Találatok a következő kifejezésre: Lesz valami attol, ha a (35 db)

Az SD adapteremnek lesz attól valami baja ha a notebookom kártyaolvasójában tartom?

A mérete miatt többször hagytam már el a házban, ezért a notebookomban tartom, de szerintetek lesz neki baja ettõl? néha mikor kiveszem meleg, e árthat neki vagy maga az hogy állandóan benne van?

Legjobb válasz: Bár személyes tapasztalatom nincs, megkockáztatom, hogy semmi baja nem lesz. Az hogy melegszik teljesen normális hiszen átveszi a gép által termelt hõt.

Bár személyes tapasztalatom nincs, megkockáztatom, hogy semmi baja nem lesz. Az hogy melegszik teljesen normális hiszen átveszi a gép által termelt hõt.
Nem hinném, hogy bármi baja lenne tõle. A helyzet hasonlít arra, amikor mindig a telódban van benne a microsd kártyád.

Lesz valami bajom attol, ha a testapolonak, amit hasznalok lejart a szavatossaga?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem javasolt lejárt testápolót használni.Fõleg nem olyant, aminek már jóideje lejárt a szavatossága.A bõrünknnek nem mindegy, hogy mivel kenjük.Nem feltétlenül lesz bajod, de hidd el, nem éri meg vele kísérletezni.Fõleg azért nem mert 1000 ft-ért már csodajókat lehet kapni:)

Egyáltalán nem javasolt lejárt testápolót használni.Fõleg nem olyant, aminek már jóideje lejárt a szavatossága.A bõrünknnek nem mindegy, hogy mivel kenjük.Nem feltétlenül lesz bajod, de hidd el, nem éri meg vele kísérletezni.Fõleg azért nem mert 1000 ft-ért már csodajókat lehet kapni:)
Szerintem azért nem olyan feszélyes... A szavatosságot azért nem lehet megállapítani napra pontosan... Attól is függ, hogy hol tároltad meg érezni a szagán és az állagán, hogy mi a helyzet vele..

Ha a szavazó a szavazólapjára ír, firkál valamit, akkor attól még érvényes lesz a szavazata?

Legjobb válasz: Azt hiszem attól még érvényes. Csak ha kettõt vagy annál többet x-szelsz, akkor nem. De figyelmeztették is szavazás elõtt valami ilyesmire a szavazókat, hogy ha csak rajzolnak valamit, akkor ne hagyják üresen a köröket, mert lehet, hogy a szavazatszámlálók kitöltik helyettük. Szóval szerintem érvényes na:D

Azt hiszem attól még érvényes. Csak ha kettõt vagy annál többet x-szelsz, akkor nem. De figyelmeztették is szavazás elõtt valami ilyesmire a szavazókat, hogy ha csak rajzolnak valamit, akkor ne hagyják üresen a köröket, mert lehet, hogy a szavazatszámlálók kitöltik helyettük. Szóval szerintem érvényes na:D
Igen érvényes. Bármit rajzolhatsz rá ha egyébként érvényes lenne, tehát ha egy helyre tettél két egymást keresztezõ vonalat.
A szabályzatban az van benne, hogy ha a párt alatt levõ körbe egyértelmûen megjelölte az általa választott pártot (két egymást metszõ X-el), akkor hiába ír új nevet a szavazólapra, vagy húz alá nevet, attól még érvényes a szavazat. De a szavazatszámláló bizottság nem mindig eszerint dönt. Van, amikor rontottnak nyilvánították. Nálunk is majdnem ez volt a helyzet, de szerencsére felfedezte a nõ ezt a szabályt. Inkább ne kockáztass. Ha üzenni akarsz, tegyél bele a boritékba egy kis papírt, és arra írogass.
igen, ha egyértelmûen két, egymást keresztezõ vonallal egy lehetõséget beixelt
ha neved adataidat (nevet személyi adatot) irod rá , akkor érvénytelennek kell lenni. mert ugye , név nélüli a szavazás alapból.
nem.
Szerintem sem. Úgyhogy ott már nem éri meg kampányolnod. ☺
az utolsó válasz durván érthetetlen ki fogalmaz ilyen bántóan? :D már bocsánat, de igenis megszólom, mert irritál
"mert lehet, hogy a szavazatszámlálók kitöltik helyettük" Hogyan megmondanád amikor a szavaztokat számlálják több párt képviselõje van ott?
A kérdező hozzászólása: Hát nem én. Én még nem szavazhatok. Csak napiszaron láttam egy képet, amin egy szavazólap volt, amire ráírta valaki, hogy napiszar.com. Emiatt merült fel bennem a kérdés.
Igen, de csak ha úgy írsz, hogy ne menjen bele a többi kis négyzetbe. Szóval az nem oké, hogy x-elsz egyet, a többibe meg akasztófát rajzolsz. Akasztófát csak a pártok neve mellé, esetleg föllógathatod valamelyik politikus is rá... Sok a lehetõség :D

