Találatok a következő kifejezésre: Lesz valami ha (1178 db)

Mindjárt világvége? Szerintetek lesz valami ha nem világvége akkor valami más? De mi?

Legjobb válasz: Összeomlik a gyakorikérdések szervere.

Összeomlik a gyakorikérdések szervere.
Remélem lassan bekerül a törvénykönyvbe, hogy minden ilyen világvégés kérdés feltételéért 2 év börtön jár.
A kérdező hozzászólása: Miért ne lenne?
A Bibliában errõl annyi van írva, hogy sem az órát, sem a napot nem tudhatjuk, úgy fog eljönni az a nap mint a villámcsapás, mint az éjszakai tolvaj. Biztosan be fog következni egyszer de azt elõre tuti hogy nem tudja senki, mert meg van írva! Sok beteg, nyugtalan ember bölcselkedik és írogat, hogy az õ zavaros agya szerint mikor lesz az, de ha azt írják, hogy december 21., akkor egyben biztos lehetsz: NEM december 21. lesz az a nap! :D
16-hoz: Igen ám, de a maják nem tudhatták, hogy mit ír errõl a Biblia. (Jézus élt egyáltalán akkor, amikor a maják kiszámolták a húszas számrendszerükben?)
A kérdező hozzászólása: Irjad léccives de akkor világvége lesz?
Én nem hiszek a világ végében...
MAYA HOPPI ÉS MÉG 3 MÁSIK INDIÁN TÖRZS BIBLIA NOSTREDAMUS TERENCE MCKENA (IDÕHULLÁM ELMÉLET) WEBBOOT AFRIKAI TÖRZSEK AUSZTRÁL TÖRZSEK AZTÉKOK INKÁK DA VINCI NEWTON FATIMAI JÓSLATOK PHOTON ÖV GEOLÓGIAI VIZSGÁLATOK EZOTERIA SUMÉROK VÉDIKUS ÍRÁSOK
NE KIABÁLJ
MEGSÜKETÜLÖK TÕLETEK!
És eljött a vég! phúúúúf tényleg sötét van.. így most estére.
Jön az Aranykor...:) )) pfff. Bebuktad, mert már rég a foskorban vagyunk...
...aztán jön a karácsony, meg utána a szilveszter, jól be lehet rúgni, aztán újra güri!
A kérdező hozzászólása: Jó lenne nem?
mi lenne jó ? ha világvége lenne? haragszol az emberiségre? várod már az idõpontot?
A kérdező hozzászólása: Egy pár emberre igen amugy a börtön aki ilyet ir ki arra értettem
te jó ég, akkor csak egy részt látok majd a Smallvilleból??
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint
Te is ilyet írtál ki.
Akkor te is mennél dutyiba, jó lenne az is?
Áremelés...
Ha világvégérõl beszélünk, mindenki a fizikai világ végére gondol, pedig errõl szó sincs. Természetesen lesz világvége, de ez a legjobb dolog, amire érdemes várnunk, mert a vaskornak lesz vége december 21-én és 22-én már az Aranykor energiái érkeznek a Földre. Ez azt jelenti, hogy vége a vaskor energiai utánpótlásának, ami ezt a hazug, gyûlölködõ világot táplálta. Természetesen arra nem lehet számítani, hogy egy-két nap alatt megváltozik a világ, de érezhetõen napról-napra egyre több dologról fog kiderülni, hogy hazugság, leleplezõdések lesznek és akik ezt okozták szép lassan eltûnnek a süllyesztõben. Szeretettel: Zoltán.
nembaj majd megvéd minket Chuck Norris :) http://www.youtube.com/watch?v=Plq4nqo_o_U

Ha alig van a gépemen hely és nagyon lassú, akkor gyorsabb lesz valamivel ha veszek egy külsõ merevlemezt és átrakok rá mindent?

Legjobb válasz: A minden azért elég tág fogalom. De átrakhatsz olyant hogy filmek,zenék, képek, stb ami nem a rendszerhez tartozik. Ilyen esetbe szoktak 2 particiót csinálni, persze azért nagy kapacitású HDD kell. Legjobb a rendszernek egy SSD , és többi más dolognak egy HDD, ez utóbbi azért csak gyorsabb írási és olvasási sebességgel rendelkezik, persze itt is lehet eltérés. Ami agy gyorsaságot illeti még millió dolgot tehetsz.

