-1, 5 éves kor között a dackorszak 1, 5-3 éves kor között szokott lenni, nem könnyû, az én fiam lassan 1 éve benne van a dackorszkaban, még nincs 2, 5 éves hullámzó, de úgy látom lassan túl lesz rajta.

Pár napja érzek egy borsó nagyságú valamit a mellemben. Hétfőn fogok menni nőgyógyászhoz de nagyon félek hogy valami komoly bajom lesz. Igaz hogy lehet más dolog is vagy ez már egy csomó akkor? Más jelei vannak ha komolyabb bajom van?

Legjobb válasz: ne gondolj a legrosszabbra. lehet, hogy csak bedurrant valami miatt és zsírcsomó keletkezett. de az is lehet, hogy csak egy jó indulatú ciszta. de mindenképp menj el a dokihoz, nem lehet tudni. de ne legyél elõre ideges.

ne gondolj a legrosszabbra. lehet, hogy csak bedurrant valami miatt és zsírcsomó keletkezett. de az is lehet, hogy csak egy jó indulatú ciszta. de mindenképp menj el a dokihoz, nem lehet tudni. de ne legyél elõre ideges.

Függő vagyok, lesz valami probléma és hogyan csökkentsem?

A próblémám a masztifügg?ségem. már kb. 3-4 éves korom óta imitálom a maszturbációt és mindig is volt orgazmusom. azóta szinte minden nap kielégitem magam valamien módon. most 17 vagyok.az els? kérdésem hogy lesz e valamien károsodása a spermáimnak,illetve nemz?képes vagyok e attól hogy már ien korán elkezdtem és rendszeresen elmentem, és nem kárositotta e a spermáimat hogy szinte minden nap elmentem.nem is volt korai magömlésem ami általába 14 éves korban jön meg az embernek,éjszaka alvás közben... ez mit jelenthet? valamikor mikor elmegyek nem is jön semmi, és sokszor átlátszó.a második pedig a függ?ségem.. nagyon sok gondot okoz nekem ez mert elferditm a vágyaimat ugyanis nem megfelel? dolgokra élvezek ez az egyik amiért csökkenteni akarom a függöségemet, illetve érzek kisseb lelki problémákat is vagy mit, ami lehet ebb?l adódik mindenesetre sz.tem mostmár ideje lenne csökkenteni heti/havi 1 alkalomra max 2-re mert lassan kiégek, és nem akarom hogy a spermám is használhatatlan legyen.tippeket tudtok adni vagy tanácsokat hogyan szokajk le vagy csökkentsem illetve információt a nemzöképességemmel kapcsban? el?re is ksözi.

Legjobb válasz: Tudtommal a spermák mennyiségére és minõségére nincs hatással, de ezt könnyen megtudhatod, csak a megfelelõ dokihoz elmész egy kivizsgálásra. A nagyobb gondod szerintem inkább a vágyakkal lesz, azaz a párkapcsolataid együttlétei lesznek élvezet nélküliek. Már ha ugye egyáltalán felizgulsz egy másik embertõl. A leszokásra szerintem ugyanaz érvényes, mint a legtöbb függõségre (pl. dohányzás), azaz két dolog kell hozzá: elég erõ és elszántság. Abbahagyod és kész. Biztos, hogy rohadt szar lesz az elsõ pár nap/hét/hónap, de egyszer túl kell legyél rajta. Mindenesetre nem árt elgondolkozni azon sem, hogy mennyi számít soknak. Mindenkinek más igénye van minden téren. A férfiaknak egyébként bizonyos mennyiségû "ürítésre" (akár így, akár úgy) szükség van, javaslom hallgasd meg dr. Veres Pál elõadását (fent van sok helyen a neten), tanulhatsz belõle.

Tudtommal a spermák mennyiségére és minõségére nincs hatással, de ezt könnyen megtudhatod, csak a megfelelõ dokihoz elmész egy kivizsgálásra. A nagyobb gondod szerintem inkább a vágyakkal lesz, azaz a párkapcsolataid együttlétei lesznek élvezet nélküliek. Már ha ugye egyáltalán felizgulsz egy másik embertõl. A leszokásra szerintem ugyanaz érvényes, mint a legtöbb függõségre (pl. dohányzás), azaz két dolog kell hozzá: elég erõ és elszántság. Abbahagyod és kész. Biztos, hogy rohadt szar lesz az elsõ pár nap/hét/hónap, de egyszer túl kell legyél rajta. Mindenesetre nem árt elgondolkozni azon sem, hogy mennyi számít soknak. Mindenkinek más igénye van minden téren. A férfiaknak egyébként bizonyos mennyiségû "ürítésre" (akár így, akár úgy) szükség van, javaslom hallgasd meg dr. Veres Pál elõadását (fent van sok helyen a neten), tanulhatsz belõle.
Én is minden nap elmegyek, de én még csak most lettem 14...:S De nálam is ezek vannak, és félek hogy vmi baj lesz az elsõ alkalomkor
Azért irigyellek, hogy olyan dolgokra emlékszel, melyek 3-4 éves korodban történtek. Bár nekem is sikerülne. A maszti nem ártalmas. Nem lesznek következmények. Csináld, ha jól esik. Hogy függõ vagy az tény, de ennek semmi köze a nemzõképességhez, vagy bármi ártalmas dolognak.
A kérdező hozzászólása: hát azért 1-2 dolora nem emlékeznék, vagyis nem biztos hogy megkellett volna történnie... amugy azért is szar mert sokszor gép elõtt verem ki, és igy gépfüggõ is vagyok, bár alapból is az vagyok, de hogy a még gépnél verem ki az mégjobban elmélyiti a függõségemet, és már aludni se tok, sokszor éjszaka csinálom, teljesen felborult minden
Hali! Sztem a spermaminõséggel nem lesz gond, viszont a rendszeretek nagy valószínûséggel felborult azzal, hogy elvetettétek a sulykot. A kérdés feltevõjének valamint a 2. hozzászólónak üzenem, akiknek ezzel kapcsolatban félelmeik vannak, hogy úgy érzem, talán tudnék segíteni, de csak részletes kikérdezés (hosszúnak ígérkezõ beszélgetés) után. Amennyiben ténylegesen fennáll még a probléma, és úgy gondoljátok, õszintén beszélgetnétek róla valakivel, úgy a hozzászólásom alján lévõ [Privát e-mail a kérdés kiírójának] c. hivatkozásra kattintva írjanak egy e-mailt amiben adjanak meg egy e-mail, és ha van msn-címet, és megpróbálok segíteni. Üdv: EE
*** A technika ördöge nem alszik...: [Privát e-mail a válasz írójának] c. hivatkozás értendõ a kérdés kiírója helyett elõbbi hozzászólásban, ami uerre is igaz... <:$

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!