Ha belenyul valaki az akváriumomba attol lesz valami baja a halaimnak vagy csak fölöslegesen stresszelek? , és ha az akváriumom üvegtetejére kiömlött egy kis halkaja és egy honap mulva belelett szorva attol nem lett semmibajuk a halaknak? ? ?

Legjobb válasz: Hat azert en orokke kezet mosok vagy meg mondom az illetonek hogy mosson kezet en akarhogy nem engedem hogy akar milyen kezzel bele nyuljon i tudja mit fogott meg az elott?:))

Hat azert en orokke kezet mosok vagy meg mondom az illetonek hogy mosson kezet en akarhogy nem engedem hogy akar milyen kezzel bele nyuljon i tudja mit fogott meg az elott?:) )
Szerintem nem lesz bajuk .. :D Azért annyira nincsenek cukorból! :P
Ha nincs mosószer a kezén akkor nem :)

Ha 2DB 1GB-os DDR2-es modul mellé berakok egy 1DB 2GB-os DDR2-es RAM-ot attól lesz valami baja a gépnek?

lassulás ilyesmi? mert most haveromtól elég olcsón hozzá tudnék jutni de nem merem belerakni majd a gépbe hogy 2DB 1gB-os mellé egy 1DB2GB-ost sürgős lenne! :)

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz.

Semmi baja nem lesz.
Normál esetben nem. Persze el lehet képzelni eseteket :)
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm szépen! :)
Nem fog többé dual channel -be menni, ami fõleg újabb szoftvereknél jelent majd 2-4% lassulást. Ezt leszámítva, ha a modul hibamentes, semmi baja sem lesz a gépednek.

Ha onkielegitek attol lesz valami bajom? Vagyis ugyertem hogy a felnott eveimre hatva : ) 15L

Hat kb naponta szoktam de nem mindig....

Legjobb válasz: Igen. Egész életedben mérges leszek rád,hogy nem velem csinálod.