A minden azért elég tág fogalom. De átrakhatsz olyant hogy filmek, zenék, képek, stb ami nem a rendszerhez tartozik. Ilyen esetbe szoktak 2 particiót csinálni, persze azért nagy kapacitású HDD kell. Legjobb a rendszernek egy SSD , és többi más dolognak egy HDD, ez utóbbi azért csak gyorsabb írási és olvasási sebességgel rendelkezik, persze itt is lehet eltérés. Ami agy gyorsaságot illeti még millió dolgot tehetsz.

Lesz valami ha nincs nalam a szemelyi igazolvany?

Ezeken az orszagokon megyek at es szemelyimet itthon kell hagyam mert itthon kell hivatalos dolgokra es csak az utlevel lesz nalam ezeken az orszagokon megyunk majd at:

Legjobb válasz: Miért kéne a személyi?

Miért kéne a személyi?
Én elsõ Teljesen felesleges a személyi, ha nálad van az útlevél. Akár Magyarországon, akár külföldön tökéletesen megfelel az azonosításra.
A második hülyeséget beszél... Nem kell a személyi, sõt. Elméletileg ki sem viheted az országból, ill. az Unióból. Pl. Szerbiába nem léphetsz be csak útlevéllel, de az a személyigazolványod nem is lehet nálad.
Utleveledet vidd magaddal, semmi gond nem lesz. Ne viccelj mar! En van hogy Magyarorszagon is az utlevellel nyitottam bankszamlat, mert a szemelyim eppen lejart, es vartam az ujat. Utlevel mindenhol jo ne aggodjal emiatt, viszont az kell. Vagy a szemelyi, vagy az utlevel.
eu tagállamokba nem szükséges mert azonosítani tudnak már az útleveled alapján
Szerintem meg mindenkléppen kell, mindenhova. Ha megállítanak, nem az útleveledet fogják kérni bent az országban, ez logikus. Ha feltétlen szükség van rá otthon, akkor kérj ideigleneset.

17 hetes terhes vagyok. Mióta tudom, hogy babánk lesz, szedem az elevitet, de ma elfogyott. Mi lesz ha nem szedem tovább? Lesz valami gond a babával, ha kihagyok 1 hónapot?

Legjobb válasz: Biztos sokan a torkomnak ugranának a válaszom miatt, de szerintem semmi bajod nem lesz, ha nem szeded tovább a vitamint. Sõt, semmi baja nem lesz a babádnak, ha egyáltalán nem szedsz vitaminokat. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, az elsõ vizsgálaton én kikértem ezekrõl a készítményekrõl az orvosom válaszát és õ egyáltalán nem javasolta egyiket sem. Azt mondta, nagy divat mostanában a magzatvédõ vitaminok szedése és születnek is sorban a 4-5 kg-os babák... Én rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam a terhesség alatt (termelõtõl vásároltam, nem a tescoban). Ha valamire szüksége van a szervezetednek, jelezni fogja!

