Találatok a következő kifejezésre: Lesz valami attol, ha (47 db)

Lesz valami bajom, attol, ha tampont teszek be, de nem jon meg a menstruaciom?

Eskuvore megyek, de a biztonsag kedveert gondoltam mig a templomba megyek, meg a vacsoran hasznalok tampont, nehogy varatlanul megjojjon. Hogyan csinaljam a dolgokat, milyen gyakran nezzem, hogy megjott-e?

Legjobb válasz: Ha egyszer elõfordul, szerintem nem lesz tragédia. Viszont elég kellemetlen lesz kivenned üresen a tampont, végig fogod sérteni a hüvely falát. Néhány napig fennáll a veszélye, hogy a nyálkahártyasérülés miatt fogékonyabb leszel a fertõzésekre.

Ha egyszer elõfordul, szerintem nem lesz tragédia. Viszont elég kellemetlen lesz kivenned üresen a tampont, végig fogod sérteni a hüvely falát. Néhány napig fennáll a veszélye, hogy a nyálkahártyasérülés miatt fogékonyabb leszel a fertõzésekre.
nem egészséges, mert felszívja a nedvességet, és nehezen jön ki, meg be is gyulladhatsz odabent emiatt. tegyél be tisztasági betétet, és tartsd a kis táskádban a tampont
Ez alatt a rövid idõ alatt nem. Sokszor, sokáig viszont nem célszerû, mert kiszárítja a hüvelyt, ami így könnyebben sérül, fertõzõdik.
Bajod nem hiszem, hogy lesz tõle, max nehezen bírod kivenni. Az szerintem gázos ha fél óránként nézegeted(tapasztalat), ráérsz egy vagy másfél óránként nézegetni ha csak nem érzel vmit. Szerintem ha nem szokott nagyon sok lenni egy tisztasági betét jobb választás lenne. 20/L
2. vagyok. És felesleges nézegetned. Ha bent van és megjön minimum 3-4 órát ki fog bírni, gondolom, h nem úgy szokott megjönni, h elönt a vér, hanem fokozatosan. Ha odateszel egy tisztasági betétet is, akkor még azt is idõben észreveszed, ha esetleg átázik.
A kérdező hozzászólása: de tanga lesz rajtam, es nem szeretnek mindig azon parazni, hogy vajon megjott-e
Felsértheted a hüvelyed nyálkahártyáját és az apró sérüléseken keresztül jutnak be a kórokozók a szervezetedbe.

Ha belenyul valaki az akváriumomba attol lesz valami baja a halaimnak vagy csak fölöslegesen stresszelek? , és ha az akváriumom üvegtetejére kiömlött egy kis halkaja és egy honap mulva belelett szorva attol nem lett semmibajuk a halaknak? ? ?

Legjobb válasz: Hat azert en orokke kezet mosok vagy meg mondom az illetonek hogy mosson kezet en akarhogy nem engedem hogy akar milyen kezzel bele nyuljon i tudja mit fogott meg az elott?:))

Hat azert en orokke kezet mosok vagy meg mondom az illetonek hogy mosson kezet en akarhogy nem engedem hogy akar milyen kezzel bele nyuljon i tudja mit fogott meg az elott?:) )
Szerintem nem lesz bajuk .. :D Azért annyira nincsenek cukorból! :P
Ha nincs mosószer a kezén akkor nem :)

Akarok venni új xbox 360-at el romlik ha hordozom ide oda a dobozával együtt már mint úgy értem hogy el megyek valahova és viszem magammal a konzolt attól lesz valami baja vagy valami ilyesmi?

Legjobb válasz: Csak annyi, hogy csomagold be normálisan. Védje az a fehér hungarocel és puha rongyokkal "bugyoláld" be. Ja és a kátyúkat se szereti. :) Ha ezek megvannak viheted nyugodtan.

Csak annyi, hogy csomagold be normálisan. Védje az a fehér hungarocel és puha rongyokkal "bugyoláld" be. Ja és a kátyúkat se szereti. :) Ha ezek megvannak viheted nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: hogy érted hogy a kátyút nem szereti??
A lyukakon az úton ne menj át :-)

Ha egy stereo erősítő egyik oldalára egy 8ohm-os mély ládát kötök, a másikra pedig két 4ohm-os két utas hangfalat attól lesz valami baja az erősítőnek?