Igen. Egész életedben mérges leszek rád, hogy nem velem csinálod.
a "rosszul végzett" maszturbácó is maszturbáció. több kifogásra nem vagyok kíváncsi. látszott, hogy csak kötekedni akarsz, és nem érdekel a dolog, hiába írok bármit, neked semmi sem lesz jó, ez meg nem érdekel, csak egy figyelmeztetés volt. ha valakit komolyan érdekel a téma, kutasson utána, felõlem mindenki azt hisz amit akar.
az önkielégítésnek lehetnek hátrányos következményei, csak ezzel sokan nem szeretnek szembenézni.
Aha.. hát ez konkrétan egy nagy adag semmi szépen becsomagolva... A linkelt oldalon felsorolt dolgok egyike sem a maszturbációból, hanem annak rosszul való végzésébõl fakad. Tehát maga a dolog még mindig elég veszélytelennek tûnik... Egyébként meg te erõsködsz itt, hogy vannak hátrányai, ugyanakkor ha megkérdem, mégis micsoda, már jön is a kitérõszöveg, hogy "úgyis belekötnék". Vagy alapozd is meg valamivel amit írsz, vagy inkább ne is írj semmit.
talán azért, mert senkit sem érdekelt. igaz, ha valaki erre magától nem tud rájönni, nem sok értelme van elkezdeni a részletezést. talán megelõzésképp kamaszoknak hasznos infó lehet pl: nemiszerv sérülése fizikai hatásokra, lelki függõség az önkielégítésre. nem sorolom fel az összeset, ha ebbe bele akar kötni valaki, épp elég lesz ez is. azt viszont elismerem hogy nehéz a témában ismereteket szerezni, pont a közhely miatt, miszerint egyáltalán nem veszélyes, és igen korlátolt és hiteltelen a legtöbb forrás, de találtam neked olyat ami felsorol párat: http://napidoktor.hu/cikk/70.11403/Amit-nem-tudsz-a-ferfimas.. igaz ez csak a férfiakkal foglalkozik, de a nõi maszturbációnak is lehetnek hátrányai.
Amikbõl te még mindig nem soroltál fel egyet sem... kezdem úgy gondolni, hogy talán nem is a kérdés a kamu...
ez kamukérdés. 15éves lányok nem írkálnak ilyeneket a netre, és fõképp nem kérdeznek olyat, hogy az önkielégítés meddõséget okoz-e. ettõl függetlenül a közhiedelemmel ellentétben lehetnek hátrányai
Nem, nem lesz semmi bajod belõle, sõt, kitapasztalod, hogy mi neked a jó, és ezt évekkel késõbb egy párkapcsolatban tudod majd kamaoztatni.
A kérdező hozzászólása: pl ugy ertem hogy peldaul ha majd gyereket szeretnek felnott koromba akkor lehet... ?
ez hazugság, általában gyáva vagy tudatlan emberek híresztelik. például: fizikai és lelki torzulásokat okozhat az önkielégítés (mint bármilyen tett az életben) is rejt veszélyeket. ha valakit tényleg érdekel, írok példákat.
#3 Például? Egyébként meg semmi bajod nem lesz tõle, sõt...
miért ne lehetne? istenem ilyen hülye kérdést

Lesz valami bajom, attol, ha tampont teszek be, de nem jon meg a menstruaciom?

Eskuvore megyek, de a biztonsag kedveert gondoltam mig a templomba megyek, meg a vacsoran hasznalok tampont, nehogy varatlanul megjojjon. Hogyan csinaljam a dolgokat, milyen gyakran nezzem, hogy megjott-e?

Legjobb válasz: Ha egyszer elõfordul, szerintem nem lesz tragédia. Viszont elég kellemetlen lesz kivenned üresen a tampont, végig fogod sérteni a hüvely falát. Néhány napig fennáll a veszélye, hogy a nyálkahártyasérülés miatt fogékonyabb leszel a fertõzésekre.

Ha egyszer elõfordul, szerintem nem lesz tragédia. Viszont elég kellemetlen lesz kivenned üresen a tampont, végig fogod sérteni a hüvely falát. Néhány napig fennáll a veszélye, hogy a nyálkahártyasérülés miatt fogékonyabb leszel a fertõzésekre.
nem egészséges, mert felszívja a nedvességet, és nehezen jön ki, meg be is gyulladhatsz odabent emiatt. tegyél be tisztasági betétet, és tartsd a kis táskádban a tampont
Ez alatt a rövid idõ alatt nem. Sokszor, sokáig viszont nem célszerû, mert kiszárítja a hüvelyt, ami így könnyebben sérül, fertõzõdik.
Bajod nem hiszem, hogy lesz tõle, max nehezen bírod kivenni. Az szerintem gázos ha fél óránként nézegeted(tapasztalat), ráérsz egy vagy másfél óránként nézegetni ha csak nem érzel vmit. Szerintem ha nem szokott nagyon sok lenni egy tisztasági betét jobb választás lenne. 20/L
2. vagyok. És felesleges nézegetned. Ha bent van és megjön minimum 3-4 órát ki fog bírni, gondolom, h nem úgy szokott megjönni, h elönt a vér, hanem fokozatosan. Ha odateszel egy tisztasági betétet is, akkor még azt is idõben észreveszed, ha esetleg átázik.
A kérdező hozzászólása: de tanga lesz rajtam, es nem szeretnek mindig azon parazni, hogy vajon megjott-e
Felsértheted a hüvelyed nyálkahártyáját és az apró sérüléseken keresztül jutnak be a kórokozók a szervezetedbe.