Biztos sokan a torkomnak ugranának a válaszom miatt, de szerintem semmi bajod nem lesz, ha nem szeded tovább a vitamint. Sõt, semmi baja nem lesz a babádnak, ha egyáltalán nem szedsz vitaminokat. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, az elsõ vizsgálaton én kikértem ezekrõl a készítményekrõl az orvosom válaszát és õ egyáltalán nem javasolta egyiket sem. Azt mondta, nagy divat mostanában a magzatvédõ vitaminok szedése és születnek is sorban a 4-5 kg-os babák... Én rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam a terhesség alatt (termelõtõl vásároltam, nem a tescoban). Ha valamire szüksége van a szervezetednek, jelezni fogja!
Valóban azt mondják, nagyobb súllyal születnek a vitaminos babák, ez az én esetemben nem így volt, az elsõ fiam 3750 g volt( 42.héten), a lányom 3350 (40.hét), a pici fiam pedig 2750 (38.héten).Mindhátom császáros, így szülés szempontjából mindegy iy volt a súlyuk. Az elsõmnél én is ELevitet szedtem, aztán a lányommal Bérest, harmadszorra Pregnavitet, nem utolsósorban az ára miatt (jóval olcsóbb, mint az Elevit) Én mindenképp szedtem volna vitamint, a baba miatt is, meg magam miatt is, de egyáltalán nem muszáj, a dokim sem ragaszkodott hozzá Ninamina
Nekem is most fogyott el, én Gravidát szedtem. Megkérdeztem a dokimat, hogy vegyek e új dobozzal, elég drága sajnos. Azt mondta, hogy jelentõsége az elsõ 3 hónapban van, mert akkor alakul ki az idegrendszer, stb... A baba elveszi a szervezetedbõl, ami neki kell, a vérképed meg kimutatja, hogy mi hiányzik, és csak azt kell pótolni. Én nem veszek újat. A keményedések miatt szedem a Magne b6-ot, ha valami még hiányzik, azt meg a dokim majd megmondja. Eddig minden oké, fittek vagyunk mindketten. 20 hét alatt 2, 5 kilót híztam, a babám, most 290 g-os. Nem a vitaminoktól lesznek nagy babák, ez a legnagyobb hülyeség.
Szia! Semmi bajod nem lesz, változatos, vitamindús táplálkozással is meg lehet oldani, viszont én a tél közepén biztosan nem hagyatkoznék csak a zöldségre-gyümölcsre, biztosan szedném tovább a vitamint. Igazából neked is jó lenne, ha szülésre rendben lenne a vas, folsav, vitamin-"készleted", és nem vonná el az egyre növekvõ babád teljesen a szervezetedbõl. Nálam is a terhesség közepe felé kezdett kialakulni a hiány, pedig én végig szedtem az Elevitet, még szoptatás alatt is. Nekem égül pluszban kellett még vasat és folsavat is szednem. Azt meg egy kicsit unom, hogy nagy babák születnek a vitamintól. Kérdezném attól, aki ezeket írja, hogy honnan veszi? Olvasta valamelyik orvos-fórumon, esetleg a nõgyógyásza említette, vagy õ maga szült már Elevit mellet 5 kg-s babát? Az én fiam 40 hét + 5 napra született 3150 g-mal. Mindenkinek jó egészséget, üdv!
A baba súlyát elsõsorban a genetika határozza meg! Leginkább abból lehet következtetni, hogy mekkora lesz, hogy te és a férjed mekkorával születtetek. Egyébként semmi nem lesz, ha nem szedsz. Ha vérszegény vagy, úgyis ír fel a doki vasat!
Biztos, hogy nem lesz baj. Mondjuk én félidõig szedtem naponta, utána a 8. hónapig 2 naponta, és nem lett óriás babám (3330 gramm). De igazából a baba elvonja azt amire szüksége van, és a szervezetedben megvan minden vitamin, amire szüksége lehet. Én igazából magam miatt szedtem már a végén, mert eléggé sápadt lettem, fájtak az ínyeim, és valamiért nem kívántam a gyümölcsöket, így jól jött egy kis vitaminpótlás. De enélkül is szép és egészséges lesz a babód!
Semmi bajod nem lesz. Én nagyon rendetlen vagyok, és nehezemre esik nem elfelejteni a tabletták beszedését. Így nem is sokáig kísérleteztem a terhesvitaminnal. Szedtem folsavat, és változatosan táplálkoztam. Csudiszép és egészséges kisfiam született! :-))
Szia! Én a 14. hétig szedtem a terhesvitamint, Elevitet, akkor mondta az orvosom, hogy most már akár abba is hagyhatom. Kisfiam az átlagnál kicsit nagyobb súllyal, és hatalmas hosszal született: 3850 gramm és 60 centi. Ha változatosan és vitamindúsan táplálkozol, semmi gondja nem lesz a babádnak és Neked sem!

Ha egy péniszgombára gyanított valamit kenek be Canesten krémmel és az a valami ha nem gomba akkor a péniszemnek a krémtől lesz valami baja?