Legjobb válasz: http://www.hestore.hu/prod_10026722.html ...egy ilyenen, vagy hasonló 8 ohm-os hangváltón keresztül csatlakoztasd a mélyládát, ha NINCS BENNE gyárilag hangváltó! a másik oldalon, a két 4 ohm-os hangfalat SORBA KÖTVE, úgy hogy azok eredõ impedanciája 8 ohm legyen, akkor nem lesz az erölködõnek semmi baja. (ez esetben, teljesen mind1, hogy 4 vagy 8 ohm-os az erölködõ kimeneti, terhelhetõségi impedanciája.)

http://www.hestore.hu/prod_10026722.html ...egy ilyenen, vagy hasonló 8 ohm-os hangváltón keresztül csatlakoztasd a mélyládát, ha NINCS BENNE gyárilag hangváltó! a másik oldalon, a két 4 ohm-os hangfalat SORBA KÖTVE, úgy hogy azok eredõ impedanciája 8 ohm legyen, akkor nem lesz az erölködõnek semmi baja. (ez esetben, teljesen mind1, hogy 4 vagy 8 ohm-os az erölködõ kimeneti, terhelhetõségi impedanciája.)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, de egyébként 8ohm az erõsítõ!
Nem lessz baja énis így hajtom az autóba. egyébként ha szobai erõsítõtõl van szó, akkor meg még úgysem

10 hós kisfiamnak mivel ízesíthetek? Eddig bébikaját evett, mert az én főztömet nem ette meg. Kaphat már pár falatot a mi kajánkból? Ha pörit csinálok, és rakok bele pirosaranyat, attól lesz valami baja?

Fokhagymakrém, vegeta stb.??? Ezeket használom a mi kajcinkhoz. Baba is eheti? Vagy várjak vele 1 éves koráig?

Legjobb válasz: Pont ma olvastam errõl egy angol cikket, abban az volt, hogy a baj az évekkel késõbb jelentkezik, ha túl korán kap valamit a baba, nem pedig azonnal, amikor megette az adott ételt. Ez persze nem arra vonatkozik, ha mértékkel teszel pl. vegetát az ételbe, hanem arra, ha ugyanazt az esetleges erõsen fûszerezett ételt kapja, amit a felnõttek. Szóval szerintem csak módjával.

Pont ma olvastam errõl egy angol cikket, abban az volt, hogy a baj az évekkel késõbb jelentkezik, ha túl korán kap valamit a baba, nem pedig azonnal, amikor megette az adott ételt. Ez persze nem arra vonatkozik, ha mértékkel teszel pl. vegetát az ételbe, hanem arra, ha ugyanazt az esetleges erõsen fûszerezett ételt kapja, amit a felnõttek. Szóval szerintem csak módjával.
Fokhagymával, petrezselyemmel(frissen vagy fagyasztottan), kaporral-jobbak a természetes dolgok mint a vegeta
Lányom is 10 hós és Õ már mindenbõl kap amit mi eszünk. Semmi baja nem lesz ha nem fõzõl túl fûszeresen.
10 hónapos az én kisfiam is és eszik kis pörköltet, húslevet(abba vegetea van). Fokhagyma krém helyett csak asima fokhagymát adtam neki. Baja nem lett soha:)

A ha van egy 5.4-es Mists of Pandaria World of Warcraftom akkor ha letöltök egy 3.2. 0-ás Wrath of The Lich King-et akkor nem keveredik össze? Attól lesz valami? El fog menni a 3.2. 0-áson a 5.4-es karaktereim? (Egyik sem panda)

Remélem segítetek.

Legjobb válasz: 2 külön mappába telepítsd õket. Semmi közük nem lesz egymáshoz és semmilyen formában nem befolyásolják a másikat. Akár mind a kettõt futtathatod egyszerre is. Olyan mintha 2 külön játékod lenne.