Ha melegen eszem a gyümölcslevest akkor később attól lesz valami bajom?

hasfájás, ilyesmikre gondolok. Vagy van esetleg még valaki aki szokta így fogyasztani?

Legjobb válasz: dehogy lesz bajod, nyugodtan edd melegen. nem szentírás a hideg gyüm. leves, ez csak egy lehetõség, ki mit szokott.

dehogy lesz bajod, nyugodtan edd melegen. nem szentírás a hideg gyüm. leves, ez csak egy lehetõség, ki mit szokott.
Mi az elmúlt hónapban kétszer is ettünk melegen gyümölcslevest, és semmi bajunk nem lett, ha ez megnyugtat. Így készült el, nem volt idõ lehûteni, és amúgy is tél van.
Nem lesz tõle semmi bajod! Valaki melegen valaki hidegen szokta enni! :)
Én ettem már többször is és nem lett semmi bajom utána. Próbáld ki és meglátod. Legrosszabb esetbe máskor nem eszel. Jó étvágyat :)
Mi mindig melegen esszük... õszintén szólva nem is értem a kérdést :)

Akarok venni új xbox 360-at el romlik ha hordozom ide oda a dobozával együtt már mint úgy értem hogy el megyek valahova és viszem magammal a konzolt attól lesz valami baja vagy valami ilyesmi?

Legjobb válasz: Csak annyi, hogy csomagold be normálisan. Védje az a fehér hungarocel és puha rongyokkal "bugyoláld" be. Ja és a kátyúkat se szereti. :) Ha ezek megvannak viheted nyugodtan.

Csak annyi, hogy csomagold be normálisan. Védje az a fehér hungarocel és puha rongyokkal "bugyoláld" be. Ja és a kátyúkat se szereti. :) Ha ezek megvannak viheted nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: hogy érted hogy a kátyút nem szereti??
A lyukakon az úton ne menj át :-)

10 hós kisfiamnak mivel ízesíthetek? Eddig bébikaját evett, mert az én főztömet nem ette meg. Kaphat már pár falatot a mi kajánkból? Ha pörit csinálok, és rakok bele pirosaranyat, attól lesz valami baja?

Fokhagymakrém, vegeta stb.??? Ezeket használom a mi kajcinkhoz. Baba is eheti? Vagy várjak vele 1 éves koráig?

Legjobb válasz: Pont ma olvastam errõl egy angol cikket, abban az volt, hogy a baj az évekkel késõbb jelentkezik, ha túl korán kap valamit a baba, nem pedig azonnal, amikor megette az adott ételt. Ez persze nem arra vonatkozik, ha mértékkel teszel pl. vegetát az ételbe, hanem arra, ha ugyanazt az esetleges erõsen fûszerezett ételt kapja, amit a felnõttek. Szóval szerintem csak módjával.

Pont ma olvastam errõl egy angol cikket, abban az volt, hogy a baj az évekkel késõbb jelentkezik, ha túl korán kap valamit a baba, nem pedig azonnal, amikor megette az adott ételt. Ez persze nem arra vonatkozik, ha mértékkel teszel pl. vegetát az ételbe, hanem arra, ha ugyanazt az esetleges erõsen fûszerezett ételt kapja, amit a felnõttek. Szóval szerintem csak módjával.
Fokhagymával, petrezselyemmel(frissen vagy fagyasztottan), kaporral-jobbak a természetes dolgok mint a vegeta
Lányom is 10 hós és Õ már mindenbõl kap amit mi eszünk. Semmi baja nem lesz ha nem fõzõl túl fûszeresen.
10 hónapos az én kisfiam is és eszik kis pörköltet, húslevet(abba vegetea van). Fokhagyma krém helyett csak asima fokhagymát adtam neki. Baja nem lett soha:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!