Legjobb válasz: A Canesten vagy segít, vagy nem csinál semmit... Ha csak nem olyasvalami jött ki rajtad, amit a krém egy összetevõje serkenthet (mert ugye sose lehet tudni) valószínüleg semmi bajod nem lesz tõle. Ha nem múlik pár napon belül, akkor meg urológus... Jobbulást! ;)

A Canesten vagy segít, vagy nem csinál semmit... Ha csak nem olyasvalami jött ki rajtad, amit a krém egy összetevõje serkenthet (mert ugye sose lehet tudni) valószínüleg semmi bajod nem lesz tõle. Ha nem múlik pár napon belül, akkor meg urológus... Jobbulást! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen

Ha a fizetös kombinált teszt tökéletes és az afp is akkor genetikai uh-n is minden rendben lesz? Ugyértem ha valami baj lenne a babával akkor jelezné valami?

18+6 hetes kismami

Legjobb válasz: A problémát leginkább a 19. heti genetikai UH fogja jelezni, de persze ne jelezze!! Az afp megbizhatatlan, a kombinált meg 80%-os pontosságú. Tehát nagy eséllyel egészséges a babód, de a szemmel látható dolgokhoz nagyon kell ez az UH, ami elõtte te most épp állsz, ha jól gondolom. :) Ilyenkor egyébként más már nem jelzi a bajt, nyilván, ha piros vér van, akkor az valószínû méhlepényleválás miatt van, de ezen kívül majd csak a mozgás hiánya az, amibõl következtethetõ valami. Hangsúlyozom, az UH-on kívül. De ezeken ne gondolkozz, minden rendben lesz! 34 hetes km

A problémát leginkább a 19. heti genetikai UH fogja jelezni, de persze ne jelezze!! Az afp megbizhatatlan, a kombinált meg 80%-os pontosságú. Tehát nagy eséllyel egészséges a babód, de a szemmel látható dolgokhoz nagyon kell ez az UH, ami elõtte te most épp állsz, ha jól gondolom. :) Ilyenkor egyébként más már nem jelzi a bajt, nyilván, ha piros vér van, akkor az valószínû méhlepényleválás miatt van, de ezen kívül majd csak a mozgás hiánya az, amibõl következtethetõ valami. Hangsúlyozom, az UH-on kívül. De ezeken ne gondolkozz, minden rendben lesz! 34 hetes km
A kérdező hozzászólása: igen pont ez alött állok. mozogni nem tudom érzem e a picurt mert nem tudom pontosan milyen...érzek valamit a pocimba de nem tudom mit vgaykit...csak néha érzem szoval nem állandoan.semmi panaszom nincs se vér se görcs semmi. csak félek hogy ne legyen baj a babucimmal. köszi a választ.

Ha nem fejem kiskorától a kecskét, akkor lesz valami baja?

Akarok venni a szomszédtól kecskét, de nem kell a tej, csak úgy hobbiból akarom tartani. Bármilyen ételt tudok biztosítani, ólakat is hisz falun lakom. Arra lennék kiváncsi, hogy mi van akkor, ha a nőstény kecskét nem fejem meg soha? Nem akarok bebagoztatni sem. Fiú kecskét meg nem akarok, mert olvastam hogy néha agresszív és nekemjön. Kösz a választ előre is

Legjobb válasz: Csak akkor van a kecskének teje, ha kiskecskéi vannak, ha kiskecskéi vannak, akkor azok valószínûleg kiisszák az összes tejet, ha nem fejed ki elõlük, (de azért nem árt ellenõrizni, hogy ne maradjon benne túl sok.) Tehát, ha nem házasítod ki a kecskét, akkor sosem lesznek utódai (hacsak nem magától összeszûri a levet a szomszéd kecskével, aminek nagy a valószínûsége, mivel a kecskének egy kerítés nem akadály), ha nem lesznek utódai nem lesz teje sem, és ha nem lesz teje sem, fejni sem kell. :)