2 külön mappába telepítsd õket. Semmi közük nem lesz egymáshoz és semmilyen formában nem befolyásolják a másikat. Akár mind a kettõt futtathatod egyszerre is. Olyan mintha 2 külön játékod lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséged :)

Ha egész nap csak dinnyét ettem plusz egy szendvicset attól lesz valami bajon?

Vagy következmény esetleg? Puffadás, vízhajtás?

Legjobb válasz: Semmi bajod nem lesz tõle... Akkor lenne, ha mondjuk 1 hétig minden nap így étkeznél.

Semmi bajod nem lesz tõle... Akkor lenne, ha mondjuk 1 hétig minden nap így étkeznél.
Lesz egy álmatlan éjszakád-vécére fogsz sokat járni.
Ezt neked kell érezned de hogy nem egészséges az biztos!
Miért kínzod magad, és a szervezeted? Ezt hívom én önsanyargatásnak, értelme nincs. Tessék minõségi étrendet bevezetni, kalóriát, tömeget számolni, annyit mozogni, hogy a kalóráid a nap végére deficitesek legyenek ( többet égetsz mint eszel) Tessék egy nap min. 4x de inkább 6x keveset enni. Evés után mozogni. Mozogni. Csinosnak lenni életstílus. De a legjobb tanács amit adhatok, az az, hogy olvass minél többet a fogyásról, a diétáról a mozgásKULTÚRÁRÓL. De ne a jajjacicim.hu-ról hanem valami értelmes oldalról. Legjobbakat.

Az SD adapteremnek lesz attól valami baja ha a notebookom kártyaolvasójában tartom?

A mérete miatt többször hagytam már el a házban, ezért a notebookomban tartom, de szerintetek lesz neki baja ettõl? néha mikor kiveszem meleg, e árthat neki vagy maga az hogy állandóan benne van?

Legjobb válasz: Bár személyes tapasztalatom nincs, megkockáztatom, hogy semmi baja nem lesz. Az hogy melegszik teljesen normális hiszen átveszi a gép által termelt hõt.

Bár személyes tapasztalatom nincs, megkockáztatom, hogy semmi baja nem lesz. Az hogy melegszik teljesen normális hiszen átveszi a gép által termelt hõt.
Nem hinném, hogy bármi baja lenne tõle. A helyzet hasonlít arra, amikor mindig a telódban van benne a microsd kártyád.

Ha 2DB 1GB-os DDR2-es modul mellé berakok egy 1DB 2GB-os DDR2-es RAM-ot attól lesz valami baja a gépnek?

lassulás ilyesmi? mert most haveromtól elég olcsón hozzá tudnék jutni de nem merem belerakni majd a gépbe hogy 2DB 1gB-os mellé egy 1DB2GB-ost sürgős lenne! :)

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz.

Semmi baja nem lesz.
Normál esetben nem. Persze el lehet képzelni eseteket :)
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm szépen! :)
Nem fog többé dual channel -be menni, ami fõleg újabb szoftvereknél jelent majd 2-4% lassulást. Ezt leszámítva, ha a modul hibamentes, semmi baja sem lesz a gépednek.

Ha melegen eszem a gyümölcslevest akkor később attól lesz valami bajom?

hasfájás, ilyesmikre gondolok. Vagy van esetleg még valaki aki szokta így fogyasztani?

Legjobb válasz: dehogy lesz bajod, nyugodtan edd melegen. nem szentírás a hideg gyüm. leves, ez csak egy lehetõség, ki mit szokott.

dehogy lesz bajod, nyugodtan edd melegen. nem szentírás a hideg gyüm. leves, ez csak egy lehetõség, ki mit szokott.
Mi az elmúlt hónapban kétszer is ettünk melegen gyümölcslevest, és semmi bajunk nem lett, ha ez megnyugtat. Így készült el, nem volt idõ lehûteni, és amúgy is tél van.
Nem lesz tõle semmi bajod! Valaki melegen valaki hidegen szokta enni! :)
Én ettem már többször is és nem lett semmi bajom utána. Próbáld ki és meglátod. Legrosszabb esetbe máskor nem eszel. Jó étvágyat :)
Mi mindig melegen esszük... õszintén szólva nem is értem a kérdést :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!