Csak akkor van a kecskének teje, ha kiskecskéi vannak, ha kiskecskéi vannak, akkor azok valószínûleg kiisszák az összes tejet, ha nem fejed ki elõlük, (de azért nem árt ellenõrizni, hogy ne maradjon benne túl sok.) Tehát, ha nem házasítod ki a kecskét, akkor sosem lesznek utódai (hacsak nem magától összeszûri a levet a szomszéd kecskével, aminek nagy a valószínûsége, mivel a kecskének egy kerítés nem akadály), ha nem lesznek utódai nem lesz teje sem, és ha nem lesz teje sem, fejni sem kell. :)
A kérdező hozzászólása: kösz a választ. a szomszédomnak ki van kötve a kecske mindig, esõben, hóban pedig ólban van. Én is ki akarom kötni minden reggel/délután a kertbe had egyen amit akar, este meg bezárom oldalról/felülrõl fedett falazott ólba. Nem akarok kicsiket soha ettõl a kecskétõl, tehát akkor nem is fogom fejni soha. kösz
A kérdező hozzászólása: halottam hogy begyullad a tõgye, ha nem fejem, de ez nem tudom menyire igaz...
Akkor gyullad be, ha a kiskecske nem szopja ki az összeset, vagy ha a kicsit korán leválasztják tõle. De ha nincs kicsi, akkor nincs tej se, nincs is mit fejni.
ha nem akarsz tejet, és kicsiket akkor mért nem veszel egy heréltet? állatorvos olcson megoldja mikor még kicsik

" Ha sokat simitom a hajam kisebb lesz? Vagy lesz valami baja a sok simitástól

Minden nap simitom ......csak szombaton nem

Legjobb válasz: Mármint rövidebb lesz? Igen, mert a hajvasalás rettentõen káros a haj szerkezetére, egészségére nézve. Száraz, töredezett lesz, nem fogsz tapasztalni növekedést, esetleg jóval rövidebb lesz, mert letörnek/leszakadnak a hajszálaid és minél tovább vagy a hajvasaló rabja, annál nehezebb lesz rendbe hozni a hajadat. Jobb, ha minél elõbb abbahagyod!

Mármint rövidebb lesz? Igen, mert a hajvasalás rettentõen káros a haj szerkezetére, egészségére nézve. Száraz, töredezett lesz, nem fogsz tapasztalni növekedést, esetleg jóval rövidebb lesz, mert letörnek/leszakadnak a hajszálaid és minél tovább vagy a hajvasaló rabja, annál nehezebb lesz rendbe hozni a hajadat. Jobb, ha minél elõbb abbahagyod!
Igen rövidebb lesz mivel megégeted a vasalóval és emiatt nagyon kiszárad és törni fog. CSak friisen mosott hajat ajánlatos vasalni. De akkor is roncsol. Nézelõdj itt a kérédsek közül, sokan tették már fel a kérdést hogy mit csináljanak a hajukkal mert tönkre tette a vasaló. A hõvédõ spay meg ilyesmi pedig csak duma, nincs ami védeken a 150-200 foktól.

Ha fekvő vagy álló szoliba bemegy valaki bugyiba akkor esetleg lesz valami baja töle? Vagy valami hatása lesz?

Legjobb válasz: Bajod nem lesz, csak úgy nem sok értelme van. Mármint azért járunk szoliba, hogy mindenhol szépen egyenletesen barnuljunk le, de így a bugyi helyén fehér maradsz. Ezen kívül más bajod nem lehet.

Bajod nem lesz, csak úgy nem sok értelme van. Mármint azért járunk szoliba, hogy mindenhol szépen egyenletesen barnuljunk le, de így a bugyi helyén fehér maradsz. Ezen kívül más bajod nem lehet.
Baja nem lesz az illetõnek csak ott marad a bugyi helye mintha napoznál a strandon.Semmi hatása nincs.Ha csak így akarsz bemenni a szoliba akkor mennyél nyugodtan.
Semmi bajod nem lesz tõle, de jobb mindent ledobni, ugy lesz az ember mindenhol egyenletesen szép barna.
én egyszer voltam így, akkor is azért mert megvolt, amúgy tényleg nem káros, csak meglátszik a nyoma..
ugyan mi bajod lehetne tõle?? attól félsz hogy rádsül a bugyi? :D :D :D
Ha az író ír még egy könyvet akkor utána pár évvel biztosan megfilmesítik...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!